Malatyalı hemşerilerim hangi ay olursa olsun gelin beraber bekleyelim bebişlerimizi

anladım canım. benim fsh ve e2 hormonları biraz dengesiz bi ara çok yükselmişti. e2 yi en yüksek 97, fsh yi de 9,10 gördüm. tabi son zamanlarda düştü ama ben şeyma hasçalık a gidiyordum başta. o da yaşın gençken çocuk sahibi ol hiç miyom ya da kistin yok tertemizsin dedi. biz fsh yi 10 dan yüksek görmek istemiyoruz dedi.
şimdiki doktorumda hiç bir problemin yok diyo. eşimde varikosel var ama sperm testi normal çıktı.

benim geçen ay çatlatma iğnesi yaptırmıştım doktor yumurtan çatlamış dedi

sizce problem ne niye olmuyo dedim. hiç bir problemin yok diyo. biz buna sebepsiz infertilite diyoruz. biz yalnızca klomen ve çatlatma kullanarak süreci hızlandırıyoruz diyo

canlarrrrrrrr haftadonu oldu hepiniz kayboldunuz
keyifleriniz gicir olsun inşallah
öpüyorum hepinizibu

aynen öyle canım sebepsiz infertilite benimkide öyleeşinin sperm testinin normal çıkması iyi olmuş ama sen ekstradan spermler çoğalsın diye keçiboynuzu kürüde yapabilirsin canım

aynen öyle canım sebepsiz infertilite benimkide öyleeşinin sperm testinin normal çıkması iyi olmuş ama sen ekstradan spermler çoğalsın diye keçiboynuzu kürüde yapabilirsin canım

Rabbim yar ve yardımcımız olsun canım allah bir yoluna koymuştur elbet bizim hayatlarımızı da...

benim eşim normalde de pekmezi çok tüketr hasta olmamak için. yalnz bişe sorcam benim eşimin sperm testini laborantlar değerlendirmiş. benim doktorun yanında çalışan akrabam da embriyologların değerlendirmesi gerekir ben ce bi daha yaptırın testi diyo.
doktora sordum gerek yok dıo ne yapsak kı. sevgi kışlada yaptırdı sperm testını

Merhaba kızlar çarşamba gununden bu yana tarlusal kullanıyorum hala adet olmadim ama iki gündür kasiklarim adet olacakmisim gibi agriyor . Siz nasılsınız

canlarrrrrrrr haftadonu oldu hepiniz kayboldunuz
keyifleriniz gicir olsun inşallah
öpüyorum hepinizibu

hafta sonu dediğin gibi iş çamaşır, ütü, temizlik derken geçiyor canım sen ne yapıyoprsun...

ah kuzum iyi diilim baska topikten bi arkadasimiz su an bebegini kaybediyor olabilir aklım onda nolur dua edin allah bebegini ona bagislasin

inşallah bir şey olmamıştır, Rabbim herkesin bebeğini bağışlasın

Merhaba kızlar çarşamba gununden bu yana tarlusal kullanıyorum hala adet olmadim ama iki gündür kasiklarim adet olacakmisim gibi agriyor . Siz nasılsınız

pazar günü 3. günüm olur demiştin ama daha gelmedi demek ki, hayırlısı canım biraz daha bekle bakalım

cok şükür sabah iyi haber aldik canim inşallah saglikli bi hamilelik gecirir
sen napiyon canım ya gorusemiyoruz hic

cok şükür sabah iyi haber aldik canim inşallah saglikli bi hamilelik gecirir
sen napiyon canım ya gorusemiyoruz hic

sevindim canım inşallah bebeğini hayırlısıyla kucağına alır, bende uğraşıyorum canım evde pinekliyorum, yumurtayla çoğalsaydık emin ol benim şimdi binlerce çocuğum olurdu

senin ağrıların, dikişlerin nasıl oldu, kendini nasıl hissediyorsun kuzu

valla canim kasiktaki dikis etin icine gömüldü
artik nasil cikarirlar bilmiyorum cok aciyo ama orali olmuyom yarin bakacaklar
ben de senin gibi evde pinek vaziyeti
kiz benalatyada olsaydim simdi geziyor olurdum cik disari ne isin var evde

valla canim kasiktaki dikis etin icine gömüldü
artik nasil cikarirlar bilmiyorum cok aciyo ama orali olmuyom yarin bakacaklar
ben de senin gibi evde pinek vaziyeti
kiz benalatyada olsaydim simdi geziyor olurdum cik disari ne isin var evde

yarın iyi haberlerle bekliyoruz o zaman seni

hafta içi evimi çok özlüyorum, hafta sonları evde geçirmek bana daha iyi geliyor hem gezmeyi de çok sevmiyorum

merhabalarrr hyrlı pazarlarrr nasılsınız anne adayları :)

iyiyiz sen nasılsın???

yarın iyi haberlerle bekliyoruz o zaman seni

hafta içi evimi çok özlüyorum, hafta sonları evde geçirmek bana daha iyi geliyor hem gezmeyi de çok sevmiyorum

iyiyiz sen nasılsın???
evde zaman gecirmek kisin güzel oluyor disarisi kar ev sicacik heryerde cay mumlari yaniyor masada bitki cayi termosum elimde şişler örgümü örüyorum ohhhh gelsin kış artik yaaaa

evde zaman gecirmek kisin güzel oluyor disarisi kar ev sicacik heryerde cay mumlari yaniyor masada bitki cayi termosum elimde şişler örgümü örüyorum ohhhh gelsin kış artik yaaaa

ayy kış gelmesin ya ben kışı hiç sevmiyorum, bu havalar iyi ne sıcak ne soğuk...

Evet canım ya hala olmadım sancı var akintim var off bu ne alamadım
Canım dikkat et kendine. Kuzum ya adet olmadim adet olacakmisim gibi sancim seffaf akintim var adet oldum sanıyorum wc gidiyorum akıntı. Yumurtlacammi ne olacak :O

yusracim adet olacan o yuzden o akintilar en gec carsambaya olursun bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…