Malatyalı hemşerilerim hangi ay olursa olsun gelin beraber bekleyelim bebişlerimizi

düzelir inşallah canım düzelirde yara kabuk bağlıyor ama izi kalıyor

her şeyin bir zamanı vakti var canım üzülme diyeceğim ama olmuyor stress yapma diyeceğim ama olmuyor, hakkımıza hayırlısı kuzum

bu arada nasıl olacaksa söyle bende okurum senin için

bazen bu erkekleri Rabbim neden duygusuz yaratmış diye düşünüyorum inşallah tayin yerine gitmeden hamile kalırsın canım burada bizde bebişini görmeye geliriz

iyiyim canım sende iyi ol ama bu bizlerin imtihanı hem bilseler ne olur ki çevremizde bir sürü insan tedavi oluyor sen sonucuna bak , ayrıca millet hiç bir zaman susmaz bunuda unutma

pofuduğum inşallah seninde bebeğin gelecek Rabbim emeklerini boşa vermesin kuzum

yusrammmm bebişş nasıl kız sen nasılsınnn yazışamadık seninle

o an o kadar kötu oluyorum kı dünya yıkılsa umrumda olmaz bıraz aglayıp rahatlayınca dur bakalm daha yolun basındasın dıyorum. dun de bı yazı okudum kk da. adam ve kadının yıllarca cocugu olmuyo. evlatlık alıyorlar daha sonra çocuk ateslı bı hastalık gecırıyo ve % 90 lık bi özrü oluşuyo.
Yanı Rabbım yeterkı istesin zamanı geldıgınde elbet olacaktır dıyorum gerı. ben cevremdekılerın her söyledıgıne cok fazla kafa yoruyorum elımde değil.

geçen gün eşim şunu dedi. kayıonbabam alkolık bı adamdı boşandılar.
ben küçükken anneme üzülüyordum annem ben üzülüyorum dıye uzuluyordu ben daha çok kahroluyordum. bu çocuk ışınde de sen üzüldükçe ben daha çok kahroluyorum dedi. ben de manyak gıbı mıllet ne dedyse her duydugumu gelıp anlatıyorum. o çocuk hakkında bunu dedı sunu dedı dıye. karar verdım bundan sonra ne duyarsam duyayım anlatmayacağım

canım yasın işini de bugün öğrenıp haber verırım sıze

Rabbim herşeyin hayırlısını versin canım, vermezsede bizim yapabileceğimiz hiç bir şey yok , üzülüp ağlamamak elbette elde değil ama bazı şeylerde bizim elimizde değil maalesef, hakkımızda hayırlısı olsun, bu arada ben artık anlatmıyorum bebek mevzusu hiç geçmiyor aramızda çevredekiler bizi yıpratıyor sadece

evet canım parayla alıyorsun biz bunu raporla aldık ama rapor eczaneye daha yansımadığı için eşim ücretini daha vermedi ne kadar tuttuğunu ben sana yazarım canımeğer bu ilaç yetmezse bu ay aşılama için ikinci ilacı parayla alacağız inşallah yeter ilaç ya canım:18:Allah razı olsun canım benimde dualarım sizinle

canım nasıl oldun bakalımcanımızı sıkmak yok tamam mııııııııııırabbim hepimizin emeklerini boşa çıkarmasın canım bakalım dün ilk iğnemi vurdum p.tesi tekrar gideceğim iğnelerden sonra vajinal muayene olacağım yumurtaların büyüklüğüne göre iğneye devam edip etmeyeceğim belli olacak bakalım hayırlısı kuzu

canım ilk zamanlar bende anlatıyordum eşimde stres yapıyormuş benim haberim yok...boşver hiç anlatma canım gel bize anlat dök içini

ayy inşallah bu ay gelir bebişlerin pofuduğumm
iyiyim canım daha iyiyim sağol

tüm ayrıntıları yaz bize merak ederim çünkü ben

bitanem hep dualarımdasınız Rabbim OL desin bu son teav,i olsun inşallah kuzum
bizde hamd olsun iyiyiz bbeişimizde iyidir inşallah cumartesi görmüştüm en son hafif bulantı var rahatım şimdilik uyku hali falan var
Rabbim sizlerede nasip etsin
kuzum benim bize anlat sen eşinde demek dayanamıyor artık ama tedavi olacaksa olsun millete kulağını kapat Rabbim onları iıslah etsin sizin yüzünüzü güldürsün evinizi şenlendirsin inşallah
yasin öğren ben okurum sana kuzum ne kadar okunacaksa inşalahhhhh
kuzum üzülme hiç hepsi geçer iş yerinde arkadaşlarım var onlarda eşleriyle araları yok bahardanmıdır nedir kudurmuş hepsi :26:
hiç üzülme geçer gider
sende 25. gün yumurtladın galiba canım hayırlısı ile kuzun gelsin meleğim
bebiş iyidir inşallah ben çok yopğunum giremiyorum hiç canım ya çok yoğunuz
hepinizi çok öpüyorum

yoğunluk bendede var iş üstüne iş geliyor

inşallah geçer kuzum çok kudurmakta iyi değil

kolay gelsin canım bebişine ve kendine dikkat et canım

aynen canım artık ben bsey desemde gülümsüyo sadece. yarıyıl tatılınde akrabaları sız ne beklıyoruzsunz yok mu bebek deyıp durdular eşime bana. eşimde yazık oyle bı konusuyo kı ben bıle ınandım. hele bi pütürgeden kurtulak falan dedi espri yaptı konu değişti.

