hayırlısı olur canım inş..üzmek yok kendimizi bakalım belki ekim uğurlu gelir ne dielim hayırlısıyla alırız inş kucaklarımıza....
bu ay hamile kalırız inşallah,ben bebeğimin yengeç burcu olmasını çok istiyorum
benimki ikizler olsun bende ikizlerim babası da yam bi boğa ama ikizler olsun annesi gibi tatlı oldun ehemmmehemm..
tamam canım dediğin gibi yaparım eve gidince 5,30 da yapar yazarım sizecanım benim ilk hamileliğimde bat 3 gün geçmişti öğlen yapmıştım çay içtim su içtim gittim test yaptım çift çizgiyi görmüştüm, ama sen yinede 2 gibi wc ye çık, sonra sıvı alımını azalt 5 gibi de yaparsın
canım bat lar aynı ben ayın 20 sinde oldum gerçekten sen olmadınsa inş hamilesindir ay çok mutlu oldum test felan yok mu yaptın mı_??
tamam canım dediğin gibi yaparım eve gidince 5,30 da yapar yazarım size
ay canım inşallah hayırlı bebek haberi ile Gelirim kuzum ya içim bi tuhaf inşallah vucudum bana oyun oynamıyordur
kiz ben bu kurtulayim su korunma döneminde n adami gördüğüm yerdeeşin evdeyken iyice naz yap o zaman, bu arada sattın bu ay beni demek ki gözümden kaçmış değil, hayırlısı tatlım bir an önce iyileşte geri kalan her şey düzelir önce sağlık.....
tamam canım dediğin gibi yaparım eve gidince 5,30 da yapar yazarım size
ay canım inşallah hayırlı bebek haberi ile Gelirim kuzum ya içim bi tuhaf inşallah vucudum bana oyun oynamıyordur
zeycaan hoşgeldin canım umarım iyisndir
yusram allah gönlüne göre versin canım
kiz ben bu kurtulayim su korunma döneminde n adami gördüğüm yerde
a böyle tepesine binecem
teşekkürler canımcım sende hoşgeldin ekim topiği coşuyo kızlar burada neden kimse yok yanlız bırakmayalım güzel malatyamızı....
inşallah bebeğimgüzel haberlerini bekliyoruz tatlım
canım bebim inşallah hepimizin gönlüne göre olurzeycaan hoşgeldin canım umarım iyisndir
yusram allah gönlüne göre versin canım
olumsuz düşünme tatlı inş vardır bişi bide umarsız ol kendinle hiç alaka olmasın....bak görceksin herşey yolunu bulur....
Zeycan----- dolunay defne yeni batlarınızı yazar mısınız
şekerim 18 ekim....
canım bilmiyorum araştırma hastanesinde yada devlette çekilmiyor mu acababayanlar yine sıkıştım kaldım. fikrinize ihtiyacım var
bu son klomenim son çatlatma iğnem..
doktor diğer ay olmazsa rahim filmi çekelim dedi.
sosyal güvencem olmasına rağmen 400 lira ödemem gerekiyormuş. bu özel hastane.
daha uyguna çekebilecek bir yer ya da hastane var mı???:18:
canım bilmiyorum araştırma hastanesinde yada devlette çekilmiyor mu acaba
bilmiyorum ki canım şimdi başka yerde çektirip geri doktora getirmekte olmaz. o parayı da veremem çok bence. korkuyorum da az biraz rahim filminden.
ertelesem ne olur ki yani birazda akışına mı bıraksam hiç bir şey kullanmadan??
bilemedim ya kafam çok karışık:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?