Malatyalı hemşerilerim hangi ay olursa olsun gelin beraber bekleyelim bebişlerimizi

ben de memnun kalmıstım canm tarık beyden

Canim bende misafir geldim simdi tarik beye gidip geldim. İyi bir doktor memnun kaldim veeee 13.haftada cinsiyeti belli olur dedi sana müjde :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim bende misafir geldim simdi tarik beye gidip geldim. İyi bir doktor memnun kaldim veeee 13.haftada cinsiyeti belli olur dedi sana müjde :)

İnş canim belli olur sadece ben değil herkes merak da oglanlardan sonra kiz beklentisi var bütün ailede

İnş canim belli olur sadece ben değil herkes merak da oglanlardan sonra kiz beklentisi var bütün ailede

Hayirlisi olsun canim. Bizim de kardeşim erkek diye tutturuyor oyleki bugün 5 kişi girdik ultrasona doktor bize gülüyor.

Hayirlisi olsun canim. Bizim de kardeşim erkek diye tutturuyor oyleki bugün 5 kişi girdik ultrasona doktor bize gülüyor.

E belli olduğu cinsiyeti erkekmiymis

yusram bugünden itibaren annesın bilmiyorum artık buralara ne sıklıkla ugrarsın
inşallah her sey yolundadr canım Rabbım kolaylık versın

hatrladım canm bi kere iğnelı asılamasız tedavı bi kere de iğnelı asılama dan elim boş döndüm canm.
sımdı duruyorum bos bos. nerden baslayacagımı da bılmıyorum sanrım bı asılama daha denerım.

sen ne yaptın?

Slm hanımlar. Bana Malatya'da tavsiye edebileceğiniz bayan kadin dogum doktoru var mi? Ama gerçekten insan halinden anlayan ve işini iyi bilen biri olmalı.
8 aydir bebek istiyoruz olmuyor daha evvel zorunlu kürtaj olmustum. Burda gittigim bir doktor var ama aceleciligimden hoslanmiyorum değiştirmek istiyorum. Mujde, park, gözde kışla hayat hastanesinde memnun kaldiginiz doktor varsa bana özelden ya da burdan yazarsaniz cok memnun olurum

Ben malatyada iyi bir kadin dogum dokt bulamadim 5. Doktorumda guveni buldum Ali pekince

Ben ali pekiceye gidiyorum sukur anlayan dokt buldum bu ay yumurta gelistirici kullandim 4 yumos oldu 18 yada 21 ekimde hasta olmam gerek ins bebk olur bakalim artik

Insallah bulirsun canim sen tedavi icinmi oatiyorsun dogum icinmi
Tedavi için.. benim doktorum çok yoğun onun için yanindaki hemsire acele ettirip duruyor. Acele acele konuşuyor doktor. Devlet hastanesi gibi.. doktor iyi ama bu telaslari bana göre değil. Ondan değiştirmeye karar verdim. Gecen ay ilaçsız yumurta takibi yapıldı bu ay ilaçli yapacak. Aslinda ben rahim filmi istiyorum doktor bu tedavilerden sonra uygun gördü. Belki baska doktora gidersem o çeker

Denizhan denizmi doktorun yada selmami :) bayan doktor tedavi icin onermem ins bulursun canim

Denizhan denizmi doktorun yada selmami :) bayan doktor tedavi icin onermem ins bulursun canim
Erkek doktora eşim razı değil ondan bayan arıyorum. Şimdiki doktorum Leyla Beytur. Selma hanımı da duydum aslında ona gidecektim sonra bu doktor evime daha yakın olduğu için buna karar verdim. Bugün gitmem gerekiyor neyse bu ayda leyla hanıma gideyim gelecek ay değişirim artık napim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…