sen kalbını ferah tut canım bir şey olmaz Allahın izniyle. canım ben 500 yasın okutuyordum ya cuma günü duası toplanacak. senın ismini de verdim ıkımızın yasini olsun dedim
tünaydın nirdesiniz bakalımmmmmmm evli mutlum nasılsın canımateş ölçme benim yumurtlama günümü adetimin 15ine çekmiş doktor aşılamamı 18ine yaptı nasıl oldu acaba böyleeeeeee
daha ıyıyım canım sen nasılsın? evet canm bende şimdi ona bakıyordum soracaktım sana nasıl oluyo dıye?
kızlar bu ateş ölçmenın bilimsel bi kanıtı doğruluğu var mı en azından çatlayan yumurta günleri kesin doğru mudur, güvenılır mıdır?
sağol kuzum bu cuma son mu hastaneye koşturmaktan okuyamadım bir kaç tane okuyayım inşallah canım rabbim şimdiden kabul etsin kuzum
sen ona takılma canım senin için önemli olan doktorun aşılama yaptığı tarih
bilimsel bi kanıtı var sanırım bazı dr lar öneriyorlar ama %100 kesinmidir onu bilmiyorum canım
günaydın bu arada nasılsınız kızlarr
sen ona takılma canım senin için önemli olan doktorun aşılama yaptığı tarih
bilimsel bi kanıtı var sanırım bazı dr lar öneriyorlar ama %100 kesinmidir onu bilmiyorum canım
günaydın bu arada nasılsınız kızlarr
evt canım ama olsun tamamlandı nasılsa okumak ıstıyosan oku yıne sen bılırsın
amın canım senın güzel haberlerı alalm da umut ol bana
günaydın canım ıyıyım sen nasılsın mınığin nasıl
yaa yetişemedim desene kuzumben hergün kuranı kerim okuyorum hep dua ediyorum zaten kuzum sana bana tüm isteyenlere şuanda ezan okunuyor rabbim sesimizi duysun amin adetin de gelmiş uyuz şey inşallah bu ay gelmez canım ya inşallahhhhhhhhhhh
durumu biliyorsunuz giremiyorum ayrıca çok yoruluyorum
evlimutlu adet olmuşsun kuzum inşallah bu son döngün olur Rabbim yavrunu bu ay nasip eder kuzum ben h,iç yasin okuyamadım ya çok üzgünüm fırsat bulup elime alamıyorumama okumaya çalışacam
pofuduğum inşallah bu ay gelir kuzun heyecanla haberini bekliyorum
sosyalim sen nasılsın nasıl gidiyor hayırlı haberlerle görüşelim inşallah
olsun canım benım nasılsa hergün dua edıyoruz bırbrımıze . inşallah caım hakkımızda hayırlsı ne ıse o olsun
önemlı degıl canım sen kendıne ve mınıgıne dıkkat et çok yorma kendını
evt canım ama olsun tamamlandı nasılsa okumak ıstıyosan oku yıne sen bılırsın
amın canım senın güzel haberlerı alalm da umut ol bana
günaydın canım ıyıyım sen nasılsın mınığin nasıl
çok şükür canım sen nasılsın bakalım
evlimutlu adet olmuşsun kuzum inşallah bu son döngün olur Rabbim yavrunu bu ay nasip eder kuzum ben h,iç yasin okuyamadım ya çok üzgünüm fırsat bulup elime alamıyorumama okumaya çalışacam
Canim 3 tane bi arkadas okumus sagolsun bugun 1 tane de ben okudum sen bunlari ekle ben oldukca yazarim
Kac tane de oldu simdi
iyiyim kızlar çok şükür minikten haber yok kısmetse cumartesi göreceğimsizler nasılsınız
oyy kuzum benim sen annene ve kendine dikkat et ben iyiyim sen nasılsın bebişin nasıl büyüyor mu
canım 500 diye sınırlamadım. dağıtabıldığim kadar dağttım en son 680 olmustu ne kadar okunursa o kadar iyi dedim
iyiyiz canım cumartesi kalp atısını dınlersın dı mı canım
bilmiyorum ki kuzu keseyi görülürde kalp atışı biraz zor gibi 5+4 olacağız cumartesi günü :26:
kuzu bide sen yasini dağıtacaktın ben onu bekledim kaçırdım mı yoksa :26:
yarın son canım tamamlandık 500 diye sınırlamadım kım ne kadar okursa
iyiyim kızlar çok şükür minikten haber yok kısmetse cumartesi göreceğimsizler nasılsınız
oyy kuzum benim sen annene ve kendine dikkat et ben iyiyim sen nasılsın bebişin nasıl büyüyor mu
cuma son canım tamamlandı 500 diye sınırlamadım kım ne kadar okursa
bende daha dağıtacaksın diye saf saf bekliyorum cumaya kadar okursam söyleyeyim sana canım
canım nasılsınnnnnnnnnnmaşallah maşallah rabbim kabul etsin inşallah canım ya okuyanların diline sağlık
günaydın şekerim nasılsın
yok canmı basta söyl€mıstım ya pofuduk zat€n yogundu hastan€ git g€l. yusra da aynı ş€kild€ . canım s€ni d€ yormayayım d€dim iki canlısın
o yuzd€n t€krar d€m€dım canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?