Malatyalı hemşerilerim hangi ay olursa olsun gelin beraber bekleyelim bebişlerimizi

Ayin 10 unda olucam canim 4 gun var ama sabah yaptigimda silikte olsa yok c nin sol tarafinda cizgi olusmus bozukmu neyse atesi yapamadim
hım canım anladım bekle bakalım

canım ara ara uğra. pofudukla görüştük geçengün whatsapp tan aşılaması yapılmış galiba bugün 3. günü dua edelim inşallah tutsun bide tayinleri çıkabilirmiş hayırlısı bakalım

amın canım inşallah bakalm ıyı olmana sevındım

aa ınsallah guzel haberler verır ya arayayım bugun Rabbim yardımcısı olsun

kızlar dün gece eşimle dertleştik bıraz.ilk defa cocuk konusunu konustuk. nasılda takmıs kafasına. canı sıkkın sankı hıc olmayacakmıs gıbı umutsuz konusyo. tesellı etmeye calıştım ama aglamadan duramadım kı.
asılamayı bu ay dusunmeye basladım bakalm

canlar anamed gözde sıtma pınarına tasınmıyo mu doktorlarla bırlıkte ben yanlış mı bılıyorum

canım benim Rabbim yüzünüzü güldürsün inşallah hakkınızda hayırlısı inşallahhhhhh
canlar anamed gözde sıtma pınarına tasınmıyo mu doktorlarla bırlıkte ben yanlış mı bılıyorum

kuzu bende önce gözde sıtmapınarı duydum ama sonradan bi arakadaş yok alman hastanesinin ora olacakmiş dedi yani tam bilmiyorum ne olacak 2 hazirazda randevum var ara öyle gel dedi doktor

benım kuzenım orda calışıyo da sıtmapınarı demıstı hazıran gıbı de gecerız dedıydı demek degıstı ısler.

bakalm bugün bi görüşeyim de denizhana sorsun

evdeyim zaten 1 ay artık uğrarım canım etmez miyim tabi ki ederimm

ben alman hastanesi var ya makronun karşısında oraya taşınacaklarını duydum ama kim gidecek kim kalacak belli değil :26:1-2 aya kesinleşir herhalde:26:

canım oraya gozde akademı hast gececek dıye bılıyorum:44:

günaydın canlarım nasılsınız ben hala gribi atlatamadım öksürük azaldı ama burun tıkanıklığı beni mahvediyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

günaydın canlarım nasılsınız ben hala gribi atlatamadım öksürük azaldı ama burun tıkanıklığı beni mahvediyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ayy halamı canım cok cok geçmiş olsun demekkı kendını ıhmal edıyorsun bol bol c vıtamını al kuzum

kızlar dun tes yaptım tabıı yıne tek cızgı hemsolarım sanırım ben alıstım bu tek cızgı olayına ınsallah rabbım tez vakıtte evlatlarımzı verır

ayy halamı canım cok cok geçmiş olsun demekkı kendını ıhmal edıyorsun bol bol c vıtamını al kuzum
canım bilmiyorum ki ne yapsam tamam c vitamine yükleneyim hergün meyve yiyorum portalaka yükleneyim son zamanları zaten portakalın
kızlar dun tes yaptım tabıı yıne tek cızgı hemsolarım sanırım ben alıstım bu tek cızgı olayına ınsallah rabbım tez vakıtte evlatlarımzı verır
canım bende hep öyle diyordum son yaptığım ay yine tek deyip merak bile etmezken belirdi inşallah sizinde öyle olur canım

aman artık uzulmuyorum napayım elımden gelenı yapıyorum valla bılıyorsun en ıyı dokt gıttım ıcım rahat etsın dıye bundan sonrası rabbime kalmıs canım cıg bıber ye yesıl bıber portakaldan daha fazla vıtamıne sahıp

hakkında hayırlısı inşallah
canım yeşil biberde kum yapıyor ben zaten gebelik öncesi taş düşürdüm tekrarlasın istemiyorum:26:

Teşekkürler Allah isteyen herkese nasip etsin....

ins canım bakalm bı asılama deneyeyım sonra dırekt tüpe gecerım olmazsa zaman kaybetmeden

İnş. aşılamayla bebeğinize kavuşursunuz.Size tavsiyem aşılama ve tüp bebek yapacak doktorunuzun ıvf yni tüp bebek sertifikasyonu varmı sorun mutlaka.sertifikasız o kadar çok doktor tüp bebek yapıyor ki.Bu iş çok zahmetli tecrübeyi,bilgiyi,titizliği ve güven gerektiren bir iş.Hastanın en büyük hakkı bunu bilmek nerden sertifika aldığını sorun.Benim oğlumda Memorialdaki takip eden doktorum DR.Ebru Öztürk şu an Anadolu Sağlık Merkezinde,yumurtalarımı toplayan Selman Laçin Medicana İstanbulda,transferimi yapan DOÇ. DR.Banu Kumbak Medipol Hastanesinde,arada takiplerimi yapan DR.Güvenç Karlıkaya Bahçeci Nişantaşında çalışmaktalar.Hepsinin tüp bebek sertifikası vardı.Biz Memorialın bizden istediği genetik tahlilleri yaptırmak için Malatyadaki tek yaptırabileceğiniz yer olan Fethiye Ersan Tüp Bebek ve Genetik Merkezine gittik.Doktor hanım daha biz sormadan 1985de daha Türkiyede tüp bebek yapılmazken Belçikadan tüp bebeği ilk yapan ekipten aldığını bize söylemişti.Doktorunuzu seçerken bunları mutlaka sorgulayın insanların bebek özlemini sömüren o kadar çok doktor varki...İnş. tüp bebeğe gerek kalmadan bebeğinize kavuşursunuz....

amın canm ıns. ben asılamayı malatya da duymussundur belkı denızhan denız de yaptıracagm. alanında cok ıyı dıyorlar ve benım kuzenımde onun oldugu hastanede calısıyo. kuzenımı tanıdıgı ıcın de bıraz rahatım yardımcı olur dıye dusunuyorum.
haklısın bu iş maddı ve manevı cok yıpratıcı. ve ınsanların bu caresızlıgını kullanan cok ınsan var.
doktorum dogu fertıl de calısıyo asılama orada olacakms. ınsallah rabbım daha fazla hastane köşelerınde bekletmez de verır kuzumuzu tek seferde

Canlarım nasılsınız neler yapıyorsunuz arada bizim topikte şenlensin

ıyıyım canım sen nasılsın nasıl oldun ?
canım benı bıldıgın gıbı gun sayıyorum
bu arada dogu fertıl neredeydı bılıyo musun ben cıkartamadım yerını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…