Malatyalı hemşerilerim hangi ay olursa olsun gelin beraber bekleyelim bebişlerimizi

yok yazışmamıştık
ilk bebeğimde ona gitmiştim psikolojim bozulmuştu
daha sonra übeyt akçine gittim onda doğum yaptım sen memnunmusun?

evet canım memnunum şuan için sıkıntı yok 3 arkadaşım doğum yaptı onda şimdi bi arkadaşım ve ben gidiyorum
senin ikinci gebeliğin mi maşşalalhhhh 1. kaç yaşında cinsiyetleri ne

canım evli mutlum geldik ama ancak yazbiliyorum çok şükür herşey yolunda ense kalınlığı 1,9mm iyi dedi burun kemiğine baktı hareketlerini gösterdi ikili test yaptıracak mısın dedi istemedim allah'ım ne verdiyse başımız üstüne içim rahat çok şükür Allah'a emanet 6,42cm olmuş 12+6 günlük Rabbim en kısa zamanda sana ve tüm isteyenlere nasip etsin bu arada %55 erkek dedi 4 hafta sonra randevumuz var

ayy maşallah hadi hayırlısı olsun inşallah bende yaptırmadım ikili üçlü testin hiçbirini.. Allah'ın verdiğine ne diyebilirim ki.. Allah sağlık güç kuvvet versin ikinize de

cok sukur canım sıkıntı olmamasına sevındımhadı gözun aydın.

ıyı yapmıssın yaptırmamakla

merhaba Memleketimin güzel insanları:) Nasılsınız bende 9 aydır evlıyım hıc korunmadım ama bebıste gelmedı eskı dooktorumu bıraktım Denızhan beye gıdıyorum tum topıgı okuyamadım kusuruma bakmayın :)

merhaba canım inşallah en kısa zamanda hasretine kavuşursun önceki doktorun kimdi

hosgeldın canım. bu zamana kadar hangı tedavı yntemlerını kullandın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…