SAĞOL BEBEM
SAĞOL KUZUM HEPİMİZ İÇİN HAYIRLISI. EVET ORGANİZE OLUNURSA BENDE GELİRİM AMA ÇALIŞIYORUZ HAFTASONU AYARLARSANIZ SÜPER OLUR
banada uyar eşim hafta sonları evde ama sorun çıkaracagını düşünmüyorum :)
ah canım ya eşimi ikna edebilsem 5 dakika durmayacağım burada okadar bunalmış durumdayım çünküpofuduknaz nasılsınn :) sen malatyanın neresindesin senin için üzüldüm bizim burda komşuluk çok iyi yan apt bi daire boş gel buraya :) bebek içinde hiç üzülme canım Rabbim ol der olur ümidini kesme herşeyde vardır bi hayır canım
canım ben denizhan denize de gittim 2011 yılıydı sanırım çok yoğun ve içeriye bir kaç hastayı bir alıyor herkes dinliyor seniiiiiGÜNAYDINNNNNNNN KIZLARRR
evet canım devlette maaselef özeldeki gibi ailen eşin yanına giremiyorum ama ne güzel normal doğunum olmuş darısı bize
kuzum benim üzülme görüşürüz inşallah
şimidlik araştırma uzuk oluyo çalıştığım için ya zehra kuzu ya yada denizhan denize gidecem canım. Umurım rabbim çok bekletmez bizleri herşeyin hayırlısı. Canım taşınmayı düşünmüyon mu ordan ? Seni madem çok üzüyorlar
olsunn canım geç olsun ama güç olmasın takma kafayagünaydın kızlar, ne yapıyorsunuz bakalım...
lingenciğimmmm canım çok tşk ederim cevap için dediğini yapacağım :)
bu arada araştırmaya gittim geri geldim çünkü pıhtılaşma testi ayda 1 yapılıyormuş, 6 kasıma kaldı işim
canım benimm kıyamam yaaa bu insanları anlamıyorumm vallaa Rabbim bu tarz insanları bizden uzat eylesin.. sen üzme kendiini canım yaa vallaa siz böyle bu durumdan muzdaripsiniz çok üzülüyorum halbuki büyük sorun degil tevekkül edin Allaha bırakın vercek olan o degil mi ? bu arada bende beklerim oturmaya mutlaka bigün buluşalım hepbirlikte oruralım tanışma partisi yapalım :) böylelikle malatyada yabancılık çekmemiş oluruz benim tanıdıgım kimse yok ama komşularım iyi ALLAHTAN çok şükür ):
ah canım ya eşimi ikna edebilsem 5 dakika durmayacağım burada okadar bunalmış durumdayım çünkühaklısın canım ben tevekkül ettim rabbim bilir hayırlısını ama insanız işte mutlaka üzülüyoruz canım ya.....
Canım ben denizhan denize de gittim 2011 yılıydı sanırım çok yoğun ve içeriye bir kaç hastayı bir alıyor herkes dinliyor seniiiiitamam araştırmada da öyle ama araştırmada sadece bayanlar içeri giriyor denizhanda eşiyle girenlerde oluyor denizhanda bana aşılama demişti ve ekstradan 500 tl filan istemişti....zehra kuzuya hiç gitmedim canım hakkında hayırlısı 21ine git bakalım inşallah
canım benim bilgileri paylaştığın için teşekkür ederim.
Bu arara dün adet oldum cuma gününe yani yarın ısrarla zehra kuzuya randevu aldım hormon testleri yapılacak bugün yoğundum giremedim hiç ama kimseciklerde yok
benim bazı kurumlarda toplantılarım vardı canım yeni bitti bende geldim, adet olmuşsun inşallah hormon testlerinde iyi çıkar...ilaç kullanmaya başlayalı 10 gün oldu değil mi, endişelendin o kadar ya...
