Malatyalı hemşerilerim hangi ay olursa olsun gelin beraber bekleyelim bebişlerimizi

evet canım 6.günüm bakalım ne olacağım yavaş yavaş evi temizledim bugün yaaa yapma yapma nereyebüyür inşallah canım içini ferah tut ve bize haber ver hemen doktordan gelinceeeeeee

evt canım bende ablama söyluyorum sosyalle yusra hamıle dıyorum haftalarınızı soyleyınce ne kadar kucuk gelıyo sımdı 4 -5 haftalar bana dıyo

ay ne güzel kız ben teyze de olamayacağımama hala olurum inşallahhhhhhhhh

olsun canm sağlıklı olsunlarda teyze hala farketmez

anammmm keseni mi gördün sen maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
evt canım bende ablama söyluyorum sosyalle yusra hamıle dıyorum haftalarınızı soyleyınce ne kadar kucuk gelıyo sımdı 4 -5 haftalar bana dıyo
büyüttü maşşal canım allah kucağına almayı nasip etsin isim ne düşünüyor bu arada
evet canım 6.günüm bakalım ne olacağım yavaş yavaş evi temizledim bugün yaaa yapma yapma nereyebüyür inşallah canım içini ferah tut ve bize haber ver hemen doktordan gelinceeeeeee
canım dikkat et inşallah güzel bi son olur

yavaş yavaş yap bırak kalsın 2 kişisiniz sanki ne kadar kirlenebilir ki bugün 7. gün

tabii büyüttü o maşallah, darısı bizlerin ve sizlerin başına

büyüttü maşşal canım allah kucağına almayı nasip etsin isim ne düşünüyor bu arada

evet yusram gittim alttan baktı keseyi gördük 13mm yiz 2 hafta sonra kalp atımına çağırdı

ay ay aya maşallahhhhhhh bitanem maşalahhh duyacaksın inşallah kalp atışlarını Allah'ın izni ile

amın canm elif eylül düşünüyor. sen düşündün mu canım kız olursa ya da erkek olursa ne koyacaksın yusra eren geçerli mı hala

amın canım ınsallah hadı gözun aydın

takvimini yap kız

kesinlikle

evet canım haklısın evlimutlum canım ablan doğum yaparken bizlere dua etsin canımmmmmmmmm

inşallah ilk gebeliğim gibi olmayacak bu sefer canım duyacağım pıt pıtları Rabbimin izniyle

takvime daha var canım dur bi kalp atımını duyayım ondan sonra inşallah :26:

canım hadi gözün aydın darısı pıt pıtlara inşallahhhhhhhhhhhondan sonra takvimini yap bizde bebişimizi takip edelim canım

amın canm elif eylül düşünüyor. sen düşündün mu canım kız olursa ya da erkek olursa ne koyacaksın yusra eren geçerli mı hala

amın canım ınsallah hadı gözun aydın

kesinlikle
canım çok güzel Allah adı ile sağlıkla yasasını nasip etsin darısı pofudugum ile sana olsun inşallah
evet canım yusra ve eren Allah tan bişey olmazsa bizde özellikle erkekte kv kuduracak ama ne yapalım
inşallah ilk gebeliğim gibi olmayacak bu sefer canım duyacağım pıt pıtları Rabbimin izniyle

takvime daha var canım dur bi kalp atımını duyayım ondan sonra inşallah :26:

sen nasıl ıstersen canım ama ben duyacagina adım kadar eminim içim çok rahat sukurler olsun ben notlarima bakayimda ne zaman duymusum sana yazayım

canım notlarima baktım adetin ille gününü 1. sayiyoruz ya 37. gün keseyi gordum 0.96cm
on gün sonraya çağırdi ama ben 45. gün gittim ve kalp atışlarını bebeği gördüm bebek 0.44 cm
sana gün olarak yazdım kafan karışmasın diye hani geç yumurtlama varya sende
sen de yaşayacak hepsini inşallah darısı kizlara

nıye kız eren cok guzel bı ısım bende dusunuyorum eren ı
şekerler nasılsınız bakalım

ıyıyız canm sen nasılsın durumun nasıl agrı sızı var mı

kuzu benim geç döllenme oldu ya o yüzden geç duyarım kalp atımını sağol bu arada yormuşum seni

pofuduğummm ateşin çok güzell ayy hadi inşallah

nıye kız eren cok guzel bı ısım bende dusunuyorum eren ı

ıyıyız canm sen nasılsın durumun nasıl agrı sızı var mı

çok şükür canım iyiyim karışığım öyle yaşamaya devam ediyorum iştesen nasılsın canımağrım sızım yok kuzum buda beni korkutuyor aslında hiç belirtim yok ya acaba yine mi olmadı diyorum sonra da aman Allah bilir diyorum:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…