canım Allah hakkında hayırlısını versin inşallah gönlünce olur
kızlar.....ne olur dua edin işimde terfi edebilirim ne olur dualarınızı esirgemeyin inş. bu işe ihtiyacım var kadroya geçicem eğer kısmet olursa...hayırlısıyla ne olur dualarınızı esirgemeyin..:26::26:
canım bence bekle bikac günpazar sabah ilk idrarla test yaptım akşama kadar bekledim bişey çıkmadı hatta test bozuldu galiba sağı solu sarardı. bugün öğleden sonra hiç wc ye gitmedim akşam yapsam mı sizce 4-5 gün var ama
cocuk yapcaz çocukee ne yapayım üzüm üzüme baka baka kararır demişler, sizden korkulur anam, dur daha neler neler yapacağım bu gidişle sizin sayenizde
allah gonlundekini sana hayırlı kilsin canımkızlar.....ne olur dua edin işimde terfi edebilirim ne olur dualarınızı esirgemeyin inş. bu işe ihtiyacım var kadroya geçicem eğer kısmet olursa...hayırlısıyla ne olur dualarınızı esirgemeyin..:26::26:
zeycan nerde çalışıyon, kamudamısın, Allah gönlüne göre versin, inşallah terfi edersin
canım bence bekle bikac gün
cocuk yapcaz çocuk
allah gonlundekini sana hayırlı kilsin canım
canommm digital derecen var mi
onlar olcme bitti mi sinyal veriyo
eger yoksa onlardan al civali zor olur zaten 3-5 lira biseymis
hani yapmiyodun
iste böyle ozendirirler adami
canimmm topragim hosgeldin
allah kisa zamanda bebisini versin inşallah
nerde oturuyon bu arada
slm kizlar bnde 8+4 bebegimle geldik bizide araniza alirmisiniz
canım sizin kaçıncı deneme bu arada eşin malatyalı mı
BİDE YUKARDA TEST YAPSAM MI DİYE YAZDIM SENCE YAPAYIM MI
kızlar.....ne olur dua edin işimde terfi edebilirim ne olur dualarınızı esirgemeyin inş. bu işe ihtiyacım var kadroya geçicem eğer kısmet olursa...hayırlısıyla ne olur dualarınızı esirgemeyin..:26::26:
canım bence bekle bikac gün
cocuk yapcaz çocuk
allah gonlundekini sana hayırlı kilsin canım
hosgeldin canimmmmslm kizlar bnde 8+4 bebegimle geldik bizide araniza alirmisiniz
ayyyyy guzel antebim ben orda okudum canim uniyihoşbulduk canım annemler adanada oturuyor ben gaziantep e gelin geldim gaziantepte oturuyorum adım cansu
pazar sabah ilk idrarla test yaptım akşama kadar bekledim bişey çıkmadı hatta test bozuldu galiba sağı solu sarardı. bugün öğleden sonra hiç wc ye gitmedim akşam yapsam mı sizce 4-5 gün var ama
hosgeldin canimmmm
malatyalimisin neresindensin
ayyyyy guzel antebim ben orda okudum canim uniyi
tugayda polis okulunun orada ve binevlerde cumhuriyet mahallesinde oturdum
cok severim orayi aaaahhhh ahhhh anilarim depresti
sen nerde oturuyon
senden bise isteyebilirmiyim:26:canm bende binevlerde postaneye yakın oturuyorum :)
senden bise isteyebilirmiyim:26:
birgün benim icin yesilsu parkinda bi cay icer misin:26:
yawrımm ayni gün gördük kirmizilaritatlım ben kırmızı kartı gördüm, bat 17 ekim güncellersen diye yazıyorum
yok anacım kırmızı kart yiyen yiyeneCanlarim selamunaleykum nasilsiniz bakalim var mi hamis birileri bakimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?