çöşnukte öğrenci yurdunuoraya çok yakınım canım siz ?
çok ters yöndeyiz canım biz ben fahri kayahanda oturuyorum, Yeşilyurt yoluna yakınım...
amin canım amin allah gördüğümüz günden geriye koymasınkız neler neler var biraz önce bir şey duydum kadının kızı 7 yaşında ölmüş, Rabbim kimseye böyle bir acı yaşatmasın, çok üzüldüm, hayırlıysa versin, vereceksede bize bu günlerimizi aratmasın
kuzum tabi biz sıcak insanlarız:) tmm canım evet bende ekimde 1 yıl olcak malatyaya evlendim geldim begendim insanları cana yakın boludan geldim oranın ınsanı biraz soğuktu
çok ters yöndeyiz canım biz ben fahri kayahanda oturuyorum, Yeşilyurt yoluna yakınım...
amin canım amin allah gördüğümüz günden geriye koymasın
kuzum tabi biz sıcak insanlarız
kuzu bende ikinizin ortası sayılırım ssk hastanesinin orda oturuyorum
kızlar biz açılan bu topikte 4 kişimiyiz herkes malatyadamı ikamet ediyor yoksa malatyalımı ben aslen osmaniyeliyim ?
canım ben malatyalıyım malatyada yaşıyorum
kızlar biz açılan bu topikte 4 kişimiyiz herkes malatyadamı ikamet ediyor yoksa malatyalımı ben aslen osmaniyeliyim ?
evet :) çok sevmedim ben otarafları çok tenha geldi bana burası daha cancanlı sanki
ssk hastanesini bilimyorum yusra eren :) ben anne olmak isteyenlere Umutsuzluk şeytandan, ümit etmek ise Allah'tandır diye bi yazı okudum sizinle paylaşmak istedim arkadaşlar ümidinizi kesmeyin lütfen RABBİM en kısa zamanda sizi sevindirsin :) aminnnnn
canım yeni yapılan devlet hastanesini bilmiyorsanda duymuştursun ben oraya yakın oturuyorum. evet ümidimiz var bi adet olup hormon testlerini yaptırsaydım bide kendime devemli doktor belirleyecem senin doğumu kim yaptırmıştı
ben yarın araştırmaya gidiyorum , pıhtılaşma testi için :18:
bugün gün alamaya gidecektin gidip gün aldın mı yoksa direk teste mi gidecen canım
direk teste dalacağım canım, gözüm yemedi sabah kalkıp gitmeyi, her çarşamba yapıyorlarmış eğer almazlarsa gelecek salıya randevu alıp giderim artık
iyi bakalım canım inşallah olur beklemeden yaptırısın git öğren bakalım oranın sitemi nasılmış belki işimiz düşer
tamam kuzum yarın gelirsem anlatırım nasıl olduğunu:13:
hayırlı git gel canım bende hayırlısı ile adet olaydımda öneme bakardım aman bu nasıl işti
geçer canım geçer içini ferah tut, üzülme stress yapma biliyorsun stress yaparsak hormonlarımız etkileniyor...
ay kuzum çok haklısında ister istemez bilinç altına yer ediyo ya bugün rüyamda test yaptım silik çıktı kan tahlili yaptırıyorum değerim 47 çıkıyo ne bileyim ya sabaha kadar sabah kalktım deli gibi test yaptım bide ne oldu sonuç sıfır etkileniyorum bide ben tez canlıyım ama kendime engel olamıyorum
ben seni çok iyi anlıyorum canım geçen ay bende rüyamda çift çizgi gördüm ama yine geldiler kırmızılar, akışına bırak diyeceğim ama bende bırakamıyorum ki, bi de hiç bitmeyecek bizim bu telaşımız, çift çizgi göreceğiz, sonra kese oluşacak mı sonra kalp atışı olacak mı, 4 aylık tehlikeli dönemi atlatacak mıyım, doğum sezeryan mı olacak normal mi, doğum sonrası komplikasyonlar olacak mı.......................liste uzar gider , ömür dediğin böyle böyle bitiyor işte
Canım her kadın bunu anlamıyor zaten bazılarında sancı olmuyoama bnde yumurtlarken hangi taraftan yumurtluyorsam o tarafta yani sağ veya sol tarafta bazen hafif bazen çok şiddetli sancı olur... bazn hani alttan üşüttüğünde oturup kalkarken bile için kıyılır gibi olur ya aynen öyle oluyorum ben en bunca ağrıyla da yımırtladığımı anlıym tabiben yumurtlama sancısını anlayamıyorum canım ya nasıl oluyor ki, adet sancısı gibi mi? kız bende bu cahillikle hamile kalırsam herkes hamile kalır
Hemen siliyorum canımmesaj atamıyorum sana , kutundakileri silsene...
Canım beklemekten başka arenada yok napalımyok bebem olmadım gittim doktora biraz önce doktor ameliyattaymış sekreteri ile görüştüm ilaç bittinten sonra 10 içinde olurmuşum ne saçma şey ya
günaydın bebem 10 içinde olurmuş ilaç bittikten sonra ama çok saçma yani o zaman kadar her türlü olurdum 41. günümdeyim kırkım çıktı yani
kızzzzzzzz mesaj kutusunu ne yapacan yaz burdan bizde görelim. lingen yumurtalam sancısını anlat bize
İyiyim tatlım sen nasılsınnasılsın lingen ??
Canım ben aslen Malatyalıyım ama almanyada oturuyorumkızlar biz açılan bu topikte 4 kişimiyiz herkes malatyadamı ikamet ediyor yoksa malatyalımı ben aslen osmaniyeliyim ?
Kuzuuuu hayırlı haber getir inşallahben yarın araştırmaya gidiyorum , pıhtılaşma testi için :18:
ben yarın araştırmaya gidiyorum , pıhtılaşma testi için :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?