AY CANIM Allah bir avazda kurtarsın inşallah baya heyecanlı günler darısı başına
Sevgili Malatyalı arkadaşlar ben Malatyalı değilim fakat son 3 senedir eşimin işi gereği Malatyadaydık.Şimdi Ankaradayız.8 yaşında bir oğlum var İstanbulda Memorialda microenjeksiyon ile oldu.Kardeş istediğimiz için önce Memorialda donurulmuş transferi oldu 4 sene önce olmadı. Geçen sene Malatyada DR.fFETHİYE ERSAN tüp bebek merkezinde bir denememiz oldu fakat düşükle sonuçlandı.Bu arada genetik tahliller olmak üzere çeşitli tahliller yapıldı.Bilmediğim bir çok rahatsızlığım öğrendim.Tedavi öncesi bunları kontrol altına almak gerekiyordu. Sürekli Ankarada tahlillerimi yaptırdım.Doktorum Fethiye Hanım ilaçlarımı ona göre düzenledi aylar öncesinden.3. tüp denemesi için tekrar Malatyaya geldim.Tedavimi olup geri döndüm.Çok şükür 13 haftalık hamileyim.Ara ara kanamalarım oldu tahlillerimi ve ilaçlarımı tedavide sonrada planlamaya devam ediyor.Burada 3 farklı doktora gittim. Onun ilgisinin 100 de 1 ni bulamadım. Birisi burada büyük bir özel hastanede Prof.Artık Ankarda yaşadığım için kontrolum burada yapılıyor fakat doktorumla sürekli irtibat halindeyim.Malatyayla irtibatım kopmadı çok yakın arkadaşlarım var biz Malatya insanını çok sevdik hala çok özlüyoruz.Bende buradan takibe devam edicem.Malatyada iyi bir tüp bebekçi,kadın doğumcu,riskli gebelik takibi yapan doktor arayan arkadaşlara DR.FETHİYE ERSANI tavsiye ederim. Türkiyenin en iyi 4 tüp bebek merkezinin arasında sayılan Memorialın ameliyathanesine gören biri olarak Fethiye Ersan tüp bebek merkezinin ameliyathanesi kıyas kabul edilemiyecek kadar daha steril buluyorum.Bu arada benim ablam İzmirde dahiliye uzmanı çok yakın arkadaşı Şifa hastanesinde yrd.doç.tüp bebekçi ve İzmirde büyük bir merkezin ortağı ailemde İzmirde orda bu tedavim benim için maddi olarak çok daha uygun olabilirdi ama doktorunuza inanmak çok önemli ben inandığım için başka yere gitmeyi hiç düşünmedim. Doktoruma ilgisi,titizliği,hastaya yaklaşımı için çoook teşekkür ederim.İnş. sağlıkla bebeğimizi kucağımıza alırız.
Teşekkür ederim.İnş. sağlıkla bebeğimizi kucağımıza alırız.Sizde inş. bebeğinize sağlıkla kavuşursunuz.Sizin aşılama olucak zannderesem.Benimde İstanbulda 3 defa aşılama olmuştu.Ne sıklıkta kontrole gittiğimi hatırlamıyorum.Aşılamaları Gata nın bir doç. yapmıştı.Tabiki olmayınca bizde Memoriala gitmiştik orada öğrendikki bizim aşılamayla çocuk sahibi olmamız imkansızmış.Doç. bizi gereksiz yere hem paramızı hem zamanımızı aldı.Sizin durumuna nasıldır bilelem tabikide değerleriniz aşılama için yeterlimi bunları iyice öğrenin eğer gereksizse sayılı olan yumurta rezervinizi birde bu yolla harcamayın.Biz bunları o zaman bilmiyorduk boşu boşuna oyalandık.İnş. sizin öyle olmaz herşey yolunda gider ve sağlıkla bebeğinize kavuşursunuz....hoşgeldın canım,
Rabbim sağlıklı sıhhatlı kucagına almayı nasıp etsındarısı basımıza
Teşekkür ederim.İnş. sağlıkla bebeğimizi kucağımıza alırız.Sizde inş. bebeğinize sağlıkla kavuşursunuz.Sizin aşılama olucak zannderesem.Benimde İstanbulda 3 defa aşılama olmuştu.Ne sıklıkta kontrole gittiğimi hatırlamıyorum.Aşılamaları Gata nın bir doç. yapmıştı.Tabiki olmayınca bizde Memoriala gitmiştik orada öğrendikki bizim aşılamayla çocuk sahibi olmamız imkansızmış.Doç. bizi gereksiz yere hem paramızı hem zamanımızı aldı.Sizin durumuna nasıldır bilelem tabikide değerleriniz aşılama için yeterlimi bunları iyice öğrenin eğer gereksizse sayılı olan yumurta rezervinizi birde bu yolla harcamayın.Biz bunları o zaman bilmiyorduk boşu boşuna oyalandık.İnş. sizin öyle olmaz herşey yolunda gider ve sağlıkla bebeğinize kavuşursunuz....
