Malatyalı hemşerilerim hangi ay olursa olsun gelin beraber bekleyelim bebişlerimizi

ah canım ya eşimi ikna edebilsem 5 dakika durmayacağım burada okadar bunalmış durumdayım çünkühaklısın canım ben tevekkül ettim rabbim bilir hayırlısını ama insanız işte mutlaka üzülüyoruz canım ya.....
canım ben denizhan denize de gittim 2011 yılıydı sanırım çok yoğun ve içeriye bir kaç hastayı bir alıyor herkes dinliyor seniiiiitamam araştırmada da öyle ama araştırmada sadece bayanlar içeri giriyor denizhanda eşiyle girenlerde oluyor denizhanda bana aşılama demişti ve ekstradan 500 tl filan istemişti....zehra kuzuya hiç gitmedim canım hakkında hayırlısı 21ine git bakalım inşallah
olsunn canım geç olsun ama güç olmasın takma kafaya

kızlar bayramdan sonra buluşalım inşallah benim için gün farketmez fulll evdeyimsizler ne zaman isterseniz ben varım çokta memnun olurum

canım benim bilgileri paylaştığın için teşekkür ederim.
Bu arara dün adet oldum cuma gününe yani yarın ısrarla zehra kuzuya randevu aldım hormon testleri yapılacak bugün yoğundum giremedim hiç ama kimseciklerde yok

benim bazı kurumlarda toplantılarım vardı canım yeni bitti bende geldim, adet olmuşsun inşallah hormon testlerinde iyi çıkar...ilaç kullanmaya başlayalı 10 gün oldu değil mi, endişelendin o kadar ya...

Son düzenleme:
benim bazı kurumlarda toplantılarım vardı canım yeni bitti bende geldim, adet olmuşsun inşallah hormon testlerinde iyi çıkar...ilaç kullanmaya başlayalı 10 gün oldu değil mi, endişelendin o kadar ya...

evet ya endişelendim ilaç bitti 2. Günü oldum. Ama affedersin biraz iğrenç olacak ama parça parça geliyo kistten galiba yarın için aldım randevuyu gidecem iyi çıkar inşalah zaten yeni batı da bilmiyorum 42. Gün olunca hesaplar şaştı

hem kistten hemde uzun süre adet olmayınca geliyordur canım, benimde kürtajdan sonraki ilk adetim öyle olmuştu korkulacak bir şey yok, inşallah düşen parçalar kistten düşerde sende kurtulursun canım

hem kistten hemde uzun süre adet olmayınca geliyordur canım, benimde kürtajdan sonraki ilk adetim öyle olmuştu korkulacak bir şey yok, inşallah düşen parçalar kistten düşerde sende kurtulursun canım

sağol cnm inşallah. Ya doktora randevu için aradım akşam sekreter yok cumaya imkansız dedi
bende sabah aradım ama ben doktor hanımla görüşmüştüm 3. Günü gelmelisin dedi adet geciktiği için 3. Gününün hangi GÜN olduğu nerden bileyim hormon testlerim yapılacak dedim 'hımm doktor hanımmı dedi' dedi bende evet dedim. Yani zercanda doKtor hanım zehra da

Son düzenleme:

vayyyy entrika haa süpersin, 2 dklık bir şey kan testine yollayacak sonrada değerlendirecek

çok şükür senin regl gelmiş canım inşallah bundan sonra 9 ay gelmezzzzzzhormon testlerini yaptır canım ihmal etme hatta 21.gün testinide yaptır o testte yumurtanın çatlayıp çatlamadığını gösteriyor canım....hadı bakalım bismillah deyip başla canım bende p.tesi ankaraya gidiyorum içim bir hoş ne yerdeyim nede gökte doktor ne diyecek diye meraklardayım şimdiden:18:rabbim hayırlısını versin inşallah hepimize canım

iyi düşün iyi olsun, kötü şeyler aklına getirme,inşallah sende en kısa zamanda bebeğini kucağına alırsın

günaydın bu arada, yusraa hayırlı haberlerle bekliyoruz seniii

sabah gittim kanı verdim 2 de muayene ve sonuçlara bakacak bakalım hayırlısı tamam söyleyeyim doktora sende hayırlı haberlerle gel inşallah bitanem

iyi düşün iyi olsun, kötü şeyler aklına getirme,inşallah sende en kısa zamanda bebeğini kucağına alırsın

Günaydın bu arada, yusraa hayırlı haberlerle bekliyoruz seniii

kuzum günaydın kan verdim geldim 2 de gidecem işte cano 20 lira muayene 30 lira tahlil resmen soyguncular devlet ücretsiz yapıyo herşeyi muayene neysede gözde aynı tahlili 9liraya yaptı burası 30 istedi

yeter ki iyi ol canım giden para olsun, devlette ve araştırmadada kimse doğru düzgün yüzüne bakmıyor, çok şükür çalışıyorsun valla ben diyorum ki ben rezil olacağıma param rezil olsun, ne yapayım

öyle bebeğim paranın önemi yok ta her yer kendine göre hesap çıkarıyor onu diyorum yoksa dokktor herşeyden önemli.

kızlar ben geldim
öncelikte ultrasonda baktı yumurtalık kisti yok dediğin kist adetle atılmış büyük ihtimalle dedi. sonuçlarımı yazıyorum:
serbest T3 : 2,83
serbest T4 : 0,86
TSH : 2,16
FSH : 6,56
LH : 5,79
E2 : 27
Prolaktin :13,24
sonuçların çok güzel dedi o test adet olmadığından yüksek çıkmıştır önemli olan 3. gün testi oda iyi çıkmış kuzum stres yapma dedi yaşlarımızı sordu ben 27 eşim 31 daha gençsiniz 4 ay olmuş 4 ay daha korunmayın gebelik gerçekleşmezse ayrıntılı testler tatkikler yapalım her ikinizede dedi. adetinde stres yaptığın için gecikiyordur. her ay hamile kalma oranı %17 o yüzden kendini sıkıp üzme dedi

ooo gözün aydın hadi bakalım, canım çok sevindim senin adına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…