yusracim adet olacan o yuzden o akintilar en gec carsambaya olursun bence
kuzummmm bir an once regl ol da yeni umutlara yelken acAy canım ne yapacagimi bilemedin belirsizlik zor teşekkür ederim yardimin için tatlim
ben diyorum benim cinsim bozuk diye
aynen canım ya bi olsaydı hayırlısıyla testlerimi yaptırıp yoluma bakardım sağol bitanemkuzummmm bir an once regl ol da yeni umutlara yelken ac
herzaman yardimci olmaya çalışırım bildigim biseyse
kız öyle deme sen kışı seversin ben yazı, yapı meselesi canım
ee kızlar bu arada günaydın ne var ne yok, yusraerencim ne yaptın balım nasıl oldun?
aynen canım ya bi olsaydı hayırlısıyla testlerimi yaptırıp yoluma bakardım sağol bitanem
günaydın bebem haftasonu telefondan giriyorum zor oluyo canım ben yazamıyorum. ne olsun kuzu hala regl olmadım bekliyorum kocişte diyp ya hamileysen ya hamile olsam çıkardı teste ama eşimde diyo ki koruınmuyoruz ya hamile yeni kaldıysan oda kafama bi sürü soru işareti bırakıyo deli ya kist var diyom Allah'ın işine karışma sen belli olmaz diyo
kuzum sen bi doktora git bence danışmaya, zercan hanıma mesela, git bi danış zaten sana yakın sende eşinde rahatlamış olursunuz...
canım ilaç yarın sabah bitiyo bitsinde öyle gideyim diyorum
bende bu ay tarlusal içtim 7.günü geldi adetim 10 gün bekle gelir mutlaka
bir dahaki pazartesiyi bekle bence dediğin gibi boşuna gitmiş olursun ilacın prospektüsünde yazıyo zaten 10 gün diye çok da stres yapma gelir.bendede hiç ağrı falan olmazdı bu ay çok ağrım oldu belli olmuyo ki arkadaşım
yukarıdakiler yazıyor canım, 10 güne kadar olabiliyormuşsun bence hemen endişelenme gelmedi diye...
Günaydın fistiklaaaar
valla bu topikte üç ümüz takiliyoz
günaydın melek anneler nasılsınız bakalım....
canım forumda yazıları okudum bir kaç kişi kullanmış adet olmamış tekrar gitmişler hamile olduklarını öğrenmişler testleri onlarında ilk aşamada negatif çıkmış kafam karıştı ha
günaydın canım ne yapalım uğraşıyopruz benim durumu biliyon kk dan baktım negatif çıkıp hamile olanlar var aman ne bileyim 2 tane kaldı zaten ilaç offfffffffgünaydın fistiklaaaar
valla bu topikte üç ümüz takiliyoz
günaydın bitanem idare eder sen nasılsıngünaydın melek anneler nasılsınız bakalım....
canım sen bilirsin o zaman ne desem yalan olur şimdi...
zeycan Günaydın canım bizlet iyiyiz sen neler yapiyon
sosyalim basla spora ucu kactimi toparlanmiyo
yusram ne diyim bilemiyom simdi ama estradiol test sonucuna gore hamile olman imkansız diye düşünüyorum
ne yapam canım bekleyeyim barizeycan Günaydın canım bizlet iyiyiz sen neler yapiyon
yusram ne diyim bilemiyom simdi ama estradiol test sonucuna gore hamile olman imkansız diye düşünüyorum
aynen canım ya bilir kişi lingenkız maşallah herşeyi biliyor herşeyi topicin bilirkişisi olarak seni tayin ediyoruz
günaydın canım ne yapalım uğraşıyopruz benim durumu biliyon kk dan baktım negatif çıkıp hamile olanlar var aman ne bileyim 2 tane kaldı zaten ilaç offfffffff
günaydın bitanem idare eder sen nasılsın
kuzum bekleyeyim biraz bakalım ne olacak
zeycan Günaydın canım bizlet iyiyiz sen neler yapiyon
iyim şekerim hayırdır sende bişiler var_??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?