Malatyalı hemşerilerim hangi ay olursa olsun gelin beraber bekleyelim bebişlerimizi

canım geçmedi gribim öksürük azaldı ama bugün kbb ye gidecem burnum kapalı nefes alamıyorum
canım çevreyolunda doğu fertil net olarak bilmiyorumda çevreyolundan giderken devlet hastanesini geçinceydi galiba

canım geçmedi gribim öksürük azaldı ama bugün kbb ye gidecem burnum kapalı nefes alamıyorum
canım çevreyolunda doğu fertil net olarak bilmiyorumda çevreyolundan giderken devlet hastanesini geçinceydi galiba

anladım canm sen de ıhmal etme gıt hemen doktora

anladım canm sen de ıhmal etme gıt hemen doktora

Canım gittim sunusler dolmuş tedavi etmezsek kısır döngü olur geçti sanırsın tekrarlar dedi burun spreyi bağlam sökturucu surup bide antibiyotik verdi kaşını doğumlu ve eczacı ya sordum kullan hiç bişey olmaz dedi

kızlar pofuduk bugun kan verecek asılama sonucu bellı olacak guzel haberlerle gelır ınsallah

canlar nasılsnz nasıl gıdıyo minikler büyüyo mu

yusram senınkının cınsıyetı kesınlestı dımı erkek herşey yolundadır ınsallah bogazın nasıl oldu?

sosyalım sen nasılsın nasıl gıdıyo mınıngının cınsıyetı bellı oldu mu ne zaman gıdeceksın doktora?

pofudugun asılma tutmamıs kızlar konustum. Rabbım güzel haberle verdırmeyı nasip eder ınsallah ona.

bende 7 hazıran da adetle baslıyorum kızlar asılamaya denızhan da

Canım benim giremedim bi kaç gün işler bayağı yogunda
evet canım erkek dedikten sonra daha değişmedi :) darısı başına
sosyalin randevusu 28 ine söylerler cinsiyeti bence benim kontrolde 2 haziranda
koruduk ile mesajlastik canım inşallah güzel haberleri aliriz tayinlerde çıkmis
seninle asilaman çok ayı geçer inşallah ve hemen gelir kuzun canım
Canım bu arada iyileşti antibiyotik falan iyiyim şükür cuma günü de tetonoz asisi oldum 16haziranda bi tane daha olacak bide şeker yüklemesi yapacaklar sağlık ocaginda

anladım canm ıyıleşmene sevındım.

hazıranda da gecmez sanrm anamed daha ses yokmus.

pofudugun tayın ereye cıkmıs?

sosyalınkının de bellı olmasına bse kalmamıs hayırlısı olsun

anladım canm ıyıleşmene sevındım.

hazıranda da gecmez sanrm anamed daha ses yokmus.

pofudugun tayın ereye cıkmıs?

sosyalınkının de bellı olmasına bse kalmamıs hayırlısı olsun

bencede canım hayırlısı bakalım neresi olursa artık
pofudukların tayinleri memleketlerine çıkmış
evet sosyale az kaldı hayırlısı ile
Rabbim sanada pofuduğada tüm isteyenlerede en kısa zamanda nasip etsin inşallahhhhhhhhhhh

amın canm ınsallah bızde burdan verırız guzel haberlerı

arkadaşlar ben malatyada kadın doğum doktoru arıyorum. çok kararsız kaldım. hamileliğimin 6. haftası içindeyim önereceğiniz doktor var mı sizler hangi doktora gidiyorsunuz? bu konuda başlık da açtım ama malatyalıları görünce sorayım dedim

lütfen yardımcı olun çok tedirginim :18:

Canim malstyadaki bircok kadin dogumcuyu tavsiye ederim bircok doktor gezmis olarak denizhan deniz, meltem isik, hulya aladag, sevgi demirhan, ebru inci coskun ve zehra kuzu hepsine gittim ve hepsinden memnun kaldim... Hastane konusunda da park hastanesinde dogum yaptim personel ve ekipmanlari harika... Allah saglikla kucagina almak nasip etsin bebisini...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

teşekkür ederim. söylediğin isimleri değerlendircem mutlaka. yardımcı olduğun için teşekkür.
bebeğini sağlık ve huzurla büyüt inşallah hayırlı olsun

