Malatyalı hemşerilerim hangi ay olursa olsun gelin beraber bekleyelim bebişlerimizi

Kuzular nasılsınız beni soracak olursanız idare eder bulantı var baş ağrım geçti ama halsiz kaldım çalışmaya çalışıyorum şimdi

canım Allah nasip eder de bebişini ekim gibi kucağına alırsan sızın doğum ızınlerı de bızımkı gibi mı 16 hafta mı?

Hayirlisi canim kismet artik, sen yarin mi lacaksin esinin test sonuclarini simdi acaba senin ki ne zamanA cikar

Anladim kuzum bende devlette yaptirmak zorunlu sandim iyi ki devlete gitmissin bu arada ozelde bi ton para isterler cunku

tünaydın şekerler kırmızılarım sabahleyin geldi ve şuan sancıdan ölüyorum yaaaaahastaneden geldik canım öğleden sonraya kaldı 4 saat orada beklemeyelim dedikbenim sonucumda öğleden sonra çıkacak eşiminki de çıkmış olur sanırım gelince haber veririm canım sizlere

canım bu ay sonunda bi gidelım dıyorum malatya ya gelebılrısek tabı bu benim düşüncem eşime daha söylemedım

canım neye bakacak kanda bılıyo musun dedi mi bse

canım tiroid progeston bir tane daha vardı ama hatırlamıyorum:26:eşin ameliyattan sonra tekrardan sperm testi verdi mi canım yada verecek mi?

günaydın canlar

inşallah pofuduk iyi haberlerle gelır
inşallah canım gelince haber veririm sizesen nasılsın canım çalışmaya başladınız mı
Kuzular nasılsınız beni soracak olursanız idare eder bulantı var baş ağrım geçti ama halsiz kaldım çalışmaya çalışıyorum şimdi

dikkat et canım kendine araştırma böyle işte baksana eve geldik tekrardan gideceğiz rabbim bizleri fazla bekletmez inşallah:18:

canım tiroid progeston bir tane daha vardı ama hatırlamıyorum:26:eşin ameliyattan sonra tekrardan sperm testi verdi mi canım yada verecek mi?

vereceğiz canım bu ayın sonunda malatyaya gelırsek

yok canım daha baslamadık bırkactane yumurtlama testım kalmstı onları yapacagım bu ay bı kac daha gecsın

güzel haberlerle gelırsın ınsallah canım

canım Allah nasip eder de bebişini ekim gibi kucağına alırsan sızın doğum ızınlerı de bızımkı gibi mı 16 hafta mı?
evet canım doğum öncesi 8 hafta doğum sonrası 8 hafta toplam 16 hafta istersen durumuna göre doğum öncesi 5 hafta doğum sonrasına aktarılabiliyor tabi öğretmenlerde tatile falan denk gelirse aktarmak mantıklı olmaz

canım ayenen araştırma rezalet araba varda geri dönmüşsünüz akşam üzeri güzel haberlerinizi bekl,yorum.
bende gebelik rutin testlerimin sonucu gösterecem iş çıkışı ateş topiğindeki kızlara yazdım toxo varya atten hayvandan bulaşan ona bağıcıklığım yokmuş ama kızamıkçığa varmış pıhtı tstide yapılmış ben adını bilmiyodum cute var orda o pıhtı testi dedi normalmiş akşam doktora gösterecem

kızlar annem bel fıtığından ameliyatlı ama bel kemiğindede incelme varmış 2 haftadır ağrısı artmışitı iğne falan verdiler geçmedi meğer belinde kayma olmuş tekrar ameliyat demiş doktor bi kaç doktora daha götürecek abimgil inşallah kötü bişey çıkmaz :18:

inşallah canım geçmiş olsun

inşallah güzel haberlerle gelirsin canım benim

geçmiş olsun yusram , inşallah kötü bir şey çıkmaz canım içini ferah tut iyi düşün kötüyü çağırma kuzum

ihmal etmeyin canım bende aşılamaya başlıyorum yarın tekrar hast gideceğim bakalım testlerimiz iyi çıktı doktor %25 sizin gibi sebepsiz olabiliyor dedi:26:hakkımızda hayırlısı canım aşılama için seni bilgilendiririm ben
sorma canım ya yeni geldik şaka gibi 3.5a kadar muayene olmayı bekledik ondan sonra da toplantı yaptılar onu bekledik hast kapatıp geldikbekle bekle boynum tutuldu yaaaaaaatestlerimiz normal çıktı canım çok şükür rapor çıkacak yarın aşılama için başlayacağım bakalım iğneye yarın hast yine gideceğim canım işte böyle....

