Malatyalı hemşerilerim hangi ay olursa olsun gelin beraber bekleyelim bebişlerimizi

Ben subatta dogdum kış cücüğüyüm ben ama yazıcok sevyom yaaaaaaaaaaaa simdi soba derdim basladı:26:

ne guldurdun beni ya galiba cikariyorum.yazma tarzimdan da anlamissindir.bizler zor insanlariz bir gun oyle birgun boyle iste.esini de tahmin edebiliyorum zira kocamdan biliyorum.iyidir iyi bosver Allah her zaman yuzunuzu guldursun.
amin canım cümle mizin

canım sgk dayım ya çok yoğunuz

hava kapalı canım bu arada şuan itibari ile hafif sancım var gelecek herhalde ya

gerçekten çok yoğunsunuzdur, Allah kolaylık versin bacımm..

benmde 9 temmuz doğum günüm hiç sevmiyorm kışı

burçdaşım benim, yengeç burcu iyidir ya, evcildir, annesinede çok bağlıdır

Son düzenleme:
kizlar size hikayemi anlatiyim evlendigim ilk gunden hep bebek isterdm hatta hemn hamile kalacagimi dusunurdm 1 2 3 4 5 6 ay derkeb hep kirmizilari gordum ve 7 ay hamile kaldim daha dogrusu adet olmama 1 hafta kala test yapiyorum cikmiyir kadin doguma gidiyorum akintim var diye doktor bana oyle agie igne ilaclar verdiki korunmadigimi soyledigim halde bn 1 hafta kullandim ilaclari sonra adet gunm geldi olmadim ilaclari biraktim bi hafta gecti ustunden ve bn surekli test kan tahlili yapardim bu ay yine gecikme oldu dedi bebk olsaydi keseyi gorurdu dedim ve 2 gun sonra test yaptm her ay en az 4 kere yaptigim idrar testi hep tek cizgi olurdu ve hep hayal kirikligi o gun yaptim test saka gibi 2 cizgi cikti inanamiyordum deliler gibi agliyordum saka gibi hamileydim anne olucaktim doktora gittim 5 haftalik dedi bn ilqc kullanmistim sakat olur dediler bn hep dua ediyordum allah sana siginiyorum diye 12 haftalik oldum bebegimi tekrar gormeye gidiyordum ve doktorum soru sormaya basladi ogrendim ki bebegim ölmus kurtaj oldum bebegim gitti ama sinra dedimki rabbimin bi bildigi var sonra kendimi avutuyordum bak bebegimiz oluyor veren allah alan allah yine verir insallh dedim 3 ay korundum hemn hanile kalirim diye dusundum 8 gecti esime dokyora gidelim acaba sorunmu vat dedim ve esimde sorun cikti adla norml uolla cocugunuz olmaz dediler kac doktor sok olduk bizim bi yavrumuz olmustu tup bebek dediler arastirdim cok iyi bir yer bulduk cok dua etim ilk tup bebegimiz tuttu suan 8+4 olduk cnm insallh bebegimi hayirli saglikli kucagima almayi nadip eder dakin kendinizi uzmeyin herseyon bi vakti vardir rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin

Arkadaslar iyi aksamlar bugun cooook guzel bir haber aldim lise arkadasim hamileymis yazik cok ugrasti dua etti en son abdest almis niyet etmis bebek icin esiyle birlikte olmus bu sabah cift cizgiyi gorduk banada resmini atti bizede dua ediyo ins olacak dedik bKalim

senin de mi annecigin melek oldu kuzum basin sagolsun
ben daha bu mayista kaybettim yuregimin atesi sönmüyor
ama allah sabrini da bi sekilde veriyor
canim allah yardimcin olsun inşallah sagsalin kucagina alırsın kuzum

tebrikler canim darisi bize inşallah

çok çok geçmiş olsun canım, inşallah bebeğini sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın...

ayy hadi darısı başımıza...

benim ki 3.5 yıl oldu canım, daha 3 günmüş gibi geliyor, ateşi sönmüyor ki, hele insan evlenince daha iyi anlıyor bunu, burda ve beni okuyan arkadaşlarımın anneleri yaşıyorsa Allahım uzun ömürler versin, aynı zamanda bir şey rica ediyorum herkes annesinin kıymetini sonuna kadar bilsin...geriye dönüp bakınca keşkeleri olmasın, benim hiç keşkem olmadı annem için ve vicdanım çok rahat... bu arada seninde başın sağolsun kuzum, Allah mekanını cennet etsin annenin...

Son düzenleme:
günaydın hanımlar nasılsınız durumlar nasıl bat yaklaşanlar var mı belirtiler_???bende bişi yok geliyo kırmızılar galiba.....:18::18::18:

Farkettim canim.kendimden tiksindim valla zaten aglamakli geziyorum 1 haftadir.5 dk da bir duygularim degisiyor iyice dengesizlestim.su bat gelse de anlasam artik bu manyakligim neye bagli : (
hamilelikte duygusallık oluyo diyorlar hamiledirsin inşallah bende hala belirti yok.
benmde 9 temmuz doğum günüm hiç sevmiyorm kışı
herkes yaz çocuğu
ben kış çocuğuyum ve yazı da kışıda sevmem bahar en iyisi. bebeişde olursa bu ay baharda gelecek ve bizim 2. evlilik yıldönümünde gelmiş olacak inşAllah

Ben subatta dogdum kış cücüğüyüm ben ama yazıcok sevyom yaaaaaaaaaaaa simdi soba derdim basladı:26:
ay canım benim soba zordur tabi sevmezsin Allah kolaylık versin
gerçekten çok yoğunsunuzdur, Allah kolaylık versin bacımm..
aynen canım çok yoğunuz ya okuyorum hemen çıkıyorum yazamıyorum doğru dürürt. bu arada başın sağolsun biraz önce okudum Allah başka acı vermesin

kuzum ya inşallah bebeğin sana sıkı sıkı tutunur sağ salim kucağına alırsın bütün sıkıntıları unutursun. çalışıyor musun?

canım benim başın sağ olsun Allah başka acı yaşatmasın

amin canım...demek ki hayırlısı böyleymiş vakti saati gelmiş bak şuan seninle şükürler olsun ki seninle...inş sağlıkla da kucağına alırsın bebişleriniz...güzel bi haber mutluluğun daim olsun....

dolunaycım bende ikizle ama eşimin iki tane doğum tarihi varoda hem ikizler hem boğa bizimde bebişimiz ikizler olsun istedik yani mayıs doğumlu ama kısmet Rabbim inş verir ya...:26::26::26:ne güldüm kız yazık değil mi o kadar karnında taşı sora da ihbar et....

tşk tatlım, AMİN Rabbim başka acı göstermesin,sağol canım...

kızlar benim adam izinde
o yüzden fazla giremiyorum öptüm hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…