aynen canım artık ben bsey desemde gülümsüyo sadece. yarıyıl tatılınde akrabaları sız ne beklıyoruzsunz yok mu bebek deyıp durdular eşime bana. eşimde yazık oyle bı konusuyo kı ben bıle ınandım. hele bi pütürgeden kurtulak falan dedi espri yaptı konu değişti.
canım valla bundan sonra öyle yapacağıminşallah hıc gerek kalmaz canım. senın yumurtalarda bı sıkıntı yok demı ?
yusram dıkkat et kendıne ıs yoğunlugundan
kızlar eşim dün ayağını incitti bugün malatyaya geldık alcıya aldılar. bu ay da nasip değilmiş sanrım. adamın ayagı alcıda ıkı uc gune kalmaz bende yumurtlarım
merak etme canım her ayrıntıyı anlatırım azönce iğnemi vurdum bu sefer çok acıdı yaaaaaaanormalde fazla acımaz iğnenin ucu ince ama bende anlamadım:26:
canım çok geçmiş olsun ya ters zamanda olmuş neyse eşin iyileşşin de çalışma sonra da olurevet canım yumurtalarım da görünürde birşey yok ama bebişte yok bugün canım çok sıkkın yaaaaaaa depresyon takılıyorum yine eşim evde dışarı çıkalım dedim adamın umurunda değil şimdi de paşam maça gitti bende mal gibi yalnız kaldım yine çok kızgınım eşime çokkkkkkkkkkk birde iğneni vurulmayı unutma diyor giderken
kızlar hemen gireyim dedim sonra yazamıyorum
pofuduğum ilk iğneni yapmışsın hadi inşallah bu ay son iğneler olurda kuzuna kavuşursun
evlimutlu kuzum bugün daha iyi misin. eşine de çok geçmiş olsun biran önce iyileşir inşallah Allah şifa versin
sosyalim bugün ki ateşini merak ediyorum
kızlar hepinizin son döngüsü olsun inşallah seviyorum sizleri
amın canım inşallah bugünler gelip geçeçek canım unutma
iyiym canım sen nasılsın. sağol canım teşekkür ederim
kızlar ben bu yasın işini sordurdum da dediğiniz gibi aslında 500 farklı kişi olması gerekıyormuş. ama o kadar kişiyi de bulmak imkansız. o yüzden kım ne kadar okuyabılırse artık. Rabbim niyetımızı biliyo.
o yüzden 21 marta kadar kaç yasin okuyabılırsınz? 21 mart cuma günü duası toplanacakmış
belkide Allah söyletmiştirayy talihsizliğe bak ya, geçmiş olsun canım inşallah bir an önce düzelir
kaç tane vurulacaksın canım ilk etapta , ağrır ya ağrımaz mı geçmiş olsun kuzu inşallah bebeğin gelirde tüm sıkıntıların geçer gider
ben daha konuşmuyorum benimkiyle, beklentiyi düşük tutunca daha mutlu oluyorsun
annene geçmiş olsun kuzu, 18 ine çizgimi çekti yusram şafak 7
hergün okuduğumuzu yazsak canım son 1 hafta kalanı bölüşsek olmaz mı şimdi olurda bi sorun falan çıkar hani diye dedim :26:
canım nasılsınnnnnnnnnnneşin nasıl oldu iyidir inşallah:26:canım ben temizleneyim kuranı kerimi her gün okumaya çalışıyorum senin içinde okurum sayıyı o zaman söylerim kuzum rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah amin....
sağol canım benim inşallaholur canım.
