Malatyalı hemşerilerim hangi ay olursa olsun gelin beraber bekleyelim bebişlerimizi

canım Allah hakkında hayırlısını versin inşallah gönlünce olur

teşekkür ederim canım ya hamilemiyim neyim bebeğim daha gelmeden kısmetiyle geliyo Allah ım ne olur sen bizim yüzümüze bak Ya Rabbim..bi de ev işimiz olucak kısmetse ya...inş herşey hayırlısıyla olur dualarınızı esirgemeyin..Allah herkesin gönlüne göre dualarını karşılıksız bırakmasın..(amin):26::26::26:

zeycan nerde çalışıyon, kamudamısın, Allah gönlüne göre versin, inşallah terfi edersin

pazar sabah ilk idrarla test yaptım akşama kadar bekledim bişey çıkmadı hatta test bozuldu galiba sağı solu sarardı. bugün öğleden sonra hiç wc ye gitmedim akşam yapsam mı sizce 4-5 gün var ama
canım bence bekle bikac gün
ee ne yapayım üzüm üzüme baka baka kararır demişler, sizden korkulur anam, dur daha neler neler yapacağım bu gidişle sizin sayenizde
cocuk yapcaz çocuk
allah gonlundekini sana hayırlı kilsin canım

hoşbulduk canım annemler adanada oturuyor ben gaziantep e gelin geldim gaziantepte oturuyorum adım cansu

canım sizin kaçıncı deneme bu arada eşin malatyalı mı
BİDE YUKARDA TEST YAPSAM MI DİYE YAZDIM SENCE YAPAYIM MI

eşim Malatyalı değil canım Nevşehirli, ben ilk gebeliğimde 3. ayda hamile kalmıştım sonra biliyorsun kürtaj oldum, bu ay kürtajdan sonra ilk denememiz...

dualarımı sizinle efendim inşallah çok çok çok yükselirsin ve hep mutlu olursun :)

canım bence bekle bikac gün

cocuk yapcaz çocuk

allah gonlundekini sana hayırlı kilsin canım

yuppi ben çok çocuk istiyorum şöyle 5-6 tane

slm kizlar bnde 8+4 bebegimle geldik bizide araniza alirmisiniz

almaz mıyız, nasılda alırız, o bebeğide yeriz

kızlar ve lingen eylül topicinde bi soru sordum sayfa 740 da bi bakar mısın tatlım ya

Son düzenleme:
slm kizlar bnde 8+4 bebegimle geldik bizide araniza alirmisiniz
hosgeldin canimmmm
malatyalimisin neresindensin

hoşbulduk canım annemler adanada oturuyor ben gaziantep e gelin geldim gaziantepte oturuyorum adım cansu
ayyyyy guzel antebim ben orda okudum canim uniyi
tugayda polis okulunun orada ve binevlerde cumhuriyet mahallesinde oturdum
cok severim orayi aaaahhhh ahhhh anilarim depresti
sen nerde oturuyon

pazar sabah ilk idrarla test yaptım akşama kadar bekledim bişey çıkmadı hatta test bozuldu galiba sağı solu sarardı. bugün öğleden sonra hiç wc ye gitmedim akşam yapsam mı sizce 4-5 gün var ama

bence batı bekle canım yaa yada cuma gibi yap yani 3 gün sonra...

canm bende binevlerde postaneye yakın oturuyorum :)

Canlarim selamunaleykum nasilsiniz bakalim var mi hamis birileri bakimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…