canım nasılsın annen nasıl oldu kuzum:26:dikkat et kendine canım bende hastaneye gitmekten yoğunum canım ya dün gittim bugün gittim perşembe tekrar gideceğim vajinal muayene için gidiyorum eve gel yemek yap derken vakit geçiyor baş ağrımda cabası
sosyalim canım inşallah hamilesindir yaaaaaaaaaaaaa nasılsın buaradaaaaaaa
Canım Hamd olsun iyiym ama sesim düşmüş biraz grip olmaktan korkuyorum hem anneme hem bana zarar olacak grip olmam akşam nane limon kaynatacam evdeki herkese içireyim de kimse hastalanmasıniyiym canım sen nasılsın ? Allah şifa versin tez zamanda sağlığına kavuşur ınsallah
canım nana limonu da çok içme bence. ıhlamur içmeye çalış sadece.
Rabbim yardımcınız olsun
canım bi bardak içtim zaten başka içemedim ama gittikçe kötü oldum bugün burnum akıyor gözlerim sulanıyor
sosyalcan senın adet zamanı yaklaşıyo inşallah hiç gelmez durumun nasıl?
canım gözdeye acile gittim durumu anlattım vitamin vs katıp serum taktı 2 gün rapor verdi evdeyim şimdi ama hala aynı şekilde yarına kadar toparlansam iyi yarın ameliyat var Allah'ım güç versin banaçok zor ya fırsat buldukça da dinlenmeye çalış canımilaçsız da zor olur ama
CANIM ANNEMİN AĞRISI DEVAM EDİYOR YARIN YATIŞ İÇİN İŞLEMLER YAPILACAK CUMA GÜNÜ DE ALLAH NASİP EDERSE AMELİYAT
dua et canım
seninde Allah yardımcın olsun bu uğraşının sonu nur topu gibi bebiş olsun inşallahhhhhhhhhhhhhhh
günaydın canım nasılsın
inşallah sonu bebiş olsunda gidip geldiğini unutursun canım benimm , iyiyim canım bekliyoruz bakalım gözümüz ateş tablomuzda
sosyalcan senın adet zamanı yaklaşıyo inşallah hiç gelmez durumun nasıl?
canım gözdeye acile gittim durumu anlattım vitamin vs katıp serum taktı 2 gün rapor verdi evdeyim şimdi ama hala aynı şekilde yarına kadar toparlansam iyi yarın ameliyat var Allah'ım güç versin bana
canım inşallah bu yorulmalarının mükafatını Rabbim verecek sana sen iyi olda girme bişey olmaz durumdan ara ara haberdar et o nazlanan yumuşlar büyüsünde bebek olarak gelsin inşallah sanacanım rabbim yardımcınız olsun bende bugün hast gittim yumyumlarım daha tam büyümemiş yarın bridaha gideceğim bakalım o yüzden kkya fazla giremiyorum ya
tamam canım c vitaminine yüğklenecem mide portakal falancanım çok geçmiş olsun ya dikkat et evlimutlunun da dediği gibi sadece ıhlamur iç canımannenin de inşallah ameliyatı iyi geçer canım
canım tablolara bugün baktım maşallah 16. gün yumurtlamışsın hadi inşallah peş peşe haberleri verin 3. nüzde kuzumsosyalcan senın adet zamanı yaklaşıyo inşallah hiç gelmez durumun nasıl?
kuzum 16.gün yumurtlamışın kız eşin iyi olduysa çalışın çalışın canımbende bugün hast gittim yarın tekrar gideceğim çarşı pazar yolu oldu benim için hastane rabbim sonumuzu hayır etsin inşallahhhhhhhhhhhhhh
canım tablolara bugün baktım maşallah 16. gün yumurtlamışsın hadi inşallah peş peşe haberleri verin 3. nüzde kuzum
hadi hayırlısı rabbım tamamına erdirsinKizlar cift cizgiyi gordum testte kutfen dyua edin bana olur mu gecmisi okuyamadim aksama yazarim size tablette zor oluyor yazmasi
ilk bebeğim 4.5 aylıkken gecen kasımda karnımda öldü şimdi tekrar hamileyim rabbim isteyen herkesin gözünü bu yolda koymasın hayırlısıyla evlat sahibi olsun
tesekkurler arkadasım insallah hepimizinhoşgeldın amın canım Allah sana ve bebeğine sağlık versın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?