canım kıyamam sana ya hiç mi yiyemiyorsun ki:26:inşallah zor zamanların geçecek canım
Git canım iyi yaparsın bakalım ne diyecekler hakkında hayırlısı olsun inşallah gelince yaz hemencanım adetim iyice geldi ama afedersin bir ped dolmadı pek ümidim yok ama yarın araştırmaya gideceğim doktor test ister kesin hemde kist filan olmuşmuşmu bir baksın bakalım:18:sağol canım çok dua ettiğini biliyorum Allah razı olsun sende sosyalim de sağlıkla kucağınıza alın inşallah bebişlerinizi
canım benim biliyorum inanıyorum Rabbim sizinde yüzünüzü güldürecek yeterki umutsuz olmayın hayallerinizden eksik kalmayınbiliyorum canım sende geçtin bu yollardan. amın canım duadan başka bır şey gelmıyo elden
hoslarına mı gidiyo konuyu tekrar tekrar acmak haber vermek anlamıyorum.
elbet bızım de sabretmemız gereken bı zaman var demkkı . inşallah bı an önce bıter bu beklemeler
oy kuzum benim inşallah biran önce geçer hamd olsun daha iyiym ben yenımda pişen yemeği yiyomiyorum tiksiniyorum kokusu gelirse ama kahvaltılıkta olsa yiyorum şükür bende hazımsızlık var sürekli mideme taş oturmuş gibi ama inşallah iştahsızlığın geçerbulantılarım yorgunluklarım devam ediyor yusram haa bi de iştahsızım canım hiç bişey yemek istemiyorsen nasılsın
oyy kuzum benimm yaaa üzülme canım herşeyin bir zamanı var her zaman söylüyorum sizin bebişlerin zamanı var demek ki
amin canım ağzına sağlık sizlerede en kısa zamanda sağlıklı sorunsuz hamilelikler nasip etsin Rabbim
günaydın bayanlar bende malatyadayım malatyayı görünce yazmadan edemedim
canım günaydın nasılsın ateşin yükselmiş canım bugün 10.günün artık çalışmalara başlahastaneye gitmeden bir bakayım dedim sizlere Allah büyük canım sabredeceğiz ve bizler de anne olacağız inşallah canım onlar ne yaparsa yapsın
günaydın bayanlar bende malatyadayım malatyayı görünce yazmadan edemedim
kayseriliyim iş dolayısıyla 2 yıldır malatyadayız 20 aylık bir oğlum var
günaydın bayanlar
günaydın canım,
Allah bağışlasın oğlunu. ne iş yapıyorsun canım kac yasındasın?
kayseriliyim iş dolayısıyla 2 yıldır malatyadayız 20 aylık bir oğlum var
günaydın bayanlar
Allah bağışlasın oğlunu meslekte iyiyimiş tam bize göre
evli mutlu sosyalim nasılsınız
pofuduğum doktora gitmdin mi ne dedi
kızlar benim başım çok ağrıyor
aynen öyle aklımıza takılan bir şey olursa sorarız
ıyıyım canım sen nasılsn? mınıgın nasıl?
niye kız canını bişeye mı sıktın yemek yedın mı?
sen ne zaman gıdeceksın doktora canım bulantı var mı?
