kızlar ben dün ateşimi giremedim uyuya kalmişm giremedim bir şey olur mu?
inşallah canm ıyıyım canm sen nasılsın?o demek o canım rahım duvarı kalınlığı falan?
valla canım bende anlamadım bu işler i de o dediğin hamıle kalmaya engel mı?
sosyalım takvımını yapsana kız
canım dur bakalm hemen umutsuzluğa kapılma neye bğlı olarak ıptal oluyo aşılama için illa 21 milim mı olmalı?
senın ılacsız yumurtan büyüyp çatlıyo mu canım baktırmıs mıydın?
canım bozma moralını vardır bunda da bı hayır inşallah gönlüne göre olur herşey
bana da farklı geldi de umursamıyormuş gibi davranıyorum
hayırlısıyla inşallah canım kalp atısını da duyarsın.
iğneyı kendın mı vuruyorsun zor oluyor mu?
bide canım sizın yumurtanın çatladığı zaman mı ilişkı olmus oldu öncesınde ya da sonrasında mı?
kızlar yusra dan haber var mı nasıl olmus annesı kendı de hastaydı
canım rahim duvarı belirli kalınlıkta olmazsa bebek tutunamazmış.......ayrıca benden haberler pek iyi değil canım çok sıkkın ya ne yerdeyim ne de gökte 13.50 olan yumurtam vajinal muayene de gözükmedi doktor kan tahlili istedi çatlamış olabilir dedi ve bir sürü yumurtam olmuş sanırım aşılamam yine iptal neden böyle oluyor anlamış değilim ya kist olabilir yumurtalar dedi doktor öğleden sonra arayacaklar bakalım beni ne olacağımrabbime tevekkül ettim ne derse o olacak elbette ama üzülmemek elimde değil ya
ne bileyim kuzum ya görünürde problem yoktu heralde:18:ama iğneden dolayı bir sürü yumurtam olmuş bu da iyi değil 13.50 boyutunda olan yumurtam gözükmüyor vajinal muayene de doktorda çatlamış olabilir dedi ve kan istedi aramalarını bekliyorum canım ya pcde donup duruyor sanırım format istiyor sinir etti benicanım yumurtaların hemen hemen 18 21 arası olması gerekiyor sanırım:26:niye böyle oluyor ben anlamış değilim vardır bunda da bi hayır ama üzülüyorum işte canım ya
kızlar pofuduk mesaj attı.
hastaneden gelmiş . perşembe bı daha gidecekmiş o zaman bellı olacakmıs aşılamanın ıptal olup olmayacağı.
pc yı formata vermişler o yuzden haber vermemı istedi selamı var.
sosyalım benım tablo ile ilgili yorum ne zaman yapılabılır?
a.s canım inşallah aşılama olurda bu ay bebeği gelir
amın canım
canım seni ümitlendirmek istemem ama ben 8. gün yaptığımda 2 saat sonra çift çizgiyi gördüm , ateşini bence 3-4 güm daha bekleyelim
haklısın canım ben bekleyeyım en ıyısı negatıfı görünce daha da kötu olur.
güya umursamayacaktım bu ay
canım günaydın pc geldi geldim bendeeeeeeeecanım ateşin çok güzel gidiyor ya hadi bakalım bir bomba da sen patlat kız inşallahhhhhhh
eşimle evlendğimiz günden beri çocuk istedik olmadı en son kafaya takmayı bırakmıstım adet olmayı bekliyordum tedaviye baslamak için ama adetim gecikti öğrendimki hamileyim demem o ki beynimiz çok etkiliyor aşırı stres beklenti olacagı varsada engelliyor hamileliği o yüzden herseyi akışına bırakmak takmamak gerek.(malesef benim bebeğim 4.5 aylıkken karnımda öldü 15 gün öyle kalmıs cinsiyetini öğrenmeye gitmiştik hayırlısı kısmet değilmiş rabbime sükürler olsun 3 ay sonra tekrar hamile kaldım o yuzden umutsuzluğa kapılmayın rabbim herkesi görüyor vakti gelince nasip ediyor. yengemin biri ikiz 5 bebeği 3 aylıkken karnında öldü tam 8 yıl sonra hamile kaldı Allaha şükür bebek çok iyi 3 aydan az bir süre kaldı douma. Rabbim bu yolda kimsenin gözünü yolda koymasın hayırlısıyla kucaklarını doldursun..
tesekkür ederim canım isallah hepimiz hayırlısıyla anne oluruz:)amin canım sağol çok güzel yazmışsın hem sana hemde yengene geçmiş olsun, Rabbim tekrarını yaşatmasın
pofuduğum siz çalışma yapıyor musunuzeğer yapıyorsanız bu günleri değerlendir diyecektim canım yum yakın olabilir
canım nasılsın hamilelik iyi gidiyordur umarımamin canım sağol çok güzel yazmışsın hem sana hemde yengene geçmiş olsun, Rabbim tekrarını yaşatmasın
pofuduğum siz çalışma yapıyor musunuzeğer yapıyorsanız bu günleri değerlendir diyecektim canım yum yakın olabilir
pofuduğum gunaydın,
hataneden gelmemişsındır daha .
inşallah guzel haberlerle gelırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?