ay canım geçtiçok şükür öğlen mescidde uzandım ayaklarımı yükseğe kaldırdım herhalde tansiyonum düştü
senin eşinin testi ne zamana canım
şu doktor işini düşünüyorum ya ne yapsam normalde denizhanda 2 nisana randevum var :26:kararsız kaldım pazarteside araştırmaya nöroloji doktoruma gidecem
iyi canım dıkkat et kendıne.
canım eşim pek gönüllü değil sanrım bde dün ilişkı oldu
haftaya da yumurtlama dönemı. ne zman verecek bılmıyorum :44:
çok sıkmakta ıstemıyorum.
deniizhana da ıyı dıyorllar canım. olmazsa bu ay bırıne gidersın memnun kalmazsan diğer ay da öbürüne
kuzum ben tüm gün araştırmadaydım nöroloji kontrolüm için çok yoruldum sabah 8 de gittim 4,30 da eve geldim öldüm resmen şimdi evdeyim öğleden sonra izin alıp eve geldim ama dün karnımın alt tarafı baya sancılandı doktora gittim devlete bişey yok dedi ama aklıma bişey takıldı hesaplayıcılara göre 11+6 dayım ama doktor 11+1 dedi 5 gün geride inşallah sorun olmazcanlar nerelerdesınız hıc sesınz cıkmıyo ıyı msınz?
kuzum ben tüm gün araştırmadaydım nöroloji kontrolüm için çok yoruldum sabah 8 de gittim 4,30 da eve geldim öldüm resmen şimdi evdeyim öğleden sonra izin alıp eve geldim ama dün karnımın alt tarafı baya sancılandı doktora gittim devlete bişey yok dedi ama aklıma bişey takıldı hesaplayıcılara göre 11+6 dayım ama doktor 11+1 dedi 5 gün geride inşallah sorun olmaz
evt canım bu hafta eşim sperm testı verecek dıger bende adetın ucuncu gunu hormonlara baktıracagım. bakalm hayırlısı. doktor kafana da çok takmıssın bı tatıle falan cık demiş.
canım bazen gerıde ve ılerıde olabılıyo gelişim ablamınkıde önde gidiyo sıkıntı yok demıstı doktor.
dıkkat et kendıne canım
kuzum stres yapmamak kolay mı Allah yardımcınız olsun biran önce kuzunuz gelsin inşallah
evli mutlu nasılsın kuzum
pofuduğum memlekette iyice moral depolar gelir inşallah
sosyalim pıt pıtları duydu
eee arada gelin kızlar ses verin
ıyıyım canım sen nasılsın? azaldı mı bulatınlar?
evet canım sosyal adına cok sevındım mesaj attım ona da.
benım okulda net yok kızlar. o yuzden evdeyken gırebılıyorum
görüsemedık bu aralar
canım çok şükür daha iyiyim sabahları bulantı oluyor ama şükür çıkarmıyorum bide kimsenin almadığı kokular burnuma geliyor o midemi bulandırıyor ama geçiyor
bu arada nisan ayında anamed deki doktorlar gözde akademiye taşınıyorlarmış sen öyle yazınca burdan dün kontrole giden arkadaşıma sordurdum evet nisanda geçiyoruz demiş benimde 2 nisanda randevu var sonra arayayımda değişiklik olacak mı randevu da
kusura bakmayın burayı çok ihmal etim ama ağır geçiyor gebeliğim ben bu arada iyiyim dün gittik kalp atımını duyduk kan tahlillerimde ufak bi problem çıktı onunla uğraşıyorum
siz ne yapıyorsunuz nasılsınız
dr korkulacak bi şey yok dedi canım ama testi tekrarlayalım dedi pazartesi tekrarlayacağız testi işteevt canım gözde sıtma pınarına gıdeceklermıs.
sen hangısıne gıdıyodun canım?
canım cok sevındım gozun aydın. hayırdır canım kötu bırsey yoktur umarım
dr korkulacak bi şey yok dedi canım ama testi tekrarlayalım dedi pazartesi tekrarlayacağız testi işte
canım benim takip ediyorum yazıları ateşten falan biran önce sıkıntılar geçer ve rahat gebeliğin tadını çıkarırsın inşallah bizler hamd olsun iyiyiz bu arada zercan'a gidiyorsun demi nasıl ya ben bi kere gittim hiç ilgilenmedikusura bakmayın burayı çok ihmal etim ama ağır geçiyor gebeliğim ben bu arada iyiyim dün gittik kalp atımını duyduk kan tahlillerimde ufak bi problem çıktı onunla uğraşıyorum
siz ne yapıyorsunuz nasılsınız
denizhana gidiyorum canımevt canım gözde sıtma pınarına gıdeceklermıs.
sen hangısıne gıdıyodun canım?
canım cok sevındım gozun aydın. hayırdır canım kötu bırsey yoktur umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?