anladım canım. benim fsh ve e2 hormonları biraz dengesizbi ara çok yükselmişti. e2 yi en yüksek 97, fsh yi de 9,10 gördüm. tabi son zamanlarda düştü ama ben şeyma hasçalık a gidiyordum başta. o da yaşın gençken çocuk sahibi ol hiç miyom ya da kistin yok tertemizsin dedi. biz fsh yi 10 dan yüksek görmek istemiyoruz dedi.
şimdiki doktorumda hiç bir problemin yok diyo. eşimde varikosel var ama sperm testi normal çıktı.
benim geçen ay çatlatma iğnesi yaptırmıştım doktor yumurtan çatlamış dedi
sizce problem ne niye olmuyo dedim. hiç bir problemin yok diyo. biz buna sebepsiz infertilite diyoruz. biz yalnızca klomen ve çatlatma kullanarak süreci hızlandırıyoruz diyo
canlarrrrrrrr haftadonu oldu hepiniz kayboldunuz
keyifleriniz gicir olsun inşallah
öpüyorum hepinizibu
ah kuzum iyi diilim baska topikten bi arkadasimiz su an bebegini kaybediyor olabilir aklım onda nolur dua edin allah bebegini ona bagislasinhayırlı akşamlar canım nasılsın
aynen öyle canım sebepsiz infertilite benimkide öyleeşinin sperm testinin normal çıkması iyi olmuş ama sen ekstradan spermler çoğalsın diye keçiboynuzu kürüde yapabilirsin canım
canlarrrrrrrr haftadonu oldu hepiniz kayboldunuz
keyifleriniz gicir olsun inşallah
öpüyorum hepinizibu
ah kuzum iyi diilim baska topikten bi arkadasimiz su an bebegini kaybediyor olabilir aklım onda nolur dua edin allah bebegini ona bagislasin
Merhaba kızlar çarşamba gununden bu yana tarlusal kullanıyorum hala adet olmadim ama iki gündür kasiklarim adet olacakmisim gibi agriyor . Siz nasılsınız
cok şükür sabah iyi haber aldik canim inşallah saglikli bi hamilelik gecirirhafta sonu dediğin gibi iş çamaşır, ütü, temizlik derken geçiyor canım sen ne yapıyoprsun...
inşallah bir şey olmamıştır, Rabbim herkesin bebeğini bağışlasın
pazar günü 3. günüm olur demiştin ama daha gelmedi demek ki, hayırlısı canım biraz daha bekle bakalım
cok şükür sabah iyi haber aldik canim inşallah saglikli bi hamilelik gecirir
sen napiyon canım ya gorusemiyoruz hic
sevindim canım inşallah bebeğini hayırlısıyla kucağına alır, bende uğraşıyorum canım evde pinekliyorum, yumurtayla çoğalsaydık emin ol benim şimdi binlerce çocuğum olurdu
senin ağrıların, dikişlerin nasıl oldu, kendini nasıl hissediyorsun kuzu
Merhaba kızlar çarşamba gununden bu yana tarlusal kullanıyorum hala adet olmadim ama iki gündür kasiklarim adet olacakmisim gibi agriyor . Siz nasılsınız
evdeyiz pinekliyoz şekerim sen napiosun bebisin nasılmerhabalarrr hyrlı pazarlarrr nasılsınız anne adayları :)
valla canim kasiktaki dikis etin icine gömüldü
artik nasil cikarirlar bilmiyorum cok aciyo ama orali olmuyom yarin bakacaklar
ben de senin gibi evde pinek vaziyeti
kiz benalatyada olsaydim simdi geziyor olurdum cik disari ne isin var evde
merhabalarrr hyrlı pazarlarrr nasılsınız anne adayları :)
evde zaman gecirmek kisin güzel oluyor disarisi kar ev sicacik heryerde cay mumlari yaniyor masada bitki cayi termosum elimde şişler örgümü örüyorum ohhhh gelsin kış artik yaaaayarın iyi haberlerle bekliyoruz o zaman seni
hafta içi evimi çok özlüyorum, hafta sonları evde geçirmek bana daha iyi geliyor hem gezmeyi de çok sevmiyorum
iyiyiz sen nasılsın???
evde zaman gecirmek kisin güzel oluyor disarisi kar ev sicacik heryerde cay mumlari yaniyor masada bitki cayi termosum elimde şişler örgümü örüyorum ohhhh gelsin kış artik yaaaa
ben diyorum benim cinsim bozuk diyeayy kış gelmesin ya ben kışı hiç sevmiyorum, bu havalar iyi ne sıcak ne soğuk...
Evet canım ya hala olmadım sancı var akintim var off bu ne alamadımhafta sonu dediğin gibi iş çamaşır, ütü, temizlik derken geçiyor canım sen ne yapıyoprsun...
inşallah bir şey olmamıştır, Rabbim herkesin bebeğini bağışlasın
pazar günü 3. günüm olur demiştin ama daha gelmedi demek ki, hayırlısı canım biraz daha bekle bakalım
Canım dikkat et kendine. Kuzum ya adet olmadim adet olacakmisim gibi sancim seffaf akintim var adet oldum sanıyorum wc gidiyorum akıntı. Yumurtlacammi ne olacak :Ovalla canim kasiktaki dikis etin icine gömüldü
artik nasil cikarirlar bilmiyorum cok aciyo ama orali olmuyom yarin bakacaklar
ben de senin gibi evde pinek vaziyeti
kiz benalatyada olsaydim simdi geziyor olurdum cik disari ne isin var evde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?