Malatyalı hemşerilerim hangi ay olursa olsun gelin beraber bekleyelim bebişlerimizi

ben denızhan denıze gıttım oncedde 2 doktora gıttım Allaha sukur esımdede bendede sorun yok ondan sanırım ılac falan vermıyorlar

ben denızhan denıze gıttım oncedde 2 doktora gıttım Allaha sukur esımdede bendede sorun yok ondan sanırım ılac falan vermıyorlar

canm ben de sorun yok esımdede. ama 1.5 yıldr olmuyo o yuzden asılamaya basladım ben ne zamandr ıstıyosun

Kızlar incir kürünü deniyeniniz var mı? Ben vu ay başlayacağım da ne zaman başlayayım bilemedim? Adetimin 5. günundeyim.

Bende 1 yil olacak ayin 21 inde evliligimiz hic korunmadik ama 4 ay falan ugrasmadikta eger kisa olmazsa bende asilama yaptiricam insallah gerek kalmaz

insallah canm esın gttı mı doktora bde asılama dan ılac baslarlar asılama oncesınde de rahım fılmını cektr mutlaka.

Kızlar incir kürünü deniyeniniz var mı? Ben vu ay başlayacağım da ne zaman başlayayım bilemedim? Adetimin 5. günundeyim.

evt canm ben denemıstım ıse de yaramıstı. sanrm adetlı ıken baslanıyordu saracoğlunun sıtesınde yazar.

esımde sorun cıkmadı tek kalan rahım fılımı ondanda cok korkuyorum canım

eger agrı esıgın yuksekse dayanabılırsın.

sıddetlı adet agrısı gıbı bı kac saıye suruyo dayanılacak bı agrı bence.ama anestezılı de cktırebılırsın

ama bence fılmden once klomone basla + çatlatma ıgnesı

bu ay olmazsa tedavıye baslanacak ama napıcak bılmıyorum . adetım 9 hazırandı olmadım bır test yapayım yoksa sogan kuru ıcıcem zaten hemen hasta olurum sonrada denızhana gıdıcem

bu ay olmazsa tedavıye baslanacak ama napıcak bılmıyorum . adetım 9 hazırandı olmadım bır test yapayım yoksa sogan kuru ıcıcem zaten hemen hasta olurum sonrada denızhana gıdıcem

daha once boyle gecıkme olur muydu ?

bıraz yogun ama bence de gıt denızhana

Arkadaşlar acilen Malatya'da iyi bir kadın doğum uzmanı önerilerinizi bekliyorum.doktorumu değiştirmek istiyorum.simdiki doktorum Denizhan deniz.7 aylık hamile yim doğum sonrası rapor vermem de vermem deyip duruyo adam hem rapor veren hem iyi olan doktora ihtiyacım var.

merhaba hayırlı olsun bebeğiniz. bende denizhan denize gidiyoruum ve evet heyet raporu vermiyor 10+10 şeklinde rapor veriyorum ama baştan beri takipli olduğum doktor olduğu için değiştirmek pek aklıma yatmıyor raporu başka doktor bulabilirsem almaya çalışacağım. ama hangi doktor rapor verir bilemem. yoksa Tarık Göksel Gül de çok iyi bi doktor kışla Gözde de

Merhaba arkadaşlar, görünce bir selam vereyim istedim. Malatyaliyim fakat eskişehirde yasiyorum. Ah çok özlüyorum memleketini değerini bilememisim meğer :) hepinize saglikli evlatlar versin allahim. Ben de 2 aylik hamileyim herşey gonlumuzce olsun dilerim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

merhaba sağol senin de bebeğin hayırlı olsun

Merhabalar ben malatyaya gelcem haftaya hamileyim bayramdan önce hem kontrol için hem cinsiyetini öğrenmek için Dr gitcem ama bilemiyorum sizce ultrasonu iyi bir Dr onerirmisiniz birde deniz beyi muayene ücreti ne kadar bilen varmi

canm saglık guvencen varsa sanrm 30 tl

canm saglık guvencen varsa sanrm 30 tl

Ya ben Denizhan beyden rendevu almak için aradim taş 15 ağustos dediler. Bende tarik beyden aldim gitdigimde 13 haftalik olacak bebeğim inş cinsiyeti belli olur sence nasil tarik bey

Tarik beyin ultrasonu nasil cinsiyet tahmini tutuyorum acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…