Günaydın fıstıklarrrrr
Yusram sabır canım ilaç bittikten sonraki iki üç günde daha olmazsan doktora git tatlım
Sosyalim naber nası gidiyo bebiş çalışmaları dün benim yımırta sancım oldu kesin yımırtladım ama boşa gitti garibim
yok bebem olmadım gittim doktora biraz önce doktor ameliyattaymış sekreteri ile görüştüm ilaç bittinten sonra 10 içinde olurmuşum ne saçma şey yatatlım henüz açılmadı sanırım ya ama bakar olurum görürsem sana mesaj atarım
bir şey olmaz kız, alırsın verirsin hem altında küçük derler
ya ne güzel işte herşeyi biliyorsun danışıyoruz sana
canım benim hala adet olamadın mı
günaydın bebem 10 içinde olurmuş ilaç bittikten sonra ama çok saçma yani o zaman kadar her türlü olurdum 41. günümdeyim kırkım çıktı yaniGünaydın fıstıklarrrrr
Yusram sabır canım ilaç bittikten sonraki iki üç günde daha olmazsan doktora git tatlım
Sosyalim naber nası gidiyo bebiş çalışmaları dün benim yımırta sancım oldu kesin yımırtladım ama boşa gitti garibim
mesaj atamıyorum sana , kutundakileri silsene...
yok bebem olmadım gittim doktora biraz önce doktor ameliyattaymış sekreteri ile görüştüm ilaç bittinten sonra 10 içinde olurmuşum ne saçma şey ya
günaydın bebem 10 içinde olurmuş ilaç bittikten sonra ama çok saçma yani o zaman kadar her türlü olurdum 41. günümdeyim kırkım çıktı yani
kızzzzzzzz mesaj kutusunu ne yapacan yaz burdan bizde görelim. lingen yumurtalam sancısını anlat bize
hyrlı günler olsun :) canım dua ediyorum senin için rabbim en kısa zamanda sevindirsin seniben yumurtlama sancısını anlayamıyorum canım ya nasıl oluyor ki, adet sancısı gibi mi? kız bende bu cahillikle hamile kalırsam herkes hamile kalır
mesaj atamıyorum sana , kutundakileri silsene...
hyrlı günler olsun :) canım dua ediyorum senin için rabbim en kısa zamanda sevindirsin seni
hyrlı günler olsun :) canım dua ediyorum senin için rabbim en kısa zamanda sevindirsin seni
canım sabah bitti 10 içinde olurmuşum aman yarabbişm bi çocuk istedik olmadık şeyler geldi başımızautanıyorum kız buradan yazmaya neyse hadi yazayım, bu hafta yumurtlama haftam gün aşırımı ilişkiye girelim yoksa hergün mü diye soracaktım
Ilacını bitirdin mi bu arada...
canım sabah bitti 10 içinde olurmuşum aman yarabbişm bi çocuk istedik olmadık şeyler geldi başımıza
canooo banada dua etttttttt
sanada canım, bu arada çok tşk ediyorum iyi dileklerin için,Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmaz inşallah...
senin minnoşun nasıl iyi mi?
kız neler neler var biraz önce bir şey duydum kadının kızı 7 yaşında ölmüş, Rabbim kimseye böyle bir acı yaşatmasın, çok üzüldüm, hayırlıysa versin, vereceksede bize bu günlerimizi aratmasın
aminnn aminnn vera bey pek keyifli bugun teyzesi sabh babası işe giderken gülücüklerle uğurladı Rabbime şükür siz nasılsınız keyifler iyidir inşallhh malatyadamı ikamet ediyosunuz ?
Rabbim kimseyi evlat acısıyla imtihan etmesin çok kötü bi durum insan bebeği uyurken bile nasıl özlüyor anlatamamm
ben yumurtlama sancısını anlayamıyorum canım ya nasıl oluyor ki, adet sancısı gibi mi? kız bende bu cahillikle hamile kalırsam herkes hamile kalır
ayy ayy yerim ben o minnoşu, yerime kokla olur mu miss gibi kokar şimdi ooo annnesi, iyiyiz bizde malatyada oturuyorum, sende malatyada mısın?
:) tmm canım evet bende ekimde 1 yıl olcak malatyaya evlendim geldim begendim insanları cana yakın boludan geldim oranın ınsanı biraz soğuktu
malatyada nerede oturuyorsun?
çöşnukte öğrenci yurdunuoraya çok yakınım canım siz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?