Malatyalı hemşerilerim hangi ay olursa olsun gelin beraber bekleyelim bebişlerimizi

yutma kız onları süz öyle iç 12 gün dahil iç canım (5 gün daha içeceksin yani canım)

ne bıleyım ne kadar cok ıcersem sapıyla çöpüyle o kadar faydalı olur dıyorum
canım toplamda on gun ıcılıyo dı mı benım bugun 2. günüm daha sekız gun yok mu? yoksa adetın 12. günü bırakmam mı gerek:44:

kaynının ısmı ne kı:44:

hayırlısı olsun canım elbet bır gun olacak Allahın ıznıyle bunu bılıyoruz en azından

iyiyiz canım sen nasılsın? ne kusuru canm sen ıyı olda

canım nasılsınbende dün hiç iyi değildim ya eşim iş yoğunluğunu benden çıkardı bende zaten doluyum ağladım durdumşimdi iyiyim çok şükür canım hayıtı ve adaçayını aksatmadan iç kuzum bende içmiştim daha önce bu ay içmedim aşılama olacak diye hakkımızda hayırlısı olsun artık

canım 12.günü bırakman gerek diye biliyorum ben çünkü hayıtta adaçayıda hamilelikte filan içilmiyor 12.günden sonra da yumurtlama zamanı yaklaşıyor sen 5 gün iç

canım sen geç başladın ya normalde adetin 2-12 günleri arasında içiliyor, adaçayı rahmi kasar o yüzden sen adetinin 12. günüde iç daha da içme canım

bızde oyleyız canım didişip duruyoruz. bu cumartesı sperm testı verecgız çok merak edıyorum sonucları.
dün kafa dağıtalım dıye elazıga gezmeye gttık.. eve kapandıkca daha kötü oluyo canım.
canım 12.günü bırakman gerek diye biliyorum ben çünkü hayıtta adaçayıda hamilelikte filan içilmiyor 12.günden sonra da yumurtlama zamanı yaklaşıyor sen 5 gün iç

adacayına başlamadım bugun başlasam olur sanrm

başla canım başlaiyi yapmışınız ben neredeyse 10 gündür evdeyim eşim çok yoğun ve doktor fazla yürüyüş yapma dedi diye çakıldım kaldım canım iyice bunaldım

canım ya negatif çıkar diye çok korkuyorum evde de testim yok dışarı çıkarsak alacağım ama:18:

öyle düşünme canım hakkına hayırlısı inşallah pozitifi göreceksin ateşin yükselmiş ya ben o yüzden dedim bi de ben 8-9-10 .günlerde test yaptım ve 3 ündede pozitifi gördüm varsa her türlü çıkar yoksada umutsuzluk yok o bebekler gelecek başka yolu yok

haklısın canım hayırlısı neyse o olsun zaten ama elimde değil kuzum ya üzülmemekdışarı çıkcağız alırım kuzum olumlu yada olumsuz haber veririm size

ya kıyamam canım sana hiç canını sıkma benimki de çok yoğun çalışıyor izinleri de kesik az önce benden çıkardı hırsınıbebişini düşün canım sen ye iç yat takma sakın kafana
canım küsüz hala konuşmayacam kendi bilir
herkesler nasıl bakalım
geçmişi okudum ama hiç yazacak kıvamda değilim canlar, mide bulantısı-halsizlik ve gaz sancım var kusura bakmayın
pofuduğum ateşin düşmüş hayırlısı olsun canım
canım benim inşallah kolay geçirirsin
kaynının ısmı ne kı:44:

hayırlısı olsun canım elbet bır gun olacak Allahın ıznıyle bunu bılıyoruz en azından
iyiyiz canım sen nasılsın? ne kusuru canm sen ıyı olda
canım ismi fatih ben daha hamile falan değilken oğlun olsun fatih kızın olsun yıldız koyacam diyodu kendine neyse bide yani güzel bi ,s,m dahi olsa o diyo diye koymam
canım az önce testi yaptım ama sonuç kocaman negatif yapozitif çıksa kafamı kıracağım zaten yahakkımda böyle hayırlıymış canım yapacak birşeyim yok

canım dur bakalım daha zamanı var ben yumurtlamadan sonra 12. gün yaptığımda gördüm belli olmaz herkesin bünyesi bir değil inşallah pozitif olur

canım az önce testi yaptım ama sonuç kocaman negatif yapozitif çıksa kafamı kıracağım zaten yahakkımda böyle hayırlıymış canım yapacak birşeyim yok

hemen çıkmaz öyle pat diye az bekle

sen neden küstün kız kocana, ayy ne fatihi yaa zaten ailede 1 fatih var 2. yi ne yapacakmış istanbulu yeniden mi fethedecekler offf bari ismine karışmasınlar

sen neden küstün kız kocana, ayy ne fatihi yaa zaten ailede 1 fatih var 2. yi ne yapacakmış istanbulu yeniden mi fethedecekler offf bari ismine karışmasınlar

cano bunların ailesinin her haltına koşuyodum cücğüne kadar annem ameliyat oldu kv el gibi 3. gün geldi hastaneye görümcede eve çıktık 5-6 gün gün sonra geldi bi akrabalarıda teyze dayı amca ki ben hepsinin herşeyine gittim aramadılar bile sizinkiler benim için bitti dedim zoruna gitti herhalde
dün trip falan attı atıştık konuşmuyoruz dün ortada bişey yoktu ama benim dediklerim zoruna gitti herhalde ancak kusuyor
Allah'a büyük konuşmayayımda karıştırmam
sanki onlar benşmle zorluk çekiyor

oh iyi demişin canım haklısın sonuçta hem suçlu hemde güçlü boşver ne zaman canı isterse ozaman konuşsun sen hiç kafanı bile takma canım....ne kadar ayıp insan dünürün ameliyat olmuş gelinin hamile kızım yardım edeyim mi demeyi bırak annenin yanında bile kalabilirdi isteseydiinsanoğlu böyle işte canım hep bana hep bana işleri düşerse iyi gelin oluyoruz boşverrrrrrrrrrrrr.....sakın ama sakın isim konusunda karıştıma canım bence de

haklısın kuzum çıkmaz belki ama uzun zamandır yapmıyordum ya test yine negatif çıkınca çok üzüldüm rabbime sığındım artık.....o neyler neylerse güzel eyler canım

dur bakalm canım bekle sonradan cıkar belkı

bencede ya sıkıntıyı sen cek ısmı onlar koysun oyle sey mı olur?

ailesinin hatasını kabul etmek istemiyor demek ki canım kabul ederse biliyor ki sen her zaman söyleyeceksin ve başına kalkacaksın ya boş ver konuşmasın ama hatasını ve hatalarını anlasınlar , sende gördün bundan sonra ne yaptıklarını düşmez kalkmaz bi Allah sende ona göre hareket edersin kendini boşuna üzme canım

dur bakalm canım bekle sonradan cıkar belkı

bencede ya sıkıntıyı sen cek ısmı onlar koysun oyle sey mı olur?

canları bundan sonra benim için bişey ifade etmiyorlar el eli yikar elde döner yüzü yıkar. geçen ilk ailene kirildim dediğimde sende onlara gitme demişti ama demek söylediklerim ancak oturdu içine yada günahları boyunlarina arayıp fiseklediler yani.
neyse kızlar önemli değil bizim aramız bi şekilde düzelecek elbet her evde sorun olur gidince de onlara dertleri neymis herkes eteğindeki tasi doksun o aptal elimde arayıp evde olanlari benim arkamdan konusulanlari anlatıyor onu. da dersini verecem anlatmasina yüzlessin hepsi bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…