Canım git inşallah sana vesile olur eşinin tahlilleri yapıldı mı
bende iyiyim canım ar ara ağrılar falan oluyo ama hamd olsun Allah sana tüm isteyenlerede nasip etsin
valla canım bilmiyorum bizim minik nasıl 2 nisanda gittik 5 mayısa verdiler bende yarın tarık beye kaçamak yapayım diyorum henüz hissetmiyorum da iyidir inşallahhh canım
bide kv unsurumuz var önceden çocuk diye başımı yerdi şimdide isim olarak yiyecek ama bu sefer kavga çıkacak gibi
inşallah canım elimi attıgım doktoru kurutuyorum
inşallah derdimize derman olur bu.
git olmazsa canım rahata edeceksen.
eşin isim konusunda senden tarafsa hiç takma kafana söylesın dursun
canım öyle deme kısmet senin bebek vesile olacak doktorunu arıyor denizhan son doktorun olsun doğumu yaptırsın inşallahhhhh
canım eşim hep yanımdaydı da o gün annemi kıramam dedi ama çözdük dün sinirlerim bozuldu biede benim haftalarda pıt pıt diye hissedenler var ekim annelerini çoğu hissetmiş gibi ben hissedemiyom onada sıkılmıştım isim konusunu açtım eşime sinirlerim bozuldu ağladım üstünede ne var ne yok çıkardım. baoğazım kapandı sesim kısıldı eşiminde sesi kesildi hiç laf açmıyo aman strese girme diyo bu erkelerin seni anlaması için illa hastalanman gerekiyor
inşallah canım. cuma gunu gıdecegız bakalm cumartesı denızhan yokmus.
aman dıkkat et canım maalesef gercekten cok kötu oldugumuzda ikna oluyorlar benım eşimde öyle.
daha önünde uzun bı yol var canm. dur bakalm Allah büyüktür. hem stres bebeği etkiliyor ve hiperaktiviteye sebeb oluyormus canm.
sıkma canını. Rabbim sana mucizesini vermiş gerisi teferruat senden ve bebegınden kıymetlısı yok
uzulme canım benım benım bebegım olur olmaz bılmıyorum ama nedense Denızhan beye cok guvenıyorum ıcım cok rahat o sorun yok dıyorsa yokmus gıbı gelıyor tabi herşey oncelıkle allahtan şükürler olsun birşey yokmus banada tedavı falan demedı dıger regl 3. gunu fsh e2 yap dedi okadar olur olmaz yorumda yapmadı kıst gıtmıs ıkınızdede ıyı hersey dedı bende adetım bıtsın 10 gun yenıden sogan kuru uyguluycam .. ınsallah vesıle olur bebegım gelır doktorada soyledım ılaclar bosmus sogan suyu benı temızledı dedım oda ıyı yapmıssın dedi. Hiç üzülme elbet rabbim vakti saatini biliyordur bir ölümü birde bebeğin doğacağı saati sadece Rabbim bilir..
inşallah canım elimi attıgım doktoru kurutuyorum
inşallah derdimize derman olur bu.
git olmazsa canım rahata edeceksen.
eşin isim konusunda senden tarafsa hiç takma kafana söylesın dursun
uzulme canım benım benım bebegım olur olmaz bılmıyorum ama nedense Denızhan beye cok guvenıyorum ıcım cok rahat o sorun yok dıyorsa yokmus gıbı gelıyor tabi herşey oncelıkle allahtan şükürler olsun birşey yokmus banada tedavı falan demedı dıger regl 3. gunu fsh e2 yap dedi okadar olur olmaz yorumda yapmadı kıst gıtmıs ıkınızdede ıyı hersey dedı bende adetım bıtsın 10 gun yenıden sogan kuru uyguluycam .. ınsallah vesıle olur bebegım gelır doktorada soyledım ılaclar bosmus sogan suyu benı temızledı dedım oda ıyı yapmıssın dedi. Hiç üzülme elbet rabbim vakti saatini biliyordur bir ölümü birde bebeğin doğacağı saati sadece Rabbim bilir..
öyle canım haklısın bende cok duydum denızhanı. hatta gece rüyamda gördüm hormon değerlerimi gösterıyordum
denızhan bitkısel kürlere karşı anlayıslı mı?
ben gecen ay ve bu ay hayıt ıctım bse der mı soylesem
inşallah canım. cuma gunu gıdecegız bakalm cumartesı denızhan yokmus.
aman dıkkat et canım maalesef gercekten cok kötu oldugumuzda ikna oluyorlar benım eşimde öyle.
daha önünde uzun bı yol var canm. dur bakalm Allah büyüktür. hem stres bebeği etkiliyor ve hiperaktiviteye sebeb oluyormus canm.
sıkma canını. Rabbim sana mucizesini vermiş gerisi teferruat senden ve bebegınden kıymetlısı yok
hergün dua ediyorum size Rabbim nasip etsin inşallah
bu arada tarık göksel güle gittim şükür herşey yolunda ve oğlumuz olacakmış nasip olursa bende babası ve ailesine söylemeyecem cinsiyetini
hayırlı bır oglun olur ınsallah bebegım :) babasının sucu ne ya yapma yazık adama:44:
Sagol canim darisi basiniza insallah babasinin sucu isim konusunda annemi kiramam demesi ben ona dersem hemen soyler onlara birazdan gelip israr etmeye baslar ona soylemedim gidecegimi denizhan bey deki randevuya da goturmesem mi
Canım söyledim zaten tabi önce sözler verdi isim konusunda senin istediğin dışında olmayacak galan bende söyledimAyy biz cok kotuyuzz gotur ama tehdit et :) daha annem demez zaten ama yazik babasinafa soyle
Canım söyledim zaten tabi önce sözler verdi isim konusunda senin istediğin dışında olmayacak galan bende söyledim
hergün dua ediyorum size Rabbim nasip etsin inşallah
bu arada tarık göksel güle gittim şükür herşey yolunda ve oğlumuz olacakmış nasip olursa bende babası ve ailesine söylemeyecem cinsiyetini
amin bitanem darısı tüm bekleyenlerin başınacanm sende benım dualarımdasın. Inşallah saglıklı sıhhatlı alırsın kucagına.
çok sevındım canım gözün aydın. Eşini tembihlemende iyi olmus
günaydın hemşolarım nasılsınız
mutlu bir gün geçirin inşallah
günaydın canm ıyıyım sen nasılsın?
kız göbek çıktı mı kilo aldın mı?
canım boğazım kötü ya öksürmekten içim çıkıyo bak ıhlamur yapıyoz akşamları
göbeğim biraz çıktı canım ama kıyafetlerim dar değildi zaten bilmeyen anlamıyo hamile olduğumu duyuncada belli kilo almışsın diyolar bilmiş gibi
canım haftasonları tartılıyorum 1 kilo almıştım ama geçen cumartesi tartıldım yarım kiloya düşmüş bu hafta daha tartılmadım ortalama 1 kilo diyelim şimdilik
ablan nasıl canım ne kadar kaldı
Geçmiş olsun canm pekmez bal ye bol bol.
ıyı canm kılo almamıssın ne guzel. ablamda ıyı gun sayıyo 3-4 haftası kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?