Malatyalı hemşerilerim hangi ay olursa olsun gelin beraber bekleyelim bebişlerimizi

kızlar nereye kayboldunuzzz
cano biz yoğun oluyoruz arada girip çıkıyorum hemen

canım benim inşallah güzel haberi biran önce alırsın artık yalnız değilsin biz varız
nerede oturuyorsun

napıyorsunz kızlar varmı bugün hamiş haberi malatyada havalar nasıl ben antepte üşüyorum bugün hava serin

ayy bende hiç sevmem, temmuz doğumlu olduğum için mi ne bilmem ama sıcak olsun soğuk olmasın, soğukta uyuşuyorum ben canım hiç bir şey yapmak istemiyor
temmuzun kacinda dogdun kuzu ben de temmuzun son günü doğmuşum
ama sıcaktan güneşte n nefret ederim

Malatyali olayini gectim benzerlik olarak bir de yaz cocuklari olarak bir araya gelmisiz.pes biraz daha zorlarsak cami avlusuna birakilan kardeslerim mi bunlar diceem kotu espriydi kabul ediyorum

Malatyali olayini gectim benzerlik olarak bir de yaz cocuklari olarak bir araya gelmisiz.pes biraz daha zorlarsak cami avlusuna birakilan kardeslerim mi bunlar diceem kotu espriydi kabul ediyorum

kız yoksa bütün Malatyayla bağlantıları olan insanlar yazın mı doğuruyor, bu ayları güzel değerlendirmeliyiz bak yoksa kışa doğacak çocuğumuz, ayy bide benim ki yengeç burcu olabilir mi:26:

kuzum ben 3 temmuz, benimde üni de bir arkadaşım vardı 31 temmuz doğumluydu oda hiç sevmezdi yazları
yqw demekki temmuzun sonunda doğanlar hep ayni
afferin ha şöyle kabul et

kız yoksa bütün Malatyayla bağlantıları olan insanlar yazın mı doğuruyor, bu ayları güzel değerlendirmeliyiz bak yoksa kışa doğacak çocuğumuz, ayy bide benim ki yengeç burcu olabilir mi:26:

galiba oyle kari koca ikizler burcuyuz bebegimizinde ikizler burcu olmasini istiyoruz.bir de erkek olursa bal kaymak Saka bir yana Allah saglikla versin kucagimiza.ben kis cocugi olsun hic istemiyorum ama.en gec ekim de gebeyim demek istiyorum.ikizler burcu disinda olursa valla dogar dogmaz bebek arabasina eroin koyar polise veririm arabasinda uyusturucu tasiyor diye ihbat ederim eheuehu o derece yani

ay benim herif de ikizler kardesim de ikizler rahmetli anacigim da ikizlerdi
ama kizim yilbasinda doğdu

Annenin mekani cennet olsun.Allah seni ailene bagislasin arkadasim.ikizler insaniyla hic yaslanmazsin aksiyonlu bir hayatin olur keyiflidir.en azindan benim tanidigim tum insanlar ben de dahil olmak uzere oyle ( amma mutevaziyim yahu
Sağol canım

iyi bilirim anacim benim adam da cok eglenceli ama bazen cilkini çıkartıyor

sen de cikariyon mu

Sağol canım

iyi bilirim anacim benim adam da cok eglenceli ama bazen cilkini çıkartıyor

sen de cikariyon mu

ne guldurdun beni ya galiba cikariyorum.yazma tarzimdan da anlamissindir.bizler zor insanlariz bir gun oyle birgun boyle iste.esini de tahmin edebiliyorum zira kocamdan biliyorum.iyidir iyi bosver Allah her zaman yuzunuzu guldursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…