merhaba kızlar eltimin biri 3 biri 1 yaşında 2 çocuğu var öğlen arası dışar çıktık onlara elbise aldım ama bi sorun var ben alınca o taraf arkamdan kendinin olmuyo ya elin çocuklarına alıyor diyorlarmış.
aynen şekerim maalesefooo daha senin askerlik çokmuş canım
ah boş versene tatlım ne söylerlerse soylesinler sen cocuk sevindiriyorsun bir cocugu mutlu etmenin değeri onlarin ettigi laflari örter sen hic duyma soylenenleri bencemerhaba kızlar eltimin biri 3 biri 1 yaşında 2 çocuğu var öğlen arası dışar çıktık onlara elbise aldım ama bi sorun var ben alınca o taraf arkamdan kendinin olmuyo ya elin çocuklarına alıyor diyorlarmış.
eltin mi diyor canım bunu sana yoksa kayınvaliden falan mı?
zaten çocukların mutlulukları benim için paha biçilemez. bide bu lafları yüzüme demiyorlar eltim anlatıyor bende dedim anlatma bana moralim bozuluyor dedim.aynen şekerim maalesef
ah boş versene tatlım ne söylerlerse soylesinler sen cocuk sevindiriyorsun bir cocugu mutlu etmenin değeri onlarin ettigi laflari örter sen hic duyma soylenenleri bence
aynen şekerim maalesef
ah boş versene tatlım ne söylerlerse soylesinler sen cocuk sevindiriyorsun bir cocugu mutlu etmenin değeri onlarin ettigi laflari örter sen hic duyma soylenenleri bence
canım bana anlatan eltim. kayınvalide görümce akrabalar bi yere gitmişler benim aldıklarımı giydirmiş eltim bunlar güzelmiş kim aldı demişler eltimde yengesi aldı demiş. kayınvalide görümce onların akrabaları kendinin olmuyo ya o yüzden alıyodur demişler. onlar bana sorunca düşünmüyoruz diyorum istediğimizi bilmiyorlar biz 4 aydır istiyoruz zaten
ya bu millet ne kadar cahil, hayır Rabbim akıl verirken demek ki bazı insanları es geçiyor bizi imtihan etsinler diye, üzülme kuzum onlara bakma sen bencede lingenin dediği gibi çocuk sevindirmek çok büyük sevap, ne derlerse desinler sen eşine yuvana bak, o ne demiş bu ne demiş takılma, üzülme arkadaşım cahilliklerine ver...
hadi bakalım darısı sünnetine, askerliğine, evliliğine...
aminnn :) cümle muhammed ümmedinin çoçuklarının inşallhhh
merhaba kızlar eltimin biri 3 biri 1 yaşında 2 çocuğu var öğlen arası dışar çıktık onlara elbise aldım ama bi sorun var ben alınca o taraf arkamdan kendinin olmuyo ya elin çocuklarına alıyor diyorlarmış.
siz hiç kendinizi üzmeyin kendini bileenler oyle laf etmezler o yüzden kendini üzdügüne degmez
hayırlısı olsun canım, stres yapma bakalım
bu arada kızlar rüyamda sabah ezanı okunuyor ve ben Allaha dua ediyorum banada bebek versin diye, artık ne kadar düşünüyorsam bu durumu, Yüce Rabbim daha fazla bekletmez bizleri inşallah
canım bana anlatan eltim. kayınvalide görümce akrabalar bi yere gitmişler benim aldıklarımı giydirmiş eltim bunlar güzelmiş kim aldı demişler eltimde yengesi aldı demiş. kayınvalide görümce onların akrabaları kendinin olmuyo ya o yüzden alıyodur demişler. onlar bana sorunca düşünmüyoruz diyorum istediğimizi bilmiyorlar biz 4 aydır istiyoruz zaten
bugün yaptırıyorum son çatlatma iğnemi. diğer ay karar verdim araştırmaya gideyim. peki jinekoloji bölümünde kaç doktor var bayan mı erkek mi. tavsiye edebileceğin bir doktor var mı canım?
peki aşılamadan önce hangi aşamalardan geçtin? benim 3 klomen 2 çatlatma iğnesi olacak. bunların belli bir sayısı var mı klomenin ve çatlatma iğnesinin??
