troidi düşüremiyorlar mı canım rüyalara takılma bence bende hiç biri çıkmıyor hep bilinçaltımızın oyunları
yolunda gibi canım ama biraz zamana ihtiyacım var sanırım
canım tiroidi dert etme.. bende de var tiroid.. benim 25 çıkmıştı tsh.. ilaçla düşüyor allahın izniyle.. ki zaten seninki düşük belki ilaç bile vermezler.. ama gebelikte 2nin altında tutmaya çalışıyorlar.. istersen dereotu kürünü uygula.. böyle sınırda olanlarınkini falan normale döndürüyormuş.. yoksa da çeyrek levotiron kullanmalısın bence.. ben artık tahlil sonucuna göre dozumu kendim ayarlıyorum..haa bir de inşallah hamile kalırsan gebelik testiyle beraber tirodine de baktır.. hamilelikte yükseliyor çok..
ilaçla düşüyormuş canım bana doktorum bse dememişti.
ahh hamılelık ahh bebişler sağlığımızdan ,ilişkilerimizden oluyoruz...
canım umutsuzluğa kapıldığımızda sen umut oldun bıze..
herkes stresı ayrı yasıyor.. bugünlerde geçecek...
bu aralar çok beğendiğim bir söz var.tam bize göre;
"Bak! Güzel günler yola çıkmış geliyorlar...."
bızımde güzel günlermız olacak ınsallah
canım ben alıp her gun dereotu yıyeyım dıye dusunuyordum kürü nasıl?evt canım hem hamılelıkte hem de en kısa zamanda fırsat bulunca butun tahlıllerımı yaptrsam ıyı olur
ilaçla düşüyormuş canım bana doktorum bse dememişti.
ahh hamılelık ahh bebişler sağlığımızdan ,ilişkilerimizden oluyoruz...
canım umutsuzluğa kapıldığımızda sen umut oldun bıze..
herkes stresı ayrı yasıyor.. bugünlerde geçecek...
bu aralar çok beğendiğim bir söz var.tam bize göre;
"Bak! Güzel günler yola çıkmış geliyorlar...."
bızımde güzel günlermız olacak ınsallah
canım ben alıp her gun dereotu yıyeyım dıye dusunuyordum kürü nasıl?evt canım hem hamılelıkte hem de en kısa zamanda fırsat bulunca butun tahlıllerımı yaptrsam ıyı olur
kür derken yanlış söyledim tatlım.. sabah öğle akşam yemeklerden önce birazcık dere otunu ağzında bir iki çiğneyip bir miktar suyla yutacaksın.. benim değerlerim çok yüksek diye yapmadım ama yapıp düşenleri okudum.. sanada şifa olur inşallah..
s€n karar v€rdın mı canım hangı doktora gid€c€gın€?
b€n acaba araştırmaya mı gits€m diyorum orada da tahlill€ri €n baştan ist€rl€r mi acaba?
t€krar başa dönm€k ist€mıyorum
yusram kötü değil ama bu bebek konusunda yıprandım hem eşim hemde insanlar beni çok yoruyor dayanamıyorum artıkinsanların değilde eşimin yorması daha da koyuyor
inşallah hepimizin bebişi gelecek canım ne kadar umutsuzluğa düşsek de bir umudumuz var rabbim büyük canım.....bakalım beni yine zorlu bir süreç bekliyor canım rabbim yardımcımız olsun aminnnnnnnnnntestlerinizin iyi çıkmasına çok sevindim canım inşallah bu dönemde bebişin bekletmeden gelir hemen
yusram tekrar geçmiş olsun canım
evlimutlum sen nasılsın
kızlar çok yazamıyorum hem moralim bozuk hemde eşimle ilgili bazı sorunlarım var kusura bakmayın o yüzden
kızlar gunaydın,
podofuğum çok sevındım hadı hayırlı haberlerle gelırsın ınsallah. sürectende haberdar edersin.
tıroıde baktırdın mı sen?
