Malatyalı hemşerilerim hangi ay olursa olsun gelin beraber bekleyelim bebişlerimizi

sen kalbını ferah tut canım bir şey olmaz Allahın izniyle. canım ben 500 yasın okutuyordum ya cuma günü duası toplanacak. senın ismini de verdim ıkımızın yasini olsun dedim

sağol kuzum bu cuma son mu hastaneye koşturmaktan okuyamadım bir kaç tane okuyayım inşallah canım rabbim şimdiden kabul etsin kuzum

tünaydın nirdesiniz bakalımmmmmmm evli mutlum nasılsın canımateş ölçme benim yumurtlama günümü adetimin 15ine çekmiş doktor aşılamamı 18ine yaptı nasıl oldu acaba böyleeeeeee

sen ona takılma canım senin için önemli olan doktorun aşılama yaptığı tarih

bilimsel bi kanıtı var sanırım bazı dr lar öneriyorlar ama %100 kesinmidir onu bilmiyorum canım

günaydın bu arada nasılsınız kızlarr

sağol kuzum bu cuma son mu hastaneye koşturmaktan okuyamadım bir kaç tane okuyayım inşallah canım rabbim şimdiden kabul etsin kuzum

evt canım ama olsun tamamlandı nasılsa okumak ıstıyosan oku yıne sen bılırsın

amın canım senın güzel haberlerı alalm da umut ol bana

günaydın canım ıyıyım sen nasılsın mınığin nasıl

yaa yetişemedim desene kuzumben hergün kuranı kerim okuyorum hep dua ediyorum zaten kuzum sana bana tüm isteyenlere şuanda ezan okunuyor rabbim sesimizi duysun aminadetin de gelmiş uyuz şey inşallah bu ay gelmez canım ya inşallahhhhhhhhhhh

durumu biliyorsunuz giremiyorum ayrıca çok yoruluyorum
evlimutlu adet olmuşsun kuzum inşallah bu son döngün olur Rabbim yavrunu bu ay nasip eder kuzum ben h,iç yasin okuyamadım ya çok üzgünüm fırsat bulup elime alamıyorum ama okumaya çalışacam
pofuduğum inşallah bu ay gelir kuzun heyecanla haberini bekliyorum
sosyalim sen nasılsın nasıl gidiyor hayırlı haberlerle görüşelim inşallah

olsun canım benım nasılsa hergün dua edıyoruz bırbrımıze . inşallah caım hakkımızda hayırlsı ne ıse o olsun

önemlı degıl canım sen kendıne ve mınıgıne dıkkat et çok yorma kendını

Canim 3 tane bi arkadas okumus sagolsun bugun 1 tane de ben okudum sen bunlari ekle ben oldukca yazarim
Kac tane de oldu simdi

çok şükür canım sen nasılsın bakalım

iyiyim kızlar çok şükür minikten haber yok kısmetse cumartesi göreceğim sizler nasılsınız

oyy kuzum benim sen annene ve kendine dikkat et ben iyiyim sen nasılsın bebişin nasıl büyüyor mu

Canim 3 tane bi arkadas okumus sagolsun bugun 1 tane de ben okudum sen bunlari ekle ben oldukca yazarim
Kac tane de oldu simdi

canım 500 diye sınırlamadım. dağıtabıldığim kadar dağttım en son 680 olmustu ne kadar okunursa o kadar iyi dedim

iyiyim kızlar çok şükür minikten haber yok kısmetse cumartesi göreceğim sizler nasılsınız

oyy kuzum benim sen annene ve kendine dikkat et ben iyiyim sen nasılsın bebişin nasıl büyüyor mu

iyiyiz canım cumartesi kalp atısını dınlersın dı mı canım

canım 500 diye sınırlamadım. dağıtabıldığim kadar dağttım en son 680 olmustu ne kadar okunursa o kadar iyi dedim

iyiyiz canım cumartesi kalp atısını dınlersın dı mı canım

bilmiyorum ki kuzu keseyi görülürde kalp atışı biraz zor gibi 5+4 olacağız cumartesi günü :26:

kuzu bide sen yasini dağıtacaktın ben onu bekledim kaçırdım mı yoksa :26:

bilmiyorum ki kuzu keseyi görülürde kalp atışı biraz zor gibi 5+4 olacağız cumartesi günü :26:

kuzu bide sen yasini dağıtacaktın ben onu bekledim kaçırdım mı yoksa :26:

cuma son canım tamamlandı 500 diye sınırlamadım kım ne kadar okursa

Son düzenleme:

kendine dikkat et canım fazla yorulma

bende daha dağıtacaksın diye saf saf bekliyorum cumaya kadar okursam söyleyeyim sana canım

yok canmı basta söyl€mıstım ya pofuduk zat€n yogundu hastan€ git g€l. yusra da aynı ş€kild€ . canım s€ni d€ yormayayım d€dim iki canlısın

o yuzd€n t€krar d€m€dım canm

anladım canım, Rabbim dualarınızı kabul etsin sana ve pofuduğuma hayırlı evlatlar, sorunsuz sağlıklı hamilelikler nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…