hoşbuldum canım senin doktorun kimhoşgeldin
denizhan deniz canımhoşbuldum canım senin doktorun kim
mersinli misin canım hayırlı bi doğum olsun inşallahhhhh oğlunu da seni de Allah esirgesin ismi belli mi paşa nın
bu arada benim memlekimde yaşoyormuşsunuz
evet mersinliyim :) amin amin inşallah sağ salim doğururum da kucağıma alırım paşamı :) adı Yasir olacak inşallah son anda değişmezseeşim buralı benim burda görev yapıyoruz ikimizde şimdilik tabi :)
denizhan deniz canım
sende mi malatya dasın daha önce yazıştık mı hatırlayamadım kusara bakma :26:
mersinli misin canım hayırlı bi doğum olsun inşallahhhhh oğlunu da seni de Allah esirgesin ismi belli mi paşa nın
bu arada benim memlekimde yaşoyormuşsunuz
evet mersinliyim :) amin amin inşallah sağ salim doğururum da kucağıma alırım paşamı :) adı Yasir olacak inşallah son anda değişmezseeşim buralı benim burda görev yapıyoruz ikimizde şimdilik tabi :)
Anladım canım adıyla sağlıkla yaşasın paşan
ne görev yapıyorsunuz canım ?
yok yazışmamıştık
ilk bebeğimde ona gitmiştim psikolojim bozulmuştu
daha sonra übeyt akçine gittim onda doğum yaptım sen memnunmusun?
Anladım canım adıyla sağlıkla yaşasın paşan
ne görev yapıyorsunuz canım ?
amin amin inşallah.. öğretmeniz biz ikimizde..
evet canım memnunum şuan için sıkıntı yok 3 arkadaşım doğum yaptı onda şimdi bi arkadaşım ve ben gidiyorum
senin ikinci gebeliğin mi maşşalalhhhh 1. Kaç yaşında cinsiyetleri ne
bana dediniz sanırm üzerime alındımdoğanşehirdeyim
hu hu bende geldimmmmmmmmmmmm
canım evli mutlum geldik ama ancak yazbiliyorum çok şükür herşey yolunda ense kalınlığı 1,9mm iyi dedi burun kemiğine baktı hareketlerini gösterdi ikili test yaptıracak mısın dedi istemedim allah'ım ne verdiyse başımız üstüne içim rahat çok şükür Allah'a emanet 6,42cm olmuş 12+6 günlük Rabbim en kısa zamanda sana ve tüm isteyenlere nasip etsin bu arada %55 erkek dedi 4 hafta sonra randevumuz var
ayy maşallah hadi hayırlısı olsun inşallahbende yaptırmadım ikili üçlü testin hiçbirini.. Allah'ın verdiğine ne diyebilirim ki.. Allah sağlık güç kuvvet versin ikinize de
canım evli mutlum geldik ama ancak yazbiliyorum çok şükür herşey yolunda ense kalınlığı 1,9mm iyi dedi burun kemiğine baktı hareketlerini gösterdi ikili test yaptıracak mısın dedi istemedim allah'ım ne verdiyse başımız üstüne içim rahat çok şükür Allah'a emanet 6,42cm olmuş 12+6 günlük Rabbim en kısa zamanda sana ve tüm isteyenlere nasip etsin bu arada %55 erkek dedi 4 hafta sonra randevumuz var
darısı başına en kısa zamanda gülümcok sukur canım sıkıntı olmamasına sevındımhadı gözun aydın.
ıyı yapmıssın yaptırmamakla
merhaba Memleketimin güzel insanları:) Nasılsınız bende 9 aydır evlıyım hıc korunmadım ama bebıste gelmedı eskı dooktorumu bıraktım Denızhan beye gıdıyorum tum topıgı okuyamadım kusuruma bakmayın :)
merhaba Memleketimin güzel insanları:) Nasılsınız bende 9 aydır evlıyım hıc korunmadım ama bebıste gelmedı eskı dooktorumu bıraktım Denızhan beye gıdıyorum tum topıgı okuyamadım kusuruma bakmayın :)
merhaba canım inşallah en kısa zamanda hasretine kavuşursun önceki doktorun kimdi
hosgeldın canım. bu zamana kadar hangı tedavı yntemlerını kullandın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?