Malatyalı hemşerilerim hangi ay olursa olsun gelin beraber bekleyelim bebişlerimizi

iyi canım dıkkat et kendıne.

canım eşim pek gönüllü değil sanrım bde dün ilişkı oldu

haftaya da yumurtlama dönemı. ne zman verecek bılmıyorum :44:

çok sıkmakta ıstemıyorum.

deniizhana da ıyı dıyorllar canım. olmazsa bu ay bırıne gidersın memnun kalmazsan diğer ay da öbürüne

canım sıkma stres olmasın hiç yumurtlama dönemi geçsin öyle gidin teste de
bakalım 2 nisanda kontrole gideym denizhana o zamana kadar araştırayım bakalım hayırlısı

Sosyalim nasılsın kuzum bugün daha iyi misin
Pofuduğum kavuştun mu memleketine Güzelce dinlen kafanı dağıt

kızlar nasılsınz,
yusram sosyalım nasıl gıdıyo hamılelık ıyı mısınz?

pofudugum vardın mı evıne . ınşallah bı sıkıntı yoktur
ben bugün hastaneye gttım. anamed e. özhan beye. hala kızı yanında çalışıyordu. adam bı saat ılgılendı benımle.

bütün tahlıllerımı götürdüm . eşimin değerlerini de.

sen de de sıkıntı var eşinde de var dedi. rahım fılmıme baktı. hıc begenmedı. bu fılme göre rahım saga dogru dedı.

alttan elle muayene yaptı rahımın yerıne falan baktı.

yumurtalık rezervın cok az dedı. bı yumurta gorduk 19 mlım bu hafta ılışkı olsun dedı.

eşin sperm tahlılını getırsın. sen de hormon degerlerını yenıle. bı sonrakı ay ilaç kullanalım dıger ay da aşılama dedı.

yumurtalık rezervı benı korkutmaya başladı kızlar. hazıranı da mı beklemesem dedim.

cıktım epey agladım zaten.

dedım hocam yumurtalıkların kapasıtesını artırmak ıcın bsey var mı?
ses cıkarmadı.
degıl mı dogumla gelıyoruz bu yumurtlarla genetık bu ıs dedım. basını salladı. aklıma geldıkce gözlerım doluyo.
kızlar zaman mı kaybedıyorum bsey deyın bana şaştım kaldım.

eşimin sperm testının WHO kriterıne göre olmasını istedi.
nerde yapabılırım bilginiz varmı?

bu işin %30 strese bağlı dedı. dedım 15 ay oldu. dedı bıkmış yorulmussundur sen. aynen hocam dedım.

anamedın de kapanma ıhtımalı varmıs kızlar. elimi attıgım doktoru kurutuyorum zaten. anameddekı doktorların gözde sıtma pınarına gitme ihtimalı varmıs bu arada.

sımdılık bu kadar kızlar benden haberler. bu iş hıc aklımda yoktu. bı anda gıttım doktora kafam allak bullak oldu. acaba sperm testınden sonra rapor alıp burda aşılama mı yaptrsam.

evli mutlu kuzum üzülme diyecem ama üzülecen
iyiki gitmişsin hem ne kadar erken o kadar iyi bence doktorun dediklerini yap ve hiç erteleme testleri yaptır biran önce Rabbim inşallah tez zamanada göbeğini doldursun hayırlı bir evlatla

canlar nerelerdesınız hıc sesınz cıkmıyo ıyı msınz?
kuzum ben tüm gün araştırmadaydım nöroloji kontrolüm için çok yoruldum sabah 8 de gittim 4,30 da eve geldim öldüm resmen şimdi evdeyim öğleden sonra izin alıp eve geldim ama dün karnımın alt tarafı baya sancılandı doktora gittim devlete bişey yok dedi ama aklıma bişey takıldı hesaplayıcılara göre 11+6 dayım ama doktor 11+1 dedi 5 gün geride inşallah sorun olmaz

evt canım bu hafta eşim sperm testı verecek dıger bende adetın ucuncu gunu hormonlara baktıracagım. bakalm hayırlısı. doktor kafana da çok takmıssın bı tatıle falan cık demiş.

canım bazen gerıde ve ılerıde olabılıyo gelişim ablamınkıde önde gidiyo sıkıntı yok demıstı doktor.

dıkkat et kendıne canım

kuzum stres yapmamak kolay mı Allah yardımcınız olsun biran önce kuzunuz gelsin inşallah

evli mutlu nasılsın kuzum
pofuduğum memlekette iyice moral depolar gelir inşallah
sosyalim pıt pıtları duydu
eee arada gelin kızlar ses verin

evli mutlu nasılsın kuzum
pofuduğum memlekette iyice moral depolar gelir inşallah
sosyalim pıt pıtları duydu
eee arada gelin kızlar ses verin

ıyıyım canım sen nasılsın? azaldı mı bulatınlar?
evet canım sosyal adına cok sevındım mesaj attım ona da.
benım okulda net yok kızlar. o yuzden evdeyken gırebılıyorum
görüsemedık bu aralar

canım çok şükür daha iyiyim sabahları bulantı oluyor ama şükür çıkarmıyorum bide kimsenin almadığı kokular burnuma geliyor o midemi bulandırıyor ama geçiyor
bu arada nisan ayında anamed deki doktorlar gözde akademiye taşınıyorlarmış sen öyle yazınca burdan dün kontrole giden arkadaşıma sordurdum evet nisanda geçiyoruz demiş benimde 2 nisanda randevu var sonra arayayımda değişiklik olacak mı randevu da

kusura bakmayın burayı çok ihmal etim ama ağır geçiyor gebeliğim ben bu arada iyiyim dün gittik kalp atımını duyduk kan tahlillerimde ufak bi problem çıktı onunla uğraşıyorum

siz ne yapıyorsunuz nasılsınız

evt canım gözde sıtma pınarına gıdeceklermıs.
sen hangısıne gıdıyodun canım?

canım cok sevındım gozun aydın. hayırdır canım kötu bırsey yoktur umarım

dr korkulacak bi şey yok dedi canım ama testi tekrarlayalım dedi pazartesi tekrarlayacağız testi işte

canım benim takip ediyorum yazıları ateşten falan biran önce sıkıntılar geçer ve rahat gebeliğin tadını çıkarırsın inşallah bizler hamd olsun iyiyiz bu arada zercan'a gidiyorsun demi nasıl ya ben bi kere gittim hiç ilgilenmedi

denizhana gidiyorum canım

kızlar nasılsınız ben bugün çok yorgun ve uykusuzum gece 12 gibi ne yediysem çıkardım baya kötü oldum daha sonra boğazımın acısından uyuyamadım sabah da kalktım göz altlarımda kırmızı ben gibi leke olmuş zorlamadan herhalde
sizler nasılsınız herşey yolundadır inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…