Malatyalı hemşerilerim hangi ay olursa olsun gelin beraber bekleyelim bebişlerimizi

inşallah sonu bebiş olsunda gidip geldiğini unutursun canım benimm , iyiyim canım bekliyoruz bakalım gözümüz ateş tablomuzda

iyiym canım sen nasılsın ? Allah şifa versin tez zamanda sağlığına kavuşur ınsallah
Canım Hamd olsun iyiym ama sesim düşmüş biraz grip olmaktan korkuyorum hem anneme hem bana zarar olacak grip olmam akşam nane limon kaynatacam evdeki herkese içireyim de kimse hastalanmasın
amin canım inşallah

canım nana limonu da çok içme bence. ıhlamur içmeye çalış sadece.

Rabbim yardımcınız olsun

sosyalcan senın adet zamanı yaklaşıyo inşallah hiç gelmez durumun nasıl?

çok zor ya fırsat buldukça da dinlenmeye çalış canım ilaçsız da zor olur ama
canım gözdeye acile gittim durumu anlattım vitamin vs katıp serum taktı 2 gün rapor verdi evdeyim şimdi ama hala aynı şekilde yarına kadar toparlansam iyi yarın ameliyat var Allah'ım güç versin bana

canım rabbim yardımcınız olsun bende bugün hast gittim yumyumlarım daha tam büyümemiş yarın bridaha gideceğim bakalım o yüzden kkya fazla giremiyorum ya

sosyalcan senın adet zamanı yaklaşıyo inşallah hiç gelmez durumun nasıl?

kuzum 16.gün yumurtlamışın kız eşin iyi olduysa çalışın çalışın canımbende bugün hast gittim yarın tekrar gideceğim çarşı pazar yolu oldu benim için hastanerabbim sonumuzu hayır etsin inşallahhhhhhhhhhhhhh

canım gözdeye acile gittim durumu anlattım vitamin vs katıp serum taktı 2 gün rapor verdi evdeyim şimdi ama hala aynı şekilde yarına kadar toparlansam iyi yarın ameliyat var Allah'ım güç versin bana

canım çok geçmiş olsun ya dikkat et evlimutlunun da dediği gibi sadece ıhlamur iç canımannenin de inşallah ameliyatı iyi geçer canım

canım rabbim yardımcınız olsun bende bugün hast gittim yumyumlarım daha tam büyümemiş yarın bridaha gideceğim bakalım o yüzden kkya fazla giremiyorum ya
canım inşallah bu yorulmalarının mükafatını Rabbim verecek sana sen iyi olda girme bişey olmaz durumdan ara ara haberdar et o nazlanan yumuşlar büyüsünde bebek olarak gelsin inşallah sana
canım çok geçmiş olsun ya dikkat et evlimutlunun da dediği gibi sadece ıhlamur iç canımannenin de inşallah ameliyatı iyi geçer canım
tamam canım c vitaminine yüğklenecem mide portakal falan
inşallah canım dualarınıza ihtiyacımız var öpüyorum seni

evt canım 15. gün çalıştık ama tutar mı bilmem

canım tablolara bugün baktım maşallah 16. gün yumurtlamışsın hadi inşallah peş peşe haberleri verin 3. nüzde kuzum

inşallah canım sen de dikkat et kendine Annenle ilgili güzel haberler verirsin inşallah

Kizlar cift cizgiyi gordum testte kutfen dyua edin bana olur mu gecmisi okuyamadim aksama yazarim size tablette zor oluyor yazmasi

ilk bebeğim 4.5 aylıkken gecen kasımda karnımda öldü şimdi tekrar hamileyim rabbim isteyen herkesin gözünü bu yolda koymasın hayırlısıyla evlat sahibi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…