Malatyalı hemşerilerim hangi ay olursa olsun gelin beraber bekleyelim bebişlerimizi

zeycancim yusracim inşallah gelmez kirmizilar da bebis haberi verirsiiz bize

sosyalim sorumusuzum nassın

kizlar napiyonuz yaw
canım inşallah gelmezler beklemiyoruz kendilerini
Kizlar bende asisir gaz var birde yuzumde kocaman sivilceler cikti kirmizi kirmizi adet olacagim zaman bile cikmiyodu bugun tam wc ye girecektim ustumu cikardim bembeyaz kati sarimsi birsey dustu camasirima yapis yapis ama cok kati ne k acaba
canım bilmiyorum ya bu akıntıları çözemedim hiç cute anlattı ama yinede çözemedim
canlar sabah ameliyatim var artik uyumam lazim ama siz iyi geceler demeden yatamadim
yarin akşam görüşürüz
öpüyorum hepinizi iyi geceler
canım benim rahat bir operasyon olsun güzel haberlerle gel inşallah
kızlar günaydın...teste gerek kalmadan sabah leke geldi hayırlısı böleymiş olmadı ekime kaldı hayaller.....

canım günaydın nasıl bi leke şimdi durumun nasıl tam geldi mi kırmızılar

evet şekerim maalesef başladı kısmet ne dielim sende nasıl durumlar...

gelcem canım insallah
öğrenelim bakalım niye olmuyomus bebik

öğrenince bizede yaz, merakta bırakma bizi...

şekerim maalesef başladı hayırlısı böleymiş kısmet inş.ekime nasip olur...:26::26:

hayırlısı canım ya, nasip değilmiş bu ay demek ki, beraber bekleriz ekimi, inşallah ekimde iyi haberler alırız

evet şekerim maalesef başladı kısmet ne dielim sende nasıl durumlar...

cano benim sabah karnımın altına doğru bi ağrı vardı iğne batar gibi sonra geçti başka bişey yok bilmiyorum bekliyorum inşallah güzel haberi veririm hayırlısı ile

canım benim yaa neler geçirmişsin öyle, İnşallah en yakın zamanda bebeğini kucağına alırsın, gurbette olmak zor ama beterin beteri var, üzülme canım

inşallah hepimiz kucağımıza alırız minişlerimizi canım rabbim evlatsızlıkla imtihan etmesin inşallah

üzüldüm valla İNŞ.Rabbim seni üzmez bu ay mutlu haberle burada olursun...Rabbim şifalığını versin hemen...:26::26:

amin gülüm bugün regl olmam lazım bakalım ne zaman teşrif edecek gelemiyesice kırmızılar
cano biz yoğun oluyoruz arada girip çıkıyorum hemen

canım benim inşallah güzel haberi biran önce alırsın artık yalnız değilsin biz varız
nerede oturuyorsun

teşekkür ederim canım özelden yazayım canım nerede oturduğumu gelin beklerim gerçektennnnnnnn

Kizlar dayanmaya takatim kalmadi.atesim var.midem yaniyor.3 gundur sol tarafimda olan bel agrim azaldi biraz.goguslerimde de agri hafifledi.sersem gibiyim.bir aglayip bir guluyorum .sanirim aklimin iplerini saldim.isin ilginc yani yuzumde ilk kez sivilce cikmadi adete 2 gun kaldi.normalde yuzumde sivilce cikardi 3-4 gun kala.kalbimde sıkısma oluyor 2 gundur.kalbim agriyor bir kac dakika.gece yatarken ozellikle cok hissettim kalp agrisini .bir tarafim yeter yarin sabah test yap diyor diger yanim da bekle dayan 2 gun kaldi diyor.gecen ay olumsuz aldigim kan ve idrar sokunu yasamak istemiyorum : (

kızlar evimdeyim şükür herşey mükemmel hic bi sorun yok
sadece cok ağrım var uzaniyorum

tatlım bu yaşadıkların psikolojikte olabilir, gerçekten hamilede olabilirsin, geçen ay şok yaşadım diyorsun ya bence bekle batı, yine de sen bilirsin

kızlar evimdeyim şükür herşey mükemmel hic bi sorun yok
sadece cok ağrım var uzaniyorum

kuzumm çok geçmiş olsun, sevindim ya bir şey çıkmadığına, o zaman çalışmalara son hız devam gelsin bebişler, kendine çok iyi bak, hafta sonu olduğu için bende pek giremem kızlar o yüzden kusura bakmayın

ne kadar zamandır bebek bekliyosun bilmiyorum ama, bu ağrıların sıkıntıların psikolojik olabilir..inşallah psikolojik değildirde hamilesindir.kendini bu kadar sıkma cnm, biz ne kadar istesekte rabbim nasip edecekki olsun...vakti zamanı gelince olur, sadece dua etmekten başka çaremiz yok..anlattıklarına bakılırsa çok stres yapıyorsun, stres hormonları çok etkiliyor, rahat ol ki ilişki sırasında bebeğinde sana gelsin cnm. eğer çok merak ediyorsan kan testi yaptır kan testinde çıkar, ama olumlu ve olumsuz duruma kendini hazırla, olmazsada kendini yıpratma.. herşeyde bir hayır vardır..

Evet arkadasim bekleyecegim.yuzdum yuzdum kuyruguna geldim 22eylul e ne kaldi ki : ( dayanicam.

Buyuk gecmis olsun.iyice dinlen iyi bak kendine lingen.iyi sonuclarla evine donmus olmana cok sevindim.Allah kimsenin yolunu hastaneye ne nedenle olursa olsun dusurmesin.

bu ay 5.denememiz.yumurtlama takibini yeni oturttum ogrendim.iyice bedenimi tanimaya basladim.ama cok haklisin psikolojik olma ihtimali yuksek diye dusunuyorum.ancak arkamdaki aylara bakip deneme sureclerini dusununce bu ay bambaska oldu benim icin.hic karsilasmadigim reaksiyonlar aliyorum bedenimde. O yuzden heyecanim daha da artti.sivilcelerimin cikmamasini daha da yadirgadim zira her regl doneminde bir sivilcem de mutlaka olurdu.daha bir cok sey yasiyorum iste.beklemekten baska caremiz yok.Allah ' in takdiridir her sey.cok haklisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…