amın canım ıkımız vsil olur ınsallah
iyiyim canım sen nasılsınbugün aşılamadan sonra ki kaçıncı gün canım :26:
5.günüm canım bu sefer çok takmıyorum kafaya çok şükür ilk aşılama da çok takmıştım sadece yavaş hareket etmeye çalışıyorum işte böyle kuzum iyiyim çok şükür
anladım canım, Rabbim dualarınızı kabul etsin sana ve pofuduğuma hayırlı evlatlar, sorunsuz sağlıklı hamilelikler nasip etsin inşallah
heyecanlandım var mı herhangi bi değişiklik belki vücudundan anlarsın
amın canım
canım pofuduk un at€şin€ bakıp bs€ söyl€m€k için €rk€n mı m€s€la şimdi
canım ben sana kendimden örnek vereyim 4 aydır ateş ölçüyorum 4. ayımda hamile kaldım diğer 3 ayda ateşlerim ya sabit gitti yada çok az değişikliklerle adet oldum ama 4. ayıma baktığında hep zigzag yapmış ben bu ayın farklı olduğunu ondan anladım
pofuduğa 2-3 gün sonra yorum yapsam daha iyi olacak sanırım
anladım canım olur da bi umut ya değişiklik olursa benımkındede bana da söyle
kız benım tablo sankı bu ay farklı değil miydi
ben bu ay senden bekliyordum bir şey ama zamanı değilmiş canım inşallah bu ay olur, ateşinizi her sabah kont ediyorum tabi ki söylerim
heyecanlandım var mı herhangi bi değişiklik belki vücudundan anlarsın
canım ben sana kendimden örnek vereyim 4 aydır ateş ölçüyorum 4. ayımda hamile kaldım diğer 3 ayda ateşlerim ya sabit gitti yada çok az değişikliklerle adet oldum ama 4. ayıma baktığında hep zigzag yapmış ben bu ayın farklı olduğunu ondan anladım
pofuduğa 2-3 gün sonra yorum yapsam daha iyi olacak sanırım
amın canım
canım pofuduk un atşin bakıp bs söylmk için rkn mı msla şimdi
kuzum şuan ezan okunuyor kız hep sana yazarken denk geliyorum rabbim yüzümüzü güldürsün hayırlısıyla tez vakitte inşallah
Buyuyor galiba teyzesi seninde gelecek bu gunler darisi kizlarin basinaiyiyim kızlar çok şükür minikten haber yok kısmetse cumartesi göreceğimsizler nasılsınız
oyy kuzum benim sen annene ve kendine dikkat et ben iyiyim sen nasılsın bebişin nasıl büyüyor mu
İyi canim Allah kabul etsin vesileniz olsun insallah canim ablan nasilk nasil gidiyoir ne kadarlik olducanım 500 diye sınırlamadım. dağıtabıldığim kadar dağttım en son 680 olmustu ne kadar okunursa o kadar iyi dedim
iyiyiz canım cumartesi kalp atısını dınlersın dı mı canım
Canim bugunde annemin ilk banyosunu yapotirdik sonra ben girdim ciktim baygin gibin uyumusumkendine dikkat et canım fazla yorulma
Buyuyor galiba teyzesi seninde gelecek bu gunler darisi kizlarin basina
İyi canim Allah kabul etsin vesileniz olsun insallah canim ablan nasilk nasil gidiyoir ne kadarlik oldu
Canim bugunde annemin ilk banyosunu yapotirdik sonra ben girdim ciktim baygin gibin uyumusum
amın canm valla bende her ezan da dua edıyorum sana
İyi canim Allah kabul etsin vesileniz olsun insallah canim ablan nasilk nasil gidiyoir ne kadarlik oldu
Canim bugunde annemin ilk banyosunu yapotirdik sonra ben girdim ciktim baygin gibin uyumusum
sağol bitanem benimoh iyi yapmışın canım dinlen sen kıyamam miniğeeeeeee
inşallah canım Rabbim sağlıkla kucağına almasını nasip etsin inşallahamın canm sen de dıkkat et kendıne. ablam da 7. ayının için de canm 8 haftası kaldı Allahtan bse olmazsa
amın canm sen de dıkkat et kendıne. ablam da 7. ayının için de canm 8 haftası kaldı Allahtan bse olmazsa
sağol bitanem benim
inşallah canım Rabbim sağlıkla kucağına almasını nasip etsin inşallah
darısı en kısa zamanda hayırlısı ile sizlere
canım nasılsınablan mı hamile canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ay darısı da seninle bana inşallah canım
amın canm sen de dıkkat et kendıne. ablam da 7. ayının için de canm 8 haftası kaldı Allahtan bse olmazsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?