Rica ederim tatlim... Hangi tarafta oturuyorsun bilmiyorum ama ben park hastanesine yakindim hem is hem ev... Birde calisan biri oldugum icin hastanenin yogun olmamasi onemli bir konuydu benim icin. Pqrk hastanesine her gittigimde mak 10 dakka sira beklemisimdir...

park hastanesinde hangi doktora gittin?

ben daha önce zehra kuzu ya gidiyordum güler yüzlüydü. ancak geçen hafta park hastanesinin aciline kasık ağrısı ile gitmiştim ve hamile olduğumu öyle öğrendim. tahlillerimde orda ve zehra kuzu ya da daha önce gittiğimden geçen hafta ilk olarak ona gittim.

ama çok şaşırdım yüzüme bile bakmadı zaten ilk hamileliğin verdiği bir tedirginlik var iyice tedirgin etti beni sanki suç işlemişim gibi hissettim ultrasondan sonra da bişey demedi haftaya gel kese görünür dedi. doğum kontrol hapı için gittiğimde bile güler yüzlü ben sormadan hep bilgi verip rahatlattı beni ama şimdi doktor değil polis vardı sanki karşımda oda farketti tedirginliğimi niye tedirginsin dedi kasık ağrılarım şiddetli dedim bu yüzden korktum ama umursamaz ses tonu ile hamilesin kasık ağrın olacak. buradaki arkadaşlar bile açıklama yapıyo rahatlatıyo önemli önemiz falan bir konuşup rahatlatıyo. hayırlı olsun bile demedi konuşmadı hiç çok şaşkınım acaba o gün özel bir durummu vardı bilmiyorum. ama ben hamileyim kansermiyim anlamadım.sanki kötü bir habermiş gibi davrandı.hiç konuşmadı. oofff ya bu doktora devam ederim diye düşünmüştüm ne yapıcam bilmiyorum.

genelde hayat hastanesinin doktorlarını önermişsin ama hayat hastane olarak nasıl bilmiyorum??? kafam allak bullak normalde de hassas bir insanım bana açıklama yapacak güler yüzlü aklımda soru işareti bırakmayacak bir doktor istiyorum

canım bunu kendısının farketmesi gerekiyordu en azından rahım kalınlasmıstır baktıgıında onun korkusu senın gıbı ıyı bır hastayla karsılasmıs baskası olsa basına yıkardı orayı

canım öncelikle hayırlı olsun bebeğin
ben denizhan deniz e gidiyorum baya memnunum evli mutlu secido onlarda denizhan a giditoyr sosyal var oda gözdede zercan kalı ya gidiyor memnun doktorundan istersen git ikisinede kararını sen var daha erken dönemdesin çünkü
denizhan bey fazlaca yoğun ama hastası olunca ulaşmakta zorlanmıyorsun

Canım ya benım canım cok skkın bu ayda olmadı yıne kıstım var yıne erteledı benı denızhan regl olunca gel dıyor sureklı ne olacak bu halim anlamadım

Prensesim park hastanesinde zehra hanim yapti dogumumu. Bazen gel gitleri oluyor ama iyidir herseyi aciklar( zamani geldiginde) herseyi biranda aciklamasini bekleme ( ben oyleydim cunku)
Ben acil sezeryana alindim aglayarak cikmistim odadan pesimden gelerek beni sakinlestirmisti ilgilidir

Meltem hanimi gecen seneden bilirim gozdedeydi simdi devlette. Hulya hanim sevgideydi simdi hayatta. Denizhan denizi zaten soylemiyorum sevgi hanim hayatta ebru hanimda hayattaydi simdi arastirmada

Valla ben hayat hastanesini cok sevemedim hem cok kalabalik hem cok karmasik cok temizde goredim ne yazikki ;(

Son düzenleme:
Canım ya benım canım cok skkın bu ayda olmadı yıne kıstım var yıne erteledı benı denızhan regl olunca gel dıyor sureklı ne olacak bu halim anlamadım

canım sen adaçayı ile hayıt yaprağı içtin mi benimde kistlerim olurdu kisti engellemek için bişey vermedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…