Kuzular nasılsınız beni soracak olursanız idare eder bulantı var baş ağrım geçti ama halsiz kaldım çalışmaya çalışıyorum şimdi
Hayirlisi canim kismet artik, sen yarin mi lacaksin esinin test sonuclarini simdi acaba senin ki ne zamanA cikar
Anladim kuzum bende devlette yaptirmak zorunlu sandim iyi ki devlete gitmissin bu arada ozelde bi ton para isterler cunku
canım bu ay sonunda bi gidelım dıyorum malatya ya gelebılrısek tabı bu benim düşüncem eşime daha söylemedım
canım neye bakacak kanda bılıyo musun dedi mi bse
inşallah canım gelince haber veririm sizegünaydın canlar
inşallah pofuduk iyi haberlerle gelır
Kuzular nasılsınız beni soracak olursanız idare eder bulantı var baş ağrım geçti ama halsiz kaldım çalışmaya çalışıyorum şimdi
canım tiroid progeston bir tane daha vardı ama hatırlamıyorum:26:eşin ameliyattan sonra tekrardan sperm testi verdi mi canım yada verecek mi?
inşallah canım gelince haber veririm sizesen nasılsın canım çalışmaya başladınız mı
dikkat et canım kendine araştırma böyle işte baksana eve geldik tekrardan gideceğiz rabbim bizleri fazla bekletmez inşallah:18:
evet canım doğum öncesi 8 hafta doğum sonrası 8 hafta toplam 16 hafta istersen durumuna göre doğum öncesi 5 hafta doğum sonrasına aktarılabiliyor tabi öğretmenlerde tatile falan denk gelirse aktarmak mantıklı olmazcanım Allah nasip eder de bebişini ekim gibi kucağına alırsan sızın doğum ızınlerı de bızımkı gibi mı 16 hafta mı?
tünaydın şekerler kırmızılarım sabahleyin geldi ve şuan sancıdan ölüyorum yaaaaahastaneden geldik canım öğleden sonraya kaldı 4 saat orada beklemeyelim dedik benim sonucumda öğleden sonra çıkacak eşiminki de çıkmış olur sanırım gelince haber veririm canım sizlere
kızlar annem bel fıtığından ameliyatlı ama bel kemiğindede incelme varmış 2 haftadır ağrısı artmışitı iğne falan verdiler geçmedi meğer belinde kayma olmuş tekrar ameliyat demiş doktor bi kaç doktora daha götürecek abimgil inşallah kötü bişey çıkmaz :18:
tünaydın şekerler kırmızılarım sabahleyin geldi ve şuan sancıdan ölüyorum yaaaaahastaneden geldik canım öğleden sonraya kaldı 4 saat orada beklemeyelim dedik benim sonucumda öğleden sonra çıkacak eşiminki de çıkmış olur sanırım gelince haber veririm canım sizlere
kızlar annem bel fıtığından ameliyatlı ama bel kemiğindede incelme varmış 2 haftadır ağrısı artmışitı iğne falan verdiler geçmedi meğer belinde kayma olmuş tekrar ameliyat demiş doktor bi kaç doktora daha götürecek abimgil inşallah kötü bişey çıkmaz :18:
inşallah canım geçmiş olsun
inşallah güzel haberlerle gelirsin canım benim
geçmiş olsun yusram , inşallah kötü bir şey çıkmaz canım içini ferah tut iyi düşün kötüyü çağırma kuzum
ihmal etmeyin canım bende aşılamaya başlıyorum yarın tekrar hast gideceğim bakalım testlerimiz iyi çıktı doktor %25 sizin gibi sebepsiz olabiliyor dedi:26:hakkımızda hayırlısı canım aşılama için seni bilgilendiririm benvereceğiz canım bu ayın sonunda malatyaya gelırsek
yok canım daha baslamadık bırkactane yumurtlama testım kalmstı onları yapacagım bu ay bı kac daha gecsın
güzel haberlerle gelırsın ınsallah canım
sorma canım ya yeni geldik şaka gibi 3.5a kadar muayene olmayı bekledik ondan sonra da toplantı yaptılar onu bekledik hast kapatıp geldikevet canım doğum öncesi 8 hafta doğum sonrası 8 hafta toplam 16 hafta istersen durumuna göre doğum öncesi 5 hafta doğum sonrasına aktarılabiliyor tabi öğretmenlerde tatile falan denk gelirse aktarmak mantıklı olmaz
canım ayenen araştırma rezalet araba varda geri dönmüşsünüz akşam üzeri güzel haberlerinizi bekl,yorum.
