Malatyalı hemşerilerim hangi ay olursa olsun gelin beraber bekleyelim bebişlerimizi

Git canım iyi yaparsın bakalım ne diyecekler hakkında hayırlısı olsun inşallah gelince yaz hemen
canım benim biliyorum inanıyorum Rabbim sizinde yüzünüzü güldürecek yeterki umutsuz olmayın hayallerinizden eksik kalmayın
oy kuzum benim inşallah biran önce geçer hamd olsun daha iyiym ben yenımda pişen yemeği yiyomiyorum tiksiniyorum kokusu gelirse ama kahvaltılıkta olsa yiyorum şükür bende hazımsızlık var sürekli mideme taş oturmuş gibi ama inşallah iştahsızlığın geçer
ama canım şuan biey hissetmiyoruz ya doktorada bişey yokken gitmek saçma zaten eşimde zırp pırt gitme diye ara ara olan bulantı gaz sancısı sevindiriyor beni saçma belki ama öyle işte
günaydın bayanlar bende malatyadayım malatyayı görünce yazmadan edemedim
günaydn hoşgeldin iyi yapmışsın kendinden bahsetsene

canım bızım cumartesıye kadar ılişkı olmaması lazım. eşim cinsel perhızde. cumartesi test verecek. artık cumartesınden sonra çatlarsa denk gelırse nasip

günaydın bayanlar bende malatyadayım malatyayı görünce yazmadan edemedim

hosgeldın canım

Allah bağışlasın oğlunu meslekte iyiyimiş tam bize göre
evli mutlu sosyalim nasılsınız
pofuduğum doktora gitmdin mi ne dedi
kızlar benim başım çok ağrıyor

aynen öyle aklımıza takılan bir şey olursa sorarız

ıyıyım canım sen nasılsn? mınıgın nasıl?

niye kız canını bişeye mı sıktın yemek yedın mı?

sen ne zaman gıdeceksın doktora canım bulantı var mı?

kuzum 2 nisanda randevum var ama ben heran doktoru değiştirebilirimö doğum yapan arkadaşım vardı izni bitti heyet almaya gitmiş vermemiş bizim için çok önemli o yüzden değiştirebilirim
canım yok bişey sıkılmadım herşey yolunda şükür ama ,işe başladım burda yoruluyorum eve gidip yemek vs yoruluyorum zaten genel halsizliğim var ondan galiba gecenden beri ağrıyor ağrıdan uyuyamadım bişeyde içemedim zararlı olur diye bulantı var ama şükür kusmuyorum canım ama ilk zamana göre bulantı durur daha iyi sadece yemek pişerken kokarsa o yemeği yiyemiyorum tiksinti oluyor

tabiki canım her zaman aklınıza takılan bişey olursa sorun 15 ay bizimde olmadı yumurtam çatlamıyor benim malesef bu aralar 2. çocuk fikride kafamı kurcalıyor açıkçası zaten zor oluyor beklemeyim diyorum

kıme gıdeceksın pekı canm ben de daha doktor bulamadm yaa
.
anladım canım yıne ıyı buna şükür o zaman. bekle bakalm gecmezse doktoruna ulaş canım o agrı bde üstüne yorgunluk daha kötu olur

kızlar dün gittim kan verdim sonuç beklediğim gibi tabiki doktor yarın gel vajinal bakalım istersen aşılamaya devam ederiz dedi kkda bakım vardı giremedim uyuz oldumşimdi doktordan geldim başım çatlıyor size yazayım dedim kızlar tosun gibi 2 tane solda kistim olmuşo yüzden doktor aşılama yapamayız böyle ama ilaç kullanmama gerek yok kendinden geçer dedi ben soğan kürü yapacağım bu aydünde anneannem kalp krizi geçirmiş ameliyata almışlar şükür iyi bana daha bugün söylediler herşey üst üste geldi kardeşim pazar sınava girecek ondan sakladık....bende iyice bunaldım bugün öğle arabasıyla memlekete gidiyorum hem anneannemi görürüm:18:hemde kardeşime sınav için destek olurum kafam dağılır işte böyleee....sizden ne haber yaaa

sosyalim dikkat et kuzum kendineeee
yusram sana da geçmiş olsun canım başın ağrıyormuş fazla yorulmaaaaaa
evli mutlu kuzummmmmm eşinin testinden sonra çalışmaya başla inşallah test sonucunuz çok güzel olur bana haber verin seçimden bir gün önce gelirim inşallah hepinizi seviyorummmmmm

tabiki canım her zaman aklınıza takılan bişey olursa sorun 15 ay bizimde olmadı yumurtam çatlamıyor benim malesef bu aralar 2. çocuk fikride kafamı kurcalıyor açıkçası zaten zor oluyor beklemeyim diyorum

canım pekı sonra nasıl oldu tedavıyle falan mı kendılıgınden mı?
burda gittiğin bi doktor var mı?
bencede bekleme canım valla benım yumurtalık rezervlerı de az bırıncı olursa ınsallah cok beklemeyıp ıkıncıyı dusunuyorum Rabbim nasip ederse tabı.

anladım canım sızın aşılama ilaçlarla ne kadar tuttu sımdı?

bu arada geçmiş olsun canım umarm anne annenın durumu ıyıdr allah sifa versin. git canım git kafa dagıtrsın degısıklık olur senın ıcındeç memleket neresıydı senın?

sonucları alınca ararım canım senı

klomen kulandım çatlatma iğnesi vuruldum tutmadı sonraki ay tayinimiz çıkmıştı ev toplama derdine düştüm aklımdan çıkınca oldu ama kist çok oluyordu bende hamileyken bile kist vardı şimdide var mı bilmiyorum doktor arayışındayım sen kime gidiyorsun canım bu arada nerde oturuyorsun

anladım canım ne güzel kendiliğinden olmus. herşey zihinde bitiyo aslında da olmuyo ıste beceremıyoruz

canım ben bıçok doktora gttım.
bunların arasından hayat hastanesındekı sevgi hanımı
park hastanesındekı zehra hanımı
bde gözde hastanesndekı tarık göksel gül ü tavsiye edebılırım

ben pütürgedeyım canım burda çalışıyorum

kıme gıdeceksın pekı canm ben de daha doktor bulamadm yaa
.
anladım canım yıne ıyı buna şükür o zaman. bekle bakalm gecmezse doktoruna ulaş canım o agrı bde üstüne yorgunluk daha kötu olur
kuzum bilmiyorum ya ubeyt akcin eşimin tanıdığı o olabilir yada tarık göksel gül ama oda çok kalabalık bilmiyorum kararsızım canım ya devlette de murat altindag var çok iyi diyorlar ama devlet olunca sıra falan kim ugrasacak offf
canım anneanne ne çok geçmiş olsun kardeşine sınavında başarılar diliyorum senin için değişiklik olur moralin düzelir dönüştü de bebeğin gelir inşallah

iyiym canım nasılsın geçti mmı baş ağrısı ne yaptın

ay canım geçtiçok şükür öğlen mescidde uzandım ayaklarımı yükseğe kaldırdım herhalde tansiyonum düştü
senin eşinin testi ne zamana canım
şu doktor işini düşünüyorum ya ne yapsam normalde denizhanda 2 nisana randevum var :26:kararsız kaldım pazarteside araştırmaya nöroloji doktoruma gidecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…