Malatyalı hemşerilerim hangi ay olursa olsun gelin beraber bekleyelim bebişlerimizi

Gunaydin yoldaşlar
Hani insanlar hisseder ya hamileligi nedense bende oyle bir duygu yok
Dun acayip bir haldeydim ama bugun herhangi bisey yok.belim agrisi cok hafifledi.goguslerde tik yok.bu ne karmasa yahu.son 4 gun bata.ama gebericem meraktan.bu sefer dayanmaya calisiyorum 22 sine kadar.cok zor beklemek coooook ; (

beklemek gerçekten çok zor canım ama biraz sabır, inşallah kırmızıların gelmez ve muradına erersin

offff : ( insallah arkadasim .geberiyorum beklemekten ; ) zaten kirmizilar gelirse ekim de seninle ayni gunu beklicem canim.

ben seninle beklemek istemiyorum belki arkadaşım şaka bir yana inşallah beklemezsin, inşallah bu ay bebişin sana tutunmuştur, hem sen 1 ay önceden hamile kal ki bize deneyimlerinden bahsedesin

ben seninle beklemek istemiyorum belki arkadaşım şaka bir yana inşallah beklemezsin, inşallah bu ay bebişin sana tutunmuştur, hem sen 1 ay önceden hamile kal ki bize deneyimlerinden bahsedesin

Oyyyy agzini yerim ( fanteziye bak ya haklisin Allah razi olsun iyi dileklerin icin.insallah dedigin gibi olurda anlatirim tum detaylariyla.hayal gibi geliyor bana hamileyim demek.

günaydın kızlarrr
günaydın bidenem nasılsın
beklemek gerçekten çok zor canım ama biraz sabır, inşallah kırmızıların gelmez ve muradına erersin
kız sen daha kırmızılar gelmeden yeni bat yazdırdın bana diğer yopikte okudum sadece leke gelmiş adet kesin oldun mu

Oyyyy agzini yerim ( fanteziye bak ya haklisin Allah razi olsun iyi dileklerin icin.insallah dedigin gibi olurda anlatirim tum detaylariyla.hayal gibi geliyor bana hamileyim demek.

fantaziyi gerçek yapmak sana kalmış kız, hadi inşallah hamileyim dersin bizde çok seviniriz

Son düzenleme:

şekerim günaydın...ben adet olcam hissediyorum belirtiler başgösterdi bu ay da yok anlaşılan...hayırlısı bakalım Rabbim dilerse inş verir...:26::26:

hoşbulduk canımama yalnızım ya burada komşularım çocuk yüzünden burnumdan getirdi kimseyle görüşmüyorum adımı kısıra bile çıkardılar malesef
3 ay klomen kullandım bebiş olmadı daha sonra hsg rahim filmi çektirdim görünürde birşey çıkmadı eşimde de problem yok çok şükür ama bir tane doktor rahmin dar filan dedi 45 dk iğne bile vurmadan bir operasyon yaptı çekmediğim kalmadı yani buna da şükür....kürler yaptım incir,soğan.böğürtlen vs vs bir faydası olmadı süt maydonoz buharı rahim koyulan lapalar vs vs....6 ay öncede aşılama için araştırmaya başmıştım iğneler yumurtamı çok büyüttü ve kadın doğum kontrol kullandım sonrada ben ara verdim şimdi de regliyi bekliyorum umarım gelmezde bende doktora gitmekten kurtulurum işte böyle canlarım sormak istediğiniz olursa cevap veririm rabbim hepimize tez vakitte hayırlı evlatlar versin inşallah hele de gurbette olupta yalnız olmak çok zor bayanlar

canım benim yaa neler geçirmişsin öyle, İnşallah en yakın zamanda bebeğini kucağına alırsın, gurbette olmak zor ama beterin beteri var, üzülme canım

üzüldüm valla İNŞ.Rabbim seni üzmez bu ay mutlu haberle burada olursun...Rabbim şifalığını versin hemen...:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…