Hoşgeldiniz canim sağlıklı bi gebelik geçirip sağ salim kucağına alırsın inşallah nerde yasiyorsunslm kizlar bnde 8+4 bebegimle geldik bizide araniza alirmisiniz
bence batı bekle canım yaa yada cuma gibi yap yani 3 gün sonra...
tatlım ben kırmızı kartı gördüm, bat 17 ekim güncellersen diye yazıyorum
yawrımm ayni gün gördük kirmizilari
beraber yapcaz bebikleri anlaşıldı
yok anacım kırmızı kart yiyen yiyene
yaw Nerdesiniz hemsolar
malatya parkta geziyonuz mu yoksa
Hoşgeldiniz canim sağlıklı bi gebelik geçirip sağ salim kucağına alırsın inşallah nerde yasiyorsun
Tamam canım batı bekleyecem . Canım ekimde güzel haber verirsin inşallah yeni batı yazacam
Kirmiziyi goren arkadaslarim sakin haa uzulmek yokk rabbim hayirli zamanda nasip etcek ins uzulursek olmax morel lazim
anammmm ben de aslanim mecbur bu ay hamis kalmaliyim sosyalim calismalara regl biter bitmez basliyoruz ona göreyengeç 22 haziran-23 temmuz muş yaa benim 2 gün geçiyor sanırım, neyse olsunda aslan olsun
benimki de mac izliyohadi bakalım bu ay tembellik yok bak sıkı çalışacağız
evdeyiz anacığım , adam futbol izliyor bende buralardayım canım
tşk ederim canım, ekimde hamile kalırsak bebeğimiz yengeç olur aa dostlar, yengeç burcu candır, annesine çok düşkün olur, ben kendimden biliyorum
anammmm ben de aslanim mecbur bu ay hamis kalmaliyim sosyalim calismalara regl biter bitmez basliyoruz ona göre
benimki de mac izliyo
ama tavla oynayalim diye tutturdu ben kaçar
hepiniz Opuldunuz
hakkımıza hayırlısı, nazlı bunlar nazlı bi gelmek bilmiyorlar
Allah bebegini sana bagislasin.masallah.sen nasil hissettin bebegini .ne zaman nasil ogrendin paylasir misin bizlerle
Kizlar iyi aksamlar.bir konuda bilginizi almak istiyorum.bata 4 gun kaldi yani ayin 22 si.belim bugun belirgin bir sekilde agriyor.tek tarafli ama sadece sol tarafimda yogun agri var.goguslerde cok az agrima var.agzimda inanilmaz kuruluk var dudaklarimda.bu yuzden cok sivi almaya basladim ne icsem nafile.o agiz kurulugu gitmiyor sanki.bu ay ilk kez basima geldi boyle bisey. ( yoksa sekerim mi var da haberim yok ) haliyle 2 gundur sık wc ye gidiyorum.midem de bir tuhaf.ya regl olmak istemiyorum yaa : ( bir fikriniz var mi bu konuda?
cnm benimki tup bebek :) saka gibi hamileyim ya rabbim herkeze nasjp eder
hamilelk belirtileride olabilir cnm
canım hamilelikl belirtiside olabilir bende tık yok hala ağrı sızı kısacası senin dediğin hiç bişey yok inşallah hamiledirsin test ne zaman yapacanKizlar iyi aksamlar.bir konuda bilginizi almak istiyorum.bata 4 gun kaldi yani ayin 22 si.belim bugun belirgin bir sekilde agriyor.tek tarafli ama sadece sol tarafimda yogun agri var.goguslerde cok az agrima var.agzimda inanilmaz kuruluk var dudaklarimda.bu yuzden cok sivi almaya basladim ne icsem nafile.o agiz kurulugu gitmiyor sanki.bu ay ilk kez basima geldi boyle bisey. ( yoksa sekerim mi var da haberim yok ) haliyle 2 gundur sık wc ye gidiyorum.midem de bir tuhaf.ya regl olmak istemiyorum yaa : ( bir fikriniz var mi bu konuda?
canım benim Allah kucağına almayı nasip etsin anlat hiikayeni bi ara kaç yıllık evlisin ne zaman istedin olmadı tüp e ne kadar sonra karar verdiler çok mu soru sordumcnm benimki tup bebek :) saka gibi hamileyim ya rabbim herkeze nasjp eder
hayırlı geceler bayanlar malatyalı değilim ama 4 yıldır malatyada yaşıyorum ve 4 yıldır bebişim olmuyorrrryapmadığım kalmadı kürler,klomenler vs anlatırım inşallah son olarak da 6 ay önce aşılama yaptıracaktım okadar iğneleri vs yedim yumurtalarım çok büyüdü kist oldu kd kontrol kullandım sonra ramazanlık diye ara verdim 20 eylül regl günüm inşallah gelmezler ya bu ay sol kasığım ağrıdı,belim ağrıdı ve göğüslerim şişti inşallah bebiş belirtisidir...yoksada iltihaptan şüpheleniyorum ya ebe teyzenin biri söyledi iltihap varsa bebek olmaz doktorlarda pek bilmez dedi kür filan vermişti yaptım onuda anlatırım ammada malzeme varmış bende heeeeee
gülüm umitlendirmek istemem ama hamile olabilirsinKizlar iyi aksamlar.bir konuda bilginizi almak istiyorum.bata 4 gun kaldi yani ayin 22 si.belim bugun belirgin bir sekilde agriyor.tek tarafli ama sadece sol tarafimda yogun agri var.goguslerde cok az agrima var.agzimda inanilmaz kuruluk var dudaklarimda.bu yuzden cok sivi almaya basladim ne icsem nafile.o agiz kurulugu gitmiyor sanki.bu ay ilk kez basima geldi boyle bisey. ( yoksa sekerim mi var da haberim yok ) haliyle 2 gundur sık wc ye gidiyorum.midem de bir tuhaf.ya regl olmak istemiyorum yaa : ( bir fikriniz var mi bu konuda?
kuzum kiyamam inşallah bebisin seninledir canımhayırlı geceler bayanlar malatyalı değilim ama 4 yıldır malatyada yaşıyorum ve 4 yıldır bebişim olmuyorrrryapmadığım kalmadı kürler,klomenler vs anlatırım inşallah son olarak da 6 ay önce aşılama yaptıracaktım okadar iğneleri vs yedim yumurtalarım çok büyüdü kist oldu kd kontrol kullandım sonra ramazanlık diye ara verdim 20 eylül regl günüm inşallah gelmezler ya bu ay sol kasığım ağrıdı,belim ağrıdı ve göğüslerim şişti inşallah bebiş belirtisidir...yoksada iltihaptan şüpheleniyorum ya ebe teyzenin biri söyledi iltihap varsa bebek olmaz doktorlarda pek bilmez dedi kür filan vermişti yaptım onuda anlatırım ammada malzeme varmış bende heeeeee
günaydın şekerim...amin inş...herkes iyi yerlerde olsun inş. bende :26::26::26:eşim Malatyalı değil canım Nevşehirli, ben ilk gebeliğimde 3. ayda hamile kalmıştım sonra biliyorsun kürtaj oldum, bu ay kürtajdan sonra ilk denememiz...
dualarımı sizinle efendim inşallah çok çok çok yükselirsin ve hep mutlu olursun :)
yuppi ben çok çocuk istiyorum şöyle 5-6 tane
almaz mıyız, nasılda alırız, o bebeğide yeriz
kızlar ve lingen eylül topicinde bi soru sordum sayfa 740 da bi bakar mısın tatlım ya
Günaydın canim nasılsıngünaydın kızlarrr
Günaydın canim nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?