Malatyalı hemşerilerim hangi ay olursa olsun gelin beraber bekleyelim bebişlerimizi

amin canım ya hastaneden yeni geldim bende yumurtalarım salıdan beri 13.50 da kaldı yaaaaaaa dua edin bana p.tesi tekrar gideceğim bakalım:26:canım annenin ameliyatı iyi geçmiştir inşallah

evt canım 15. gün çalıştık ama tutar mı bilmem

inşallah canım sen de dikkat et kendine Annenle ilgili güzel haberler verirsin inşallah

inşallah tutar canım ya rabbim büyük bende hast yeni geldim canım duşa attım kendimi vallahiiiiiiiyumurtam salıdan beri 13.50 de kaldı canım ya dua et bana da büyüsün inşallah bakalım p.tesi tekrar gideceğim canım

canım rabbim yardımcınız olsun bende bugün hast gittim yumyumlarım daha tam büyümemiş yarın bridaha gideceğim bakalım o yüzden kkya fazla giremiyorum ya

kızlar bugün saat 12 gibi lekelenmem geldi doktor eve git bekle dedi kimyasal olabilirmiş canlarım en iyisi beklemek sanırım

sosyalım sen hangi doktora gittin?

canım senın progestan hap ya da progestan jel kullanman lazım demedı mı onu ?

canım daha çok erken kalbını ferah tut moralını bozma.Rabbim evinin neşesini sana nasip edecek inşallah

yusram annen nasıl oldu . geçmiş olsun

pofuduğum iğneler bitti mı daha büyümez mı adetının kacıncı günü bugün?

kızlar günaydın,

sosyalım nasılsın?

saat daha erken uzanmıssındır dıye arayamıyorum rahatsz etmemek için umarım her şey yolundadr sen ıyısındr. dualarım senınle

kızlar haber vereyim dedim çok şükür ameliyat iyi geçti altı platin taktılar ağrıları çok fazla hastaneyi hala

canım ilk paketim bitti diğerine geçtim iğne vurulmaya devam bakalım ne olacağım inşallah p.tesi büyümüş olur
sen nasılsın canımbende biraz iyi biraz limoniiii öyle takılıyorum işte kuzum ya

SOSYALİM ne yaptın canım haber ver bize merak ediyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Can yoldaslarim zercana gittim degerim 63 cikmis guzelmartis dedi progesteron ve igneye devam dedi lekelenmen kirmiziya donmedigi surece korkma haftaya carsamba gel dedi benden bu kadar

Yusram gecmis olsun tekrardan bitanem bir an once annecigin insallah ayaklanir kuzum
Pofudugumm sen ne yapiyorsun kuzu nasilsin
Evli mutlumncanim benim Rabbim en kisa surede sizlerede nasip etsin insallah dualarimdasinizn sagliki ve sorunsuz gebelik diliyorum sizin icij haktan

hadi gözün aydın kuzum inşallah sağlıkla kucağına da alırsın canımdarısı da bizlere inşallah yaaaaaaa rüyamda görsem inanmam ama Allah dilesin yeter ki inşallah bana evlimutluma ve tüm isteyenlere rabbim tez zamanda versin inşallahhhhhhhhh

ben sizden çok ama çok umutluyum ama öyle deme Rabbim isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın inşallah amin canım sağolasın

amın canım pofudukla bana da dua edın sızın duanız kabul olur.

kız nasıl söyledın eşine hamıle olduğunu ilk tepkısı ne oldu

kullan bakalm canım ıgnelerını bı güzel haberde senden alırız ınsallah. iki de iki kız senle ben kaldık

amın canım bakalım inşallah bızlere de nasip olur

tabi ki ediyorum canım benim Rabbim hayırlısını versin inşallah dualarımız kabul olacak canım öğrendiğimin sabahında lekelenme geldi sevinemedik ki doğru düzgün bi ilk gebeliğim iyi sonuçlanmayınca ikimizde korkuyorum çok dillendirmiyoruz

canım inşallah iki de iki de sıfır olacak Allahın izniyle(Amin)nasılsın canımbende bu aralar endometrium kalınlığına takmış durumdayım ya doktor bana vajinal muayene de hemşireye derken kulağıma geliyordu iğneyle istedikleri seviyeye getirebiliyorlarmış ama ya normalde acaba çok inceyse diye düşünmeye başladım ya:18:çok ince olursa da çok kalın olursa da problemmiş bebek tutunamazmışsonra da kendime amannnnn olacaksa zaten olacak ne kafaya takıyorsun diyorum ama takmadan da duramıyorum

diline sağlık canım çok sağol bende eşine nasıl söyledin diye soracaktım ki hastaneye gittiğin aklıma geldi....sonu güzel olacak inşallah canım

kızlar ben dün ateşimi giremedim uyuya kalmişm giremedim bir şey olur mu?

inşallah canm ıyıyım canm sen nasılsın?o demek o canım rahım duvarı kalınlığı falan?

valla canım bende anlamadım bu işler i de o dediğin hamıle kalmaya engel mı?

sosyalım takvımını yapsana kız

hiç bir şey olmaz canım, tablon diğer aydan çok değişik inşallah sonu bebiş olur en azından pıt pıtları duyayım öyle yapayım canım

hiç bir şey olmaz canım, tablon diğer aydan çok değişik inşallah sonu bebiş olur en azından pıt pıtları duyayım öyle yapayım canım

bana da farklı geldi de umursamıyormuş gibi davranıyorum

hayırlısıyla inşallah canım kalp atısını da duyarsın.

iğneyı kendın mı vuruyorsun zor oluyor mu?

bide canım sizın yumurtanın çatladığı zaman mı ilişkı olmus oldu öncesınde ya da sonrasında mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…