Malatyalı hemşerilerim hangi ay olursa olsun gelin beraber bekleyelim bebişlerimizi

kuzu benim geç döllenme oldu ya o yüzden geç duyarım kalp atımını sağol bu arada yormuşum seni

pofuduğummm ateşin çok güzell ayy hadi inşallah

hayırlısı olsun canım ya biliyorsun benim ateş birden düşüyorAllahım hayırlısını versin kuzumsen nasılsın canım mercimek nasıl

dur bakalm canım ates sımdılık güzel gidiyo ınsallah devamı da gelır

kuzu benim geç döllenme oldu ya o yüzden geç duyarım kalp atımını sağol bu arada yormuşum seni

pofuduğummm ateşin çok güzell ayy hadi inşallah
canım aşk olsun ne yorulması ama duyacaksin Allah'in izni ile
nıye kız eren cok guzel bı ısım bende dusunuyorum eren ı

ıyıyız canm sen nasılsın durumun nasıl agrı sızı var mı
canım ben çok seviyorum nasip olurda oğlum olursa Eren olacak kaynana küçükoğlunun ismini söylüyorda gerçi o nisanliykende söylüyordu söylesin dursun

canım benim inşallah mutlu haberlerle geleceksin Rabbim yüzünüzü guldursun

Bende malatyaliyim.gecen sene bizde 2013 kadim anneleri topiginde aynen sizin gibi bebislerimizi bekliyordum
Simdi kizim 4 aylik çok şükür. Sizi boyle görünce duygulandim. Allah hepinize bu duyguyu yadatsin. Birşey sormak isterseniz buyrun nacizane yanitlrm.hepinizi oluyorum.

canım kayınvalide neden küçük oğlunun ismini diyorkıinşallah canım ama ateşim düşüyor ya hayırlısı olsun

hayırlı olsun canım bebeğinbizde keşke bebeğimizi beklesek hamile kalalım diye çabalıyoruz

bebeğin hayır olsun allah sağlıkla büyütmeni nasip etsin inşallahhhh
canım kayınvalide neden küçük oğlunun ismini diyorkıinşallah canım ama ateşim düşüyor ya hayırlısı olsun
ya aman bi garipler zaten kendi kendilerine plan yapıyorlar benim dün rüyamda çok güzel bi kızım olmuştu rüyada görülen çıkıyomuş genelde
onlar erkek düşkünü ya kıza pek memnun olmaz hayırlısı sağlıklısı demeyi bilmezler
ay canım neyse pazar pazar sıkmayayım kimseyi
öpüyorum kızlar hepinizi

hayret birşey ya boşver canım sen onları hiç kafana takma sağlıklı,sıhhatli olsun da bebişin gerisi önemli değil....kızlar olmazsa erkekler de olmaz bunu bilmiyor galiba senin kvde

hayret birşey ya boşver canım sen onları hiç kafana takma sağlıklı,sıhhatli olsun da bebişin gerisi önemli değil....kızlar olmazsa erkekler de olmaz bunu bilmiyor galiba senin kvde

aman canım sulalece cinsler benim okuzle de küsüz sanki o hamile trip atıyor bana bak saat kaç ne aradı ne geldi pislik

aman canım sulalece cinsler benim okuzle de küsüz sanki o hamile trip atıyor bana bak saat kaç ne aradı ne geldi pislik

ya kıyamam canım sana hiç canını sıkma benimki de çok yoğun çalışıyor izinleri de kesik az önce benden çıkardı hırsınıbebişini düşün canım sen ye iç yat takma sakın kafana

herkesler nasıl bakalım
geçmişi okudum ama hiç yazacak kıvamda değilim canlar, mide bulantısı-halsizlik ve gaz sancım var kusura bakmayın
pofuduğum ateşin düşmüş hayırlısı olsun canım

kaynının ısmı ne kı:44:

kuzu bugün ateşim bayağı düştü yaaaaaaa inşallah kırmızılar gelmez:18:

hayırlısı olsun canım elbet bır gun olacak Allahın ıznıyle bunu bılıyoruz en azından

herkesler nasıl bakalım
geçmişi okudum ama hiç yazacak kıvamda değilim canlar, mide bulantısı-halsizlik ve gaz sancım var kusura bakmayın

iyiyiz canım sen nasılsın? ne kusuru canm sen ıyı olda

herkesler nasıl bakalım

sosyalcan sen hamıle kaldgın ay hayıt mı ıcmıstın. bende dun basladım. sabah aksam bı bardak kaynayan suyun ıcın e bı tatlı kasıgı atıyorum. yalnız benımlı toz seklınde degıl. mercımekten bıraz daha kucuk tohum seklınde. olur mu o. annemlere soyledım onlar gonderms

adaçayı ve hayıt içmiştim canım adetin 2-12 günleri arasında öğle yemeğinden 1 saat önce adaçayı kaynar suya 5 dk demleyip içiyordum hayıtıda yatmadan önce kaynar suya 15 dk demleyip içiyordum sakın kaynatma ama çay gibi demle hayıt 1 tatlı kaşığı adaçayı 5-6 yaprak

bende tohumunu içtim yani sendekinin aynısı canım ezmeyesin sakın öyle tüketiyorsun

anladım canım ben adetın 7. günü başlamıs oldum bse olmaz sanrm kac gun ıcecem?

bde demledıkten sonra uzerındekılerı atacam de mı? yoksa onları da yutsam olur mu

anladım canım ben adetın 7. günü başlamıs oldum bse olmaz sanrm kac gun ıcecem?

bde demledıkten sonra uzerındekılerı atacam de mı? yoksa onları da yutsam olur mu

yutma kız onları süz öyle iç 12 gün dahil iç canım (5 gün daha içeceksin yani canım)

herkesler nasıl bakalım

ne kusuru canım sen kendine dikkat et yeter bizeevet canım ya hakkımda hayırlısı olsun artık:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…