Malatyalı hemşerilerim hangi ay olursa olsun gelin beraber bekleyelim bebişlerimizi

çok ters yöndeyiz canım biz ben fahri kayahanda oturuyorum, Yeşilyurt yoluna yakınım...

kızlar bende yeşilevlerdeyim banada gelin ya oturmaya çok ciddiyim buluşalım lütfen çok yalnızım ben kimseyle konuşmuyorum adımı kısıra çıkardılar çünküüüüüüüü

kızlar biz açılan bu topikte 4 kişimiyiz herkes malatyadamı ikamet ediyor yoksa malatyalımı ben aslen osmaniyeliyim ?
canım bende k.maraşlıyımama 4 yıldır malatyadayım....
iyi bakalım canım inşallah olur beklemeden yaptırısın git öğren bakalım oranın sitemi nasılmış belki işimiz düşer
yusra canım jinekoloji bölümüne gitmeniz lazım önceden randevulu alınıyordu ama jinekoloji bölümünde randevu kalkmış iyi olmuş çünkü bikere ben oradayken adıyamandan gelmişlerdi randevusu diye gönderdiler şimdi erken giden muayene olur

ah kuzum bende 4 yıldır mahvoldum aynı senin gibiyim bu ay 6 gün gecikti ve evlilik yılım ve doğum günüm aynı gün ve ogün adet oldum çok yıkıldım zamanında gelse bukadar canım yanmazdı imtihanımız buymuş rabbim fazla bekletmesin inşallah hiçbirimize.....kızlar buarada malatyayı çok seviyorum ama komşudan yana yüzüm gülmedi ilk zamanlar özelim diye çocuk istemiyorum dediğim halde çok üstüme geldiler 1 yıldır da hiçbiriyle görüşmüyorum neler yaptılar bana neler....ama onlara sorsan biz senin iyiliğin içik konuştuk diyorlar insanın canını yakmak ne zaman iyilik olmuş anlamadım işte böyle aman çenem düştü yineeeee

pofuduknaz nasılsınn :) sen malatyanın neresindesin senin için üzüldüm bizim burda komşuluk çok iyi yan apt bi daire boş gel buraya :) bebek içinde hiç üzülme canım Rabbim ol der olur ümidini kesme herşeyde vardır bi hayır canım

GÜNAYDINNNNNNNN KIZLARRR
evet canım devlette maaselef özeldeki gibi ailen eşin yanına giremiyorum ama ne güzel normal doğunum olmuş darısı bize
kızlar bende yeşilevlerdeyim banada gelin ya oturmaya çok ciddiyim buluşalım lütfen çok yalnızım ben kimseyle konuşmuyorum adımı kısıra çıkardılar çünküüüüüüüü
kuzum benim üzülme görüşürüz inşallah
şimidlik araştırma uzuk oluyo çalıştığım için ya zehra kuzu ya yada denizhan denize gidecem canım. Umurım rabbim çok bekletmez bizleri herşeyin hayırlısı. Canım taşınmayı düşünmüyon mu ordan ? Seni madem çok üzüyorlar

Son düzenleme:

gunaydın canım günümüz dünden daha hayırlı olur inşallah :) bugün için planlarınız neler gün içi neler yapacaksınız bakalım

günaydın kızlar, ne yapıyorsunuz bakalım...

lingenciğimmmm canım çok tşk ederim cevap için dediğini yapacağım :)

bu arada araştırmaya gittim geri geldim çünkü pıhtılaşma testi ayda 1 yapılıyormuş, 6 kasıma kaldı işim

yusracım ne işle meşgulsun
canım sgk da çalışıyorum

kuzum kaldı yani 6 kasıma bende denizhan denizi aradım en erken randevu 4 kasım dedi zehra kuzuyu arayacam birazdan ona bayram sonrasına alaıyım iştende
10 gün izin aldım o arada işlerimi hallederim

valla tatlım aklıma gelirse gideceğim gelmezse de gitmem, çalışmalara devam edeceğim, korunmayacağım zaten, olursa olur olmazsa ne yapayım, hayırlısı her şeyin

sende gelen giden yok değil mi, Denizhan deniz gerçekten çok yoğun 1 ay sonrasına gün veriyormuş...

evet canım gelen giden yok. denizhan 4 kasım dedi zahradan alacam fırsat bulup arayamadım. ya bişey diyecem regl olmadım ya biz korunmuyoruz bu arada hamile kalsam bişey olur mu acaba doktor korun falan demedi

evet canım gelen giden yok. denizhan 4 kasım dedi zahradan alacam fırsat bulup arayamadım. ya bişey diyecem regl olmadım ya biz korunmuyoruz bu arada hamile kalsam bişey olur mu acaba doktor korun falan demedi

tatlım sen yumurtlamıyorsundur, adet olmadın ki çünkü , adet olduktan sonra tekrar yumurtlarsın sanırım, yine seni yanlış bilgilendirmeyeyim kuzum en iyisi doktora bir sor, ilaç kullanalı 10 gün oldu mu?

tatlım sen yumurtlamıyorsundur, adet olmadın ki çünkü , adet olduktan sonra tekrar yumurtlarsın sanırım, yine seni yanlış bilgilendirmeyeyim kuzum en iyisi doktora bir sor, ilaç kullanalı 10 gün oldu mu?

canım 8 gün oldu aman işte her gün aklıma bişey geliyo benim

canım benimm kıyamam yaaa bu insanları anlamıyorumm vallaa Rabbim bu tarz insanları bizden uzat eylesin.. sen üzme kendiini canım yaa vallaa siz böyle bu durumdan muzdaripsiniz çok üzülüyorum halbuki büyük sorun degil tevekkül edin Allaha bırakın vercek olan o degil mi ? bu arada bende beklerim oturmaya mutlaka bigün buluşalım hepbirlikte oruralım tanışma partisi yapalım :) böylelikle malatyada yabancılık çekmemiş oluruz benim tanıdıgım kimse yok ama komşularım iyi ALLAHTAN çok şükür ):

kızlarrrr organize olursanız bende gelmeyi ve tanışmayı çok isterimmm:13:

canom zehra kuzudan 21 ine randevu aldım

hadi hayırlısı canım...

kızlarrrr organize olursanız bende gelmeyi ve tanışmayı çok isterimmm:13:

hadi hayırlısı canım...
SAĞOL BEBEM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…