amın canm. sızın sıkıntı neydı?
evt asılama dusunuyorum.esımde varıkosel vardı amelıta oldu sukur duzeldı degerler.
benım de yumurtalık rezervı az. fsh ıle e2 bıraz yuksek. sıkıntılarımz bunlar ama 1.5 yıldır olmuyo. bakalm hazıran temmuz gıbı Allah nasip ederse düşünüyorum.
Yumurtalık ılla aşılama şart mı?
ya da aşılama yı özel de yaptırsakta sayılıyo değil mi?
amın canm. sızın sıkıntı neydı?
evt asılama dusunuyorum.esımde varıkosel vardı amelıta oldu sukur duzeldı degerler.
benım de yumurtalık rezervı az. fsh ıle e2 bıraz yuksek. sıkıntılarımz bunlar ama 1.5 yıldır olmuyo. bakalm hazıran temmuz gıbı Allah nasip ederse düşünüyorum.
Yumurtalık ılla aşılama şart mı?
ya da aşılama yı özel de yaptırsakta sayılıyo değil mi?
Benimde eşimde varikosel ve morfoloji sorunu vardı. Ameliyat önermediler.Bendede polikistik över var.Aşılama olmadan direkt micro enjeksiyon olması gerekirmiş.Tüp bebek için aşılama olmak gerekmiyor bizim aşılama gereksiz zaman ve para kaybı oldu.Değerlerinizi iyi değerlendirin doktorunuzla sorun çünkü Yumurtalık rezerviniz azmış bunlar tedavilerde dahada azalabilir.İyi değerlendirilmesi gerekir.Ben 3 aşılama,3 tüp bebek,1 dondurulmuş embrya transferi yaptırdığım için tecrübe ettim.İnş. hayırlısı olsun sizin için.....
canım hayırlı olur inşallah ne kadar sürede çağırdıklarını hiç bilmiyorum pofuduğa sorsan o bilir yaptırdı ya inşallah gerek kalmadan güzel haberlerini verirsin bize canımkızlar gunaydın,
hafta sonu denızhan a gttım.
bı sonrakı ay ıcın aşılama dedı. bu ay dort tane yumurtam olmus. ilaç kullanmstm
ınsallah gerek kalmaz dua edın
asılama yı hazıran gıbı dusunuyorum gıdıs gelıs kolay olsun dıye.
ne sıklıkla cagırdıklarını bılıo musunz?
