Malatyalı hemşerilerim hangi ay olursa olsun gelin beraber bekleyelim bebişlerimizi

amın canım

canım pofuduk un at€şin€ bakıp bs€ söyl€m€k için €rk€n mı m€s€la şimdi

canım ben sana kendimden örnek vereyim 4 aydır ateş ölçüyorum 4. ayımda hamile kaldım diğer 3 ayda ateşlerim ya sabit gitti yada çok az değişikliklerle adet oldum ama 4. ayıma baktığında hep zigzag yapmış ben bu ayın farklı olduğunu ondan anladım

pofuduğa 2-3 gün sonra yorum yapsam daha iyi olacak sanırım

anladım canım olur da bi umut ya değişiklik olursa benımkındede bana da söyle

kız benım tablo sankı bu ay farklı değil miydi

anladım canım olur da bi umut ya değişiklik olursa benımkındede bana da söyle

kız benım tablo sankı bu ay farklı değil miydi

ben bu ay senden bekliyordum bir şey ama zamanı değilmiş canım inşallah bu ay olur, ateşinizi her sabah kont ediyorum tabi ki söylerim

evet canım ayrıca bir kaç gün önce 15.güne çizgiyi çekmişti bugün 20.güne çekmiş ilaçlardan ateşim ve tablom da sıyırdı

iyiyim kızlar çok şükür minikten haber yok kısmetse cumartesi göreceğim sizler nasılsınız

oyy kuzum benim sen annene ve kendine dikkat et ben iyiyim sen nasılsın bebişin nasıl büyüyor mu
Buyuyor galiba teyzesi seninde gelecek bu gunler darisi kizlarin basina
canım 500 diye sınırlamadım. dağıtabıldığim kadar dağttım en son 680 olmustu ne kadar okunursa o kadar iyi dedim

iyiyiz canım cumartesi kalp atısını dınlersın dı mı canım
İyi canim Allah kabul etsin vesileniz olsun insallah canim ablan nasilk nasil gidiyoir ne kadarlik oldu
kendine dikkat et canım fazla yorulma
Canim bugunde annemin ilk banyosunu yapotirdik sonra ben girdim ciktim baygin gibin uyumusum

oh iyi yapmışın canım dinlen sen kıyamam miniğeeeeeee

amın canm sen de dıkkat et kendıne. ablam da 7. ayının için de canm 8 haftası kaldı Allahtan bse olmazsa

sağol bitanem benim

inşallah canım Rabbim sağlıkla kucağına almasını nasip etsin inşallah
darısı en kısa zamanda hayırlısı ile sizlere

amın canım darısı sana inşallah
canım nasılsınablan mı hamile canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ay darısı da seninle bana inşallah canım

evt canım mayısta teyze oluyorum

amın canm inşallah

yoruluyorsun değil mi dikkat et kendine canım , inşallah büyür yusram içimde korku yok değil ama sanki bu sefer herşey daha güzel olacak gibi içimde

amın canm sen de dıkkat et kendıne. ablam da 7. ayının için de canm 8 haftası kaldı Allahtan bse olmazsa

ayy zaman su gibi geçiyor yaa :26: maşallah az kalmış teyzesi darısı sizlerin başınaa

pofuduğum sen nasılsın canım bugün 6. gün değil mi aşılamadan sonra :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…