kızlar nasılsınız ben bugün çok yorgun ve uykusuzum gece 12 gibi ne yediysem çıkardım baya kötü oldum daha sonra boğazımın acısından uyuyamadım sabah da kalktım göz altlarımda kırmızı ben gibi leke olmuş zorlamadan herhalde
sizler nasılsınız herşey yolundadır inşallahhh
kızlar nasılsınz,
yusram sosyalım nasıl gıdıyo hamılelık ıyı mısınz?
pofudugum vardın mı evıne . ınşallah bı sıkıntı yoktur
ben bugün hastaneye gttım. anamed e. özhan beye. hala kızı yanında çalışıyordu. adam bı saat ılgılendı benımle.
bütün tahlıllerımı götürdüm . eşimin değerlerini de.
sen de de sıkıntı var eşinde de var dedi. rahım fılmıme baktı. hıc begenmedı. bu fılme göre rahım saga dogru dedı.
alttan elle muayene yaptı rahımın yerıne falan baktı.
yumurtalık rezervın cok az dedı. bı yumurta gorduk 19 mlım bu hafta ılışkı olsun dedı.
eşin sperm tahlılını getırsın. sen de hormon degerlerını yenıle. bı sonrakı ay ilaç kullanalım dıger ay da aşılama dedı.
yumurtalık rezervı benı korkutmaya başladı kızlar. hazıranı da mı beklemesem dedim.
cıktım epey agladım zaten.
dedım hocam yumurtalıkların kapasıtesını artırmak ıcın bsey var mı?
ses cıkarmadı.
degıl mı dogumla gelıyoruz bu yumurtlarla genetık bu ıs dedım. basını salladı. aklıma geldıkce gözlerım doluyo.
kızlar zaman mı kaybedıyorum bsey deyın bana şaştım kaldım.
eşimin sperm testının WHO kriterıne göre olmasını istedi.
nerde yapabılırım bilginiz varmı?
bu işin %30 strese bağlı dedı. dedım 15 ay oldu. dedı bıkmış yorulmussundur sen. aynen hocam dedım.
anamedın de kapanma ıhtımalı varmıs kızlar. elimi attıgım doktoru kurutuyorum zaten. anameddekı doktorların gözde sıtma pınarına gitme ihtimalı varmıs bu arada.
sımdılık bu kadar kızlar benden haberler. bu iş hıc aklımda yoktu. bı anda gıttım doktora kafam allak bullak oldu. acaba sperm testınden sonra rapor alıp burda aşılama mı yaptrsam.
KIZLAR NASILSINIZ BEN GELDİMMMMMM
canım ya diğer doktorlar sana neden rahminle ilgili bir problem olduğunu dememişler ya hayret birşey bana kalırsa klomenle hiç uğraşma canım direk aşılamaya başla derim ben hemde araştırma da bak oradan çok memnun kalacaksın 2 doktor doçent diğeri de uzman bende kist olduğu için aşılamam kaldı rapor aldık durum bildirir raporu tayinimiz ilçeye filan çıkar diye önlem amaçlı tedavim yarım kalmasın diye doktorlar sağ olsunlar verdiler eğer tayin işimiz hazirana kalırsa ve kistim geçerse aşılamayı düşünüyorum tekrardan bakalım hayırlısı olsun.....yoğunluktan sizleri de arayamadım yaa canım üzülme eğrilik bende de var ama çok şükür tüplerimiz filan açık ne yapalım yumrutalık rezervi konusunda da ilaçla uğraşma derim benimde yumurtalar tembel ay ne olacağız böyle yaaaaaaaa artık Allah büyük....demekki bizim bebişler çok nazlı gelecekler yaaaasormak istediğin birşey olursa ara beni canım
kızlar buarada kknında benim üzerimde olumsuz etki ettiğine kanaat getirdim ne kadar etkilenmiyorum desemde kafam hep hamilelik konularına takılıyormuş 10 gün girmeyince farkına vardım artık sık girmeyi düşünmüyorum biraz ara vereceğim sizleri merak edeceğim ama telden görüşürüz inşallah YUSRAM,SOSYALİM SİZLER NASILSINIZ BAKALIMEVLİ MUTLU canım beni mutlaka haberdar et olur mu hep dualarımdasın
canım ya yazdım hepsi silindikızlar sperm testımızı yaptırdk ameliyattan sonra artma olmus cok sukur.
bı yıl ıcınde daha da artar demıs doktor.
benım anameddekı doktor gıdıyo denızhana gıdecegım.
doktor rahım fılmını yenıle dıyo . bende korkuyorum bakalm.
