canım hamilelikl belirtiside olabilir bende tık yok hala ağrı sızı kısacası senin dediğin hiç bişey yok inşallah hamiledirsin test ne zaman yapacan
canım benim Allah kucağına almayı nasip etsin anlat hiikayeni bi ara kaç yıllık evlisin ne zaman istedin olmadı tüp e ne kadar sonra karar verdiler çok mu soru sordum
hoşgeldin memleketimize canım inşallah en kısa zamanda kavuşursun bebeğine. anlat herşeyi bize biz daha yeniyiz tecrübelere ihti,yacımız var
gülüm umitlendirmek istemem ama hamile olabilirsin
ay inşallah
kuzum kiyamam inşallah bebisin seninledir canım
bu arada hosgeldin aramiza e 4 senedir malatyadaymissin sende yari malatyali sayilirsin
Gunaydin yoldaşlar
Hani insanlar hisseder ya hamileligi nedense bende oyle bir duygu yok
Dun acayip bir haldeydim ama bugun herhangi bisey yok.belim agrisi cok hafifledi.goguslerde tik yok.bu ne karmasa yahu.son 4 gun bata.ama gebericem meraktan.bu sefer dayanmaya calisiyorum 22 sine kadar.cok zor beklemek coooook ; (
beklemek gerçekten çok zor canım ama biraz sabır, inşallah kırmızıların gelmez ve muradına erersin
canım hamilelikl belirtiside olabilir bende tık yok hala ağrı sızı kısacası senin dediğin hiç bişey yok inşallah hamiledirsin test ne zaman yapacan
canım sen ne zaman test yapmayi dusunuyorsun ? Nasil hissediyosun kendini ?
offff : ( insallah arkadasim .geberiyorum beklemekten ; ) zaten kirmizilar gelirse ekim de seninle ayni gunu beklicem canim.
ben seninle beklemek istemiyorum belki arkadaşımşaka bir yana inşallah beklemezsin, inşallah bu ay bebişin sana tutunmuştur, hem sen 1 ay önceden hamile kal ki bize deneyimlerinden bahsedesin
günaydın bidenem nasılsıngünaydın kızlarrr
kız sen daha kırmızılar gelmeden yeni bat yazdırdın bana diğer yopikte okudum sadece leke gelmiş adet kesin oldun mubeklemek gerçekten çok zor canım ama biraz sabır, inşallah kırmızıların gelmez ve muradına erersin
bendede tık yok ya test için kızlara sordum cuma yap yada batı bekle diyenler var bilmiyorum ya :18:
Oyyyy agzini yerim( fanteziye bak ya haklisin Allah razi olsun iyi dileklerin icin.insallah dedigin gibi olurda anlatirim tum detaylariyla.hayal gibi geliyor bana hamileyim demek.
günaydın bidenem nasılsın
kız sen daha kırmızılar gelmeden yeni bat yazdırdın bana diğer yopikte okudum sadece leke gelmiş adet kesin oldun mu
bendede tık yok ya test için kızlara sordum cuma yap yada batı bekle diyenler var bilmiyorum ya :18:
geldi bacım geldi, ben ayın 24 gibi bekliyordum ya ondan biraz şaşırdım, heyecan yaptım, kürtajdan sonra çok dengesizleştim
Gunaydin yoldaşlar
Hani insanlar hisseder ya hamileligi nedense bende oyle bir duygu yok
Dun acayip bir haldeydim ama bugun herhangi bisey yok.belim agrisi cok hafifledi.goguslerde tik yok.bu ne karmasa yahu.son 4 gun bata.ama gebericem meraktan.bu sefer dayanmaya calisiyorum 22 sine kadar.cok zor beklemek coooook ; (
ben test yapmaya paydos verdim kızlar....hissediyorum adet olcam ekim topiğine taşıncam galiba...oysa ki dün ne ümitlerim vardı...hayırlı artık...sonuçları bana da bildirin unutmayın olur mu..._??
şekerim günaydın...ben adet olcam hissediyorum belirtiler başgösterdi bu ay da yok anlaşılan...hayırlısı bakalım Rabbim dilerse inş verir...:26::26:
yawru ben buralardayim
amq arada kayboluyom
canım benim Allah kucağına almayı nasip etsin anlat hiikayeni bi ara kaç yıllık evlisin ne zaman istedin olmadı tüp e ne kadar sonra karar verdiler çok mu soru sordum
hoşgeldin memleketimize canım inşallah en kısa zamanda kavuşursun bebeğine. anlat herşeyi bize biz daha yeniyiz tecrübelere ihti,yacımız var
hoşbulduk canımama yalnızım ya burada komşularım çocuk yüzünden burnumdan getirdi kimseyle görüşmüyorum adımı kısıra bile çıkardılar malesef
3 ay klomen kullandım bebiş olmadı daha sonra hsg rahim filmi çektirdim görünürde birşey çıkmadı eşimde de problem yok çok şükür ama bir tane doktor rahmin dar filan dedi 45 dk iğne bile vurmadan bir operasyon yaptı çekmediğim kalmadı yani buna da şükür....kürler yaptım incir,soğan.böğürtlen vs vs bir faydası olmadı süt maydonoz buharı rahim koyulan lapalar vs vs....6 ay öncede aşılama için araştırmaya başmıştım iğneler yumurtamı çok büyüttü ve kadın doğum kontrol kullandım sonrada ben ara verdim şimdi de regliyi bekliyorum umarım gelmezde bende doktora gitmekten kurtulurum işte böyle canlarım sormak istediğiniz olursa cevap veririmrabbim hepimize tez vakitte hayırlı evlatlar versin inşallah hele de gurbette olupta yalnız olmak çok zor bayanlar
yaaa hayir yaaa olma yaaa : ( nasilsin ,belirtilerin ne ki : (
hoşbulduk canımama yalnızım ya burada komşularım çocuk yüzünden burnumdan getirdi kimseyle görüşmüyorum adımı kısıra bile çıkardılar malesef
3 ay klomen kullandım bebiş olmadı daha sonra hsg rahim filmi çektirdim görünürde birşey çıkmadı eşimde de problem yok çok şükür ama bir tane doktor rahmin dar filan dedi 45 dk iğne bile vurmadan bir operasyon yaptı çekmediğim kalmadı yani buna da şükür....kürler yaptım incir,soğan.böğürtlen vs vs bir faydası olmadı süt maydonoz buharı rahim koyulan lapalar vs vs....6 ay öncede aşılama için araştırmaya başmıştım iğneler yumurtamı çok büyüttü ve kadın doğum kontrol kullandım sonrada ben ara verdim şimdi de regliyi bekliyorum umarım gelmezde bende doktora gitmekten kurtulurum işte böyle canlarım sormak istediğiniz olursa cevap veririmrabbim hepimize tez vakitte hayırlı evlatlar versin inşallah hele de gurbette olupta yalnız olmak çok zor bayanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?