- 11 Mart 2013
- 12.209
- 3.184
- 178
günaydın canım öyle rüyalara takılıp üzme kendini bilinç altı hepsi troid için ama Git doktora onu düşürmek için ilaç falan veriyorlar zaten gebelikte endokri,nde kontrol altına alıyor
canım benim üzülme eşinde stres olmuştur tabi o böyle anlatamıyor paylaşamıyor hep içinde ondan dolayı sorun oluyor düzelir inşallah en kısa zamanda
düzelir inşallah canım düzelirde yara kabuk bağlıyor ama izi kalıyor
kızlar az önce alt kat komsumla dısardaydık.
konu nasıl geldyse çocuğa geldı.
bızım akraba vardı bı yerden baska bı yere tasındı hamıle kaldı.
senınkıde belkı strestendır dedı. kaynanam da dedi malatyaya gelsın olur cocuğu dedi.
dedim ben ara verdım evet bı ara çok kafama takıyordum bı yaz gelsın dedim.
kendı bı kac örnek anlattı ben hıc sormam nıye sorayım kı dedi. zaten streslidr insan dedi.
dedım bazen ınsanlar dan dun konusuyo ınsanın ıcınde ne yasadıgını bılmıyorlar.
mesela evlımutlu tedavı goruyormus dıyolarmıs dedim. halbukı oyle bse yok dedım.,
farkındayım kımse de sormuyo artık dedım.,,
her şeyın hayrlısı olsun dedi.
bak benım ılk cocugum dogdu ıkıncı olmuyo mu dedıler ıkıncı oldu eşim çalışmıyodu bu defa nasıl bakacaksın nıye cocuk getrdın dedıler dedı.
bu komsum ıyıdır normalde bu zamana kadar bana hıc sormadı ıyı nıyetlıdr.
ama sanırım burada gıtme vaktı çoktan gelmiş...
elbette bir iki gözyaşı düştü düşmeye de devam edıyor ama yapacak bir sey yok.
ben de istemez mıyım ıstedgım anda olsun ama olmuyo ne yapalım.
kızlar ben kendıme yasın okutacagım 500 tane. duanın toplandığı gun sizlerinde adını geçireceğim. okuyabılır mısınz sanrım mart sonuna kadar kac tane okursunz ?
her şeyin bir zamanı vakti var canım üzülme diyeceğim ama olmuyor stress yapma diyeceğim ama olmuyor, hakkımıza hayırlısı kuzum
bu arada nasıl olacaksa söyle bende okurum senin için
kuzu cevap yazdım sana üzülmeeeeeeee dualarımdasın herzaman Allah büyük
amin canım ya inşallah inşallah hepimiz atlatacağız aminnnnnnnnnn
anladım canım seni boşver ya raporda da yazarsa yazsın takma kafana eşim bugün rapor için iş yerinden evrak alması gerekiyordu her arayan ne oldu ne oldu sorupğ durdu eşimde en sonunda çocuk tedavisi için dedi ne yapalım buda bizim kaderimiz ve imtihanımızmış inşallah bizler de kolayca bugünleri atlatacağız canım
kuzu nasılsınbebişimiz nasıl bakalım yüsram çok dua et bize ne olur canım yaaaaaaaaaa:18:ilaç için son rapor hakkımmış ya eşimin bayağı siniri bozuldu bana destek olacağına canımı sıktı durduk yere bu erkekler neden böyle yaaaaaaa bugün iğneyi vuracağım bakalım rabbim hayır etsin inşallah canım
ah canım ya bizimde bu yıl tayin bakalım eğer gidersek bende acaba yeni yer hamile kalır mıyım diye düşünmüyor değilimcanım annem bana 500 tane yasin okutmuştu ama herkesin bir tane okuması lazım kuzum ben seve seve okurum bana yüzüme karşı kısır muamelesi yaptılar yüzüme güldüler arkamdan konuştular güldüler canım çok kafama taktım ama olan bana oldu boşver rabbim herşeyi görüyor herkes kalbinin gününü görsün üzülme sen canım
bazen bu erkekleri Rabbim neden duygusuz yaratmış diye düşünüyorum
inşallah canım ya bazen dayanacak gücüm kalmıyo
pofudukta öyle dedi ben bılmıyordum canım ya bi kişinin bi yasın okuyacağını.geçen benı de aradılar yasın ıcın ıkı tane okudum ben hc demedıler bır tane okunacak dıye
pofuduk ne ıgnesı bu? göbekten yumurtayı büyütmek için olan iğne mı bugun adetının kacıncı günü?
sosyalım konusamadık senle daha iyi mısın?
ne bileyım az bıraz da tedavıyı kabullenemıyorum sanırım kı kımse bılmesın ıstıyorum.
iyiyim canım sende iyi ol ama bu bizlerin imtihanı hem bilseler ne olur ki çevremizde bir sürü insan tedavi oluyor sen sonucuna bak , ayrıca millet hiç bir zaman susmaz bunuda unutma
bugün adetimin 2.günü canım aşılama için iğneye başladım canım bugün akşam 8de ilk iğnemi vuracağım bakalım rapor hakkımızda bitmiş eşimde canımı sıktı zorlu bir süreçteyim yani canım rabbim hepimizin yardımcısı olsun.....bende ilk zamanlar kabullenemedim canım kimseye söylemedim annem hariç sonra da herkes öğrendi işte aman ne yapalım ölelim mi olmuyor diye canım ya rabbim bizlere de hayırlı evlatlar verecek inşallah
pofuduğum inşallah seninde bebeğin gelecek Rabbim emeklerini boşa vermesin kuzum
yusrammmm bebişş nasıl kız sen nasılsınnn yazışamadık seninle