tatlım bu yaşadıkların psikolojikte olabilir, gerçekten hamilede olabilirsin, geçen ay şok yaşadım diyorsun ya bence bekle batı, yine de sen bilirsin
kuzumm çok geçmiş olsun, sevindim ya bir şey çıkmadığına, o zaman çalışmalara son hız devam gelsin bebişler, kendine çok iyi bak, hafta sonu olduğu için bende pek giremem kızlar o yüzden kusura bakmayın
Çok şükür canım geçmiş olsun iyice dinlen
sağolun canlar cok şükür iyi çıktı herseyEvet arkadasim bekleyecegim.yuzdum yuzdum kuyruguna geldim 22eylul e ne kaldi ki : ( dayanicam.
Buyuk gecmis olsun.iyice dinlen iyi bak kendine lingen.iyi sonuclarla evine donmus olmana cok sevindim.Allah kimsenin yolunu hastaneye ne nedenle olursa olsun dusurmesin.
gönlüne göre olsun canım bebeğin kısmeti ile gelecek annesi
arkadaşlar öncelikle topiğiniz hayırlı olsun raslantısal olarak gördüm
bende haziran annesiyim
geçmişin tamamını okuyamadım
umarım burada hepinizden çok çok güzel haberler duyarız
çok güzel sıkıntısız hamilelikler yaşarsınız
çift çizgiyi görüp sağlıklı bebişlerinizi kucağınıza alırsınız
Rabbim hepinizin gönlündekini hayırlı şekilde versin AMİN
Hoşgeldin canım doğdumu bebeğin doğacak mı kuzum bizlerede nasip olur inşallaharkadaşlar öncelikle topiğiniz hayırlı olsun raslantısal olarak gördüm
bende haziran annesiyim
geçmişin tamamını okuyamadım
umarım burada hepinizden çok çok güzel haberler duyarız
çok güzel sıkıntısız hamilelikler yaşarsınız
çift çizgiyi görüp sağlıklı bebişlerinizi kucağınıza alırsınız
Rabbim hepinizin gönlündekini hayırlı şekilde versin AMİN
kızlar günaydınn, koca hafta sonunu yedik, yine buralardayız, lingen sen nasılsın, nasıl oldun, ağrı sızı var mı kuzummm...
Hoşgeldin canım doğdumu bebeğin doğacak mı kuzum bizlerede nasip olur inşallah
günaydın bitanem ya kuzum benim bat geçti gelen giden yok ne olacak bilmiyorum bi akıl ver bana 28de bir olan adet bebek düşününce 30 gün oldu son 2 aydır 31 günde bir oluyordu bu ay ise 32. gündeyim cumartesi sabah testim negatif çıktı ya niye böyle oluyor
Hoşgeldin canım doğdumu bebeğin doğacak mı kuzum bizlerede nasip olur inşallah
günaydın bitanem ya kuzum benim bat geçti gelen giden yok ne olacak bilmiyorum bi akıl ver bana 28de bir olan adet bebek düşününce 30 gün oldu son 2 aydır 31 günde bir oluyordu bu ay ise 32. gündeyim cumartesi sabah testim negatif çıktı ya niye böyle oluyor
daha iyiyim canım sağolasınkızlar günaydınn, koca hafta sonunu yedik, yine buralardayız, lingen sen nasılsın, nasıl oldun, ağrı sızı var mı kuzummm...
gülümmmm psikolojikHoşgeldin canım doğdumu bebeğin doğacak mı kuzum bizlerede nasip olur inşallah
CANIM BEKLEYECEM ARTIK HAYIRLISI İNŞALLAHcanım belki test bozuktur, 2. defa yapsaydın idrar testini belki onda çıkar, ya da kan testimi versen acaba bilemedim ki şimdi yaa:26:
inşallah canım Allah bebeğini sana bağışlasınhoşbuldum canım benim kızım 5 aylık çok şükür sağlıklı
inş. en kısa zamanda sizlerinde hayırlı sağlıklı bebişleriniz olur
ama nolur stres yapmayın kendinizi hırpalamayın
önceliğiniz sizin sağlığınız olmalı
bebişleri sağlıklı vüdunuzda büyütün
Rabbim hepinizin yardımcısı olsun
sende sakın üzme kendini bu ay değilse önümüzdeki ay yazarsın buraya çift çizgiyi
daha iyiyim canım sağolasın
birazdan doktora gitcem dikislere bakip pansuman degistirecekler
sen neler yaptin
gülümmmm psikolojik
sen stres yaptikca gecikiyor biraz rahatla
nirancim hoşgeldin allah anali babali buyutsun
malatyalimisin sen de
canım hoşbuldum çok sağoldaha iyiyim canım sağolasın
sen neler yaptin
gülümmmm psikolojik
malatyalimisin sen de
canım hoşbuldum çok sağol
Rabbim sizlerede bahtı açık minnoşlar nasip etsin en kısa zamanda
evet malatyalıyım
erzurumda oturuyorum
sanada çok geçmiş olsun neyin var bilmiyorum ama bi an önce şifa bulursun umarım
daha iyiyim canım sağolasın
sen neler yaptin
gülümmmm psikolojik
malatyalimisin sen de
niran hanım hamile kalmak için yaptığınız özel bir şey var mı sorması ayıp
tatlım ya biz bebiş yapmayı düşündükten sonra çalışmalara başladık ama öle hemen olmadı sanırım 3-4 ay sonra oldu
bişi yapmadık
fakat rahattık sadece korunmadık
stres çok etkili olumsuz sonuç almada
malatyalılar uyuşuk çıktı, hani kimse yok buralarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?