Malatyalı hemşerilerim hangi ay olursa olsun gelin beraber bekleyelim bebişlerimizi

21 canım ama hiç bişiyim yok....

zeycan test yapacan mı bende sabırsızlanıyorum ama cuma akşam mı yapsam cumartesi sabah mı yapsam otomatik hesaplayıcılar göre 21 eylül benim ki ama biz bebek düşünmeye başladık 28 de bir olan adet 30-31 diye gidiyor

Kızlar bide ben totem yaptım ekim topiğine hiç tıklamadım bile geçen ay eylüle hayırlı olsun topiğiniz diye gittim eylüle transfer oldum o yüzden bu ay topiğe girip bakmıyorum bile

Kızlar bide ben totem yaptım ekim topiğine hiç tıklamadım bile geçen ay eylüle hayırlı olsun topiğiniz diye gittim eylüle transfer oldum o yüzden bu ay topiğe girip bakmıyorum bile

hadi inşallah tutar totemin, ben taşındım ama orası uçuyor günde 50 sayfa falan, yetişemiyorsun bile

hadi inşallah tutar totemin, ben taşındım ama orası uçuyor günde 50 sayfa falan, yetişemiyorsun bile

o baya hızlılarmış farklı taktikleri var mı acep gerçi benim bu ay için taktiklik bişeyim kalmadı cumartesi sabah testi yapsam mı acep ya. Bide yukardada yazdım korunmayı bıraktım adet düzenim şaştı sendede oldu mu öyle bişey

yok tatlım okuduğum kadarıyla hep aynı şeyler, canım ben hiç korunmadım eşim korundu bende o yüzden düzenim hiç şaşmazdı ama kürtajdan sonra çok dengesizleşti, bat geçsin öyle yap canım, biliyorum çok zor ama biraz daha sabır canım

canım bizde evlendik 2 ay hap kullandım kadın doğumcudan almıştım sonra ilaç kullanmak iyi değil falan dediler korktum :18: Bıraktım hep eşim korundu. Tamam pazarı bekleyecem sabırla cute bana da bulaşsın diye gebelik testlerinden göndermişti inşallah bulaşır

hadi inşallah, pazartesi hayırlı haberlerini alırız o zamannnn

zeycancim yusracim inşallah gelmez kirmizilar da bebis haberi verirsiiz bize

sosyalim sorumusuzum nassın

kizlar napiyonuz yaw

Kizlar bende asisir gaz var birde yuzumde kocaman sivilceler cikti kirmizi kirmizi adet olacagim zaman bile cikmiyodu bugun tam wc ye girecektim ustumu cikardim bembeyaz kati sarimsi birsey dustu camasirima yapis yapis ama cok kati ne k acaba

zeycancim yusracim inşallah gelmez kirmizilar da bebis haberi verirsiiz bize

sosyalim sorumusuzum nassın

kizlar napiyonuz yaw

biz buralardayızda sen yoksun bacıı, boş kaldı buralar valla

Kizlar bende asisir gaz var birde yuzumde kocaman sivilceler cikti kirmizi kirmizi adet olacagim zaman bile cikmiyodu bugun tam wc ye girecektim ustumu cikardim bembeyaz kati sarimsi birsey dustu camasirima yapis yapis ama cok kati ne k acaba

bilmiyorum ki tatlım daha önce hiç böyle bir şeyle karşılamladım, ne desem yalan olur şimdi

canlar sabah ameliyatim var artik uyumam lazim ama siz iyi geceler demeden yatamadim
yarin akşam görüşürüz
öpüyorum hepinizi iyi geceler

canlar sabah ameliyatim var artik uyumam lazim ama siz iyi geceler demeden yatamadim
yarin akşam görüşürüz
öpüyorum hepinizi iyi geceler

gelmiş geçmiş olsun şimdiden canım, hadi inşallah hiç bir şey çıkmaz, mus mustlu olur gelirsin yine sohbetimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…