Malatyalı hemşerilerim hangi ay olursa olsun gelin beraber bekleyelim bebişlerimizi

inşallah herşey güzel olacak canım ama buna kendimi bir inandırabilsem sorun olmayacakta sorun bendeeeeeegit canım bakalım doktor ne diyecek ilaçlarını ayarlar enazından canım hamilelikte ne kadar alman gerekecek acaba:26:hamile olduğunu öğrendikten sonra ilaçlarını kullandın mı canım peki?

evet canım iyi ılgili
canım gebelik düşününce gittik suan kullanadigim ilaca devam et hamile kalinca her ay kontrol olacan dedi yarin gidecem bakalim ikimizde hayirli haberlerle gelelim insallah
benim gorumce canımı sıktı biraz ama bakmıyorum dün kv ye dedim oda kizina demiş hem ettim duymuş hemde der zaten gizlemezken
görumce bugün aramış rüya gördüm abimı aradım almayınca seni aradım eee ne var ne yok dedi ağzımı aradı bende hamileymiş demedim zaten annesi söylemiş haberi var içi alıp hayırlı olsun demedi artık ne akılla hareket ediyorsa sinir şey

bende duymuştum bu doktoru tamam canım aklımda olsun belki ilerleyen zamanlarda giderim
bu arada duana bayıldım ne güzel dua o öyle ağzına sağlık yusramm

aynen canım devam ediyoruz bizde bugün 24. gün yumurtlayamadım daha ona biraz sinir oluyorum
sen ne yapıyorsun nasılsın

evet kuzu burası sakinyarın gideceğiz bakalım canım hayırlısı:26:sen nasılsın canımmmmmmmm

iyiyim canım sen nasılsın

pafuduğum ve yusrammm hayırlı haberlerle gelin inşallah

inşallah canımsen nasılsın kuzu

iyiyim canım yumurtlamayı beklıyorum bende

canım kaç günde bi adet oluyordun sen ? niye öyle oluyo acaba :44: adetın ne zaman?

günaydın canım bizim hast. işi öğleden sonra bende kan testini yarın vereceğim sanırım eşim saat 2 ye kadar aç durma dedi ben olmaz bugün kan vereyim sana kahvaltı hazırlayayım dedim sen yemezsen bende yemem deyince mecbur kaldım artık

boşver canım eltiyi görümceyi hepsini salla gitsin kim ne derse desin moralini bozma onlar için bebişini de üzmehamile olmasan olamıyor derler olunca da hayırlı olsun demezler bu insanları anlamak zor zanaat

günaydın canım nasılsın?evet ya sen hala yumurtlamadın be kuzu:26:benim ateşte yerlerde sinir şey

canım sen hormonlarına mı baktıracaksın ?

aç karnına mı bakmak lazım onun için?

canım kaç günde bi adet oluyordun sen ? niye öyle oluyo acaba :44: adetın ne zaman?

ya ben 31-31 günde oluyorum ama hep böyle oluyor yaa o değilde gün aşırı çalışmaktan yoruldum valla saçlarda uzun banyo yap çık derken yorgunluktan ölüyorum bi hamile kalsam adamı 12 ay yanıma yaklaştırmayacağım o kadar bıktım yani

hadi inşallah iyi çıkacak sonuçlarınız

günaydın canım nasılsın?evet ya sen hala yumurtlamadın be kuzu:26:benim ateşte yerlerde sinir şey

yükselir canım ateşin merak etme maşallah diyelim ateşleriniz iyi zamanda yükseliyor

pekı bu durum normal mı sosyalcan doktora falan sordun mu?
gidecek msın doktora?

