Kizlar cift cizgiyi gordum testte kutfen dyua edin bana olur mu gecmisi okuyamadim aksama yazarim size tablette zor oluyor yazmasi
canım inşallah bu yorulmalarının mükafatını Rabbim verecek sana sen iyi olda girme bişey olmaz durumdan ara ara haberdar et o nazlanan yumuşlar büyüsünde bebek olarak gelsin inşallah sana
tamam canım c vitaminine yüğklenecem mide portakal falan
inşallah canım dualarınıza ihtiyacımız var öpüyorum seni
evt canım 15. gün çalıştık ama tutar mı bilmem
inşallah canım sen de dikkat et kendine Annenle ilgili güzel haberler verirsin inşallah
canım rabbim yardımcınız olsun bende bugün hast gittim yumyumlarım daha tam büyümemiş yarın bridaha gideceğim bakalım o yüzden kkya fazla giremiyorum ya
sosyalım sen hangi doktora gittin?
canım senın progestan hap ya da progestan jel kullanman lazım demedı mı onu ?
canım daha çok erken kalbını ferah tut moralını bozma.Rabbim evinin neşesini sana nasip edecek inşallah
yusram annen nasıl oldu . geçmiş olsun
pofuduğum iğneler bitti mı daha büyümez mı adetının kacıncı günü bugün?
kızlar haber vereyim dedim çok şükür ameliyat iyi geçti altı platin taktılar ağrıları çok fazla hastaneyi hala
Can yoldaslarim zercana gittim degerim 63 cikmis guzelmartis dedi progesteron ve igneye devam dedi lekelenmen kirmiziya donmedigi surece korkma haftaya carsamba gel dedi benden bu kadar
Yusram gecmis olsun tekrardan bitanem bir an once annecigin insallah ayaklanir kuzum
Pofudugumm sen ne yapiyorsun kuzu nasilsin
Evli mutlumncanim benim Rabbim en kisa surede sizlerede nasip etsin insallah dualarimdasinizn sagliki ve sorunsuz gebelik diliyorum sizin icij haktan
hadi gözün aydın kuzum inşallah sağlıkla kucağına da alırsın canımdarısı da bizlere inşallah yaaaaaaa rüyamda görsem inanmam ama Allah dilesin yeter ki inşallah bana evlimutluma ve tüm isteyenlere rabbim tez zamanda versin inşallahhhhhhhhh
Can yoldaslarim zercana gittim degerim 63 cikmis guzelmartis dedi progesteron ve igneye devam dedi lekelenmen kirmiziya donmedigi surece korkma haftaya carsamba gel dedi benden bu kadar
Yusram gecmis olsun tekrardan bitanem bir an once annecigin insallah ayaklanir kuzum
Pofudugumm sen ne yapiyorsun kuzu nasilsin
Evli mutlumncanim benim Rabbim en kisa surede sizlerede nasip etsin insallah dualarimdasinizn sagliki ve sorunsuz gebelik diliyorum sizin icij haktan
hadi gözün aydın kuzum inşallah sağlıkla kucağına da alırsın canımdarısı da bizlere inşallah yaaaaaaa rüyamda görsem inanmam ama Allah dilesin yeter ki inşallah bana evlimutluma ve tüm isteyenlere rabbim tez zamanda versin inşallahhhhhhhhh
amın canım pofudukla bana da dua edın sızın duanız kabul olur.
kız nasıl söyledın eşine hamıle olduğunu ilk tepkısı ne oldu
kullan bakalm canım ıgnelerını bı güzel haberde senden alırız ınsallah. iki de iki kız senle ben kaldık
amın canım bakalım inşallah bızlere de nasip olur
amın canım pofudukla bana da dua edın sızın duanız kabul olur.
kız nasıl söyledın eşine hamıle olduğunu ilk tepkısı ne oldu
kullan bakalm canım ıgnelerını bı güzel haberde senden alırız ınsallah. iki de iki kız senle ben kaldık
amın canım bakalım inşallah bızlere de nasip olur
tabi ki ediyorum canım benim Rabbim hayırlısını versin inşallah dualarımız kabul olacakcanım öğrendiğimin sabahında lekelenme geldi sevinemedik ki doğru düzgün bi ilk gebeliğim iyi sonuçlanmayınca ikimizde korkuyorum çok dillendirmiyoruz
canım inşallah iki de iki de sıfır olacak Allahın izniyle(Amin)nasılsın canımbende bu aralar endometrium kalınlığına takmış durumdayım ya doktor bana vajinal muayene de hemşireye derken kulağıma geliyordu iğneyle istedikleri seviyeye getirebiliyorlarmış ama ya normalde acaba çok inceyse diye düşünmeye başladım ya:18:çok ince olursa da çok kalın olursa da problemmiş bebek tutunamazmış sonra da kendime amannnnn olacaksa zaten olacak ne kafaya takıyorsun diyorum ama takmadan da duramıyorum
kızlar ben dün ateşimi giremedim uyuya kalmişm giremedim bir şey olur mu?
inşallah canm ıyıyım canm sen nasılsın?o demek o canım rahım duvarı kalınlığı falan?
valla canım bende anlamadım bu işler i de o dediğin hamıle kalmaya engel mı?
sosyalım takvımını yapsana kız
hiç bir şey olmaz canım, tablon diğer aydan çok değişik inşallah sonu bebiş oluren azından pıt pıtları duyayım öyle yapayım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?