Malatyalı hemşerilerim hangi ay olursa olsun gelin beraber bekleyelim bebişlerimizi

sağol canım herhalde ama adet olunca ilacı kullanmaya devam edecekmiyim onu sormadım

kıyamam ya nerede oturuyorsun ki komşuların falan anlayışsız bu kadar?

fsh ve estradiol ne demek bilmiyorum fakat çok çok geçmiş olsun tatlım, kistin adetle atılacakmıymış peki

selam kızlar nasılsınız ne var ne yok bakalım
nolsun yawrımm benim kasiktaki dikis iltihaplaniyor ona sinirlendim

sen napiyon
kuzum Kıyamam keşke orda olsaydim cok isterdim tanismayi
buarada yeni BATIM 24 EKİM kızlarrrr
bu ay kendi evlilik yıldönümünde gelecek ay da benim yıldönümümde reglin
yusram dur dertlenme hemen fsh yumurtalik rezervini gösteren hormon ve bence güzel bi degerde
yalniz e2 yani estradiol degerin cok yüksek onun düşürülmesi lazım hamile kalmayi engelleyen bi yukseklikte çünkü ama çözümsüz değil kuzum üzülme
ilaclarini guzelce kullan tarlusali da adet olunca kesmen gerekiyor diye biliyorum
bide sunu söyliyim suan cikan hormon degerlerine itibar etme fazla
adetin 3.cu günü kan testi yaptir o zaman cikan degerleri incelet doktoruna

ne yapayım ya pıhtılaşma testi için uğraşıyorum bende, özele sordum çok para istediler, araştırmaya gideceğim haftaya inşallah pıhtılaşma çıkmaz , senin neden dikişler iltihaplandı ki yaa kızlar artık mutlu haber duymak istiyorum ben ama

kıyamam ya nerede oturuyorsun ki komşuların falan anlayışsız bu kadar?

Fsh ve estradiol ne demek bilmiyorum fakat çok çok geçmiş olsun tatlım, kistin adetle atılacakmıymış peki
sağol canım atılır herhalde adetin 3. Günü gidecem tekrar
sağol açıklaman için bitanem adetin 3. Günü gel dedi zaten sağlıklı sonuç alalım dedi. Cute sonuçlarını ateş ölçme topiğine yaz kızlar cevaplar demişti orayada yazdım. O hormon yüksek diye mi hamile kalamadım acaba düşürmek için ne yapıyorlar bilityormusn kuzum

canım sen hangi doktora gittin?

kız bende bugün oradaydım, 11:30 gibi zercana geldim

cano ben 10,15 de girim kısa sürdü zaten testleri verdim işe döndüm 1,30 dada sonuçları gösterdim pıhtılaşma testini neye göre yapıyorlar bari yaptırmışken herşeyi yaptıram
bende öyle bi sorun var mı yok mu bilmiyorum

canım beraber gidelim istersen, ben salı günü randevu almaya gideceğim çarşambada kan vermeye, birbirimize destek oluruz en azından , bence sende yaptır, ne olur ne olmaz

canım beraber gidelim istersen, ben salı günü randevu almaya gideceğim çarşambada kan vermeye, birbirimize destek oluruz en azından , bence sende yaptır, ne olur ne olmaz

nerde yapılacak bu test canım zercan mı yapacak
canım mesajını gördüm araştırmada yapacakmışsın

Son düzenleme:
nerde yapılacak bu test canım zercan mı yapacak
canım mesajını gördüm araştırmada yapacakmışsın

ben bugün zercana sordum testi burda yaptırsak diye oda burada yapmıyoruz dedi, laboratuvarla görüştü 1 teste:300 tl fiyat biçtiler 3 test falan yapılacaktı üniversite hastanesi yani araştırmada yapıyormuş o yüzden ben araştırmaya gideceğim

anladım canım ben adet olayım bi ona göre haberleşelim olur mu 3. Gününe denk gelirse diğer testleride araştırmada yaptırırım bari

canım bide randevuyu telefonla alamıyormuyuz ya benim 2 gün üst üste çıkmam imkansız araştırmada zaten işlemlerin uzun sürdüğü bi yer

canım bide randevuyu telefonla alamıyormuyuz ya benim 2 gün üst üste çıkmam imkansız araştırmada zaten işlemlerin uzun sürdüğü bi yer

canım ben aradım ilkinde çarşamba günleri yapıyoruz, çarşambaya gelin dedi, başka bir arkadaşım aradı onada salı gelip randevu alıyorsunuz çarşamba günü kan veriyorsunuz dendi anlamadım ki ben 2 gün öğleden önce izin alacam artık mecburum:18:

anladım canım ben bi adet olayım ona göre haberleşiriz kuzum

lingen canım adetimin 3. Günü pazar olursa acilde yaptırayım mı testi yoksa 4. Günü mü gideyim doktora

tamam tatlım, bu arada çok üzülme değerlerin düşer sonrada hamile kalırsın, Rabbim dermansız dert vermesin
sağol bitanem amin zaten hayallerimzi var o kadar kavuşacağız inşallah Hz. Osman (R.A) ''Allah nasip etmeyeceği şeyleri hayal ettirmez'' demiş bizimde hayallerimiz var ama boğazım ara ara düğüm düğüm olmuyo değil yani ama umutluyuz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…