canım tokzoplazmaya aman dikkat et çiğ et filan sakın yemetam pişmemiş yumurta da yeme bak bağışıklığın yokmuş aman dikkat canım
çok geçmiş olsun canım ya bel fıtığı çok kötü ya inşallah güzel haberlerle gelirsiniz canım
inşallah güzel haberlerle gelirsin canım benim

geçmiş olsun yusram , inşallah kötü bir şey çıkmaz canım içini ferah tut iyi düşün kötüyü çağırma kuzum

kuzu yeni geldim hastaneden ya mahvoldummmmtestlerimiz iyi çok şükür canım doktor vajinal muayene etti adetli adetli yineyarın yine gideceğim iğneye başlayacağım canım inşallah bu sefer kuzucuklarım gelir:18:senin evlimutlununda hemen gelir inşallah bu ay

testlerinizin iyi çıkmasına çok sevindim canım inşallah bu dönemde bebişin bekletmeden gelir hemen
yusram tekrar geçmiş olsun canım
evlimutlum sen nasılsın

kızlar çok yazamıyorum hem moralim bozuk hemde eşimle ilgili bazı sorunlarım var kusura bakmayın o yüzden

canım çok sevindim testlerin normal çıkmasına biraz yorulacaksın ama sonunda inşalalh kuzun gelecek bitanem hayırlı haberlerini bekliyoruz hep

sosyalim kötü bişey yok inşallah :26:

kızlar gunaydın,

podofuğum çok sevındım hadı hayırlı haberlerle gelırsın ınsallah. sürectende haberdar edersin.
tıroıde baktırdın mı sen?

kk da bı kac yazı okudum temmuzda ben baktrmıstım 4.46 idi tam sınır. ama sınırda olanlar da ilaç kullanmıs hem. bide yuksek tıroidle hamıle kalmak bebeğin zeka gerılığı olmasına sebep oluyormus ya ben ne yapsam ya. gidecek doktor da yok zaman da yok

telaşlandım sımdı. rüyamda da doktor bana senın hıc cocucun olmayacak falan dıyodu

yusram aman dıkkat et sen de neler cıkıyo neler

sosyalım herşey yolundadır ınsallah

canım çok sevindim testlerin normal çıkmasına biraz yorulacaksın ama sonunda inşalalh kuzun gelecek bitanem hayırlı haberlerini bekliyoruz hep

sosyalim kötü bişey yok inşallah :26:

yusram kötü değil ama bu bebek konusunda yıprandım hem eşim hemde insanlar beni çok yoruyor dayanamıyorum artık insanların değilde eşimin yorması daha da koyuyor

troidi düşüremiyorlar mı canım rüyalara takılma bence bende hiç biri çıkmıyor hep bilinçaltımızın oyunları
yolunda gibi canım ama biraz zamana ihtiyacım var sanırım

canım tiroidi dert etme.. bende de var tiroid.. benim 25 çıkmıştı tsh.. ilaçla düşüyor allahın izniyle.. ki zaten seninki düşük belki ilaç bile vermezler.. ama gebelikte 2nin altında tutmaya çalışıyorlar.. istersen dereotu kürünü uygula.. böyle sınırda olanlarınkini falan normale döndürüyormuş.. yoksa da çeyrek levotiron kullanmalısın bence.. ben artık tahlil sonucuna göre dozumu kendim ayarlıyorum.. haa bir de inşallah hamile kalırsan gebelik testiyle beraber tirodine de baktır.. hamilelikte yükseliyor çok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…