Malatyalı hemşerilerim hangi ay olursa olsun gelin beraber bekleyelim bebişlerimizi

ah kuzum iyi diilim baska topikten bi arkadasimiz su an bebegini kaybediyor olabilir aklım onda nolur dua edin allah bebegini ona bagislasin

yaaaaa okuyunca dondum kaldım ya çok üzülüyorum böyle duyunca rabbim bebeğini ona bağışlasın inşallah canım ya elbette dua ederim neden etmeyeyimki

hımm bilemedimki şimdi canım ama işinizi garantiye alın tabiki doktorun dediği de önemli keçiboynuzu içirmeye devam madem eşin seviyor

canım ya bende aynı şekilder hamile kalırım diye habire yedim yedim 5 kilo fazlam var yaaaaaabaşla sprora ama ağır yapma ozaman bişey olmaz bende şu boğazımı bir tutabilsem evde yalnızlıktan mutfağa sarıyorum

canım ben tatlıyı çok seviyorum ya keşke tatlı yemesem , dün bi tartıldım 77 kiloyum tartı bozulmuş dedim kaldırdım

boy 1.80 canım, ama az daha alsam kilo yuvarlanarak gezeceğim, göbeğim burnuma değiyor

maşallah canım boyun ne güzel uzunmuş anammmm senin yanında cüce kalırım ben kocamdan uzunsun abartacak kadar kilolu değilsin o zaman yani 180 ne demek canım fıstık gibisindir yani

maşallah canım boyun ne güzel uzunmuş anammmm senin yanında cüce kalırım ben kocamdan uzunsun abartacak kadar kilolu değilsin o zaman yani 180 ne demek canım fıstık gibisindir yani

yok bebişim ne yaptın ya güzel değilim öyle ve çok bakımsızım hiç kendime bakmıyorum, kaşlarımı bile ayda 1 kere aldırıyorum, bir gün kocam beni boşarsa şiddetli geçimsizlikten değil şiddetli bakımsızlıktan boşayacak

ayy kuzum bende kaşları ayda bir aldırıyorum ne yapayım çok acıyo bişey olmaz boşayamazlar önce kendilerine baksınlar biz sadece azcık böyleyiz

ayy kuzum bende kaşları ayda bir aldırıyorum ne yapayım çok acıyo bişey olmaz boşayamazlar önce kendilerine baksınlar biz sadece azcık böyleyiz

şaka yapıyorum canım, Allah korusun kimse kimseyi boşamasın, benim ki acıdan değilde kuaförde zaman geçirmek hoşuma gitmiyor, saçlarımı bile 5 senede 1 kestiriyorum (lütfen beni kınamayın kızlar ne yapayım benimde yapım bu )

yk canım niye kınayalım bu arada kasım topiğinini linkini biliyorsan yada bulursan atar mısın ben her türlü kasıma kaldım da eylül bitti

boy 1.80 canım, ama az daha alsam kilo yuvarlanarak gezeceğim, göbeğim burnuma değiyor
canım kilon fazla yok yahuuuuuu boyunada maşallah bacaklarına gelirim kız benhayal ettimde ikimizi yan yana

inş. Hamilesindir ya ne olur öle olsun...

kız maşallah herşeyi biliyor herşeyi topicin bilirkişisi olarak seni tayin ediyoruz

ne yapam canım bekleyeyim bari

aynen canım ya bilir kişi lingen
Niye ki la
yaaaaa okuyunca dondum kaldım ya çok üzülüyorum böyle duyunca rabbim bebeğini ona bağışlasın inşallah canım ya elbette dua ederim neden etmeyeyimki
et canım et şu an iyi ama yine de durum kritik :26:
kız sen de benim gibi yap
Ben saçımı da kendim keserim kaşımı da kendim alırım canım kuaföre gitmek istemezse

inş. Hamilesindir ya ne olur öle olsun...
Hayirlisi bi tanem ama inşallah demekten kendimi alikoyamiyorum insallahhhhhh
Niye ki la

Ben saçımı da kendim keserim kaşımı da kendim alırım canım kuaföre gitmek istemezse

Canım sorularimizin cevabini sende buluyoruz

nazcım al benden de o kadar 1,55 boy ama ben ünlülerle kıyaslayarak avutuyom kendimi....

aynen canım ya bende okadar miniğim ama memnunum rabbim böyle yaratmışbebişlerimiz gelsin önemli olan ooooo anneleri kilo almadan gelsinler artıkkkkkkk

Günaydın kızlar nasılsınız. Bende bi değişiklik yok bildiğiniz gibiyim

yk canım niye kınayalım bu arada kasım topiğinini linkini biliyorsan yada bulursan atar mısın ben her türlü kasıma kaldım da eylül bitti

tatlım henüz açılmadı sanırım ya ama bakar olurum görürsem sana mesaj atarım
canım ben minyon tipliyim küçük bişeyim yaniiiiiiiibirde kilo alınca top gibi oluyorum kız netcem bennnnnnnnnnn

bir şey olmaz kız, alırsın verirsin hem altında küçük derler

Niye ki la

ya ne güzel işte herşeyi biliyorsun danışıyoruz sana

Günaydın kızlar nasılsınız. Bende bi değişiklik yok bildiğiniz gibiyim

canım benim hala adet olamadın mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…