kuzu benim geç döllenme oldu ya o yüzden geç duyarım kalp atımınısağol bu arada yormuşum seni
pofuduğummm ateşin çok güzell ayy hadi inşallah
çok şükür canım iyiyim karışığım öyle yaşamaya devam ediyorum iştesen nasılsın canım ağrım sızım yok kuzum buda beni korkutuyor aslında hiç belirtim yok ya acaba yine mi olmadı diyorum sonra da aman Allah bilir diyorum:18:
canım aşk olsun ne yorulması ama duyacaksin Allah'in izni ilekuzu benim geç döllenme oldu ya o yüzden geç duyarım kalp atımınısağol bu arada yormuşum seni
pofuduğummm ateşin çok güzell ayy hadi inşallah
canım ben çok seviyorum nasip olurda oğlum olursa Eren olacak kaynana küçükoğlunun ismini söylüyorda gerçi o nisanliykende söylüyordu söylesin dursunnıye kız eren cok guzel bı ısım bende dusunuyorum eren ı
ıyıyız canm sen nasılsın durumun nasıl agrı sızı var mı
çok şükür canım iyiyim karışığım öyle yaşamaya devam ediyorum iştesen nasılsın canım ağrım sızım yok kuzum buda beni korkutuyor aslında hiç belirtim yok ya acaba yine mi olmadı diyorum sonra da aman Allah bilir diyorum:18:
dur bakalm canım ates sımdılık güzel gidiyo ınsallah devamı da gelır
canım aşk olsun ne yorulması ama duyacaksin Allah'in izni ile
canım ben çok seviyorum nasip olurda oğlum olursa Eren olacak kaynana küçükoğlunun ismini söylüyorda gerçi o nisanliykende söylüyordu söylesin dursun
canım benim inşallah mutlu haberlerle geleceksin Rabbim yüzünüzü guldursun
Bende malatyaliyim.gecen sene bizde 2013 kadim anneleri topiginde aynen sizin gibi bebislerimizi bekliyordum
Simdi kizim 4 aylik çok şükür. Sizi boyle görünce duygulandim. Allah hepinize bu duyguyu yadatsin. Birşey sormak isterseniz buyrun nacizane yanitlrm.hepinizi oluyorum.
bebeğin hayır olsun allah sağlıkla büyütmeni nasip etsin inşallahhhhBende malatyaliyim.gecen sene bizde 2013 kadim anneleri topiginde aynen sizin gibi bebislerimizi bekliyordum
Simdi kizim 4 aylik çok şükür. Sizi boyle görünce duygulandim. Allah hepinize bu duyguyu yadatsin. Birşey sormak isterseniz buyrun nacizane yanitlrm.hepinizi oluyorum.
ya aman bi garipler zaten kendi kendilerine plan yapıyorlar benim dün rüyamda çok güzel bi kızım olmuştu rüyada görülen çıkıyomuş geneldecanım kayınvalide neden küçük oğlunun ismini diyorkıinşallah canım ama ateşim düşüyor ya hayırlısı olsun
bebeğin hayır olsun allah sağlıkla büyütmeni nasip etsin inşallahhhh
ya aman bi garipler zaten kendi kendilerine plan yapıyorlar benim dün rüyamda çok güzel bi kızım olmuştu rüyada görülen çıkıyomuş genelde
onlar erkek düşkünü ya kıza pek memnun olmaz hayırlısı sağlıklısı demeyi bilmezler
ay canım neyse pazar pazar sıkmayayım kimseyi
öpüyorum kızlar hepinizi
hayret birşey ya boşver canım sen onları hiç kafana takma sağlıklı,sıhhatli olsun da bebişin gerisi önemli değil....kızlar olmazsa erkekler de olmaz bunu bilmiyor galiba senin kvde
aman canım sulalece cinsler benim okuzle de küsüz sanki o hamile trip atıyor bana bak saat kaç ne aradı ne geldi pislik
şekerler nasılsınız bakalım
canım aşk olsun ne yorulması ama duyacaksin Allah'in izni ile
canım ben çok seviyorum nasip olurda oğlum olursa Eren olacak kaynana küçükoğlunun ismini söylüyorda gerçi o nisanliykende söylüyordu söylesin dursun
canım benim inşallah mutlu haberlerle geleceksin Rabbim yüzünüzü guldursun
kuzu bugün ateşim bayağı düştü yaaaaaaa inşallah kırmızılar gelmez:18:
herkesler nasıl bakalım
geçmişi okudum ama hiç yazacak kıvamda değilim canlar, mide bulantısı-halsizlik ve gaz sancım var kusura bakmayın
pofuduğum ateşin düşmüş hayırlısı olsun canım
herkesler nasıl bakalım
geçmişi okudum ama hiç yazacak kıvamda değilim canlar, mide bulantısı-halsizlik ve gaz sancım var kusura bakmayın
adaçayı ve hayıt içmiştim canım adetin 2-12 günleri arasında öğle yemeğinden 1 saat önce adaçayı kaynar suya 5 dk demleyip içiyordum hayıtıda yatmadan önce kaynar suya 15 dk demleyip içiyordum sakın kaynatma ama çay gibi demle hayıt 1 tatlı kaşığı adaçayı 5-6 yapraksosyalcan sen hamıle kaldgın ay hayıt mı ıcmıstın. bende dun basladım. sabah aksam bı bardak kaynayan suyun ıcın e bı tatlı kasıgı atıyorum. yalnız benımlı toz seklınde degıl. mercımekten bıraz daha kucuk tohum seklınde. olur mu o. annemlere soyledım onlar gonderms
adaçayı ve hayıt içmiştim canım adetin 2-12 günleri arasında öğle yemeğinden 1 saat önce adaçayı kaynar suya 5 dk demleyip içiyordum hayıtıda yatmadan önce kaynar suya 15 dk demleyip içiyordum sakın kaynatma ama çay gibi demle hayıt 1 tatlı kaşığı adaçayı 5-6 yaprak
bende tohumunu içtim yani sendekinin aynısı canım ezmeyesin sakın öyle tüketiyorsun
anladım canım ben adetın 7. günü başlamıs oldum bse olmaz sanrm kac gun ıcecem?
bde demledıkten sonra uzerındekılerı atacam de mı? yoksa onları da yutsam olur mu
Nbr canim nasilsin :13:
herkesler nasıl bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?