Sevgili Malatyalı arkadaşlar ben Malatyalı değilim fakat son 3 senedir eşimin işi gereği Malatyadaydık.Şimdi Ankaradayız.8 yaşında bir oğlum var İstanbulda Memorialda microenjeksiyon ile oldu.Kardeş istediğimiz için önce Memorialda donurulmuş transferi oldu 4 sene önce olmadı. Geçen sene Malatyada DR.fFETHİYE ERSAN tüp bebek merkezinde bir denememiz oldu fakat düşükle sonuçlandı.Bu arada genetik tahliller olmak üzere çeşitli tahliller yapıldı.Bilmediğim bir çok rahatsızlığım öğrendim.Tedavi öncesi bunları kontrol altına almak gerekiyordu. Sürekli Ankarada tahlillerimi yaptırdım.Doktorum Fethiye Hanım ilaçlarımı ona göre düzenledi aylar öncesinden.3. tüp denemesi için tekrar Malatyaya geldim.Tedavimi olup geri döndüm.Çok şükür 13 haftalık hamileyim.Ara ara kanamalarım oldu tahlillerimi ve ilaçlarımı tedavide sonrada planlamaya devam ediyor.Burada 3 farklı doktora gittim. Onun ilgisinin 100 de 1 ni bulamadım. Birisi burada büyük bir özel hastanede Prof.Artık Ankarda yaşadığım için kontrolum burada yapılıyor fakat doktorumla sürekli irtibat halindeyim.Malatyayla irtibatım kopmadı çok yakın arkadaşlarım var biz Malatya insanını çok sevdik hala çok özlüyoruz.Bende buradan takibe devam edicem.Malatyada iyi bir tüp bebekçi,kadın doğumcu,riskli gebelik takibi yapan doktor arayan arkadaşlara DR.FETHİYE ERSANI tavsiye ederim. Türkiyenin en iyi 4 tüp bebek merkezinin arasında sayılan Memorialın ameliyathanesine gören biri olarak Fethiye Ersan tüp bebek merkezinin ameliyathanesi kıyas kabul edilemiyecek kadar daha steril buluyorum.Bu arada benim ablam İzmirde dahiliye uzmanı çok yakın arkadaşı Şifa hastanesinde yrd.doç.tüp bebekçi ve İzmirde büyük bir merkezin ortağı ailemde İzmirde orda bu tedavim benim için maddi olarak çok daha uygun olabilirdi ama doktorunuza inanmak çok önemli ben inandığım için başka yere gitmeyi hiç düşünmedim. Doktoruma ilgisi,titizliği,hastaya yaklaşımı için çoook teşekkür ederim.İnş. sağlıkla bebeğimizi kucağımıza alırız.
Kizlar merhaba hepinize...
Bende malatyada yasayan biri olarak topigi gordugumde cok sevindim... Yillardir forumdayim ama malatya topiklerini cok nadiren goruyordum iyi olmus burasi acan arkadasin ellerine saglik :)
Butun sayfalari okumadim ama son sayfaya goz attim... Umarim bebek bekleyen herkes muradina kavusur yuce rabbim hayirli zamanda hayirli ve saglikli evlatlar versin insallah...
Ben 20 gun once oglumu kucagima aldim... İlk cocugum ama ilk gebeligim degildi... 11 haftalikken Kalbi duran bir bebegimi kurtajla almak zorundaydik sonrasinda da sikintili donemler gecirdik... Hepsi gecti cok sukur... Tavsiyem kendinizi strese sokmayin uzmeyin kendiniZi ve esinizi... Allah herseyin hayirlisini verir...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kizlar merhaba hepinize...
Bende malatyada yasayan biri olarak topigi gordugumde cok sevindim... Yillardir forumdayim ama malatya topiklerini cok nadiren goruyordum iyi olmus burasi acan arkadasin ellerine saglik :)
Butun sayfalari okumadim ama son sayfaya goz attim... Umarim bebek bekleyen herkes muradina kavusur yuce rabbim hayirli zamanda hayirli ve saglikli evlatlar versin insallah...
Ben 20 gun once oglumu kucagima aldim... İlk cocugum ama ilk gebeligim degildi... 11 haftalikken Kalbi duran bir bebegimi kurtajla almak zorundaydik sonrasinda da sikintili donemler gecirdik... Hepsi gecti cok sukur... Tavsiyem kendinizi strese sokmayin uzmeyin kendiniZi ve esinizi... Allah herseyin hayirlisini verir...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
valla yusram bakalm hazıran da dsunuyorum Allahtan bse olmazsa. seminer dönemı oldgu ıcın gıdıs gelıs sorun olmaz ınsallah.
hosgeldın canm Rabbim bebeğinle sana saglık huzur versin
Malatyayi görünce geldim kızlar
Ben de bu ay denedim olmadıumarım en yakın zamanda hamile olarak aranıza katılırim. :26:
hosgeldın canm .kac yasındasın kac yıllık evlısın
Malatyayi görünce geldim kızlar
Ben de bu ay denedim olmadıumarım en yakın zamanda hamile olarak aranıza katılırim. :26:
Kısaca hikayemi anlatayim.
Bir buçuk yıllık evliyim on ay evvel hamile kaldım ama iki aylikken gebelik sonlandı. Sonra miyom ameliyatı oldum. Bu ay tekrar bebeğe karar verdik. Umarim en yakin zamanda olur daha da geç kalmak istemiyorum 30 yaşındayım :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?