kuzum 2 nisanda randevum var ama ben heran doktoru değiştirebilirimö doğum yapan arkadaşım vardı izni bitti heyet almaya gitmiş vermemiş bizim için çok önemli o yüzden değiştirebilirim
canım yok bişey sıkılmadım herşey yolunda şükür ama ,işe başladım burda yoruluyorum eve gidip yemek vs yoruluyorum zaten genel halsizliğim var ondan galiba gecenden beri ağrıyor ağrıdan uyuyamadım bişeyde içemedim zararlı olur diye bulantı var ama şükür kusmuyorum canım ama ilk zamana göre bulantı durur daha iyi sadece yemek pişerken kokarsa o yemeği yiyemiyorum tiksinti oluyor
tabiki canım her zaman aklınıza takılan bişey olursa sorun 15 ay bizimde olmadı yumurtam çatlamıyor benim malesef bu aralar 2. çocuk fikride kafamı kurcalıyor açıkçası zaten zor oluyor beklemeyim diyorum
kızlar dün gittim kan verdim sonuç beklediğim gibi tabiki doktor yarın gel vajinal bakalım istersen aşılamaya devam ederiz dedi kkda bakım vardı giremedim uyuz oldumşimdi doktordan geldim başım çatlıyor size yazayım dedim kızlar tosun gibi 2 tane solda kistim olmuş o yüzden doktor aşılama yapamayız böyle ama ilaç kullanmama gerek yok kendinden geçer dedi ben soğan kürü yapacağım bu ay dünde anneannem kalp krizi geçirmiş ameliyata almışlar şükür iyi bana daha bugün söylediler herşey üst üste geldi kardeşim pazar sınava girecek ondan sakladık....bende iyice bunaldım bugün öğle arabasıyla memlekete gidiyorum hem anneannemi görürüm:18:hemde kardeşime sınav için destek olurum kafam dağılır işte böyleee....sizden ne haber yaaa
sosyalim dikkat et kuzum kendineeee
yusram sana da geçmiş olsun canım başın ağrıyormuş fazla yorulmaaaaaa
evli mutlu kuzummmmmm eşinin testinden sonra çalışmaya başla inşallah test sonucunuz çok güzel olur bana haber verin seçimden bir gün önce gelirim inşallah hepinizi seviyorummmmmm
canım pekı sonra nasıl oldu tedavıyle falan mı kendılıgınden mı?
burda gittiğin bi doktor var mı?
bencede bekleme canım valla benım yumurtalık rezervlerı de az bırıncı olursa ınsallah cok beklemeyıp ıkıncıyı dusunuyorum Rabbim nasip ederse tabı.
anladım canım sızın aşılama ilaçlarla ne kadar tuttu sımdı?
bu arada geçmiş olsun canım umarm anne annenın durumu ıyıdr allah sifa versin. git canım git kafa dagıtrsın degısıklık olur senın ıcındeç memleket neresıydı senın?
sonucları alınca ararım canım senı
klomen kulandım çatlatma iğnesi vuruldum tutmadı sonraki ay tayinimiz çıkmıştı ev toplama derdine düştüm aklımdan çıkınca oldu ama kist çok oluyordu bende hamileyken bile kist vardı şimdide var mı bilmiyorum doktor arayışındayım sen kime gidiyorsun canım bu arada nerde oturuyorsun
kuzum bilmiyorum ya ubeyt akcin eşimin tanıdığı o olabilir yada tarık göksel gül ama oda çok kalabalık bilmiyorum kararsızım canım ya devlette de murat altindag var çok iyi diyorlar ama devlet olunca sıra falan kim ugrasacak offfkıme gıdeceksın pekı canm ben de daha doktor bulamadm yaa
.
anladım canım yıne ıyı buna şükür o zaman. bekle bakalm gecmezse doktoruna ulaş canım o agrı bde üstüne yorgunluk daha kötu olur
canım anneanne ne çok geçmiş olsun kardeşine sınavında başarılar diliyorum senin için değişiklik olur moralin düzelir dönüştü de bebeğin gelir inşallahkızlar dün gittim kan verdim sonuç beklediğim gibi tabiki doktor yarın gel vajinal bakalım istersen aşılamaya devam ederiz dedi kkda bakım vardı giremedim uyuz oldumşimdi doktordan geldim başım çatlıyor size yazayım dedim kızlar tosun gibi 2 tane solda kistim olmuş o yüzden doktor aşılama yapamayız böyle ama ilaç kullanmama gerek yok kendinden geçer dedi ben soğan kürü yapacağım bu ay dünde anneannem kalp krizi geçirmiş ameliyata almışlar şükür iyi bana daha bugün söylediler herşey üst üste geldi kardeşim pazar sınava girecek ondan sakladık....bende iyice bunaldım bugün öğle arabasıyla memlekete gidiyorum hem anneannemi görürüm:18:hemde kardeşime sınav için destek olurum kafam dağılır işte böyleee....sizden ne haber yaaa
sosyalim dikkat et kuzum kendineeee
yusram sana da geçmiş olsun canım başın ağrıyormuş fazla yorulmaaaaaa
evli mutlu kuzummmmmm eşinin testinden sonra çalışmaya başla inşallah test sonucunuz çok güzel olur bana haber verin seçimden bir gün önce gelirim inşallah hepinizi seviyorummmmmm
Canlarım nasılsınız
iyiym canım nasılsın geçti mmı baş ağrısı ne yaptın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?