bende gebelik rutin testlerimin sonucu gösterecem iş çıkışı ateş topiğindeki kızlara yazdım toxo varya atten hayvandan bulaşan ona bağıcıklığım yokmuş ama kızamıkçığa varmış pıhtı tstide yapılmış ben adını bilmiyodum cute var orda o pıhtı testi dedi normalmiş akşam doktora gösterecem
çok geçmiş olsun canım ya bel fıtığı çok kötü ya inşallah güzel haberlerle gelirsiniz canımkızlar annem bel fıtığından ameliyatlı ama bel kemiğindede incelme varmış 2 haftadır ağrısı artmışitı iğne falan verdiler geçmedi meğer belinde kayma olmuş tekrar ameliyat demiş doktor bi kaç doktora daha götürecek abimgil inşallah kötü bişey çıkmaz :18:
inşallah güzel haberlerle gelirsin canım benim
geçmiş olsun yusram , inşallah kötü bir şey çıkmaz canım içini ferah tut iyi düşün kötüyü çağırma kuzum
ihmal etmeyin canım bende aşılamaya başlıyorum yarın tekrar hast gideceğim bakalım testlerimiz iyi çıktı doktor %25 sizin gibi sebepsiz olabiliyor dedi:26:hakkımızda hayırlısı canım aşılama için seni bilgilendiririm ben
sorma canım ya yeni geldik şaka gibi 3.5a kadar muayene olmayı bekledik ondan sonra da toplantı yaptılar onu bekledik hast kapatıp geldikbekle bekle boynum tutuldu yaaaaaaa testlerimiz normal çıktı canım çok şükür rapor çıkacak yarın aşılama için başlayacağım bakalım iğneye yarın hast yine gideceğim canım işte böyle....
canım tokzoplazmaya aman dikkat et çiğ et filan sakın yemetam pişmemiş yumurta da yeme bak bağışıklığın yokmuş aman dikkat canım
çok geçmiş olsun canım ya bel fıtığı çok kötü ya inşallah güzel haberlerle gelirsiniz canım
kuzu yeni geldim hastaneden ya mahvoldummmmtestlerimiz iyi çok şükür canım doktor vajinal muayene etti adetli adetli yine yarın yine gideceğim iğneye başlayacağım canım inşallah bu sefer kuzucuklarım gelir:18:senin evlimutlununda hemen gelir inşallah bu ay
canım çok sevindim testlerin normal çıkmasına biraz yorulacaksın ama sonunda inşalalh kuzun gelecek bitanem hayırlı haberlerini bekliyoruz hepihmal etmeyin canım bende aşılamaya başlıyorum yarın tekrar hast gideceğim bakalım testlerimiz iyi çıktı doktor %25 sizin gibi sebepsiz olabiliyor dedi:26:hakkımızda hayırlısı canım aşılama için seni bilgilendiririm ben
sorma canım ya yeni geldik şaka gibi 3.5a kadar muayene olmayı bekledik ondan sonra da toplantı yaptılar onu bekledik hast kapatıp geldikbekle bekle boynum tutuldu yaaaaaaa testlerimiz normal çıktı canım çok şükür rapor çıkacak yarın aşılama için başlayacağım bakalım iğneye yarın hast yine gideceğim canım işte böyle....
canım tokzoplazmaya aman dikkat et çiğ et filan sakın yemetam pişmemiş yumurta da yeme bak bağışıklığın yokmuş aman dikkat canım
çok geçmiş olsun canım ya bel fıtığı çok kötü ya inşallah güzel haberlerle gelirsiniz canım
kuzu yeni geldim hastaneden ya mahvoldummmmtestlerimiz iyi çok şükür canım doktor vajinal muayene etti adetli adetli yine yarın yine gideceğim iğneye başlayacağım canım inşallah bu sefer kuzucuklarım gelir:18:senin evlimutlununda hemen gelir inşallah bu ay
testlerinizin iyi çıkmasına çok sevindim canım inşallah bu dönemde bebişin bekletmeden gelir hemen
yusram tekrar geçmiş olsun canım
evlimutlum sen nasılsın
kızlar çok yazamıyorum hem moralim bozuk hemde eşimle ilgili bazı sorunlarım var kusura bakmayın o yüzden
canım çok sevindim testlerin normal çıkmasına biraz yorulacaksın ama sonunda inşalalh kuzun gelecek bitanem hayırlı haberlerini bekliyoruz hep
sosyalim kötü bişey yok inşallah :26:
kızlar gunaydın,
podofuğum çok sevındım hadı hayırlı haberlerle gelırsın ınsallah. sürectende haberdar edersin.
tıroıde baktırdın mı sen?
kk da bı kac yazı okudum temmuzda ben baktrmıstım 4.46 idi tam sınır. ama sınırda olanlar da ilaç kullanmıs hem. bide yuksek tıroidle hamıle kalmak bebeğin zeka gerılığı olmasına sebep oluyormus ya ben ne yapsam ya. gidecek doktor da yok zaman da yok
telaşlandım sımdı. rüyamda da doktor bana senın hıc cocucun olmayacak falan dıyodu
yusram aman dıkkat et sen de neler cıkıyo neler
sosyalım herşey yolundadır ınsallah
kızlar gunaydın,
podofuğum çok sevındım hadı hayırlı haberlerle gelırsın ınsallah. sürectende haberdar edersin.
tıroıde baktırdın mı sen?
kk da bı kac yazı okudum temmuzda ben baktrmıstım 4.46 idi tam sınır. ama sınırda olanlar da ilaç kullanmıs hem. bide yuksek tıroidle hamıle kalmak bebeğin zeka gerılığı olmasına sebep oluyormus ya ben ne yapsam ya. gidecek doktor da yok zaman da yok
telaşlandım sımdı. rüyamda da doktor bana senın hıc cocucun olmayacak falan dıyodu
yusram aman dıkkat et sen de neler cıkıyo neler
sosyalım herşey yolundadır ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?