kk da bı kac yazı okudum temmuzda ben baktrmıstım 4.46 idi tam sınır. ama sınırda olanlar da ilaç kullanmıs hem. bide yuksek tıroidle hamıle kalmak bebeğin zeka gerılığı olmasına sebep oluyormus ya ben ne yapsam ya. gidecek doktor da yok zaman da yok
telaşlandım sımdı. rüyamda da doktor bana senın hıc cocucun olmayacak falan dıyodu
yusram aman dıkkat et sen de neler cıkıyo neler
sosyalım herşey yolundadır ınsallah
canım yaaaaa üzülme ama eşlerin yorması gerçekten zor oluyor baksana ben dertlere kaldım eşim yüzünden boyun damarlarım taş gibi ve geçmiyor ancak antidepresan kullanıp uyuşursam iyiyiminşallah bu dönemi kolay atlatırsın canım eğer özel değilse eşin neyi sorun yapıyor canım ya:26:
inşallah hepimizin bebişi gelecek canım ne kadar umutsuzluğa düşsek de bir umudumuz var rabbim büyük canım.....bakalım beni yine zorlu bir süreç bekliyor canım rabbim yardımcımız olsun aminnnnnnnnnn
canım sanırım bana bakılan tiroid testiydi ama doktora sormak aklıma gelmedi inanki testlerin iyi deyince sormadımtakma canım kafana ama bende sosyalime katılıyorum canım araştırmada hsgni tekrar isteyeceklerini sanmıyorum çünkü benimkine 3 yıl oldu ona rağmen istemediler sadece rutin hormon testlernii ve eşinin sperm testlerini isterler morfolojiye filanda bakıyorlar zaten eşiminkine bakmışlardı mesela ama doktor iyi deyince onun sonucuna da bakmadım ben...o yüzden bir düşün canım araştırmayı
inşallah hepimizin bebişi gelecek canım ne kadar umutsuzluğa düşsek de bir umudumuz var rabbim büyük canım.....bakalım beni yine zorlu bir süreç bekliyor canım rabbim yardımcımız olsun aminnnnnnnnnn
canım sanırım bana bakılan tiroid testiydi ama doktora sormak aklıma gelmedi inanki testlerin iyi deyince sormadımtakma canım kafana ama bende sosyalime katılıyorum canım araştırmada hsgni tekrar isteyeceklerini sanmıyorum çünkü benimkine 3 yıl oldu ona rağmen istemediler sadece rutin hormon testlernii ve eşinin sperm testlerini isterler morfolojiye filanda bakıyorlar zaten eşiminkine bakmışlardı mesela ama doktor iyi deyince onun sonucuna da bakmadım ben...o yüzden bir düşün canım araştırmayı
günaydın canım öyle rüyalara takılıp üzme kendini bilinç altı hepsi troid için ama Git doktora onu düşürmek için ilaç falan veriyorlar zaten gebelikte endokri,nde kontrol altına alıyorkızlar gunaydın,
podofuğum çok sevındım hadı hayırlı haberlerle gelırsın ınsallah. sürectende haberdar edersin.
tıroıde baktırdın mı sen?
kk da bı kac yazı okudum temmuzda ben baktrmıstım 4.46 idi tam sınır. ama sınırda olanlar da ilaç kullanmıs hem. bide yuksek tıroidle hamıle kalmak bebeğin zeka gerılığı olmasına sebep oluyormus ya ben ne yapsam ya. gidecek doktor da yok zaman da yok
telaşlandım sımdı. rüyamda da doktor bana senın hıc cocucun olmayacak falan dıyodu
yusram aman dıkkat et sen de neler cıkıyo neler
sosyalım herşey yolundadır ınsallah
canım benim üzülme eşinde stres olmuştur tabi o böyle anlatamıyor paylaşamıyor hep içinde ondan dolayı sorun oluyor düzelir inşallah en kısa zamandayusram kötü değil ama bu bebek konusunda yıprandım hem eşim hemde insanlar beni çok yoruyor dayanamıyorum artıkinsanların değilde eşimin yorması daha da koyuyor
canım benim üzme kendini kuzun gelecek hayırlısı ile bütün sıkıntıların bitecekkızlar az önce alt kat komsumla dısardaydık.
Konu nasıl geldyse çocuğa geldı.
Bızım akraba vardı bı yerden baska bı yere tasındı hamıle kaldı.
Senınkıde belkı strestendır dedı. Kaynanam da dedi malatyaya gelsın olur cocuğu dedi.
Dedim ben ara verdım evet bı ara çok kafama takıyordum bı yaz gelsın dedim.
Kendı bı kac örnek anlattı ben hıc sormam nıye sorayım kı dedi. Zaten streslidr insan dedi.
Dedım bazen ınsanlar dan dun konusuyo ınsanın ıcınde ne yasadıgını bılmıyorlar.
Mesela evlımutlu tedavı goruyormus dıyolarmıs dedim. Halbukı oyle bse yok dedım.,
farkındayım kımse de sormuyo artık dedım.,,
her şeyın hayrlısı olsun dedi.
Bak benım ılk cocugum dogdu ıkıncı olmuyo mu dedıler ıkıncı oldu eşim çalışmıyodu bu defa nasıl bakacaksın nıye cocuk getrdın dedıler dedı.
Bu komsum ıyıdır normalde bu zamana kadar bana hıc sormadı ıyı nıyetlıdr.
Ama sanırım burada gıtme vaktı çoktan gelmiş...
Elbette bir iki gözyaşı düştü düşmeye de devam edıyor ama yapacak bir sey yok.
