sağol bitanem amin zaten hayallerimzi var o kadar kavuşacağız inşallah Hz. Osman (R.A) ''Allah nasip etmeyeceği şeyleri hayal ettirmez'' demiş bizimde hayallerimiz var ama boğazım ara ara düğüm düğüm olmuyo değil yani ama umutluyuz :)
Bismillahirrahmanirrahim.
inşallah hamiş haberleri alıp bebeklerimiz burada beraber büyütürüz
ÜYELER --------------------------BAT-- -------------SONUÇ
herseyhayal----------------------------------------------------
pofuduknaz----------------------- 24 Ekim
Dolunaydefne-------------------- ?
YUSRAEREN ---------------------
Tweety23 ------------------------ 1 Ekim
Lingen---------------------------- 13 Ekim
sosyal_sorumsuz---------------- 17 Ekim
Zeycan---------------------------- 18 Ekim
Sndz------------------------------ ?
Jeffry----------------------------- ??
malatya başlığını görünce bende geldim ben malatyalı degilim eşim malatyalı 1 yıldır malatyadayım çok sevdim :) bebegimide malatyada doğurdum 39 gün önce :)
hoş geldin canım, Rabbim analı babalı büyütsün bebeğini...
inşallah tatlim hic kafani yorma bence hic bi problem yokne yapayım ya pıhtılaşma testi için uğraşıyorum bende, özele sordum çok para istediler, araştırmaya gideceğim haftaya inşallah pıhtılaşma çıkmaz , senin neden dikişler iltihaplandı ki yaa kızlar artık mutlu haber duymak istiyorum ben ama
canim estradiolun en fazla 100lü degerlerde olmasi lazim diye biliyorum ama dusurmek icin nasil ilaclar kullanildigu hakkında fikrim yok Üzgünümsağol canım atılır herhalde adetin 3. Günü gidecem tekrar
sağol açıklaman için bitanem adetin 3. Günü gel dedi zaten sağlıklı sonuç alalım dedi. Cute sonuçlarını ateş ölçme topiğine yaz kızlar cevaplar demişti orayada yazdım. O hormon yüksek diye mi hamile kalamadım acaba düşürmek için ne yapıyorlar bilityormusn kuzum
ciyakkkkkkkkkk cok kıskandımmmmmmcanım beraber gidelim istersen, ben salı günü randevu almaya gideceğim çarşambada kan vermeye, birbirimize destek oluruz en azından, bence sende yaptır, ne olur ne olmaz
gülüm pazara gelirse 4cu gun gidebilirsin ben de 4cu gun gidip vermiştimlingen canım adetimin 3. Günü pazar olursa acilde yaptırayım mı testi yoksa 4. Günü mü gideyim doktora
hoş geldin canım, Rabbim analı babalı büyütsün bebeğini...
aminnn canım cümle Muhammed ümmedinkini inşAllah :) siz hamilemisiniz ?
inşallah tatlim hic kafani yorma bence hic bi problem yok
canim estradiolun en fazla 100lü degerlerde olmasi lazim diye biliyorum ama dusurmek icin nasil ilaclar kullanildigu hakkında fikrim yok Üzgünüm
ciyakkkkkkkkkk cok kıskandımmmmmm
siz ne güzel isteseniz görüşebilirsiniz bühhhüü
ben yalnizim burda ama yaaaa
gülüm pazara gelirse 4cu gun gidebilirsin ben de 4cu gun gidip vermiştim
hoşgeldin canım allah sağlıkla bebeğini büyütmeyi nasip etsin hayırlı bi evlat olsun inşallah adı ne kız mı erkek mi biraz kendini anlatBismillahirrahmanirrahim.
malatya başlığını görünce bende geldim ben malatyalı degilim eşim malatyalı 1 yıldır malatyadayım çok sevdim :) bebegimide malatyada doğurdum 39 gün önce :)
haklısın bitanem inşallah hepimiz o güzel günleri görürüzne dertler var canım ne dertler bizim çektiklerimiz ne ki, sende üzülme artık, herşey hallolur, tedavini olursun bi bakmışsın minnoşun kucağında öper koklar unutursun bu günleri...
