canları bundan sonra benim için bişey ifade etmiyorlar el eli yikar elde döner yüzü yıkar. geçen ilk ailene kirildim dediğimde sende onlara gitme demişti ama demek söylediklerim ancak oturdu içine yada günahları boyunlarina arayıp fiseklediler yani.
neyse kızlar önemli değil bizim aramız bi şekilde düzelecek elbet her evde sorun olur gidince de onlara dertleri neymis herkes eteğindeki tasi doksun o aptal elimde arayıp evde olanlari benim arkamdan konusulanlari anlatıyor onu. da dersini verecem anlatmasina yüzlessin hepsi bakalım
günaydın kızlar
yusram bosver kendını hele de bu önemlı dönemlerde hc sıkıntıya sokma bebeğinde etkılenır
sosyalım senın durumlar nasıl. şikayetlerın devam edıyo mu?
pofudgun ates yukselmısbu iyiye mi işaret
günaydın kızlar
yusram bosver kendını hele de bu önemlı dönemlerde hc sıkıntıya sokma bebeğinde etkılenır
sosyalım senın durumlar nasıl. şikayetlerın devam edıyo mu?
pofudgun ates yukselmısbu iyiye mi işaret
sabahları biraz bulantım oluyor canım başkada bi şikayetim yok çok şükür sen nasılsın
sabahları biraz bulantım oluyor canım başkada bi şikayetim yok çok şükür sen nasılsın
günaydın canım nasılsın ben bugün daha iyiyim dünkü negatif sendromunu üzerimden atabildimateşim düşüyor canım regl gelecek sanırım hayırlısı olsun kuzum ben ne kadar kendimi yıpratsamda boş kaderde ne varsa onu yaşayacağım elimden geleni yapıyorum gerisi rabbime kalmış
Anladım canım o da en kısa zaman da gecer ınsallah
haklıısn canım elden bır şey gelmıyor bekleyıp dua etmekten başka
canlarım nasılsınız pofuduğum evlimutlum dualarım hep sizlerle inşallah kuzularınız gelecek Allah'ın izni ile
sosyalim sen nasılsın
çok şükür kuzum sen nasılsın kocişini sakın kafana takma tamam mıııııııı
iyiyim hamd olsun yorgunluk var geç yatıyorum işe başladım erken kalkıyorum yorgunum yani
yok canım takmıyorum o hatalı suçunu biliyor dün konuşmaya çalıştı öğlende aradı canın bişey istiyo mu yani bebeğin diyo yok dedim
aynen kuzum ya birde hayırlı olsaydı zaten hamile olurdum demekki hayırlı zaman değilmiş canım bol bol dua ediyorum sana da kendime de kuzum rabbim birgün bizleri de duyacak inanıyorum buna
canlarım nasılsınız pofuduğum evlimutlum dualarım hep sizlerle inşallah kuzularınız gelecek Allah'ın izni ile
sosyalim sen nasılsın
canım yaptır bence çünkü belli olmaz belki gebelik oluyor tutunuyor bilemezsin doktorun mutlaka bi bildiği vardır esin evdeyse gidin acilde verin sonuca setten bakarsınhehebebeğin canı demek sana küs ya güya senin canın değil bebişin canı heeeeeee
tatlım sana birşey danışacağım adetim gelmeye başladı doktor adette olsan kan testi yaptır dedi ama hiç yapasım yok yasence ne yapayım kafam karıştı
canım benim anlıyorum seni için burkuluyor Rabbim yüzünüzü guldursun inşallah bunu öyle.yürekten istiyorum ki tarifi yok anlatmamim gözlerim sizinle birlikte doluyor her uzuntunuzde. Allah'im yardımcınız olsun sizinle tüm isteyenlerindeinşallah canım bu aralar hamılelık muhabbetlerı duymaya baslıyorum yıne. burda yakın ardasım ıkıncıye hamıle. dun soyledı burdakılere. kımse dönüp bana demedı sen ne yaptın dusunuyo msn dıye. olmadgını artık onlar da bılıyo. özellıkle o muhabbetler oldugunda mutfakta oyalanıyorum konu bıtsın de ıcerıye gıreyım dıye
ıyıyım canım sagol sızın dualarınz önemlı canım benım ıcın mucıze tasıyorsun cunku