evet ya endişelendim ilaç bitti 2. Günü oldum. Ama affedersin biraz iğrenç olacak ama parça parça geliyo kistten galiba yarın için aldım randevuyu gidecem iyi çıkar inşalah zaten yeni batı da bilmiyorum 42. Gün olunca hesaplar şaştı
hem kistten hemde uzun süre adet olmayınca geliyordur canım, benimde kürtajdan sonraki ilk adetim öyle olmuştu korkulacak bir şey yok, inşallah düşen parçalar kistten düşerde sende kurtulursun canım
sağol cnm inşallah. Ya doktora randevu için aradım akşam sekreter yok cumaya imkansız dedi
bende sabah aradım ama ben doktor hanımla görüşmüştüm 3. Günü gelmelisin dedi adet geciktiği için 3. Gününün hangi GÜN olduğu nerden bileyim hormon testlerim yapılacak dedim 'hımm doktor hanımmı dedi' dedi bende evet dedim. Yani zercanda doKtor hanım zehra da
vayyyy entrika haa süpersin, 2 dklık bir şey kan testine yollayacak sonrada değerlendirecek
aynen bebem ya ne yapalım mecbur bıraktılar
iyi ol hamile kal hemen bize haber ver
canım benim bilgileri paylaştığın için teşekkür ederim.
Bu arara dün adet oldum cuma gününe yani yarın ısrarla zehra kuzuya randevu aldım hormon testleri yapılacak bugün yoğundum giremedim hiç ama kimseciklerde yok
çok şükür senin regl gelmiş canım inşallah bundan sonra 9 ay gelmezzzzzzhormon testlerini yaptır canım ihmal etme hatta 21.gün testinide yaptır o testte yumurtanın çatlayıp çatlamadığını gösteriyor canım....hadı bakalım bismillah deyip başla canım bende p.tesi ankaraya gidiyorum içim bir hoş ne yerdeyim nede gökte doktor ne diyecek diye meraklardayım şimdiden:18:rabbim hayırlısını versin inşallah hepimize canım
sabah gittim kanı verdim 2 de muayene ve sonuçlara bakacak bakalım hayırlısı tamam söyleyeyim doktora sende hayırlı haberlerle gel inşallah bitanemçok şükür senin regl gelmiş canım inşallah bundan sonra 9 ay gelmezzzzzzhormon testlerini yaptır canım ihmal etme hatta 21.gün testinide yaptır o testte yumurtanın çatlayıp çatlamadığını gösteriyor canım....hadı bakalım bismillah deyip başla canım bende p.tesi ankaraya gidiyorum içim bir hoş ne yerdeyim nede gökte doktor ne diyecek diye meraklardayım şimdiden:18:rabbim hayırlısını versin inşallah hepimize canım
iyi düşün iyi olsun, kötü şeyler aklına getirme,inşallah sende en kısa zamanda bebeğini kucağına alırsın
Günaydın bu arada, yusraa hayırlı haberlerle bekliyoruz seniii
sabah gittim kanı verdim 2 de muayene ve sonuçlara bakacak bakalım hayırlısı tamam söyleyeyim doktora sende hayırlı haberlerle gel inşallah bitanem
kuzum günaydın kan verdim geldim 2 de gidecem işte cano 20 lira muayene 30 lira tahlil resmen soyguncular devlet ücretsiz yapıyo herşeyi muayene neysede gözde aynı tahlili 9liraya yaptı burası 30 istedi
yeter ki iyi ol canım giden para olsun, devlette ve araştırmadada kimse doğru düzgün yüzüne bakmıyor, çok şükür çalışıyorsun valla ben diyorum ki ben rezil olacağıma param rezil olsun, ne yapayım
öyle bebeğim paranın önemi yok ta her yer kendine göre hesap çıkarıyor onu diyorum yoksa dokktor herşeyden önemli.
kızlar ben geldim
öncelikte ultrasonda baktı yumurtalık kisti yok dediğin kist adetle atılmış büyük ihtimalle dedi. sonuçlarımı yazıyorum:
serbest T3 : 2,83
serbest T4 : 0,86
TSH : 2,16
FSH : 6,56
LH : 5,79
E2 : 27
Prolaktin :13,24
sonuçların çok güzel dedi o test adet olmadığından yüksek çıkmıştır önemli olan 3. gün testi oda iyi çıkmış kuzum stres yapma dedi yaşlarımızı sordu ben 27 eşim 31 daha gençsiniz 4 ay olmuş 4 ay daha korunmayın gebelik gerçekleşmezse ayrıntılı testler tatkikler yapalım her ikinizede dedi. adetinde stres yaptığın için gecikiyordur. her ay hamile kalma oranı %17 o yüzden kendini sıkıp üzme dedi
ooo gözün aydın hadi bakalım, canım çok sevindim senin adına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?