canlarım sabahın 7,30 da yollara düştüm 8 de hastaneye vardım banko gibi sıra alınıyor tam bana gelecek 2 kişi var doldu öğleden sonraya kaldı dediler
sağolsun orda bi abla vardı da sıra aldı 11,30 muayene oldum benim süekli gittiğim hocanın bugün işi çıkmış asistan sordu herşeyi başka bi hocasını arada anlattı durumu nöbeti falan yoksa ilacını kullansın aynen devam etsin bir ay sonra tekrar gelsin demiş
herhalde iyi bişey dedi pek bişey anlayamadım açıkcası 12,30 ave geldim 2 ssat uyudum ama kafam hala patlıyor sonrada beydağı kd gittim gebelik için rütin kan ve idrar tahlillerini verdim yarın çıkacak doktor ultrasonda bakayım mı dedi, cumartesi bakıldı iyi dedi kalp atışını dinledim tekrar girmeyeyim pek tavsiye edilmiyormuş dedim güldü zararı yok ama sen bilirsin için rahat etmeyecekse girme dedi murat altındağ diye bi doktor devlette baya seviliyor oda aklınızda olsun. bende havadisler bu kadar
sosyalim yumurtlama olmamış senin normal düzen mi acaba canım inşallah kuzun gelirde uzunca bi süre dinlenmeye çekilirsin
pofuduğum eşin 2 de testini verdi mi sende yarın mı vereceksin hadi inşallah mutlu mutlu yazarsın bize
evlimutlu kuzum sen nasılsın adet bitti demi doktora gidecekmiydiniz bu ya yazdın mı ben kaçırdım mı :26:

pekı bu durum normal mı sosyalcan doktora falan sordun mu?
gidecek msın doktora?

kürtajdan sonra normal dedi gönderdi kuzum bu ay kesin dr gideceğim bakalım ne diyecek :26:

senin hocan ne zaman gelecekse o zaman o hocaya git kuzum ya riske atma bence tamam biraz yorulacaksın ama en azından kafan rahat olur diye düşünüyorum

bu arada sen neden devlette yaptırdın ki canım yani devlette tahlilleri yaptırmak mı gerekiyormuş ben bilmiyordum bunu bide hangi tahlıller yapılacak ki ona göre hamile kalırsak bizde yaptıralım

inşallah canım hep birlikte

canım gtti mi eşin hastaneye test verecektı değil mi?

evet canım randevu vermişlerdi eşime o saatte gittik eşim testini verdi geldikeski araştırma olsaydı oooo zor çıkardık ama şimdi çok iyi bende yarın kan testi vereceğim canım doktor aç olman yeterli bu testler için adet olman gerekmez demişti hoş adette gelmek üzere:18:

evet canım eşimin sonucu da yarın çıkacak bakalım inşallah herşey normaldir:18:araştırmayı sorma canım rabbim düşürmesin bugün belim için ortapediye gideyim dedim eşim devlet hast. götüreyim buraya girersek çıkamıyoruz dedi adam haklı

inşallah güzel çıkar canım ya bakalım kısmet:18:evet kuzum ya sen bence de bir doktora git en iyisi inşallah bebişin gelir bu ayda gerek kalmaz

canım devlette yaptirmak zorünlü değil ben cumartesi gittim ya doktor tahlil istedi ama ogun arkadasin kizinin doğum günüydü orda yaptırmadım aileden bugünde içindeyken kadın doğum zaten bizim eve yakın gittim yaptırdım. canım testler rutin gebelik testi dedı rubella kizamikcik toxo. diye bi test şu et ve hayvandan geçen bi hastalık varya onun şeker vs baktılar

hadi hayirlisi canım ama gerçekten öldüm bugün basım hala catliyor :'(

inşallah güzel çıkar canım ya bakalım kısmet:18:evet kuzum ya sen bence de bizamana citora git en iyisi inşallah bebişin gelir bu ayda gerek kalmaz

Hayirlisi canim kismet artik, sen yarin mi lacaksin esinin test sonuclarini simdi acaba senin ki ne zamanA cikar

Anladim kuzum bende devlette yaptirmak zorunlu sandim iyi ki devlete gitmissin bu arada ozelde bi ton para isterler cunku

canım bu ay sonunda bi gidelım dıyorum malatya ya gelebılrısek tabı bu benim düşüncem eşime daha söylemedım

canım neye bakacak kanda bılıyo musun dedi mi bse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…