çok sağol canım Allah razı olsun
rica ederim canım ben burada gurbetteyim bana birtane yardım eden olmadı çok çektim yaniseve seve yardımcı olurum canım araştırma hastanesinde jinekoloji bölümünde asistanlar bakıyorlar ama profların kontrolünde mesela ben ılgın türkçüoğlu var onun için gitmiştim asistan erkekte bayanda olabiliyor hangisi varsa 2 ay gittim ben aşılamam iptal oldu önce erkek doktor vardı sonra bayan gelmiş o değişebiliyor onlara takılma sen mesela benim orada dosyam var asistanlar muayene ediyorlar sonra hocaya danışıyorlar hoca ne derse onu yapıyorlar....bende öncesinde 3 ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım hamile kalmayınca hsg çektirdim sonra bayağı ara verdim kendinden olur mu acaba diye ama olmadı ondan sonra aşılamaye geçtim....aşılama için adetinin 3.günü gitmen lazım canım ogün iğneye başlıyorsun gonal_f kullandım ben kendim göbeğimden vuruyordum ama hastaya göre farklı marka ilaç yada iğne verebiliyorlar yani onu prof doktorlar belirliyor sonra iğneyi vurulup 2 güne bir çağırıyorlar alttan muayene edip yumurtanın gelişimini takip ediyorlar istenilen büyüklüğe gelincede çatlatma iğnesini vurduruyosun 36 saat içinde de aşılamanı yapıyorlar....36 saattan tam emin değilim aşılama tedavim yarım kaldığı için onlar çağırıyorlar canım karışık yazdıysam kusura bakma işte böyle rabbim yardımcımız olsun inşallahhhhh
rica ederim canım ben burada gurbetteyim bana birtane yardım eden olmadı çok çektim yaniseve seve yardımcı olurum canım araştırma hastanesinde jinekoloji bölümünde asistanlar bakıyorlar ama profların kontrolünde mesela ben ılgın türkçüoğlu var onun için gitmiştim asistan erkekte bayanda olabiliyor hangisi varsa 2 ay gittim ben aşılamam iptal oldu önce erkek doktor vardı sonra bayan gelmiş o değişebiliyor onlara takılma sen mesela benim orada dosyam var asistanlar muayene ediyorlar sonra hocaya danışıyorlar hoca ne derse onu yapıyorlar....bende öncesinde 3 ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım hamile kalmayınca hsg çektirdim sonra bayağı ara verdim kendinden olur mu acaba diye ama olmadı ondan sonra aşılamaye geçtim....aşılama için adetinin 3.günü gitmen lazım canım ogün iğneye başlıyorsun gonal_f kullandım ben kendim göbeğimden vuruyordum ama hastaya göre farklı marka ilaç yada iğne verebiliyorlar yani onu prof doktorlar belirliyor sonra iğneyi vurulup 2 güne bir çağırıyorlar alttan muayene edip yumurtanın gelişimini takip ediyorlar istenilen büyüklüğe gelincede çatlatma iğnesini vurduruyosun 36 saat içinde de aşılamanı yapıyorlar....36 saattan tam emin değilim aşılama tedavim yarım kaldığı için onlar çağırıyorlar canım karışık yazdıysam kusura bakma işte böyle rabbim yardımcımız olsun inşallahhhhh
canım bayramdan bir hafta önce ankaraya gideceğim son kez birde orada bakınayım doktora diyorum eşimin yengesi doktor onun tanıdığı doktorlar varmış eğer o doktorda bir problem yok aşılama derse bayramdan sonraki ilk reglimde malatyada başlayacaağım işte böyle canım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah hepimizintatlım sen ne yaptın araştırmaya gidecektin?
canım senin de hsg de tüpler açık mı göründü? ben de senin gibi diğer ay hsg çektireyim açıksa doktora gitmeyeyim diye düşünüyordum. bir kaç ay kendim denerim dedim. hsg den sonra ne kadar ara verdin? sence ben de beklemeli miyim?
ben pütürge de çalışıyorum sanırım aşılama yapılacaksa rapor falan almam gerekiyo sürekli çağırıyorlarsa...
peki bu iğneden sonra aşılama da tam olarak ne yapıyorlar cerrahi bi işlem gibi bişe mi?
çok soru sordum canım biliyorum ama inanılmaz bir bilgi açlığım var
bir de rahim filmini araştırma da çektirip aşılamaya kendi doktoruma gitmem mi gerek? yoksa araştırmadan devam mı edeyim?
aşılamanın bi fiyatı var mı kendi doktorumda yaptırsam??
canım bayramdan bir hafta önce ankaraya gideceğim son kez birde orada bakınayım doktora diyorum eşimin yengesi doktor onun tanıdığı doktorlar varmış eğer o doktorda bir problem yok aşılama derse bayramdan sonraki ilk reglimde malatyada başlayacaağım işte böyle canım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah hepimizin
canım benim tüpler açıktı bir problem yok dedi doktorlar sadece bir doktor rahmin dar dedi onun dışında diğer doktorlar öyle bişey yok dediler bende anlamış değilim oyüzden ankarada da doktora görüneceğim...canım ben hsgyi çektireli 2 yıl oldu ve hala bebiş yok bence fazla ara verme bir kaç ay yeterli hsgden sonrada hamile kalan çok fazla çünkü yapışıklık vs varsa onlar açılıyor....aşılamanın kendi doktorunda yaptırırsan ekstradan doktorlar para alıyorlar canım 400-600 tl arası değişiyor....özelde de yaptıracak olsan bile ilaçların için mutlaka devletten rapor çıkarttır canım 150-200 civarı tutuyor raporlu olarak ilaçlar.bence aşılama işlemlerini devlette devam et derim ben ama ben maddi açıdan problem olmaz pütürgeden gelmem zor oluyor diyorsan sen bilirsin canım ama inşallah aşılamaya gerek kalmaz sanakaç yıllık evlisin ne zamandır istiyorsun canım bebişi?
inşallah canım. hsg yi de mi araştırma da çektirdin canım sen ? ben iki yillık evliyim 9 aydır istyoruz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?