canım annen de iyi haberlerle gelır ınsallah ya dur bakalım kötu düşünüp kendını üzme
iyiym hamd olsun canımhayırlı cumalar canım nasılsın bakalıminşallah bu ay hepimiz için son olur canım ya rabbim yüzümüzü güldürsün aminnnnnnn
sağol canımbelkide Allah söyletmiştirayy talihsizliğe bak ya, geçmiş olsun canım inşallah bir an önce düzelir
kaç tane vurulacaksın canım ilk etapta , ağrır ya ağrımaz mı geçmiş olsun kuzu inşallah bebeğin gelirde tüm sıkıntıların geçer gider
hergün okuduğumuzu yazsak canım son 1 hafta kalanı bölüşsek olmaz mı şimdi olurda bi sorun falan çıkar hani diye dedim :26:
belkide Allah söyletmiştirayy talihsizliğe bak ya, geçmiş olsun canım inşallah bir an önce düzelir
tamam canım duasında sizlerin adını da ekleteceğim zaten canım hepımızın yasini olacak
bitanelerim kusura bakmayın giremiyorum bi bakayım sizlere hemde haber vereyim dedim kısmet olursa annem cuma günü amileyat olacak platin takacaklar dualarınıza ihtiyacım var
bu arada bende de bulantılar arttı Allah yardımcımız olsun perşembe gününden izin alacam 2 hafta anneme bakacam inşalalh durumum iyi olurdu güzelce atlatırız
Allah tüm şifa bekleyenlerede annemede şifa versin herşey gelir geçer inşallahhh
hepinizi çok seviyorum giremezsem merak etmeyin
canım sağol Allah razı olsun kusura bakma giremiyorum ekim annelerine bakamadım bi ara açtım sayfalar baya ilerlemiş :26:Bak bak ben de diyorum nerde benim arkadasım? Ya sen bizi unuttun mu? Insan yazar eder hemde annen rahatsızmış insan paylaşır bende seni ne adar merak ediyordum. Ahh be arkadasım ne oldu annene? Neden platin takıyorlar, Rabbim şifalar versin hastanede mutlaka ağızlık tak tammı mikrop kapma aman dikkat et buna. Dualarım sizinle
canım sağol Allah razı olsun kusura bakma giremiyorum ekim annelerine bakamadım bi ara açtım sayfalar baya ilerlemiş :26:
canım annem 3 yıl önce bel fıtıgında ameliyat oldutu ama kemik yapısında bozulma olmuş diskleri platin ile destekleyecekler aklına geldikçe dua et olur mu
sen nasılsın anneannen iyileşti mi bebişin nasıl
bitanelerim kusura bakmayın giremiyorum bi bakayım sizlere hemde haber vereyim dedim kısmet olursa annem cuma günü amileyat olacak platin takacaklar dualarınıza ihtiyacım var
bu arada bende de bulantılar arttı Allah yardımcımız olsun perşembe gününden izin alacam 2 hafta anneme bakacam inşalalh durumum iyi olurdu güzelce atlatırız
Allah tüm şifa bekleyenlerede annemede şifa versin herşey gelir geçer inşallahhh
hepinizi çok seviyorum giremezsem merak etmeyin
inşallah annen daha sağlıklı olacak yusram , bulantıların arttı mı kuzu artık çekeceksin az biraz daha , herşeyi güzelce atlatırsın Allah yardımcın olsun
canlar günaydın sonunda gelebıldım
canlar günaydın sonunda gelebıldım
CANLARIM izin alacam diye iş yerindede yoğunum giremiyorum iyisiniz inşallah pofuduğum nerde o nasıl girmemiş galiba
bu arada ben sabah ilk defa istifra ettim afedersiniz yazıyorum ama sarı su şeklinde boğazım falan acayip acıyor
canlarım öpüyorum hepinizi Allah a emanet olun
sosyalim inişli çıkışlı tablolar güzeldir inşallah bu ay gelmiştir kuzun
CANIM ANNEMİN AĞRISI DEVAM EDİYOR YARIN YATIŞ İÇİN İŞLEMLER YAPILACAK CUMA GÜNÜ DE ALLAH NASİP EDERSE AMELİYATcanım nasılsın annen nasıl oldu kuzum:26:dikkat et kendine canım bende hastaneye gitmekten yoğunum canım ya dün gittim bugün gittim perşembe tekrar gideceğim vajinal muayene için gidiyorum eve gel yemek yap derken vakit geçiyor baş ağrımda cabası
sosyalim canım inşallah hamilesindir yaaaaaaaaaaaaa nasılsın buaradaaaaaaa
günaydın canım nasılsınhoşbulduk canım
CANIM ANNEMİN AĞRISI DEVAM EDİYOR YARIN YATIŞ İÇİN İŞLEMLER YAPILACAK CUMA GÜNÜ DE ALLAH NASİP EDERSE AMELİYAT
dua et canım
seninde Allah yardımcın olsun bu uğraşının sonu nur topu gibi bebiş olsun inşallahhhhhhhhhhhhhhh
günaydın canım nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?