3-4 kez daha klomen kullanalım sonra asılama dedı hayırlısı bakalm.
pofudugum sen nasılsın? hayat nasıl gıdıyo._?
sosyalım yusram nasılsınz mınıklerınzle?
sosyalım tekrar kan tahlılı yapacaktın ne oldu?
canım ya yazdım hepsi silindi
test sonucuna çok sevi,ndim rahim filmi neden tekrarlamak istiyor
denizhanda iyi umarım güzel sonuçlar alırsın senin dr kemal kahraman dı demi darendede öğretmen arkadaşımda ona geliyorda
bende mide yanmam var ama genel olarak iyiyim yarın kontrolümüz var denizhanda hayırlısı bakalım
merhabalar anne adayları
buraı yeni gördüm ben malatyalı değilim ama malatyalı biriyle evliyim yani malatya geliniyim
merhaba canım hoş geldin gelin hanım az kalmış maşallah Allah yardımcın olsun sağlıkla kucağına al inşallahhhhhhhhmerhabalar anne adayları
buraı yeni gördüm ben malatyalı değilim ama malatyalı biriyle evliyim yani malatya geliniyim
canım çektir dediyse çektir bence sonra keşke çektirseydim deme arkadaşımada kürtaj yapmışlardı rahim filmini yeniden istedi kemal kahraman oda yok çekildi demişti ama şimdi iyi ki çekilmiş diyo yapışıklık olmuş meğersem hem kanallarda hem rahimdeyok canım benımkı özhan bey o da 7 nısan da ayrılıyor. antep e gıdıyomus.
rahım fılmı de guzel cekılmemıs dıyor. elle alttan muayene ettı rahım guzel dedı. ama fılme bakarsak rahım sagda ağırlıklı olarak dedı.
bılmıyorum kı tekrar cektırmekte ıstemıyorum.
merhaba canım hosgeldın. malatya da mı otutuyorusnz. ılk bebeğin mı Rabbım saglıklı bı sekılde kucagına almayı nasip etsın
merhaba canım hosgeldın. malatya da mı otutuyorusnz. ılk bebeğin mı Rabbım saglıklı bı sekılde kucagına almayı nasip etsın
merhaba canım hoş geldin gelin hanım az kalmış maşallah Allah yardımcın olsun sağlıkla kucağına al inşallahhhhhhhh
ilk bebeğin mi?
merhaba canım hoş geldin gelin hanım az kalmış maşallah Allah yardımcın olsun sağlıkla kucağına al inşallahhhhhhhh
ilk bebeğin mi?
canım çektir dediyse çektir bence sonra keşke çektirseydim deme arkadaşımada kürtaj yapmışlardı rahim filmini yeniden istedi kemal kahraman oda yok çekildi demişti ama şimdi iyi ki çekilmiş diyo yapışıklık olmuş meğersem hem kanallarda hem rahimde
Rabbiö tğm isteyenlerede size de nasip etsin inşalalh bak onlar eşine hacamat yaptırdılar ve sayısı çok kötüydü ameliyattan sonra bile yükselmemişti son testi hacamattan sonra 46 milyon olmuş
hadi hayırlısı canım hangi doktora gidiyorsun kızın mı olcak oğlun muhoşbuldum.. evet az kaldı Allah razı olsun.. Amin amin inşallahilk bebeğim evet
evet canım görüş zaten akrabanda var orda sana randevu ayarlar bende bugün gidecem denizhana bakalım ne diyecekvalla canım bılmıyorum kı ılk fırsatta denızhan beyle goruseyım de durumu degerlendırıp yola koyulalım. sımdı ben dıger ay hormonlara baktırıp klomne baslayacagım
hadi hayırlısı canım hangi doktora gidiyorsun kızın mı olcak oğlun mu
evet canım görüş zaten akrabanda var orda sana randevu ayarlar bende bugün gidecem denizhana bakalım ne diyecek
hadi hayırlısı canım hangi doktora gidiyorsun kızın mı olcak oğlun mu
hangi ilçedesın canım?
İNŞALLAH canım gelince yazacağımevt canım randevu da sıkıntı olmaz ınsallah gıdebılırsem.
hadı bakalm guzel haberlerle gel canım yaz buraya
mersinli misin canım hayırlı bi doğum olsun inşallahhhhh oğlunu da seni de Allah esirgesin ismi belli mi paşa nınben ilk önce müjde de özlem hanıma gidiyordum sonra aramızda bir tatsızlık yaşadık daha doğrusu eşimle arasında öyle olunca bıraktık onu 32. haftadan sonra tabi bide bu.. şimdi de leyla beytura gidiyorum özel malatya hastanesinde.. ben cumartesi günü mersine gideceğim için doğum burda olmayacak benim.. hatta bugün leyla hanım biran önce git yoksa yolda doğurursun bak dedi iki üç haftaya gelir dedi hatta:) oğlum olacak inşallah
hu hu bende geldimmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?