Malatyalı hemşerilerim hangi ay olursa olsun gelin beraber bekleyelim bebişlerimizi

kızlar yusra dan haber var mı nasıl olmus annesı kendı de hastaydı

canım rahim duvarı belirli kalınlıkta olmazsa bebek tutunamazmış.......ayrıca benden haberler pek iyi değil canım çok sıkkın ya ne yerdeyim ne de gökte 13.50 olan yumurtam vajinal muayene de gözükmedi doktor kan tahlili istedi çatlamış olabilir dedi ve bir sürü yumurtam olmuş sanırım aşılamam yine iptal neden böyle oluyor anlamış değilim ya kist olabilir yumurtalar dedi doktor öğleden sonra arayacaklar bakalım beni ne olacağımrabbime tevekkül ettim ne derse o olacak elbette ama üzülmemek elimde değil ya

canım dur bakalm hemen umutsuzluğa kapılma neye bğlı olarak ıptal oluyo aşılama için illa 21 milim mı olmalı?

senın ılacsız yumurtan büyüyp çatlıyo mu canım baktırmıs mıydın?

canım dur bakalm hemen umutsuzluğa kapılma neye bğlı olarak ıptal oluyo aşılama için illa 21 milim mı olmalı?

senın ılacsız yumurtan büyüyp çatlıyo mu canım baktırmıs mıydın?

ne bileyim kuzum ya görünürde problem yoktu heralde:18:ama iğneden dolayı bir sürü yumurtam olmuş bu da iyi değil 13.50 boyutunda olan yumurtam gözükmüyor vajinal muayene de doktorda çatlamış olabilir dedi ve kan istedi aramalarını bekliyorum canım ya pcde donup duruyor sanırım format istiyor sinir etti benicanım yumurtaların hemen hemen 18 21 arası olması gerekiyor sanırım:26:niye böyle oluyor ben anlamış değilim vardır bunda da bi hayır ama üzülüyorum işte canım ya

canım bozma moralını vardır bunda da bı hayır inşallah gönlüne göre olur herşey

canım bozma moralını vardır bunda da bı hayır inşallah gönlüne göre olur herşey

inşallah canım ya hepimizin gönlüne göre versin rabbim yarın tekrar gideceğim hast bakalım doktor ne diyecek kuzum ya rabbim yardımcımız olsun inşallah sen güzel haber verirsin bu ay banaaaaaaaaaaaaa

inşallah canım ya zaten bu bebişi Rabbim bana bağışlasın, arkadanda hemen sizler gelin, iğneyi kendim yapıyorum canım zor olmuyor şimdilik karından yapıyorum gerilmeye başlayınca hayırlısıyla o zaman eşim kolumdan yapar sanırım benim tabloma bakarsan ilişki zamnları var canım orada pm yazan yerler var ya orada görürsün kuzu

kızlar yusra dan haber var mı nasıl olmus annesı kendı de hastaydı

dün konuştuk canım annesini çıkarmışlar evdelermiş, ağrıları varmış biraz...

oyy pofuduğum benim dur hemen kötü düşünme bakalım doktor ne diyecek, çatlamıştır belki büyüyüp yumurtan hemen endişelenme Allah büyük

üzülme kuzu üzülme vardır bundada bi hayırrr

kızlar pofuduk mesaj attı.

hastaneden gelmiş . perşembe bı daha gidecekmiş o zaman bellı olacakmıs aşılamanın ıptal olup olmayacağı.

pc yı formata vermişler o yuzden haber vermemı istedi selamı var.

a.s canım inşallah aşılama olurda bu ay bebeği gelir

sosyalım benım tablo ile ilgili yorum ne zaman yapılabılır?

canım seni ümitlendirmek istemem ama ben 8. gün yaptığımda 2 saat sonra çift çizgiyi gördüm , ateşini bence 3-4 güm daha bekleyelim

haklısın canım ben bekleyeyım en ıyısı negatıfı görünce daha da kötu olur.

güya umursamayacaktım bu ay

eşimle evlendğimiz günden beri çocuk istedik olmadı en son kafaya takmayı bırakmıstım adet olmayı bekliyordum tedaviye baslamak için ama adetim gecikti öğrendimki hamileyim demem o ki beynimiz çok etkiliyor aşırı stres beklenti olacagı varsada engelliyor hamileliği o yüzden herseyi akışına bırakmak takmamak gerek.(malesef benim bebeğim 4.5 aylıkken karnımda öldü 15 gün öyle kalmıs cinsiyetini öğrenmeye gitmiştik hayırlısı kısmet değilmiş rabbime sükürler olsun 3 ay sonra tekrar hamile kaldım o yuzden umutsuzluğa kapılmayın rabbim herkesi görüyor vakti gelince nasip ediyor. yengemin biri ikiz 5 bebeği 3 aylıkken karnında öldü tam 8 yıl sonra hamile kaldı Allaha şükür bebek çok iyi 3 aydan az bir süre kaldı douma. Rabbim bu yolda kimsenin gözünü yolda koymasın hayırlısıyla kucaklarını doldursun..

amin canım sağol çok güzel yazmışsın hem sana hemde yengene geçmiş olsun, Rabbim tekrarını yaşatmasın

pofuduğum siz çalışma yapıyor musunuz eğer yapıyorsanız bu günleri değerlendir diyecektim canım yum yakın olabilir

pofuduğum gunaydın,

hataneden gelmemişsındır daha .

inşallah guzel haberlerle gelırsın

canım nasılsın hamilelik iyi gidiyordur umarımkuzum ilişki yasak bizde bu seferde vajinal muayeneden dolayı duş almaktan gına geldiiiiiiiiiiii
pofuduğum gunaydın,

hataneden gelmemişsındır daha .

inşallah guzel haberlerle gelırsın

canım şimdi geldim hastaneden fazla yumurtam var ama doktor fena değil dedi yine kan verdim onun sonucuna göre iğneye devam edeceğim canım kolum delik deşik oldu kız 2 güne bir kan vermekten ama olsun tek bebişimiz gelsin de razıyım inşallah.....sen nasılsın canım ateşin yükseliyor hadi inşallah ya senden de güzel haber bekliyorum ay çok heyecanlandım canım bana kesin haber ver olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…