- 5 Şubat 2013
- 1.705
- 1.072
- 133
Kısaca hikayemi anlatayim.
Bir buçuk yıllık evliyim on ay evvel hamile kaldım ama iki aylikken gebelik sonlandı. Sonra miyom ameliyatı oldum. Bu ay tekrar bebeğe karar verdik. Umarim en yakin zamanda olur daha da geç kalmak istemiyorum 30 yaşındayım :18:
Valla denedgim ay hamile kalmıştım bana hemen olmuyor demişlerdi ondan umutlu değildim sürpriz oldu. Bende büyük bir miyom vardi galiba bebeğin kalbi ondan durmustu:44:
kuzum iyiyim şükür gribin artık geçiyor gibi burun akıntısı hafif öksürük devam sen nasılsın nasıl gidiyoryusram sosyalım nasılsınz nasıl gıdıyo hamılelık? mınıgın nasıl?
Malatyayi görünce geldim kızlar
Ben de bu ay denedim olmadıumarım en yakın zamanda hamile olarak aranıza katılırim. :26:
kuzum iyiyim şükür gribin artık geçiyor gibi burun akıntısı hafif öksürük devam sen nasılsın nasıl gidiyor
hoşgeldin canım umarım en kısa zamanda sağlıklı gebelik yaşarsın Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin
ıyıyım canm bende ıdare edıyorum . denızhan dan devam edıyo musun canm sen ?
ediyorum canım dün gittim randevu saatinden bi saat sonra girebildim içeri Özhan Beyin hastalarına da bakıyor çok yoğun ya. 2 hazirana randevu verdi gelmeden ara belki taşınmış oluruz dedi. senin kontrol ne zaman
evt canm ben de gttıkten ıkı saat sonra gırmıstım. yarın adet gunu. bu ay asılama olsun dedı denızhan.
adetın 2. gunu yenıden hormonlara bakacak. hazıranda kısmetse asılama. sanrm hazıranın ılk haftası gıderım canm. anamedde boyleyse hastanede nasıl olur bılmıyorum. en azından adam burda 3 odada bırden bakıyo.
canım inşallah olmazsın adet bebişin gelmiştir. bide bence hastanede daha iyi olur hem hep orda olacak burda sabah gözdede 1 den sonra anamedde bide düzene girer o zamana randevular falan şimdi mecbur Özhan beyin randevulularına da bakıyor. bide burda ultrason cihazları pek iyi değil orda belki yeni cihazlar verilir ne bileyim daha iyi olur diye düşünüyorum
inşallah canm. Gercı dogru canm anamede gec geldgı ıcınde sarkıyo hep sabahtan baslarsa daha ıyı olur. Bde bı tüp bebek merkezıne de gıdıyormus sanrm dogu fertıl olabılır
hayırlısı olur ınsallah hakkımızda
evet canım doğu fertilede gidiyor tüp bebek için. Amin canım
sana cok kustum hemso yazıyorum cvp vermıyorsun
neye cevap vermedim yazdığın mesajları hep cevapladım diye hatırlıyorum ama
burda yazdım yazdım kuzum nasılsın:)
canım ya malatya topiği sakin çok girmiyoruz ben genelde ateş topiğindeyim ekim annelerine bakıyorum bazende alıntılayıp yazınca mesaj geliyo bakıyorum arada yazılanlar kaçıyo valla. Bende özelden yazdıklarını diyorsun sandım döndüm baktım cevapta yazmışım iyiyim hamd olsun sen nasılsın gittin mi kontrole tekrar yada ne zaman gidecen
ayy gun gecmıyorkı basıma degısık seyler gelmesin:) canım benım bat 10 mayıs 3 mayısta ılıskı sonrası kanamam oldu 2 gun boyunca lekem oldu dun aksam kesildi dun aksam 7 de test yaptım 11 de bakayım dedım baktım sılık cızgı vardı sabah yenıden yaptım bişi yok bakalım ne olacak rabbim hayırlısını versin
Canim dedigim test bu ama sabah cikmadi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım aletine kaç gün var bide ateş ölçmeye dev ediyorsan gügügün yazsana bide döngünün kac gün olduğunu yaz
yusram sosyalım nasılsınz nasıl gıdıyo hamılelık? mınıgın nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?