Malatyalı hemşerilerim hangi ay olursa olsun gelin beraber bekleyelim bebişlerimizi

ne dertler var canım ne dertler bizim çektiklerimiz ne ki, sende üzülme artık, herşey hallolur, tedavini olursun bi bakmışsın minnoşun kucağında öper koklar unutursun bu günleri...

inşallah tatlim hic kafani yorma bence hic bi problem yok
canim estradiolun en fazla 100lü degerlerde olmasi lazim diye biliyorum ama dusurmek icin nasil ilaclar kullanildigu hakkında fikrim yok Üzgünüm
canım beraber gidelim istersen, ben salı günü randevu almaya gideceğim çarşambada kan vermeye, birbirimize destek oluruz en azından , bence sende yaptır, ne olur ne olmaz
ciyakkkkkkkkkk cok kıskandımmmmmm
siz ne güzel isteseniz görüşebilirsiniz bühhhüü
ben yalnizim burda ama yaaaa
lingen canım adetimin 3. Günü pazar olursa acilde yaptırayım mı testi yoksa 4. Günü mü gideyim doktora
gülüm pazara gelirse 4cu gun gidebilirsin ben de 4cu gun gidip vermiştim

sen geldiğinde seninlede görüşürüz kuzumm, üzülme hemen sen yeterki gel memleketine

ARDUSU
canım Hayırlı uğurlu olsun Allah Sünettini Askerliğini damatlığı görmeyi nasip etsin inşallah

yok bitanem dün akşam başladım sabahta aldım daha bişey yok yarın olmasın bugün olsun yarın olursa 3. gün pazara geliyor

hayırlısı olsun canım, stres yapma bakalım

bu arada kızlar rüyamda sabah ezanı okunuyor ve ben Allaha dua ediyorum banada bebek versin diye, artık ne kadar düşünüyorsam bu durumu, Yüce Rabbim daha fazla bekletmez bizleri inşallah

aminnnnnn canım inşallah Allah dualarımızı kabul etsin

bugün yaptırıyorum son çatlatma iğnemi. diğer ay karar verdim araştırmaya gideyim. peki jinekoloji bölümünde kaç doktor var bayan mı erkek mi. tavsiye edebileceğin bir doktor var mı canım?

peki aşılamadan önce hangi aşamalardan geçtin? benim 3 klomen 2 çatlatma iğnesi olacak. bunların belli bir sayısı var mı klomenin ve çatlatma iğnesinin??

çok sağol canım Allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…