- 30 Ekim 2013
- 20.489
- 57.165
- 798
hosgeldın canım. bu zamana kadar hangı tedavı yntemlerını kullandın
sende sorun falan varmı canım hangı dokt. gidiyorsun
canım valla benımde rezervlerım sıkıntılı sanrm.
topıgıne baktım. senın rezervlerdede sıkıntı varms sanrm nasıl anladı doktorlar?
hormon testı yaptrdın mı?
eşimde sıkıntı vardı cok sukur atlattık onu. sımdı sıra bende bende denızhana gıdıp bı kontrol ettrmek ıstıyorum. benımde bı bucuk yıldr olmuyo
amh testi yapicam canim sokturucu ioe falan adet olamadim ondan suphelendi insallah iyi cikar sonucum ama incele canim sperm alerjisi bile varmis
bende yaptırmayı dsunuyorum canım . sanrm pahalı bırsey mıs nerde yaptıracaksın?
duzenlı adet olamıyo musun?
sperm alerjısını ılk defa duydum nasıl anlasılıyo canım?
130 tl ye yapiliyor her yerde kan veriyorsun sadece ankara labaratuarina gonderilip yapiliyor ben anamed de sabah kan verdim insallah kotu birsey cikmaz. Sper alerjisinide burada okudum tam bilmiyorum nette bak isterswn insallah oyle birsey olmaz ama her ihtimalide dusunmeye basladim 5 aydir duzenli oluyordum fakat 16 ocaktan beri olmamistim sokturucu ilac igne kullandim bir ay oldu bugun agrim cok sanirim hasta oluyorum
günaydın kızlar nasılsınız
yusram evlimutlu yeni gelen arkadaşlarda hoşgelmişler
pofuduğum kafasını dinlemek istemiş sanırım
kızlar en yakın zamanda Rabbim sizlerede sorunsuz sağlıklı gebelikler nasip etsin
evlimutlum sende hiç bir şeyi kafana takma bak eşinin değerleride yükseliyormuş inşallah bebeğin en yakın zamanda gelecek
yusramm kız senin %55 lik minnoşunu yerim ben
kızlar nasılsınz?
canım sıkkın moralım bozuk.
benım değerler yükselmiş yıne dun tahlıl yaptrdım.
fsh 11,37 ye cıkmıs prolaktın yukselmıs 33,32 olmus
dua edin bana
Canim insallah biran once sonuclarin duzelir hayit suyu icsene burada cok faysasini goren okudum bende amh test sonucunu aldim rabbime bin kere sukurler olsun iyi cikti 2.16 insallah tez vakitte evlatlarimiza kavusuruz
evet canım ıcıyorum hayıtı. amın canım bakalm bende bı malatyaya gttgımde yaptırayım amh yı. kan vererek mı bakılıyo?
haftasonu giremiyorum pek canım ama çok sakin yazılmayınca topiğim sessiz kaldı zaten çok azdık :)hemsolar...
kızlar nasılsınz?
canım sıkkın moralım bozuk.
benım değerler yükselmiş yıne dun tahlıl yaptrdım.
fsh 11,37 ye cıkmıs prolaktın yukselmıs 33,32 olmus
dua edin bana
haftasonu giremiyorum pek canım ama çok sakin yazılmayınca topiğim sessiz kaldı zaten çok azdık :)
nasılsın denizhan denizle nasıl
canım benim doktor ne dedi sonuçlara ialç falan bişey vermiyorlar mı düşürmek için
Canim sonuclari aldim birazdan gidicem doktora bakalim ne diycek
haftasonu giremiyorum pek canım ama çok sakin yazılmayınca topiğim sessiz kaldı zaten çok azdık :)
nasılsın denizhan denizle nasıl
canım benim doktor ne dedi sonuçlara ialç falan bişey vermiyorlar mı düşürmek için
normalde ilaç var canım dusurmek ıcın. benım doktor antep gttı. denızhana gıdecegım bakalm bu cumartesı. benım demır le b12 de dusuk cıktı. onlar ıcın ılac kullanıyorum bıde yumurtayı buyutmek ıcın doktorum bı ılaç önermıstı onu alıyorum. ekstradan bı ılaç almadım. bakalm olmazsa dıger baslarım dıger ılaca da denızhan la bı görüşeyım.
sen nasılsın canım hamılelık nasıl gıdıyo minik paşa nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?