Malatyalı hemşerilerim hangi ay olursa olsun gelin beraber bekleyelim bebişlerimizi

çok sevındım canım hadı bakalm bi an önce aşılama başlasında senın içinde sabırsızlanalım

valla canım sabahları ateş ölçmek için daha heveslı kalkar oldum. saat çalar çalmaz cin gibiyim acaba yükselmış mıdır diye

beklıyorum çokta umutlanmamaya çalışıyorum Rabbim hayırlısı neyse onu versin.

öğrenır öğrenmez size haber vereceğim zaten

canım yaaaaaa inşallah ümitlerin boşa çıkmaz inşallahhhhhhhhhrabbim hayırlısını versin tabiki canım ama sen hamile olursan ben çok ama çok sevineceğim

canım yaaaaaa inşallah ümitlerin boşa çıkmaz inşallahhhhhhhhhrabbim hayırlısını versin tabiki canım ama sen hamile olursan ben çok ama çok sevineceğim

canım aynı şekilde senın hamıle kalman benı çok mutlu edecek. bazen kendımden bıle fazla istiyorum çünkü sen daha uzun süredir beklıyorsun. ve bu bekleyısın ne kadar zor olduğunu da görüyorum.senınkı olsun benımkı sonrakı ay olsa da olur

sağol kuzum inşallah aynı anda hamile kalırız inşallahhhhhhhhhh Allahım aminnnnnnnnn

canım ya azönce doktor aradı kan testi sonucum için yumurtalar çatlamaya başlamış yarın aşılama dedi yalnız çok yumurtam olduğu için çogul gebelik olabilir riskli dedi tabiki sonuç pozitif olursa yani üçüz dördüz olursa gebelik sonlandırılabilir dedi kafamız karıştı ama biz hala aşılamayı yaptırmayı düşünüyoruz o kadar iğne yedim eziyet çektim boşa gitsin istemiyorum hayırlı ve doğru olan ne ise rabbim doğru yolu ve doğru olanı göster bana diyorum kafam çok karışık ne yapsam bilemedim yaaaaa:18:

sonu güzel olsunda inşallah duşlar, kanlar falan hikaye canım , benimde iyi gidiyor bakalım şimdilik haftaya cumartesi keseyi görmeye gideceğim inşallah nasip olursa

ayy canım benim hayırlısı olsun belkide 2 ikiz olur hemen kötüyü düşünme kuzu hayırlısı olsun herşeyin

canım çok sevındım hadı bakalm ınsallah guzel hberlerle gelırsın

yumurtaya can veren Rabbim inşallah sana hayırlısını da verir canım bencede yaptırman en ıyısı

sosyalım günaydın nasılsın canım?

canım benim tablo ya bir şey söylemek için erken mi yoksa yarını mı bekleyeyım?

süreklı sık bogaz edıyorum kız senı kusura bakma

canım sende inşallah keseyi görürsünaşılamamı oldum azönce geldim sizlere haber vereyim dedim doktor kağıt imzalattı bize sorun olursa diye inşallah sorunsuz pozitifi görürüm dua edin banaaaaaaaaa:18:rabbim herşeyin hakkımızda hayırlısını versin canım

canım çok sevındım hadı bakalm ınsallah guzel hberlerle gelırsın

yumurtaya can veren Rabbim inşallah sana hayırlısını da verir canım bencede yaptırman en ıyısı

yaptırdım zaten kuzumazönce geldik hastaneden 15 dakika orada yattım doktor ilişki yasak dedi bize yumurtam çok olduğu için ve canım yanarmış öyle dedi eşimemübarek cuma günü rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah canım ya tablon bana göre hala güzel yarın 12.günün yumurtlamadan sonra inşallah ateşin düşmez canım ve test yaparsın sende

sosyalım günaydın nasılsın canım?

canım benim tablo ya bir şey söylemek için erken mi yoksa yarını mı bekleyeyım?

süreklı sık bogaz edıyorum kız senı kusura bakma

yok olur mu öyle şey gözüm sizin tablolarınızda siz istemesenizde ben yazarım zaten size

amin canım inşallah, bebek olsun inşallah onlar 2 tane yeter ama 3. sü olmasın şimdilik kuzu akşamları ananas yesene faydası olur mutlaka 1 dilim her akşam dualarım seninle canım hakkına hayırlısı

sağol canım ananası aldırdım eşimedoktor ilişki yasak dedi canım bize:18:sende benim dualarımdasın canım mercimek nasılllllllllll

kizlar durumu biliyorsunuz giremiyorum ama aklim hep sizlerde cok ozledim sizi sosyalim bu safer saglikla kucagina almani nasip etsin insalllahhh
pofudugum kuzum bi ikiz gelirde insallah sorunsuz bi sekilde kucagina alirsin
evli mutlku tabletten giriyorum atesine bakamadim ama insallah Rabbim sana da nasip etmistir
hepiniz ayri ayri dualarimdasiniz

bizde seni özledik canım anneciğin iyileşsin de gel inşallahkendine ve bebişe dikkat et canımmmmmmmmm

EVLİ MUTLU kuzum ateşini daha girmemişin merak ediyorummmmmmmmmmmm

yusram hosgeldın valla ates yukselıyo gıbı ama tam bılmeıyorum canım ne olacagını

pofudugum atesı gırdım dune gore yuksek ckınca testte yaptım silik çizgi bıle cıkmadı

benım adetım normalde yarın yarınkı ateş daha önemlı degılmı?

elbette yarınki ateş daha önemli canım hakkında hayırlısı olsun hiç belli olmaz canım inşallah hamilesindir

bizde seni özledik canım anneciğin iyileşsin de gel inşallahkendine ve bebişe dikkat et canımmmmmmmmm

EVLİ MUTLU kuzum ateşini daha girmemişin merak ediyorummmmmmmmmmmm
inşallah canım kuzum sen ne zaman test yapacan inşallah güzel haberlerle gelirsin

kuzum ateşine bakamıyorum bilgisayarı hiç açmaya firsatim olmuyor ya telefon ya tablet giriyorum inşallah güzel haberlerini yazarsınız bize bunu yürekten istiyorum

canım 14 gün sonra yapacağım tabi ki adetim gelmezse inşallah:18:

inşallah yusram
hayırlısı ile pofudukla güzel haberleri verebılseydık

ben kendmden çok umutlu değilm ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…