Malatyalı hemşerilerim hangi ay olursa olsun gelin beraber bekleyelim bebişlerimizi

amin canım amin allah gördüğümüz günden geriye koymasın

:) tmm canım evet bende ekimde 1 yıl olcak malatyaya evlendim geldim begendim insanları cana yakın boludan geldim oranın ınsanı biraz soğuktu
kuzum tabi biz sıcak insanlarız
çok ters yöndeyiz canım biz ben fahri kayahanda oturuyorum, Yeşilyurt yoluna yakınım...

kuzu bende ikinizin ortası sayılırım ssk hastanesinin orda oturuyorum

amin canım amin allah gördüğümüz günden geriye koymasın

kuzum tabi biz sıcak insanlarız

kuzu bende ikinizin ortası sayılırım ssk hastanesinin orda oturuyorum

ssk hastanesini bilimyorum yusra eren :) ben anne olmak isteyenlere Umutsuzluk şeytandan, ümit etmek ise Allah'tandır diye bi yazı okudum sizinle paylaşmak istedim arkadaşlar ümidinizi kesmeyin lütfen RABBİM en kısa zamanda sizi sevindirsin :) aminnnnn

kızlar biz açılan bu topikte 4 kişimiyiz herkes malatyadamı ikamet ediyor yoksa malatyalımı ben aslen osmaniyeliyim ?

bu topicte az kişiyiz sessiz, sakin burası, bu arada herkes Malatyalı değil senin gibi olanlarda var canım...

evet :) çok sevmedim ben otarafları çok tenha geldi bana burası daha cancanlı sanki

benim işime ve akrabalarıma yakın olduğu için fahri kayahanda oturuyorum tatlım...

canım yeni yapılan devlet hastanesini bilmiyorsanda duymuştursun ben oraya yakın oturuyorum. evet ümidimiz var bi adet olup hormon testlerini yaptırsaydım bide kendime devemli doktor belirleyecem senin doğumu kim yaptırmıştı

ben yarın araştırmaya gidiyorum , pıhtılaşma testi için :18:

bugün gün alamaya gidecektin gidip gün aldın mı yoksa direk teste mi gidecen canım

direk teste dalacağım canım, gözüm yemedi sabah kalkıp gitmeyi, her çarşamba yapıyorlarmış eğer almazlarsa gelecek salıya randevu alıp giderim artık

direk teste dalacağım canım, gözüm yemedi sabah kalkıp gitmeyi, her çarşamba yapıyorlarmış eğer almazlarsa gelecek salıya randevu alıp giderim artık

iyi bakalım canım inşallah olur beklemeden yaptırısın git öğren bakalım oranın sitemi nasılmış belki işimiz düşer

geçer canım geçer içini ferah tut, üzülme stress yapma biliyorsun stress yaparsak hormonlarımız etkileniyor...

ay kuzum çok haklısında ister istemez bilinç altına yer ediyo ya bugün rüyamda test yaptım silik çıktı kan tahlili yaptırıyorum değerim 47 çıkıyo ne bileyim ya sabaha kadar sabah kalktım deli gibi test yaptım bide ne oldu sonuç sıfır etkileniyorum bide ben tez canlıyım ama kendime engel olamıyorum

ben seni çok iyi anlıyorum canım geçen ay bende rüyamda çift çizgi gördüm ama yine geldiler kırmızılar, akışına bırak diyeceğim ama bende bırakamıyorum ki, bi de hiç bitmeyecek bizim bu telaşımız, çift çizgi göreceğiz, sonra kese oluşacak mı sonra kalp atışı olacak mı, 4 aylık tehlikeli dönemi atlatacak mıyım, doğum sezeryan mı olacak normal mi, doğum sonrası komplikasyonlar olacak mı.......................liste uzar gider , ömür dediğin böyle böyle bitiyor işte

doğru söylüyorsun bitanemn hayırlısı deyip tevekkül etmek lazım

ben yumurtlama sancısını anlayamıyorum canım ya nasıl oluyor ki, adet sancısı gibi mi? kız bende bu cahillikle hamile kalırsam herkes hamile kalır
Canım her kadın bunu anlamıyor zaten bazılarında sancı olmuyoama bnde yumurtlarken hangi taraftan yumurtluyorsam o tarafta yani sağ veya sol tarafta bazen hafif bazen çok şiddetli sancı olur... bazn hani alttan üşüttüğünde oturup kalkarken bile için kıyılır gibi olur ya aynen öyle oluyorum ben en bunca ağrıyla da yımırtladığımı anlıym tabi
Zaten ateş tablosu da övünen testleri de sağlamasını yapıyor
mesaj atamıyorum sana , kutundakileri silsene...
Hemen siliyorum canım
Geeçi soruyu sorguladım cvp vereyim günaşırı çalışman daha sağlıklı sperm kalitesi açısından

Canım beklemekten başka arenada yok napalım
nasılsın lingen ??
İyiyim tatlım sen nasılsın
kızlar biz açılan bu topikte 4 kişimiyiz herkes malatyadamı ikamet ediyor yoksa malatyalımı ben aslen osmaniyeliyim ?
Canım ben aslen Malatyalıyım ama almanyada oturuyorum
Kuzuuuu hayırlı haber getir inşallah

Allah işini gucunu rast getirsin canım :) ben malatyaya geldim hemen ikinci hafta hamile kaldım ani oldu ama isityordukta eşimde bende biraz evliliği geçiktirdik okul iş vs... birazda nasip kısmet işi anlican:) malatyada ünver pehlivana gittim leyla beytura gittim ismini hatırlamıyorum ilk başlarda iki farklı doktora daha gittim sonuçta evim hastaneye çok yakın normal doğum istedim devlette ebe doğumumu gerçekleştirdi özeller biraz sezeryana meyilli geldi bana açıkçası netice olarak gittiğim doktorlardan da devlet hastanesindende memnun kalmadım ebe iyiydi 15 dak.doğurdum ama hijyen yoktu birazda ilgi eksikti eşim yanımda degildi en önemlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…