yoruluyorsun değil mi dikkat et kendine canım , inşallah büyür yusram içimde korku yok değil ama sanki bu sefer herşey daha güzel olacak gibi içimde
ayy zaman su gibi geçiyor yaa :26: maşallah az kalmış teyzesidarısı sizlerin başınaa
pofuduğum sen nasılsın canımbugün 6. gün değil mi aşılamadan sonra :44:
amın canım darısı sana inşallah
evt canım mayısta teyze oluyorum
amın canm inşallah
yoruluyorsun değil mi dikkat et kendine canım , inşallah büyür yusram içimde korku yok değil ama sanki bu sefer herşey daha güzel olacak gibi içimde
ayy zaman su gibi geçiyor yaa :26: maşallah az kalmış teyzesidarısı sizlerin başınaa
pofuduğum sen nasılsın canımbugün 6. gün değil mi aşılamadan sonra :44:
ay ne güzel kız ben teyze de olamayacağımama hala olurum inşallahhhhhhhhh
büyüttü maşşal canım allah kucağına almayı nasip etsin isim ne düşünüyor bu aradaevt canım bende ablama söyluyorum sosyalle yusra hamıle dıyorum haftalarınızı soyleyınce ne kadar kucuk gelıyo sımdı 4 -5 haftalar bana dıyo
olsun canm sağlıklı olsunlarda teyze hala farketmez
canım dikkat et inşallah güzel bi son olurevet canım 6.günüm bakalım ne olacağım yavaş yavaş evi temizledim bugün yaaa yapma yapma nereyebüyür inşallah canım içini ferah tut ve bize haber ver hemen doktordan gelinceeeeeee
evet canım 6.günüm bakalım ne olacağım yavaş yavaş evi temizledim bugün yaaa yapma yapma nereyebüyür inşallah canım içini ferah tut ve bize haber ver hemen doktordan gelinceeeeeee
evt canım bende ablama söyluyorum sosyalle yusra hamıle dıyorum haftalarınızı soyleyınce ne kadar kucuk gelıyo sımdı 4 -5 haftalar bana dıyo
anammmm keseni mi gördün sen maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
büyüttü maşşal canım allah kucağına almayı nasip etsin isim ne düşünüyor bu arada
canım dikkat et inşallah güzel bi son olur
ay ay aya maşallahhhhhhh bitanem maşalahhh duyacaksın inşallah kalp atışlarını Allah'ın izni ileyavaş yavaş yap bırak kalsın 2 kişisiniz sanki ne kadar kirlenebilir kibugün 7. gün
tabii büyüttü o maşallah, darısı bizlerin ve sizlerin başına
evet yusram gittim alttan baktı keseyi gördük 13mm yiz2 hafta sonra kalp atımına çağırdı
anammmm keseni mi gördün sen maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
büyüttü maşşal canım allah kucağına almayı nasip etsin isim ne düşünüyor bu arada
canım dikkat et inşallah güzel bi son olur
yavaş yavaş yap bırak kalsın 2 kişisiniz sanki ne kadar kirlenebilir kibugün 7. gün
tabii büyüttü o maşallah, darısı bizlerin ve sizlerin başına
evet yusram gittim alttan baktı keseyi gördük 13mm yiz2 hafta sonra kalp atımına çağırdı
takvimini yap kız
ay ay aya maşallahhhhhhh bitanem maşalahhh duyacaksın inşallah kalp atışlarını Allah'ın izni ile
takvimini yap kız
evt canım bende ablama söyluyorum sosyalle yusra hamıle dıyorum haftalarınızı soyleyınce ne kadar kucuk gelıyo sımdı 4 -5 haftalar bana dıyo
inşallah ilk gebeliğim gibi olmayacak bu sefer canım duyacağım pıt pıtları Rabbimin izniyle
takvime daha var canım dur bi kalp atımını duyayım ondan sonra inşallah :26:
evet canım haklısın evlimutlum canım ablan doğum yaparken bizlere dua etsin canımmmmmmmmm
canım hadi gözün aydın darısı pıt pıtlara inşallahhhhhhhhhhhondan sonra takvimini yap bizde bebişimizi takip edelim canım
oyy canım benim darısı başınakalp atımınıda duyayımda canım yapacağım
canım çok güzel Allah adı ile sağlıkla yasasını nasip etsin darısı pofudugum ile sana olsun inşallahamın canm elif eylül düşünüyor. sen düşündün mu canım kız olursa ya da erkek olursa ne koyacaksın yusra eren geçerli mı hala
amın canım ınsallah hadı gözun aydın
kesinlikle
inşallah ilk gebeliğim gibi olmayacak bu sefer canım duyacağım pıt pıtları Rabbimin izniyle
takvime daha var canım dur bi kalp atımını duyayım ondan sonra inşallah :26:
canım çok güzel Allah adı ile sağlıkla yasasını nasip etsin darısı pofudugum ile sana olsun inşallah
evet canım yusra ve eren Allah tan bişey olmazsa bizde özellikle erkekte kv kuduracak ama ne yapalım
sen nasıl ıstersen canım ama ben duyacagina adım kadar eminim içim çok rahat sukurler olsun ben notlarima bakayimda ne zaman duymusum sana yazayım
şekerler nasılsınız bakalım
canım notlarima baktım adetin ille gününü 1. sayiyoruz ya 37. gün keseyi gordum 0.96cm
on gün sonraya çağırdi ama ben 45. gün gittim ve kalp atışlarını bebeği gördüm bebek 0.44 cm
sana gün olarak yazdım kafan karışmasın diye hani geç yumurtlama varya sende
sen de yaşayacak hepsini inşallah darısı kizlara
nıye kız eren cok guzel bı ısım bende dusunuyorum eren ı
ıyıyız canm sen nasılsın durumun nasıl agrı sızı var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?