Ben de istemez mıyım ıstedgım anda olsun ama olmuyo ne yapalım.
Kızlar ben kendıme yasın okutacagım 500 tane. Duanın toplandığı gun sizlerinde adını geçireceğim. Okuyabılır mısınz sanrım mart sonuna kadar kac tane okursunz ?
kuzu cevap yazdım sana üzülmeeeeeeee dualarımdasın herzaman Allah büyüközeline yazdım canım
amin canım ya inşallah inşallah hepimiz atlatacağız aminnnnnnnnnninşallah sen bu zorlu sürecin içerisinden başarıyla çıkacaksın canım ben buna inanıyorum
anladım canım seni boşver ya raporda da yazarsa yazsın takma kafana eşim bugün rapor için iş yerinden evrak alması gerekiyordu her arayan ne oldu ne oldu sorupğ durdu eşimde en sonunda çocuk tedavisi için dedi ne yapalım buda bizim kaderimiz ve imtihanımızmış inşallah bizler de kolayca bugünleri atlatacağız canımAllah yardımcın olsun canım inşallah bu son aşılaman olur da muradına erersın
canım özellerin benım için tek avantajı cumartesi çalışıyor olmaları.
araştırmayı aslında ben de çok isityorum ama işte bu gidiş geliş burdakılere laf anlatma rapor da kadın doğum yazması dikkat çekıyo.
ahh su tatıl bı gelse
kuzu nasılsıncanım benim üzme kendini kuzun gelecek hayırlısı ile bütün sıkıntıların bitecek
ben yasin okurum sana ama herkes bi tane okumayacak mı toplm 500 kişi gerçi tam emin değilim ma pofudugun annesi yapmıştı sanki öyle demişti :26:
kızlar az önce alt kat komsumla dısardaydık.
konu nasıl geldyse çocuğa geldı.
bızım akraba vardı bı yerden baska bı yere tasındı hamıle kaldı.
senınkıde belkı strestendır dedı. kaynanam da dedi malatyaya gelsın olur cocuğu dedi.
dedim ben ara verdım evet bı ara çok kafama takıyordum bı yaz gelsın dedim.
kendı bı kac örnek anlattı ben hıc sormam nıye sorayım kı dedi. zaten streslidr insan dedi.
dedım bazen ınsanlar dan dun konusuyo ınsanın ıcınde ne yasadıgını bılmıyorlar.
mesela evlımutlu tedavı goruyormus dıyolarmıs dedim. halbukı oyle bse yok dedım.,
farkındayım kımse de sormuyo artık dedım.,,
her şeyın hayrlısı olsun dedi.
bak benım ılk cocugum dogdu ıkıncı olmuyo mu dedıler ıkıncı oldu eşim çalışmıyodu bu defa nasıl bakacaksın nıye cocuk getrdın dedıler dedı.
bu komsum ıyıdır normalde bu zamana kadar bana hıc sormadı ıyı nıyetlıdr.
ama sanırım burada gıtme vaktı çoktan gelmiş...
elbette bir iki gözyaşı düştü düşmeye de devam edıyor ama yapacak bir sey yok.
ben de istemez mıyım ıstedgım anda olsun ama olmuyo ne yapalım.
kızlar ben kendıme yasın okutacagım 500 tane. duanın toplandığı gun sizlerinde adını geçireceğim. okuyabılır mısınz sanrım mart sonuna kadar kac tane okursunz ?
canım benim üzme kendini kuzun gelecek hayırlısı ile bütün sıkıntıların bitecek
ben yasin okurum sana ama herkes bi tane okumayacak mı toplm 500 kişi gerçi tam emin değilim ma pofudugun annesi yapmıştı sanki öyle demişti :26:
inşallah canım ya bazen dayanacak gücüm kalmıyo
pofudukta öyle dedi ben bılmıyordum canım ya bi kişinin bi yasın okuyacağını.geçen benı de aradılar yasın ıcın ıkı tane okudum ben hc demedıler bır tane okunacak dıye
pofuduk ne ıgnesı bu? göbekten yumurtayı büyütmek için olan iğne mı bugun adetının kacıncı günü?
sosyalım konusamadık senle daha iyi mısın?
ne bileyım az bıraz da tedavıyı kabullenemıyorum sanırım kı kımse bılmesın ıstıyorum.
bugün adetimin 2.günü canım aşılama için iğneye başladım canım bugün akşam 8de ilk iğnemi vuracağım bakalım rapor hakkımızda bitmiş eşimde canımı sıktı zorlu bir süreçteyim yani canım rabbim hepimizin yardımcısı olsun.....bende ilk zamanlar kabullenemedim canım kimseye söylemedim annem hariç sonra da herkes öğrendi işte aman ne yapalım ölelim mi olmuyor diye canım ya rabbim bizlere de hayırlı evlatlar verecek inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?