Malatyalı hemşerilerim hangi ay olursa olsun gelin beraber bekleyelim bebişlerimizi

ıyıyız canım bızde ıdare edıyoruz.

nıye oyle oldukı yediğin bir şey mı rahatsız ettı acaba.

dıkkat et kendıne canm

KIZLAR NASILSINIZ BEN GELDİMMMMMM
canım ya diğer doktorlar sana neden rahminle ilgili bir problem olduğunu dememişler ya hayret birşey bana kalırsa klomenle hiç uğraşma canım direk aşılamaya başla derim ben hemde araştırma da bak oradan çok memnun kalacaksın 2 doktor doçent diğeri de uzman bende kist olduğu için aşılamam kaldı rapor aldık durum bildirir raporu tayinimiz ilçeye filan çıkar diye önlem amaçlı tedavim yarım kalmasın diye doktorlar sağ olsunlar verdiler eğer tayin işimiz hazirana kalırsa ve kistim geçerse aşılamayı düşünüyorum tekrardan bakalım hayırlısı olsun.....yoğunluktan sizleri de arayamadım yaa canım üzülme eğrilik bende de var ama çok şükür tüplerimiz filan açık ne yapalım yumrutalık rezervi konusunda da ilaçla uğraşma derim benimde yumurtalar tembel ay ne olacağız böyle yaaaaaaaa artık Allah büyük....demekki bizim bebişler çok nazlı gelecekler yaaaasormak istediğin birşey olursa ara beni canım

kızlar buarada kknında benim üzerimde olumsuz etki ettiğine kanaat getirdim ne kadar etkilenmiyorum desemde kafam hep hamilelik konularına takılıyormuş 10 gün girmeyince farkına vardım artık sık girmeyi düşünmüyorum biraz ara vereceğim sizleri merak edeceğim ama telden görüşürüz inşallah YUSRAM,SOSYALİM SİZLER NASILSINIZ BAKALIMEVLİ MUTLU canım beni mutlaka haberdar et olur mu hep dualarımdasın

inşallah canım elle muayene ettı rahımde sıkıntı yok demıstı.
bu doktorumda 7 nısan da antep e gıdıyomus.
canım arastırma aklımda aslında da onda da geliş gidiş sıkıntı. süreklı cagırırlarsa gelemem.
ozelde en azından cumartesı de gıdıbılıyorum tek avantajı. sımdı denızhandan devamö edecegım sanrım.
doktorum sonrasında kafasına cok takmıs tatıle gıtsın kılo alsın olur demıs ama bılmıyorum bende artık.
bu arada rapor ıcın 3 yıl evlı olma şartı mı var canım?

valla bazen eşimde bana dıyo gırme kk ya moralın bozuluyo dıye.
senın tatıl nasıl gectı canım

Son düzenleme:
okuduğum hosgeldin
canları içinizde inşallah biran önce bebeklerini kavusursunuz kk da stres oluyorsanız girmeyin canları tlf ile haberlesiriz inşallah sizlerle bitanelerim

kızlar sperm testımızı yaptırdk ameliyattan sonra artma olmus cok sukur.

bı yıl ıcınde daha da artar demıs doktor.

benım anameddekı doktor gıdıyo denızhana gıdecegım.

doktor rahım fılmını yenıle dıyo . bende korkuyorum bakalm.

3-4 kez daha klomen kullanalım sonra asılama dedı hayırlısı bakalm.

pofudugum sen nasılsın? hayat nasıl gıdıyo._?

sosyalım yusram nasılsınz mınıklerınzle?

sosyalım tekrar kan tahlılı yapacaktın ne oldu?

canım ya yazdım hepsi silindi
test sonucuna çok sevi,ndim rahim filmi neden tekrarlamak istiyor
denizhanda iyi umarım güzel sonuçlar alırsın senin dr kemal kahraman dı demi darendede öğretmen arkadaşımda ona geliyorda
bende mide yanmam var ama genel olarak iyiyim yarın kontrolümüz var denizhanda hayırlısı bakalım

merhabalar anne adayları
buraı yeni gördüm ben malatyalı değilim ama malatyalı biriyle evliyim yani malatya geliniyim

yok canım benımkı özhan bey o da 7 nısan da ayrılıyor. antep e gıdıyomus.
rahım fılmı de guzel cekılmemıs dıyor. elle alttan muayene ettı rahım guzel dedı. ama fılme bakarsak rahım sagda ağırlıklı olarak dedı.

bılmıyorum kı tekrar cektırmekte ıstemıyorum.

merhabalar anne adayları
buraı yeni gördüm ben malatyalı değilim ama malatyalı biriyle evliyim yani malatya geliniyim

merhaba canım hosgeldın. malatya da mı otutuyorusnz. ılk bebeğin mı Rabbım saglıklı bı sekılde kucagına almayı nasip etsın

merhabalar anne adayları
merhaba canım hoş geldin gelin hanım az kalmış maşallah Allah yardımcın olsun sağlıkla kucağına al inşallahhhhhhhh
ilk bebeğin mi?
canım çektir dediyse çektir bence sonra keşke çektirseydim deme arkadaşımada kürtaj yapmışlardı rahim filmini yeniden istedi kemal kahraman oda yok çekildi demişti ama şimdi iyi ki çekilmiş diyo yapışıklık olmuş meğersem hem kanallarda hem rahimde
Rabbiö tğm isteyenlerede size de nasip etsin inşalalh bak onlar eşine hacamat yaptırdılar ve sayısı çok kötüydü ameliyattan sonra bile yükselmemişti son testi hacamattan sonra 46 milyon olmuş

valla canım bılmıyorum kı ılk fırsatta denızhan beyle goruseyım de durumu degerlendırıp yola koyulalım. sımdı ben dıger ay hormonlara baktırıp klomne baslayacagım

hoşbuldum.. evet az kaldı Allah razı olsun.. Amin amin inşallah ilk bebeğim evet
hadi hayırlısı canım hangi doktora gidiyorsun kızın mı olcak oğlun mu
valla canım bılmıyorum kı ılk fırsatta denızhan beyle goruseyım de durumu degerlendırıp yola koyulalım. sımdı ben dıger ay hormonlara baktırıp klomne baslayacagım
evet canım görüş zaten akrabanda var orda sana randevu ayarlar bende bugün gidecem denizhana bakalım ne diyecek

evet canım görüş zaten akrabanda var orda sana randevu ayarlar bende bugün gidecem denizhana bakalım ne diyecek

evt canım randevu da sıkıntı olmaz ınsallah gıdebılırsem.
hadı bakalm guzel haberlerle gel canım yaz buraya

ben ilk önce müjde de özlem hanıma gidiyordum sonra aramızda bir tatsızlık yaşadık daha doğrusu eşimle arasında öyle olunca bıraktık onu 32. haftadan sonra tabi bide bu.. şimdi de leyla beytura gidiyorum özel malatya hastanesinde.. ben cumartesi günü mersine gideceğim için doğum burda olmayacak benim.. hatta bugün leyla hanım biran önce git yoksa yolda doğurursun bak dedi iki üç haftaya gelir dedi hatta:) oğlum olacak inşallah

evt canım randevu da sıkıntı olmaz ınsallah gıdebılırsem.
hadı bakalm guzel haberlerle gel canım yaz buraya
İNŞALLAH canım gelince yazacağım
mersinli misin canım hayırlı bi doğum olsun inşallahhhhh oğlunu da seni de Allah esirgesin ismi belli mi paşa nın
bu arada benim memlekimde yaşoyormuşsunuz
hu hu bende geldimmmmmmmmmmmm

hoşgeldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…