inşallah canım bu aralar hamılelık muhabbetlerı duymaya baslıyorum yıne. burda yakın ardasım ıkıncıye hamıle. dun soyledı burdakılere. kımse dönüp bana demedı sen ne yaptın dusunuyo msn dıye. olmadgını artık onlar da bılıyo. özellıkle o muhabbetler oldugunda mutfakta oyalanıyorum konu bıtsın de ıcerıye gıreyım dıye
ıyıyım canım sagol sızın dualarınz önemlı canım benım ıcın mucıze tasıyorsun cunku
canım yaptır bence çünkü belli olmaz belki gebelik oluyor tutunuyor bilemezsin doktorun mutlaka bi bildiği vardır esin evdeyse gidin acilde verin sonuca setten bakarsın
canım benim anlıyorum seni için burkuluyor Rabbim yüzünüzü guldursun inşallah bunu öyle.yürekten istiyorum ki tarifi yok anlatmamim gözlerim sizinle birlikte doluyor her uzuntunuzde. Allah'im yardımcınız olsun sizinle tüm isteyenlerinde
canım yaptır bence çünkü belli olmaz belki gebelik oluyor tutunuyor bilemezsin doktorun mutlaka bi bildiği vardır esin evdeyse gidin acilde verin sonuca setten bakarsın
canım benim anlıyorum seni için burkuluyor Rabbim yüzünüzü guldursun inşallah bunu öyle.yürekten istiyorum ki tarifi yok anlatmamim gözlerim sizinle birlikte doluyor her uzuntunuzde. Allah'im yardımcınız olsun sizinle tüm isteyenlerinde
aynen canım 5 dk üst komşu uğradı arkadaşı ikinciye hamileymiş ben adet oldum diyorum üzülüyorum kadın bana hamile haberi yetiştiriyor ya sabır dedim içimdensanki insanın içini özellikle kanatmak için çaba harcıyorlar anlamıyorum ki rabbim bizleri onların yanında boynu bükük bırakmasın inşallah canım....memlekete gitmeyi düşünüyorum çok bunaldım yine bu seferde kuzenim bebiş doğurdu(rabbim bol uzun ömür versin)yine bebek görmeye gideceğim onlar adına sevinerek kendi adıma üzülerek her gitmeme bir bebiş görmesi oluyor maşallah darısı da bizlere kuzum ya sabır çekiyorum sürekli okuyorum içim durulsun diye inşallah bir kaç güne toparlarım
sosyalim sen nasılsın
aynen canım 5 dk üst komşu uğradı arkadaşı ikinciye hamileymiş ben adet oldum diyorum üzülüyorum kadın bana hamile haberi yetiştiriyor ya sabır dedim içimdensanki insanın içini özellikle kanatmak için çaba harcıyorlar anlamıyorum ki rabbim bizleri onların yanında boynu bükük bırakmasın inşallah canım....memlekete gitmeyi düşünüyorum çok bunaldım yine bu seferde kuzenim bebiş doğurdu(rabbim bol uzun ömür versin)yine bebek görmeye gideceğim onlar adına sevinerek kendi adıma üzülerek her gitmeme bir bebiş görmesi oluyor maşallah darısı da bizlere kuzum ya sabır çekiyorum sürekli okuyorum içim durulsun diye inşallah bir kaç güne toparlarım
canım adetim iyice geldi ama afedersin bir ped dolmadı pek ümidim yok ama yarın araştırmaya gideceğim doktor test ister kesin hemde kist filan olmuşmuşmu bir baksın bakalım:18:sağol canım çok dua ettiğini biliyorum Allah razı olsun sende sosyalim de sağlıkla kucağınıza alın inşallah bebişlerinizi
biliyorum canım sende geçtin bu yollardan. amın canım duadan başka bır şey gelmıyo elden
hoslarına mı gidiyo konuyu tekrar tekrar acmak haber vermek anlamıyorum.
elbet bızım de sabretmemız gereken bı zaman var demkkı . inşallah bı an önce bıter bu beklemeler
bulantılarım yorgunluklarım devam ediyor yusram haa bi de iştahsızım canım hiç bişey yemek istemiyorsen nasılsın
oyy kuzum benimm yaaa üzülme canım herşeyin bir zamanı var her zaman söylüyorum sizin bebişlerin zamanı var demek ki
amin canım ağzına sağlık sizlerede en kısa zamanda sağlıklı sorunsuz hamilelikler nasip etsin Rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?