hım canım anladım bekle bakalımAyin 10 unda olucam canim 4 gun var ama sabah yaptigimda silikte olsa yok c nin sol tarafinda cizgi olusmus bozukmu neyse atesi yapamadim
canım iyi gidiyor şimdilik sen nasılsın okudum yazdıklarının hepsini inşallah tedavilerin başarılı geçecek ve bebişin gelecek canım
pofuduğum ne alemde ya onu hiç göremedim
yusrammm
yeni gelen arkadaşlarda hoş gelmişler :)))
canım iyi gidiyor şimdilik sen nasılsın okudum yazdıklarının hepsini inşallah tedavilerin başarılı geçecek ve bebişin gelecek canım
pofuduğum ne alemde ya onu hiç göremedim
yusrammm
yeni gelen arkadaşlarda hoş gelmişler :)))
hım canım anladım bekle bakalım
canım ara ara uğra. pofudukla görüştük geçengün whatsapp tan aşılaması yapılmış galiba bugün 3. günü dua edelim inşallah tutsun bide tayinleri çıkabilirmiş hayırlısı bakalım
canım benim Rabbim yüzünüzü güldürsün inşallah hakkınızda hayırlısı inşallahhhhhhamın canım inşallah bakalm ıyı olmana sevındım
aa ınsallah guzel haberler verır ya arayayım bugun Rabbim yardımcısı olsun
kızlar dün gece eşimle dertleştik bıraz.ilk defa cocuk konusunu konustuk. nasılda takmıs kafasına. canı sıkkın sankı hıc olmayacakmıs gıbı umutsuz konusyo. tesellı etmeye calıştım ama aglamadan duramadım kı.
asılamayı bu ay dusunmeye basladım bakalm
canlar anamed gözde sıtma pınarına tasınmıyo mu doktorlarla bırlıkte ben yanlış mı bılıyorum
canım benim Rabbim yüzünüzü güldürsün inşallah hakkınızda hayırlısı inşallahhhhhh
kuzu bende önce gözde sıtmapınarı duydum ama sonradan bi arakadaş yok alman hastanesinin ora olacakmiş dedi yani tam bilmiyorum ne olacak 2 hazirazda randevum var ara öyle gel dedi doktor
hım canım anladım bekle bakalım
canım ara ara uğra. pofudukla görüştük geçengün whatsapp tan aşılaması yapılmış galiba bugün 3. günü dua edelim inşallah tutsun bide tayinleri çıkabilirmiş hayırlısı bakalım
canlar anamed gözde sıtma pınarına tasınmıyo mu doktorlarla bırlıkte ben yanlış mı bılıyorum
benım kuzenım orda calışıyo da sıtmapınarı demıstı hazıran gıbı de gecerız dedıydı demek degıstı ısler.
Bakalm bugün bi görüşeyim de denizhana sorsun
canım benim Rabbim yüzünüzü güldürsün inşallah hakkınızda hayırlısı inşallahhhhhh
kuzu bende önce gözde sıtmapınarı duydum ama sonradan bi arakadaş yok alman hastanesinin ora olacakmiş dedi yani tam bilmiyorum ne olacak 2 hazirazda randevum var ara öyle gel dedi doktor
canım oraya gozde akademı hast gececek dıye bılıyorum:44:
günaydın canlarım nasılsınız ben hala gribi atlatamadım öksürük azaldı ama burun tıkanıklığı beni mahvediyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
canım bilmiyorum ki ne yapsam tamam c vitamine yükleneyim hergün meyve yiyorum portalaka yükleneyim son zamanları zaten portakalınayy halamı canımcok cok geçmiş olsun demekkı kendını ıhmal edıyorsun bol bol c vıtamını al kuzum
canım bende hep öyle diyordum son yaptığım ay yine tek deyip merak bile etmezken belirdi inşallah sizinde öyle olur canımkızlar dun tes yaptım tabıı yıne tek cızgı hemsolarım sanırım ben alıstım bu tek cızgı olayına ınsallah rabbım tez vakıtte evlatlarımzı verır
canım bilmiyorum ki ne yapsam tamam c vitamine yükleneyim hergün meyve yiyorum portalaka yükleneyim son zamanları zaten portakalın
canım bende hep öyle diyordum son yaptığım ay yine tek deyip merak bile etmezken belirdi inşallah sizinde öyle olur canım
aman artık uzulmuyorum napayım elımden gelenı yapıyorum valla bılıyorsun en ıyı dokt gıttım ıcım rahat etsın dıye bundan sonrası rabbime kalmıscanım cıg bıber ye yesıl bıber portakaldan daha fazla vıtamıne sahıp
hakkında hayırlısı inşallah
canım yeşil biberde kum yapıyor ben zaten gebelik öncesi taş düşürdüm tekrarlasın istemiyorum:26:
canım hayırlı olur inşallah ne kadar sürede çağırdıklarını hiç bilmiyorum pofuduğa sorsan o bilir yaptırdı ya inşallah gerek kalmadan güzel haberlerini verirsin bize canım
hayırlı uğurlu olsun Rabbim sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin
ins canım bakalm bı asılama deneyeyım sonra dırekt tüpe gecerım olmazsa zaman kaybetmeden
İnş. aşılamayla bebeğinize kavuşursunuz.Size tavsiyem aşılama ve tüp bebek yapacak doktorunuzun ıvf yni tüp bebek sertifikasyonu varmı sorun mutlaka.sertifikasız o kadar çok doktor tüp bebek yapıyor ki.Bu iş çok zahmetli tecrübeyi,bilgiyi,titizliği ve güven gerektiren bir iş.Hastanın en büyük hakkı bunu bilmek nerden sertifika aldığını sorun.Benim oğlumda Memorialdaki takip eden doktorum DR.Ebru Öztürk şu an Anadolu Sağlık Merkezinde,yumurtalarımı toplayan Selman Laçin Medicana İstanbulda,transferimi yapan DOÇ. DR.Banu Kumbak Medipol Hastanesinde,arada takiplerimi yapan DR.Güvenç Karlıkaya Bahçeci Nişantaşında çalışmaktalar.Hepsinin tüp bebek sertifikası vardı.Biz Memorialın bizden istediği genetik tahlilleri yaptırmak için Malatyadaki tek yaptırabileceğiniz yer olan Fethiye Ersan Tüp Bebek ve Genetik Merkezine gittik.Doktor hanım daha biz sormadan 1985de daha Türkiyede tüp bebek yapılmazken Belçikadan tüp bebeği ilk yapan ekipten aldığını bize söylemişti.Doktorunuzu seçerken bunları mutlaka sorgulayın insanların bebek özlemini sömüren o kadar çok doktor varki...İnş. tüp bebeğe gerek kalmadan bebeğinize kavuşursunuz....
Canlarım nasılsınız neler yapıyorsunuz arada bizim topikte şenlensin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?