Malatyalı hemşerilerim hangi ay olursa olsun gelin beraber bekleyelim bebişlerimizi

belkide Allah söyletmiştir ayy talihsizliğe bak ya, geçmiş olsun canım inşallah bir an önce düzelir

kaç tane vurulacaksın canım ilk etapta , ağrır ya ağrımaz mı geçmiş olsun kuzu inşallah bebeğin gelirde tüm sıkıntıların geçer gider
ben daha konuşmuyorum benimkiyle, beklentiyi düşük tutunca daha mutlu oluyorsun

annene geçmiş olsun kuzu, 18 ine çizgimi çekti yusram şafak 7

hergün okuduğumuzu yazsak canım son 1 hafta kalanı bölüşsek olmaz mı şimdi olurda bi sorun falan çıkar hani diye dedim :26:

inşallah canım sağol. beklentı konusunda haklısın bizde geçen kavga ettik ama bizimki çocuk meselesi değildi. az beklenti çok mutluluk

olur canım. arkads aradı az önce 500 farklı kısı olması lazım diye. dedim bulamam kı o kadar. kayınvalidem cumaya gidecek ona bı söyleyeyım belkı bulur dedı. kızlar sayıyı bı alayım kalanı söylerım size

tamam canım duasında sizlerin adını da ekleteceğim zaten canım hepımızın yasini olacak

olur canım.

canım annen de iyi haberlerle gelır ınsallah ya dur bakalım kötu düşünüp kendını üzme
sağol canım benim inşallah
hayırlı cumalar canım nasılsın bakalıminşallah bu ay hepimiz için son olur canım ya rabbim yüzümüzü güldürsün aminnnnnnn
iyiym hamd olsun canım
amin kuzum amin
sağol canım
kız 18 i deyince bende nasıl 18 olmuş dedim hayretle tabloyu açtım 25. gün yani ayın 18 iymiş

canım ilk etapta 5 gün vurulacağım bugün 3.günüm p.tesi tekrar hastaneye gideceğim bakalım canım:18:sosyalim buarada RECEP İVEDİK 4 e gittik mükemmeldi çok beğendim ben gitmenizi tavsiye ederim eyvah eyvaha da gitmiştik ama recep daha iyiydiah bu erkekler boşver canım aklını başına alsın kocişinde hatta benim kocişte ne kadar ciddi olduğumuzu görsünler

bitanelerim kusura bakmayın giremiyorum bi bakayım sizlere hemde haber vereyim dedim kısmet olursa annem cuma günü amileyat olacak platin takacaklar dualarınıza ihtiyacım var
bu arada bende de bulantılar arttı Allah yardımcımız olsun perşembe gününden izin alacam 2 hafta anneme bakacam inşalalh durumum iyi olurdu güzelce atlatırız
Allah tüm şifa bekleyenlerede annemede şifa versin herşey gelir geçer inşallahhh
hepinizi çok seviyorum giremezsem merak etmeyin

Bak bak ben de diyorum nerde benim arkadasım? Ya sen bizi unuttun mu? Insan yazar eder hemde annen rahatsızmış insan paylaşır bende seni ne adar merak ediyordum. Ahh be arkadasım ne oldu annene? Neden platin takıyorlar, Rabbim şifalar versin hastanede mutlaka ağızlık tak tammı mikrop kapma aman dikkat et buna. Dualarım sizinle

canım sağol Allah razı olsun kusura bakma giremiyorum ekim annelerine bakamadım bi ara açtım sayfalar baya ilerlemiş :26:
canım annem 3 yıl önce bel fıtıgında ameliyat oldutu ama kemik yapısında bozulma olmuş diskleri platin ile destekleyecekler aklına geldikçe dua et olur mu
sen nasılsın anneannen iyileşti mi bebişin nasıl

Annanemi çıkarttık hastaneden ama yatıyor yani hiç kalkamadı ayağa. Cok cok geçmiş olsun dualarım tabiki sizinle sen herzaman yanımdaydın eşimle tartıştık yanımdaydın annanemde yanımdaydın herzaman yanımdasın bende senin yanındayım her zaman. Unutma hastanede mutlaka maske takmayı Rabbim korusun mikrop kapabilirsin hastahanede. Bebeğim iyi teyzesi cok şükür 10. Haftamıza girdik dün. Büyüdük kocaman olduk yani :)

inşallah annen daha sağlıklı olacak yusram , bulantıların arttı mı kuzu artık çekeceksin az biraz daha , herşeyi güzelce atlatırsın Allah yardımcın olsun

inşallah annen daha sağlıklı olacak yusram , bulantıların arttı mı kuzu artık çekeceksin az biraz daha , herşeyi güzelce atlatırsın Allah yardımcın olsun

canlar günaydın sonunda gelebıldım

CANLARIM izin alacam diye iş yerindede yoğunum giremiyorum iyisiniz inşallah pofuduğum nerde o nasıl girmemiş galiba
bu arada ben sabah ilk defa istifra ettim afedersiniz yazıyorum ama sarı su şeklinde boğazım falan acayip acıyor
canlarım öpüyorum hepinizi Allah a emanet olun
sosyalim inişli çıkışlı tablolar güzeldir inşallah bu ay gelmiştir kuzun

canım nasılsın annen nasıl oldu kuzum:26:dikkat et kendine canım bende hastaneye gitmekten yoğunum canım ya dün gittim bugün gittim perşembe tekrar gideceğim vajinal muayene için gidiyorum eve gel yemek yap derken vakit geçiyor baş ağrımda cabası

sosyalim canım inşallah hamilesindir yaaaaaaaaaaaaa nasılsın buaradaaaaaaa

CANIM ANNEMİN AĞRISI DEVAM EDİYOR YARIN YATIŞ İÇİN İŞLEMLER YAPILACAK CUMA GÜNÜ DE ALLAH NASİP EDERSE AMELİYAT
dua et canım
seninde Allah yardımcın olsun bu uğraşının sonu nur topu gibi bebiş olsun inşallahhhhhhhhhhhhhhh
hoşbulduk canım
günaydın canım nasılsın

iyiym canım sen nasılsın ? Allah şifa versin tez zamanda sağlığına kavuşur ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…