- 30 Ekim 2013
- 20.489
- 57.165
- 798
canm o da dogru ama en azın dan bos beklememıs oluyorsn asamaları gecıyorsun bence sen de ıyı bı doktor bul canm kendıne dıger turlu bekleyınce daha kotu oluyo sımdı oyalanıyor ınsan gıdıp gelınce hastaneye
ben denızhan denıze gıttım oncedde 2 doktora gıttım Allaha sukur esımdede bendede sorun yok ondan sanırım ılac falan vermıyorlar
canm ben de sorun yok esımdede. ama 1.5 yıldr olmuyo o yuzden asılamaya basladım ben ne zamandr ıstıyosun
Bende 1 yil olacak ayin 21 inde evliligimiz hic korunmadik ama 4 ay falan ugrasmadikta eger kisa olmazsa bende asilama yaptiricam insallah gerek kalmaz
Kızlar incir kürünü deniyeniniz var mı? Ben vu ay başlayacağım da ne zaman başlayayım bilemedim? Adetimin 5. günundeyim.
insallah canm esın gttı mı doktora bde asılama dan ılac baslarlar asılama oncesınde de rahım fılmını cektr mutlaka.
evt canm ben denemıstım ıse de yaramıstı. sanrm adetlı ıken baslanıyordu saracoğlunun sıtesınde yazar.
eger agrı esıgın yuksekse dayanabılırsın.
sıddetlı adet agrısı gıbı bı kac saıye suruyo dayanılacak bı agrı bence.ama anestezılı de cktırebılırsın
ama bence fılmden once klomone basla + çatlatma ıgnesı
bu ay olmazsa tedavıye baslanacak ama napıcak bılmıyorum . adetım 9 hazırandı olmadım bır test yapayım yoksa sogan kuru ıcıcem zaten hemen hasta olurum sonrada denızhana gıdıcem
daha once boyle gecıkme olur muydu ?
bıraz yogun ama bence de gıt denızhana
Arkadaşlar acilen Malatya'da iyi bir kadın doğum uzmanı önerilerinizi bekliyorum.doktorumu değiştirmek istiyorum.simdiki doktorum Denizhan deniz.7 aylık hamile yim doğum sonrası rapor vermem de vermem deyip duruyo adam hem rapor veren hem iyi olan doktora ihtiyacım var.
Merhaba arkadaşlar, görünce bir selam vereyim istedim. Malatyaliyim fakat eskişehirde yasiyorum. Ah çok özlüyorum memleketini değerini bilememisim meğer :) hepinize saglikli evlatlar versin allahim. Ben de 2 aylik hamileyim herşey gonlumuzce olsun dilerim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhabalar ben malatyaya gelcem haftaya hamileyim bayramdan önce hem kontrol için hem cinsiyetini öğrenmek için Dr gitcem ama bilemiyorum sizce ultrasonu iyi bir Dr onerirmisiniz birde deniz beyi muayene ücreti ne kadar bilen varmi
canm saglık guvencen varsa sanrm 30 tl
merhaba hayırlı olsun bebeğiniz. bende denizhan denize gidiyoruum ve evet heyet raporu vermiyor 10+10 şeklinde rapor veriyorum ama baştan beri takipli olduğum doktor olduğu için değiştirmek pek aklıma yatmıyor raporu başka doktor bulabilirsem almaya çalışacağım. ama hangi doktor rapor verir bilemem. yoksa Tarık Göksel Gül de çok iyi bi doktor kışla Gözde de
tarik beyin ultrasonu nasil cinsiyet tahmini tutuyorum acaba
ben 13 haftalıkken tarık bey erkek dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?