kuzum bi kaç kere girdim kimse yoktu çıktım geri başka topikleri gezdim hatta
ASLINDA STRES YAPMIYORUM DİYE DÜŞÜNÜYORUM AMA BAKALIM BİZİMDE 3,5 AYIMIZtatlım ya biz bebiş yapmayı düşündükten sonra çalışmalara başladık ama öle hemen olmadı sanırım 3-4 ay sonra oldu
bişi yapmadık
fakat rahattık sadece korunmadık
stres çok etkili olumsuz sonuç almada
hafta sonu yoktum ama hafta içi buralardayım
ASLINDA STRES YAPMIYORUM DİYE DÜŞÜNÜYORUM AMA BAKALIM BİZİMDE 3,5 AYIMIZİLK AY ADETE 1 HAFTA VARDI KORUNMAYI BIRAKTIĞIMIZDA OLMADI
BENDE HAFTASONU TELDEN GİRİYORUM CANIM ZOR OLUYO HAFTA İÇİ ASLINDA HEP AÇIK AMA VATANDAŞ GELİNCE ERKAN ALTTA KALIYO BAKAMIYORUM PEK BUGÜN SAKİN GİBİ MAŞALLAH DİYEYİM
sen yoğunsundur canım yaa, işin zor valla bizim yoğunluk çok olmuyor ama bi olursa da günlerce sürüyor
evet canım ya bizde hiç bitmiyo ne yapalım artık hiç olmazsa memleketimizdeyiz ama kurumlar arası geçiş imkanım olsa yeni devlet hastanesini isterim evede yakın. Bu arada ben lavaboya gitmye korkuyorum ya olduysa diye :18:
kıyamam yaa, korkunun ecele faydası yok kuzumm olursada hayırlısı artık, vardır rabbimin bir bildiği elbette, kısmet diyeceksin, inşallah olmazsın tabii...
kizlar selam.yazamadim hafta sonu grip yattim kolumu kaldiramadim.bat 22 eylul du.hic sasmadi geldi ceza gibi kirmizilar ogleden sonra : ( olmadi yine, olmadi.
kuzum iste vücut nasıl isliyorsa biz naparsak yapalim o kendi bildigini okuyor inşallah bebisin seninledirCANIM BEKLEYECEM ARTIK HAYIRLISI İNŞALLAH
inşallah canım Allah bebeğini sana bağışlasın
canım aslında rahattım ama belkide bilinç altı rahat değil bilmiyorum ki hayırlısı artık bekleyip göreceğiz
kiz benim herif bir başlasın işe o zaman rahatım şimdi ben yatıyorum o da başımda bekliyorMalatyalılar uyuşuk çıktı, hani kimse yok buralarda
önemli birsey değil canım bebis icin laparoskopi oldum cok şükür hersey yolundacanım hoşbuldum çok sağol
Rabbim sizlerede bahtı açık minnoşlar nasip etsin en kısa zamanda
evet malatyalıyım
erzurumda oturuyorum
sanada çok geçmiş olsun neyin var bilmiyorum ama bi an önce şifa bulursun umarım
cano sen öndengülüm ne yapayım ya, işteyim çalışıyorum, sende artık biran önce düzel biliyorsun bu ay çok işimiz var
üzülme tatlimmmm hayırlısı bu ay değilmiş demekkiKizlar selam.yazamadim hafta sonu grip yattim kolumu kaldiramadim.bat 22 eylul du.hic sasmadi geldi ceza gibi kirmizilar ogleden sonra : ( olmadi yine, olmadi.
kuzum iste vücut nasıl isliyorsa biz naparsak yapalim o kendi bildigini okuyor inşallah bebisin seninledir
kiz benim herif bir başlasın işe o zaman rahatım şimdi ben yatıyorum o da başımda bekliyor
önemli birsey değil canım bebis icin laparoskopi oldum cok şükür hersey yolunda
Sağol ii dilekler in icin
cano sen önden
ben bu ay mecbur korunacam gene doktor 3 Haft a ilişki yasağı verdi
üzülme tatlimmmm hayırlısı bu ay değilmiş demekki
insallah gelecek aya
kuzum iste vücut nasıl isliyorsa biz naparsak yapalim o kendi bildigini okuyor inşallah bebisin seninledir
kiz benim herif bir başlasın işe o zaman rahatım şimdi ben yatıyorum o da başımda bekliyor
önemli birsey değil canım bebis icin laparoskopi oldum cok şükür hersey yolunda
Sağol ii dilekler in icin
cano sen önden
ben bu ay mecbur korunacam gene doktor 3 Haft a ilişki yasağı verdi
üzülme tatlimmmm hayırlısı bu ay değilmiş demekki
insallah gelecek aya
GÜNAYDIN KIZLAR NASILSINIZ.
Bende hala bi değişiklik yok umut ile umutsuzluk arası bi yerdeyim. ama merakta etmiyorum bi garibim yani test yapmak yada doktora gitmek içimden gelmiyo ssz
canım sen niye böyle oldun ki bu ay, çok mu stres yaptın ne, istersen bi kan tahlili ver için rahatlamış olur, bi de tekrar test yaptın mı yani ilk yaptığın test bozukta olabilir hani...
canım aslında rahatım akşam bi test yapayım olmazsa bilmem test yanlış değildir herhalde ya cute göndermişti bulaşsın diye o testle hamile olduğu öğrenmişti akşam yapayım ne kadar süre sıvı almamam lazım
GÜNAYDIN KIZLAR NASILSINIZ.
Bende hala bi değişiklik yok umut ile umutsuzluk arası bi yerdeyim. ama merakta etmiyorum bi garibim yani test yapmak yada doktora gitmek içimden gelmiyo ssz
kızlar günaydın ben geldim nasılsınız....
bekliyoruz canım sen nasılsın ne var ne yok
bende bişi yok şekerim ev iş arası mekik işte biliyosun adet oldum artık ekime umutlar sende_??
aynen canım bende ya ekime kaldık, pazar bitti adetim, kürtajdan sonra çok dengesizleştim, yumurtlama günlerim adet günlerim hep değişiyorbi 35 günde oluyorum bi 28 gün anlamıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?