Malatyalı hemşerilerim hangi ay olursa olsun gelin beraber bekleyelim bebişlerimizi

Selam kizlar mutsuzlugun dibine vurdum valla : ( hem gebe olmadigimi bu ay bir kez daha yuzume vurdu hayat hem de grip oldum fena.neyse toparlanicam artik bir sekilde yapacak bir sey yok.yeni bat 18 Ekim.

canım ya araştırmadaki doktorlara gösterirsin erteleme bence için rahat etsin şimdi hangi doktora gidiyorsun?
canım mutlu bi yuvan olur inşallah sana tavsiyem sen korunma eşin korunsun birde jinekolojik muayenelerini yaptır
Selam kizlar mutsuzlugun dibine vurdum valla : ( hem gebe olmadigimi bu ay bir kez daha yuzume vurdu hayat hem de grip oldum fena.neyse toparlanicam artik bir sekilde yapacak bir sey yok.yeni bat 18 Ekim.

canım benim hayırlısı hiç olmazsa gecikmeden geldi benimde testler ne gatif hala regl olmadım randevu aldım 10,30 gidecem doktora niye böyle diye acaba kist mi oluştu

dolunaycım üzülme,sen çok stres yapıyorsun bak kendini rahat bırak kendiliğinden nasıl gelecek..adetine yakın belirtilerine takılma her kadın hamilelik belirtileri farklı yaşar..acaba hamilemiyim yada bu belirtilere göre hamileyim fikrine takılma sonra olmayınca hüsranla sonuçlanıyor..bu ay yumurtlama günlerini kaçırma iyi çalış hadi inşallah bu ay güzel haberler duyarız senden

Kızlar Günaydııınnnnn...
bat'a son üç gün var ve bende ne hamilelik nede regl belirtisi var..his olarakda kendimi hamile gibi hissetmiyorum..bakalım neler olacak kırmızılar gelecek mi..ayy inşallah gelmezler 9 ay boyunca:18:

canım allah tamamına erdirsin bi omur saglik huzur ve mutluluk dolsun yuvaniza
evlenir evlenmez bi kadin dogumcuya git tüm kontrollerini yaptir
herseyi bil sonra korun
canımmmmmmm hadi insallah gelmez 9 ay
allah gonlundekini sana hayirli kilsin

olmazsa mecbur araştırmaya gideceğim. peki hiç araştırma ya da devlet hastanesinde rahim filmi çektiren var mı?
orda da canını çok yakarlar dikkat etmezler diyorlar :18:
benim doktor gözde kışladaki tarık göksel gül

Allah yardımcımız olsun ne diyeyim elden başka bir şey gelmiyor

canım bende 6 gün gecikmeyle regl oldum azönce bugün hem evlilik yıldönümüm hemde doğum günüm şaka gibi hediyeye bakaraştırmayı aradım azönce yarın gideceğim aşılama için artıkönceden randevulu sistemdi kaldırılmış iyi olmuş.....eğer araştırmaya gitmek istersen Kİ BENCE ORAYA GİT JİNEKOLOJİ BÖLÜMÜNE GİDECEKSİN CANIM bana kimse yardımcı olmadı ben sana olayım elimden geldiği kadar rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin inşallah

canım bende ilk defa kasık ağrısı vs vardı hep bir ümit acaba mı dedim ama malesef hamiş değilmişimmm buarada eşim polis canım tanışmak isterseniz ben çok isterim burada çok yalnızımmmmmm çünküüüüüüü

memnun oldum canımne zamandır bebiş istiyorsun?rabbim fazla bekletmeden versin inşallah hepimize yaaaaaa

ben geçen aralıktan bu yana bebek istiyorum canım martta hamile kaldım, bebeğim canlanmadı o yüzden kürtaj oldum, eylülde çalışmalara başladık bu ay olmadı ekime çalışıyoruz bakalım, senin hikayen ne kuzum ?

çok geçmiş olsun canım rabbim bidaha yaşatmasın inşallah.....benim hikaye azbirşey uzun3 ay klomen kullandım olmadı sonra rahim filmi çekindim görünürde birşey yok ankaraya bile gittim doktorlar birşey yok dedi sadece bir doktor rahmin dar bebek oluşsa bile düşer dedi kafamı iyice karıştırdı ama onun dışındaki doktorlar problem yok diyor ama olmuyor canım....soğan,incir,böğürtlen.süt maydonoz,rahime yerleştirilen kürler ne varsa yaptım ama yok haktan hayırlısı artık canım....buarada rahim ağzım dar diye doktor iğne bile vurmadan 45 dakika operasyon yaptı6 ay öncede aşılama tedavisine başladım ama iğneler yumrutamı çok büyüttüğü için doğum kontrol kullandım kist yapmıştı bende bu zamana kadar ara vermiştim bu ayda kürler yaptım sol kasığım ağrıdı 6 günde gecikince acaba mı demiştim ama hayırlısı değilmiş haktan hayırlısı mevlam neyler neylerse güzel eyler canım....yarın araştırmaya gidiyorum rabbim yardımcımız olsun inşallah.....umarım sizler benim gibi olmadan hamiş olursunuz canım

sende bayağı şeyler atlatmışsın canım benim ya çok geçmiş olsun, haftaya bende araştırmaya gideceğim salı günü pıhtılaşma testi vermeyi düşünüyorum, nerede oturuyorsun çalışıyor musun?

şuan için çalışmıyorum canım yani evlendikten ve malatyaya gelin geldikten sonra bıraktım özel sektördeydim....eşim memur oyüzden buradayım ve çok yalnızımmmmmmmmm komşular adımı kısıra çıkardılar kimseyle görüşmüyorum gurbetteyim ve bir bebeğim bile yokinşallah pıhtılaşma filan çıkmaz canım ya sen içini ferah tut rabbim büyük....

merhaba kızlar geciken adetimin 4. günüydü doktora gittim taestlae yaptı 3,5 cm lik kistim varmış gebelik yok fsh :3,72 çıktı Estradiol:441 çıktı doktor adet söktürücü verdi adı tarlusal adetin 3. günü gel bu testi tekrarlayalım dedi

canım ya çok geçmiş olsun ilaçlarını düzenli kullan....bende de ilaç kist yapmıştı doktorlar geçmiş dediler ama 6 gün gecikti ve sol kasığım çok ağrıdı acaba hala kist mi var bilemiyorumkı....hormon testine tekrardan bakacak demekki canım reglinin 3.günü tekrar çağırmış ilacı kullanınca reglin gelir büyük ihtimal sıkma tatlım canını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…