canım ilk zamanlar bende anlatıyordum eşimde stres yapıyormuş benim haberim yok...boşver hiç anlatma canım gel bize anlat dök içini

canım valla bundan sonra öyle yapacağım inşallah hıc gerek kalmaz canım. senın yumurtalarda bı sıkıntı yok demı ?

yusram dıkkat et kendıne ıs yoğunlugundan

kızlar eşim dün ayağını incitti bugün malatyaya geldık alcıya aldılar. bu ay da nasip değilmiş sanrım. adamın ayagı alcıda ıkı uc gune kalmaz bende yumurtlarım

ayy inşallah bu ay gelir bebişlerin pofuduğumm
iyiyim canım daha iyiyim sağol

tüm ayrıntıları yaz bize merak ederim çünkü ben
merak etme canım her ayrıntıyı anlatırım azönce iğnemi vurdum bu sefer çok acıdı yaaaaaaanormalde fazla acımaz iğnenin ucu ince ama bende anlamadım:26:

canım çok geçmiş olsun ya ters zamanda olmuş neyse eşin iyileşşin de çalışma sonra da olurevet canım yumurtalarım da görünürde birşey yok ama bebişte yokbugün canım çok sıkkın yaaaaaaa depresyon takılıyorum yine eşim evde dışarı çıkalım dedim adamın umurunda değil şimdi de paşam maça gitti bende mal gibi yalnız kaldım yine çok kızgınım eşime çokkkkkkkkkkkbirde iğneni vurulmayı unutma diyor giderken

Allah yar ve yardımcın olsun canım ya nasıl acıyordur tahmın edebılıyorum. yağ dokusuna denk gelıyomus bazen o yuzden çok agrıyomus

aynen canım sağlığı yerıne gelsın de gerısı önemlı degıl.canım senın moralını yüksek tutman lazım senın bak çok kritik bi dönemdesın canım

Ah canım ya moralimi bir yüksek tutabilsem ama elimde değil ya çok kızıyorum kendime amaamin canım rabbim hepimizin yardımcısı olsun canım bu mübarek cuma gecesi yüzü suyu hürmetine amin

kızlar hemen gireyim dedim sonra yazamıyorum
pofuduğum ilk iğneni yapmışsın hadi inşallah bu ay son iğneler olurda kuzuna kavuşursun
evlimutlu kuzum bugün daha iyi misin. eşine de çok geçmiş olsun biran önce iyileşir inşallah Allah şifa versin
sosyalim bugün ki ateşini merak ediyorum
kızlar hepinizin son döngüsü olsun inşallah seviyorum sizleri

Son düzenleme:
Ah canım ya moralimi bir yüksek tutabilsem ama elimde değil ya çok kızıyorum kendime amaamin canım rabbim hepimizin yardımcısı olsun canım bu mübarek cuma gecesi yüzü suyu hürmetine amin

amın canım inşallah bugünler gelip geçeçek canım unutma

iyiym canım sen nasılsın. sağol canım teşekkür ederim

kızlar ben bu yasın işini sordurdum da dediğiniz gibi aslında 500 farklı kişi olması gerekıyormuş. ama o kadar kişiyi de bulmak imkansız. o yüzden kım ne kadar okuyabılırse artık. Rabbim niyetımızı biliyo.

o yüzden 21 marta kadar kaç yasin okuyabılırsınz? 21 mart cuma günü duası toplanacakmış

kuzum kardeşim sınava girecek ona günde bi tane okuyacam
sanada okuyabildiğim kadar okurum. sayıyı duadan bi hafta önce söylerim inşallah bi arkadaşım var onada sorayım okursa canım benim olur mu
annemde bugün Süleyman Çaylı ya gidecek bakalım ne diyecek :26:

olur canım.

canım annen de iyi haberlerle gelır ınsallah ya dur bakalım kötu düşünüp kendını üzme

hayırlı cumalar canım nasılsın bakalıminşallah bu ay hepimiz için son olur canım ya rabbim yüzümüzü güldürsün aminnnnnnn

canım nasılsınnnnnnnnnnneşin nasıl oldu iyidir inşallah:26:canım ben temizleneyim kuranı kerimi her gün okumaya çalışıyorum senin içinde okurum sayıyı o zaman söylerim kuzum rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah amin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…