- 30 Ekim 2013
- 20.489
- 57.165
- 798
canım sen adaçayı ile hayıt yaprağı içtin mi benimde kistlerim olurdu kisti engellemek için bişey vermedi
canım öncelikle hayırlı olsun bebeğin
ben denizhan deniz e gidiyorum baya memnunum evli mutlu secido onlarda denizhan a giditoyr sosyal var oda gözdede zercan kalı ya gidiyor memnun doktorundan istersen git ikisinede kararını sen var daha erken dönemdesin çünkü
denizhan bey fazlaca yoğun ama hastası olunca ulaşmakta zorlanmıyorsun
yardımcı olduğun için teşekkür ederim. denizhan deniz yoğun hastası olunca ulaşmakta zorlanılmıyorsa iyi ozaman. genelde ya çok olumlu yada çok olumsuz yorumlar duydum denizhan deniz hakkında. ama olumlular daha fazla. dediğin gibi en iyisi denemek mutlaka önerileri dikkate alıcam teşekkür ederim
Allah bebeğini sağlıklı ve huzurlu büyütmeyi nasip etsin
canım bende ona gıdıyorum ama bekledıgım gıbı cıkmadı zaman verdım onane gıbı olumsuz seyler duydun[/QU
bir tanesini söyleyeyim bir hasta ile mahkemelik olmuş tüp bebek için olur yada olmaz demeden önce para almış gerekli diyerek para almaya devam etmiş sonunda para işlemi bittikten sonra yorum yapmış sizin tüp bebek yapmanız mümkün değil demiş. bunu neden başta söylemedin diyerek doktorla tartışmışlar mahkemelik olunmuş sonuçta.
bir de samimi değil şov yapıyo önemsemiyo diyenler oldu
sen neden memnun kalmadın?? beklediğim gibi değil dedin lütfen ayrıntılı bilgi verir misin?? çünkü olumlu konuşanları da duyunca kararsız kaldım lütfen yardımcı olursan sevinirim
canım bende ona gıdıyorum ama bekledıgım gıbı cıkmadı zaman verdım onane gıbı olumsuz seyler duydun
bir tanesini söyleyeyim bir hasta ile mahkemelik olmuş tüp bebek için olur yada olmaz demeden önce para almış gerekli diyerek para almaya devam etmiş sonunda para işlemi bittikten sonra yorum yapmış sizin tüp bebek yapmanız mümkün değil demiş. bunu neden başta söylemedin diyerek doktorla tartışmışlar mahkemelik olunmuş sonuçta.
bir de samimi değil şov yapıyo önemsemiyo diyenler oldu
sen neden memnun kalmadın?? beklediğim gibi değil dedin lütfen ayrıntılı bilgi verir misin?? çünkü olumlu konuşanları da duyunca kararsız kaldım lütfen yardımcı olursan sevinirim
canım menun kalmadiysan başka doktor da bak önemli olan doktoruna guvenmenyok canım sogan kuru ıle gıtmıstı yenıden olustu hazıranda yumurta takıbı ıstıycem yıne olmazsa kısa asılama yapıcam
canım seçiyor ve senin yazdıklarına göre gebelik öncesi sorunlar yaşanmış ben memnunum canım ama sen bi dene begenmezsen degistir bide tarık göksel gül var gözde kışlada onuda tavsiye ederimyardımcı olduğun için teşekkür ederim. denizhan deniz yoğun hastası olunca ulaşmakta zorlanılmıyorsa iyi ozaman. genelde ya çok olumlu yada çok olumsuz yorumlar duydum denizhan deniz hakkında. ama olumlular daha fazla. dediğin gibi en iyisi denemek mutlaka önerileri dikkate alıcam teşekkür ederim
Allah bebeğini sağlıklı ve huzurlu büyütmeyi nasip etsin
canım menun kalmadiysan başka doktor da bak önemli olan doktoruna guvenmen
canım seçiyor ve senin yazdıklarına göre gebelik öncesi sorunlar yaşanmış ben memnunum canım ama sen bi dene begenmezsen degistir bide tarık göksel gül var gözde kışlada onuda tavsiye ederim
Merhaba hemşerilerim nerelerdesinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
merhaba canm nasılsın mınıgın nasıl
canm valla ben asılama ıle ugrasıyorum ablamın bebiş oldu genelde malatyaya gıdıyoruz onu sevmeye
o yuzden pek gıremedım bu aralar sen nasılsın?
MERHABA CANIM çok şükür iyiyiz yarın şeker yüklemesi ve detaylı ultason var bakalım neler diyecekler
ayyy hayırlı olsun çok sevindim nasıllar ablana çok selam söyle darısı senin başına. aşılama ne zaman olacak ilaçlara falan başladın mı
canm ne yaptın gtttın mı doktora?
tamam canm soylerım.
evet canm ıgnelere basladım dun bttı. bugun catlatma ıgnesı yapılacak.
denızhan asılama ıslemını yapmayalaım ılışkıde sıkıntı olmuyorsa artık asılama nın cok etkısı yok normal ılıskı de daha cok sperm gıdecegı ıcın sans daha fazla bosuna para verme dedı. bu yontemı ıkı kez dener tupe gecerız dedı. bakalm ıns gerek kalmaz dua et
bende napıcam bılemıyorum artık caresızımyumurta caltlamıyor doktorlar tedavıye baslamıyor napıcam bılemedım
canım yapıldı şeker yüklemesi yarın 3,5 ta çıkacak tam kan sayimi falanda yapıldı detaylı ultrason yarın
biraz ağrım var belime kasiklarim ağrıyor hayırdır inşallah
canım inşallah bu ay senin ayın olur bu kandil günü seninde bekleyenleri umutsuz bırakmasın kuzuların kavustursun
canım şeker iyi dedi doktor ama enfeksiyon var onun dışında birz belim ağrıyor ama iyyim şükürcanm catlamadıgını nasıl anlıyorsun doktor mu soyluyo?
canm nasıl oldun cıktı mı sonuc?
amın canm ınsallah Rabbim emeklerımızı bosa cıkarmaz ınsallah
canm catlamadıgını nasıl anlıyorsun doktor mu soyluyo?
canm nasıl oldun cıktı mı sonuc?
amın canm ınsallah Rabbim emeklerımızı bosa cıkarmaz ınsallah
canım şeker iyi dedi doktor ama enfeksiyon var onun dışında birz belim ağrıyor ama iyyim şükür
amin canım Allah emeğinizin karşılığını nasip etsin
evet canım yumurtam bubyor ama catlamıyor cunku kıst detayına falan baktırdım ayrıca solda veya kıst varken dıger tarafta saglıklı yumurtam oluyor
amın canm ınsallah canm cok sevındım bse cıkmamasına
anladım canm bı yerden baslamak lazım beklemekte ınsanı yoruyo
oyle ama ugrasıp olmaması daha yorucu daha cok uzuluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?