inşallah tatlim hic kafani yorma bence hic bi problem yok
canim estradiolun en fazla 100lü degerlerde olmasi lazim diye biliyorum ama dusurmek icin nasil ilaclar kullanildigu hakkında fikrim yok Üzgünüm
ciyakkkkkkkkkk cok kıskandımmmmmm
siz ne güzel isteseniz görüşebilirsiniz bühhhüü
ben yalnizim burda ama yaaaa
gülüm pazara gelirse 4cu gun gidebilirsin ben de 4cu gun gidip vermiştim
sağol bitanem yardımların için teşekkür ederim. ayrıca kuzum sen bizim gönlümüzdesin gönüllerimiz bir
aminnn canım cümle Muhammed ümmedinkini inşAllah :) siz hamilemisiniz ?
yok canım daha değil, hamile kalmaya çabalayanlardanım, yani hamile adayıyım
canımmmmmmm allah anali babalı buyutsun ne güzel b ir duygu dimiBismillahirrahmanirrahim.
orasi kesinnnsen geldiğinde seninlede görüşürüz kuzumm, üzülme hemen sen yeterki gel memleketine
gorusmezsen zaten a böyle yaparım
bilmukabele sekerimmmmmhoşgeldin canım allah sağlıkla bebeğini büyütmeyi nasip etsin hayırlı bi evlat olsun inşallah adı ne kız mı erkek mi biraz kendini anlat
haklısın bitanem inşallah hepimiz o güzel günleri görürüz
sağol bitanem yardımların için teşekkür ederim. ayrıca kuzum sen bizim gönlümüzdesin gönüllerimiz bir
canımmmmmmm allah anali babalı buyutsun ne güzel b ir duygu dimi
orasi kesinnn
bilmukabele sekerimmmmm
saol teşekkür ederim bu duygunun tarifi yok Allahın bi mucizesi evlilik yıldonumumuzde hediyemiz oldu ekimde evlendik biryıl olmadan aldık hediyemizi şükürler olsun rabbim olmayan herkese tattırsın bu duyguyu yarın kırk mevlidimiz var yasin okutcaz oğlumuza buyrun sizde gelin bugun o yuzden size cevap yazmakta geçiktim kusura bakmayın lütfen hazırlıklar oğluşun banyosu temizilik derken :) gün nasıl bitti anlayamadım şimdi gözüm yatakta size yazayımda yatayım dedim :)
canımmmmmmm allah anali babalı buyutsun ne güzel b ir duygu dimi
orasi kesinnn
saol teşekkür ederim bu duygunun tarifi yok Allahın bi mucizesi evlilik yıldonumumuzde hediyemiz oldu ekimde evlendik biryıl olmadan aldık hediyemizi şükürler olsun rabbim olmayan herkese tattırsın bu duyguyu yarın kırk mevlidimiz var yasin okutcaz oğlumuza buyrun sizde gelin bugun o yuzden size cevap yazmakta geçiktim kusura bakmayın lütfen hazırlıklar oğluşun banyosu temizilik derken :) gün nasıl bitti anlayamadım şimdi gözüm yatakta size yazayımda yatayım dedim :)
hadi bakalım darısı sünnetine, askerliğine, evliliğine...
ARDUSU
canım Hayırlı uğurlu olsun Allah Sünettini Askerliğini damatlığı görmeyi nasip etsin inşallah
günaydın kuzum nasıl oldun adetin başladı mı?
yok bitanem dün akşam başladım sabahta aldım daha bişey yok yarın olmasın bugün olsun yarın olursa 3. gün pazara geliyor
aminnnnnn canım inşallah Allah dualarımızı kabul etsinhayırlısı olsun canım, stres yapma bakalım
bu arada kızlar rüyamda sabah ezanı okunuyor ve ben Allaha dua ediyorum banada bebek versin diye, artık ne kadar düşünüyorsam bu durumu, Yüce Rabbim daha fazla bekletmez bizleri inşallah
selam kizlaaaarr
napiyosunuz bakim
canım bende 6 gün gecikmeyle regl oldum azönce bugün hem evlilik yıldönümüm hemde doğum günüm şaka gibi hediyeye bakaraştırmayı aradım azönce yarın gideceğim aşılama için artık önceden randevulu sistemdi kaldırılmış iyi olmuş.....eğer araştırmaya gitmek istersen Kİ BENCE ORAYA GİT JİNEKOLOJİ BÖLÜMÜNE GİDECEKSİN CANIM bana kimse yardımcı olmadı ben sana olayım elimden geldiği kadar rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin inşallah
yok anammmm 7 ekimde baslicak daha coook varne yapalım takılıyoruz, senin eşin işe başladı mı buralarda çok görünmüyorsunda...
yok anammmm 7 ekimde baslicak daha coook var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?