Malatyalı hemşerilerim hangi ay olursa olsun gelin beraber bekleyelim bebişlerimizi

ASLINDA STRES YAPMIYORUM DİYE DÜŞÜNÜYORUM AMA BAKALIM BİZİMDE 3,5 AYIMIZ İLK AY ADETE 1 HAFTA VARDI KORUNMAYI BIRAKTIĞIMIZDA OLMADI
hafta sonu yoktum ama hafta içi buralardayım

BENDE HAFTASONU TELDEN GİRİYORUM CANIM ZOR OLUYO HAFTA İÇİ ASLINDA HEP AÇIK AMA VATANDAŞ GELİNCE ERKAN ALTTA KALIYO BAKAMIYORUM PEK BUGÜN SAKİN GİBİ MAŞALLAH DİYEYİM

sen yoğunsundur canım yaa, işin zor valla bizim yoğunluk çok olmuyor ama bi olursa da günlerce sürüyor

sen yoğunsundur canım yaa, işin zor valla bizim yoğunluk çok olmuyor ama bi olursa da günlerce sürüyor

evet canım ya bizde hiç bitmiyo ne yapalım artık hiç olmazsa memleketimizdeyiz ama kurumlar arası geçiş imkanım olsa yeni devlet hastanesini isterim evede yakın. Bu arada ben lavaboya gitmye korkuyorum ya olduysa diye :18:

kıyamam yaa, korkunun ecele faydası yok kuzumm olursada hayırlısı artık, vardır Rabbimin bir bildiği elbette, kısmet diyeceksin, inşallah olmazsın tabii...

Kizlar selam.yazamadim hafta sonu grip yattim kolumu kaldiramadim.bat 22 eylul du.hic sasmadi geldi ceza gibi kirmizilar ogleden sonra : ( olmadi yine, olmadi.

kizlar selam.yazamadim hafta sonu grip yattim kolumu kaldiramadim.bat 22 eylul du.hic sasmadi geldi ceza gibi kirmizilar ogleden sonra : ( olmadi yine, olmadi.

canım hayırlısı olsun ya inşallah en kısa zamanda beebk haberi alırsın benim hala bişey yok :18:

kuzum iste vücut nasıl isliyorsa biz naparsak yapalim o kendi bildigini okuyor inşallah bebisin seninledir
Malatyalılar uyuşuk çıktı, hani kimse yok buralarda
kiz benim herif bir başlasın işe o zaman rahatım şimdi ben yatıyorum o da başımda bekliyor
önemli birsey değil canım bebis icin laparoskopi oldum cok şükür hersey yolunda
Sağol ii dilekler in icin
gülüm ne yapayım ya, işteyim çalışıyorum, sende artık biran önce düzel biliyorsun bu ay çok işimiz var
cano sen önden
ben bu ay mecbur korunacam gene doktor 3 Haft a ilişki yasağı verdi
Kizlar selam.yazamadim hafta sonu grip yattim kolumu kaldiramadim.bat 22 eylul du.hic sasmadi geldi ceza gibi kirmizilar ogleden sonra : ( olmadi yine, olmadi.
üzülme tatlimmmm hayırlısı bu ay değilmiş demekki
insallah gelecek aya

İnşallah bitanem inşallah dediğin gibidir. Sende çabucak iyiles en yakın zamanda bebek haberlerini ver . Rabbim gonlumuzde geçene ol desin inşallah dediğin

GÜNAYDIN KIZLAR NASILSINIZ.
Bende hala bi değişiklik yok umut ile umutsuzluk arası bi yerdeyim. ama merakta etmiyorum bi garibim yani test yapmak yada doktora gitmek içimden gelmiyo ssz

eşin evdeyken iyice naz yap o zaman, bu arada sattın bu ay beni demek ki gözümden kaçmış değil, hayırlısı tatlım bir an önce iyileşte geri kalan her şey düzelir önce sağlık....

Bende hala bi değişiklik yok umut ile umutsuzluk arası bi yerdeyim. ama merakta etmiyorum bi garibim yani test yapmak yada doktora gitmek içimden gelmiyo ssz

canım sen niye böyle oldun ki bu ay, çok mu stres yaptın ne, istersen bi kan tahlili ver için rahatlamış olur, bi de tekrar test yaptın mı yani ilk yaptığın test bozukta olabilir hani...

canım sen niye böyle oldun ki bu ay, çok mu stres yaptın ne, istersen bi kan tahlili ver için rahatlamış olur, bi de tekrar test yaptın mı yani ilk yaptığın test bozukta olabilir hani...

canım aslında rahatım akşam bi test yapayım olmazsa bilmem test yanlış değildir herhalde ya cute göndermişti bulaşsın diye o testle hamile olduğu öğrenmişti akşam yapayım ne kadar süre sıvı almamam lazım

canım benim ilk hamileliğimde bat 3 gün geçmişti öğlen yapmıştım çay içtim su içtim gittim test yaptım çift çizgiyi görmüştüm, ama sen yinede 2 gibi wc ye çık, sonra sıvı alımını azalt 5 gibi de yaparsın

canım bat lar aynı ben ayın 20 sinde oldum gerçekten sen olmadınsa inş hamilesindir ay çok mutlu oldum test felan yok mu yaptın mı_??

bende bişi yok şekerim ev iş arası mekik işte biliyosun adet oldum artık ekime umutlar sende_??

aynen canım bende ya ekime kaldık, pazar bitti adetim, kürtajdan sonra çok dengesizleştim, yumurtlama günlerim adet günlerim hep değişiyor bi 35 günde oluyorum bi 28 gün anlamıyorum...

aynen canım bende ya ekime kaldık, pazar bitti adetim, kürtajdan sonra çok dengesizleştim, yumurtlama günlerim adet günlerim hep değişiyor bi 35 günde oluyorum bi 28 gün anlamıyorum...

hayırlısı olur canım inş..üzmek yok kendimizi bakalım belki ekim uğurlu gelir ne dielim hayırlısıyla alırız inş kucaklarımıza....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…