sonu güzel olsunda inşallah duşlar, kanlar falan hikaye canım , benimde iyi gidiyor bakalım şimdilik haftaya cumartesi keseyi görmeye gideceğim inşallah nasip olursa
ayy canım benim hayırlısı olsun belkide 2 ikiz olur hemen kötüyü düşünme kuzu hayırlısı olsun herşeyin
15 ine gidecegim iste kismetse canim agir falan kaldirma bol bol dinlen hadi bu sefer gelsin bebislerin Allahim duy sesimizisağol canım ananası aldırdım eşimedoktor ilişki yasak dedi canım bize:18:sende benim dualarımdasın canım mercimek nasılllllllllll
Bizde seninozledik bir an once annecigin iyilessinde gel yanimiza insallah canimRabbim bu kez bana bagislar hayirliysa tabikizlar durumu biliyorsunuz giremiyorum ama aklim hep sizlerde cok ozledim sizi sosyalim bu safer saglikla kucagina almani nasip etsin insalllahhh
pofudugum kuzum bi ikiz gelirde insallah sorunsuz bi sekilde kucagina alirsin
evli mutlku tabletten giriyorum atesine bakamadim ama insallah Rabbim sana da nasip etmistir
hepiniz ayri ayri dualarimdasiniz
Bakayim canim ama uzulerek soyluyorum adetin geliyor kuzumsosyalım günaydın nasılsın?
canm sen ne zaman gidecektın doktora? ateşin derdiyle ihmal ettim senı
canm benım ateş düşüyor tabloda altta bir şeyler yazıyor baktın mı ben anlamadım da bilmem gereken bir şey var mı
inşallah yusram
hayırlısı ile pofudukla güzel haberleri verebılseydık
ben kendmden çok umutlu değilm ama
15 ine gidecegim iste kismetse canim agir falan kaldirma bol bol dinlen hadi bu sefer gelsin bebislerin Allahim duy sesimizi
Bizde seninozledik bir an once annecigin iyilessinde gel yanimiza insallah canimRabbim bu kez bana bagislar hayirliysa tabi
Bakayim canim ama uzulerek soyluyorum adetin geliyor kuzumayin 15 ine gidecegim canim bu arada dr a
15 ine gidecegim iste kismetse canim agir falan kaldirma bol bol dinlen hadi bu sefer gelsin bebislerin Allahim duy sesimizi
Bizde seninozledik bir an once annecigin iyilessinde gel yanimiza insallah canimRabbim bu kez bana bagislar hayirliysa tabi
Bakayim canim ama uzulerek soyluyorum adetin geliyor kuzumayin 15 ine gidecegim canim bu arada dr a
hakkımızda hayırlısı kuzum ya adetin gelirse de üzülme birgün bizler de anne olacağız inşallah canım dualarım seninle
Yok kuzu ne aserme ne bbulanti ara ara bi adet sancisi gibi oluyor o kadar ama gazim cok fazlahadi bakalım güzel haberlerle gel canım sende aşermen filan var mı canım nasılsın
Umutsuzluk yok sakin ha sadece zamani var ve zamanini bekliyorgüzel haberlerle gelırsın ınsallah canım. hayırlısı olsun canım
inşallah canım umudum her geçen gün azalsa da
Yok kuzu ne aserme ne bbulanti ara ara bi adet sancisi gibi oluyor o kadar ama gazim cok fazla
Umutsuzluk yok sakin ha sadece zamani var ve zamanini bekliyor
Insallah kizlar iyi haberlerle gelirim bakalim hersey kismet
Insallah duzelmistir canim ve sana umut olur insallahher ay biraz daha yaklaşıyorum umutsuzluğa...
nasip demekki Rabbim daha uygun görmedi bize hayırlısı olsun.
bakalm eşim malatyaya geldiğimzde test verecek bari değerler düzelse de moral olur bıze
hayirli haberlerini bekliyoruz insallah canimcanım 14 gün sonra yapacağım tabi ki adetim gelmezse inşallah:18:
kuzum benim umudunu kaybetme umutsuzluk seytandandir uzuleceksin tabi ama sonra umudun yeserecek veinsallah Rabbim sana en hayirlisini nasip edecekinşallah yusram
hayırlısı ile pofudukla güzel haberleri verebılseydık
ben kendmden çok umutlu değilm ama
güzel haberlerle gelırsın ınsallah canım. hayırlısı olsun canım
inşallah canım umudum her geçen gün azalsa da
Yok kuzu ne aserme ne bbulanti ara ara bi adet sancisi gibi oluyor o kadar ama gazim cok fazla
Umutsuzluk yok sakin ha sadece zamani var ve zamanini bekliyor
Insallah kizlar iyi haberlerle gelirim bakalim hersey kismet
Insallah duzelmistir canim ve sana umut olur insallah
hayirli haberlerini bekliyoruz insallah canim
kuzum benim umudunu kaybetme umutsuzluk seytandandir uzuleceksin tabi ama sonra umudun yeserecek veinsallah Rabbim sana en hayirlisini nasip edecek
canim benim insallah kuzunu saglikla kucagina alacaksin Allah;in izni ile
öyle düşünme canım ya bak bende çok üzülüyorum yapacak bi rşeyimiz yok dua etmekten başkarabbim hayırlısıyla tez zamanda yüzümüzü güldürsün inşallah aminnnnnnnnnnnnnnn.....EŞİNİN TESTİ inşallah çok güzel olur canım keçiboynuzu içirmeye devam
inşallah canm ya
haklısın canm ya bu ılk zamanlar zor geçiyo da geçer inşallah yenıden yeşerir umutlarım
amın canm hep beraber inşallah şu testı bı versın bakalm tekrar başlayacağız kürlere
tünaydın nirdesiniz bakalımmmmmmm evli mutlum nasılsın canımateş ölçme benim yumurtlama günümü adetimin 15ine çekmiş doktor aşılamamı 18ine yaptı nasıl oldu acaba böyleeeeeee
daha ıyıyım canım sen nasılsın? evet canm bende şimdi ona bakıyordum soracaktım sana nasıl oluyo dıye?
kızlar bu ateş ölçmenın bilimsel bi kanıtı doğruluğu var mı en azından çatlayan yumurta günleri kesin doğru mudur, güvenılır mıdır?
canım eşime de söyledim o da aynısını dedi doktorlardan daha iyi bilecek değil ya bilimsel yanı yoktur onun çok kafana takma dedienazından yumurtlama zamanımızı söylüyor belki tam günü değildir ama yakın günleridir yada aydan aya değişiyor mu acaba:26:canım birde şundan biliyorum doktor benden 2 güne bir kan testi istedi vajinal muayene ile yumurtaların çatladığını göremeyiz kan testinde belli olur demişti en son ki kan testim de çatlamaya başladığını söylemişti sonuç olarak doktorlar daha güvenilir tabi ki canım
doğrudur canım kan testı daha guvenılır tabıkı. hanı sen demiştin ya bir den fazla yumurtam vardı dıye onların hepsi aynı zamanda mı çatladı:44:
galiba canım doktor çatlamaya başlamışlar demişti ama çok küçük olanlar çatlamaz inşallah onlarda kiste dönüşmez:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?